Bumer
Aga äkki mõne aasta pärast kui uus gta tuleb, oled just sina see, kes viriseb, et gta6-el on gta iv autode juhitavus
Sa ootasid GTA 5-st mingit auto simu. Varsti ehk tuled hädaldama, et Red Dead Redemptionis hobustega ratsutamine polnud ka täpselt nii nagu päriselt jne jne jne. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Rajareits, mulle esitas Päevaleht mõned küsimused GTA-ga seoses ja noo vabadus teha kõike mida tahad ongi see suurim GTA pluss.. lisa sellele kõiksugu erinevad võimalused mida mängus teha saad suures avatud maailmas.. suht lõputu mäng, eriti kui veel arvestada mida nad nüüd Onlinega teha kavatsevad oma 500 missiooni ja constant updatedega.
Ma olen selle 500 missiooni koha pealt väga skeptiline. Mujalt foorumites ka lugedes tundub mulle, et inimesed tõesti usuvad, et need saavad olema sellised kõrgekvaliteedilised missioonid nagu enamik üksikmängu omadest. Aga no eks läheb jälle hirmsaks kisaks muu maailma tatikate seas (nagu praegu gtaforums.com'is), kui avastatakse, et need missioonid on tõenäoliselt sõida-punkti-A-ja-tapa-mingi-boss-ja-tema-jüngrid-ning-põgene-tüüpi missioonid.
Vähe on jah. Nad seisavad lennujaama juures, siis olen maantee/kiirtee ääres passimas näinud.
Nagu päriselt, palju sa meil neid linnas näed.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
jep ega reaalsus alati väga hea meelelahutus polegi, seepärast minnaksegi mänge mängima,et sellest reaalsusest välja saada
Mina isiklikult mängin mänge seetõttu, et ma reaalselt ei saa neid tegevusi teha. Kas see on siis Gran Turismos kihutamine, või Operation Flashpoindis granaadi loopimine. St kõik mängurid ei mängi selleks, et reaalsusest põgeneda.
No aga nende mängude puhul sa ka siiski teatud moel põgened sellest reaalsusest, kus sul eelnimetatud asju võimalik teha pole. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Ise ootan juba 1. oktoobrit mil Online välja tuleb, story läbi tehtud ja single player hakkab igavaks kiskuma. Trailerist tundus, et tegevust on rohkem kuigi reaalsuses on seda singe-playeris üsna vähe kui missioonid läbitud.
Tegin triatlonid läbi. Esimesed kaks olid lühikesed, nii umbes neli-viis minutit ja siis tuli kolmas... umbes 10 minutit ujumist, 15 minutit rattaga ja 5 minutit jooksmist. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Kolmas oli jah räige, tegin Trevoriga, mõtlesin, et las tõstab oma staminat... Pagan küll, oli seda vaja...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kuidas küll mõnel juba igav on? Ise viimased paar päeva niisama ringi mölland ning funi kamaluga:D Näiteks rekka parkida rongiette
Ei saa ka aru Ise mängin juba nädal aega jutti, läbitud alles 29% Esmasp sain ka amazonest tellitud Signature Series Guide kätte, saab mängust viimast võtta.
Igavaks kisub ka seepärast, et mäng on liiga lihtsaks tehtud. Missionite tegemise ajal on suhteliselt raske surma saada ja kui see isegi peaks juhtuma, siis mõne sekundi pärast saab uuesti proovida. Isegi armorit pole vaja enam koguaeg osta, saab ka ilma hakkama. Samuti antakse pidevalt teada, mida täpselt tegema peab, nii et oma peaga mõtlemist on minimaalselt...
Igavaks kisub ka seepärast, et mäng on liiga lihtsaks tehtud. Missionite tegemise ajal on suhteliselt raske surma saada ja kui see isegi peaks juhtuma, siis mõne sekundi pärast saab uuesti proovida. Isegi armorit pole vaja enam koguaeg osta, saab ka ilma hakkama. Samuti antakse pidevalt teada, mida täpselt tegema peab, nii et oma peaga mõtlemist on minimaalselt...
Mul ka sama probleem. Sain mängu läbi ja üldiselt jäin väga väga rahule. Ainuke asi ongi see, et oleks võinud ikka kõvasti raskem olla.
Minu jaoks küll mitte. Konsoolide peal pole shooteritega palju kogemusi ja see sihtimine on ikka raske. Siis on minul ka lihtne, kui panna see Traditional või Assisted peale, aga ei taha panna, tundub nagu cheatimine minu jaoks
edit: Pole GTA IV online kogemust, see küsiks kuidas online on, ise tead millised aimingu abid valid või kõigil Free Aim peal? Mõtlen just player vs player tulistamist.
viimati muutis battlear 26.09.2013 22:31:19, muudetud 1 kord
Sick kui lahe see mäng ikka on. Võtsin suure jeebi kihutasin maanteel ülesande poole ja põrkasin taksole tagant sisse. Too jäi teepeale ja hakkas hullunult eest sõitma ja ma tal järel , müksasin veel paar korda ja tüüp helistas politsei välja _________________
Anisse, nagu isegi eeldada võid, siis päris suvalises järjekorras ei saa neid tulla (tapad mõne tähtsa tegelase mingis missioonis ära ja siis pärast teed teed mingeid missioone temaga, kus ta elus on)
Aga üldiselt päris kindlat järjekorda ei ole, et nüüd kõigil ühtemoodi kogu aeg story jookseks. Seal mitmeid erinevaid asju, mis ei pruugi üksteisest sõltuda. Jutt siis 69st põhimissioonist. Korraga võib kaardi peal olla 2-3 põhimissiooni, mille vahelt valida saad.
Tegin triatlonid läbi. Esimesed kaks olid lühikesed, nii umbes neli-viis minutit ja siis tuli kolmas... umbes 10 minutit ujumist, 15 minutit rattaga ja 5 minutit jooksmist.
´
realistlik ju...
Spoiler
selles viimases varastatud autode missioonis, kus tuleb rekkaga need los santosest sinna täitsa kaardi põhjaossa viia, käis ju dialoogis jutt läbi et "4 hour drive". Tegelt sõitsid mingi 5-6 minutiga ära eks. Ehk siis täispikk korralik triatlon "mängu sees"
Katsetasin aktsiaturul mängimist väljaspool Lesteri missioone. AUG aktsia küll ei tõusnud peale jõhkra hävitustöö korraldamist ja samamoodi ei tõusnu ka lennufirmade aktsiad, kui nende konkurendi lennukeid õhku lasin.
kellelgi teisel on midagi välja tulnud?
Katsetasin aktsiaturul mängimist väljaspool Lesteri missioone. AUG aktsia küll ei tõusnud peale jõhkra hävitustöö korraldamist ja samamoodi ei tõusnu ka lennufirmade aktsiad, kui nende konkurendi lennukeid õhku lasin.
kellelgi teisel on midagi välja tulnud?
redditist lugesin et ikka tohutult peab hävitama, ennem kui asi mingit mõju avaldaks
HDTanel, tarbid midagi põnevat mängides või miks sa selliste tavaliste juhtumite korral mängus nii ekstaasi satud?
Ma ei ta raisk. Ma ka algul paning talle fbs like. Aga nüüd vend iga 10 min tagant teeb enda streame ja kerjab saia raha. EPIC. Ma nüüd vaatasin seda lennuki videot ka. Ma mõtlesin et ma olen retard aga noh kurat holy mother of god tanel KURAT miks sa spammid enda videosi siin mis on suunatid 4- 10 aastastele? Raudselt vend paele igat streami läheb tsekib enda panga arvet.
Mismoodi see All's Fare in Love and War achievementis private fare käib? Lugenud, et mapile peaks tekkima "P" täht, kuid sellist asja ei eksisteeri kuskil minu mapil.
Ma ei saa aru, mida ma edasi tegma pean :/ . Tegin prologue ära ning selle Lamari oma ka kohe järgmisena, kus pidi autoga sõitma ja punast autot jälitama. Siis sõitsime kuhugi mingi autode töökotta ja peale seda koju. Tegin oma save ära ja magasin uude päeva, kuid mingeid missioone enam tulla ei taha. Kui helistan mängus inimestele, kõik ütlevad et ma ära ja varsti tagasi. Ma ei näe mapil ka mingeid ikoone, kuhu minna peaks.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.