Kohutav on mängida mänge mis on seinast seina häkkereid täis.
Mängin sisuliselt igapäev ja pole ühtegi näinud BO2-s erienvalt MW3-st, mis ainult häkkerid sisaldaski.
Mis moodi sa ära tunned, pane mängu salvestist meile vaatamiseks
Kohutav on mängida mänge mis on seinast seina häkkereid täis.
Mängin sisuliselt igapäev ja pole ühtegi näinud BO2-s erienvalt MW3-st, mis ainult häkkerid sisaldaski.
Mis moodi sa ära tunned, pane mängu salvestist meile vaatamiseks
Kusjuures, täpselt samamoodi minul. ~400 tundi multiplayeris, pole näinud ühtegi wallhacki, võibolla ühte, pole kindel, sest nad nii haruldased.
keegi istus millimeeterscanneriga nurga taga nagu nii või spammis LMG läbi seina
Tõsistel ka, olgu käkk mis käkk ja Treyarch on saast tootja nagunii, kuid haxorite vabamäng päris kindlalt.
IW-l on selles suunas palju õppida.
Nad võiks lõpuks Black OP's Modern Warfare teha kahekesi.
Saaks vast ideaalse visuaali koos realistlike helidega ja röövlite vaba mängu.
Kas sa mängid mingi konsooliga?
Mis maagiline number koos on?
Mängin PC. 2.7+2.3=5; töötanud selle kallal pikalt, aga MW2 on 2.6, MW3 on 4.8, Black Ops 1 enne stat wipeouti tänu errorile oli 3.8 (pärast reseti 5.9, aga 100k kille kadus ära 2.6KD'ga), nüüd esimene 5.
Suutsin jälle droppida kena pommi Dominationis, sest mu lemmik GT võeti välja
Kuid ise võtsin kõik DLC-d vene võtmetena ja kokku läks ca. 28€
Alguses oli DLC 39.90 ja keegi odavamalt ei müünud.
Igasugu camo pakid ja lipud vms. porr tuleb eraldi osta, ainult map-pac-id on season passiga!
Aitäh vastamast
Krdi haigeks on tehtud küll see hardcore mode. Tiimikaaslase kogemata maha lased saad serverist jalaga ja bänn ka lisaks.
Või on tõsised idioodid serverile reeglid teinud.
Tiimikaaslase kogemata maha lased saad serverist jalaga ja bänn ka lisaks.
Selleks on 5 korda vaja oma maha lasta ja asi väga õige. HC pole Prey and spray ega nade spammaritele mõeldud
Normalis kima ringi scavengeriga ja loobi südamest C4 pakke
Vaene Zik-Zak. Liitusin midgame Domination Turbine ning ZikZak oli enemy teamis, skoor 10-2 ja nad lõpetasid avapoolaja 105-55 ees. Tulime tagasi, varsti oli ZikZaki skoor 13-18, ragequit maandus.
Tiimikaaslase kogemata maha lased saad serverist jalaga ja bänn ka lisaks.
Selleks on 5 korda vaja oma maha lasta ja asi väga õige. HC pole Prey and spray ega nade spammaritele mõeldud
Normalis kima ringi scavengeriga ja loobi südamest C4 pakke
Kes on spraynud? Fck sta ajab keema kui mingid rotid ronivad tuleliinile ja siis kukuvad mögisema veel.
elu, õnneks on pc peal lapsstaare vähe
Lapsstaare on jagub ka PC peale, see pärast mulle isiklikult HC väga ei meeldi ka, just see pärast, et joostakse tule joonele ja siis oled paha sina. Õnneks on BF-s asi lihtne oled meedik lased maga pole hullu, revive ja sorry tagant järgi ning kõik on õnnelikud.
Kes on spraynud? Fck sta ajab keema kui mingid rotid ronivad tuleliinile ja siis kukuvad mögisema veel.
Lapsstaare on jagub ka PC peale, see pärast mulle isiklikult HC väga ei meeldi ka, just see pärast, et joostakse tule joonele ja siis oled paha sina. Õnneks on BF-s asi lihtne oled meedik lased maga pole hullu, revive ja sorry tagant järgi ning kõik on õnnelikud.
Mõttega üldse HC'd mängida, täielik waste of time olnud igas COD mängus alates COD4'st. Black Ops 1 ghost bitches, Black Ops 2 pmst 1 bull kill, Modern Warfare 3 hipfire guaranteed win, Modern Warfare 2 stun check + tube järgi.
Mõttega üldse HC'd mängida, täielik waste of time olnud igas COD mängus alates COD4'st. Black Ops 1 ghost bitches, Black Ops 2 pmst 1 bull kill, Modern Warfare 3 hipfire guaranteed win, Modern Warfare 2 stun check + tube järgi.
Kuid mis mõttega üldse mänge mängida, waste of time !? Mulle näiteks meeldib hc rohkem kui tavaline versioon.
Tundub et viimase DLC-ga on MP mappide osas pingutatud
Päriselt? Kaks tükki on re-hashid eelmistest mängudest. Tundub nagu kõige laisem pakk senini. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Riddim, Kuidas kellelegi, minu jaoks lumi ja taustal lendav rakett ei ole automaatselt BO1.
Sul siis selle võrra lihtsam, säästad 8€ ja kohustust nagunii osta ei ole.
Mul on kõik map packid olemas (küll siiski Xboxi peal).
Ma ei mõtle sarnasusi - Dig on ju reskin WoWi Courtyardist ja Takeoff Stadiumist, kuigi too viimane pole NII hull juhus, sest Stadium oli DLC packist pärinev map, vähemalt ei ole core mängust üle toodud jälle. Ent pisut odav võte siiski. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
See Summitist reskinnitud map Uplink on küll liiga labaselt tehtud. Eks nv vaatab, kuidas Stadiumist ümber tehtud map on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nonii, väga rumal küsimus võib olla, aga olen ära suutnud kaotada Apocalypse playlistist. Apocalypse on ka ainuke lisatud dlc.
Ei tea kas lapsed on midagi ära torkinud või kadus see omal algatusel. Steamis paistab asi korras olevat. On kogemust?
Mängu peal parem klikk Librarys -> Properties. Sealt Local Files tab ning viimaks veel Verify Game Cache. Peaks võtma mõne minuti aega, aga üldiselt see aitab kõikide mängusiseste anomaaliate vastu.
Nüüd siis mängu käivitades ilmus mingi hetk game has stopped working. Uurisin youtubest asja ja seal siis oli selline õpetus, et muuda kuupäeva ja ajatsooni ning koik ok. Varem pole sellist asja olnud. Teab keegi täpsemalt ehk rääkida?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.