Olaf, loe iPhone 5S spece, seal kenasti välja toodud LTE sagedused ehk kattub kenasti meie omadega ehk 800 mhz olemas, mis tähendab, et linnades saab LTE-s istuda.
Linnas on ikka 2600 vaja... Mul 5-ga tekib 4G kuskil mustaka nõmme piiril a'la TTÜ alles. Pääskülas on levi juba väga hea.
Linnaäärealadel on 2600 üldjuhul, kesklinnas 800 ja mõlemad on 5S-l olemas.
800 on just linnast väljas ju elementaarne füüsika _________________ There is no place like 127.0.0.1
Olaf, loe iPhone 5S spece, seal kenasti välja toodud LTE sagedused ehk kattub kenasti meie omadega ehk 800 mhz olemas, mis tähendab, et linnades saab LTE-s istuda.
Linnas on ikka 2600 vaja... Mul 5-ga tekib 4G kuskil mustaka nõmme piiril a'la TTÜ alles. Pääskülas on levi juba väga hea.
Linnaäärealadel on 2600 üldjuhul, kesklinnas 800 ja mõlemad on 5S-l olemas.
Äärealadel on 1800, citys 2600 ja perifeerias 800. _________________ KASS
Ei tea küll jah, miks, eks NSA nüüd hüppab rõõmust lakke.
Kellelgi on veel nii, et kohe, kui kõnele vastad ja ütled "Halloo" vms, siis teine osapool ei kuule sind? Et nagu esimese poole sekundi-sekundi jookul peale vastamist poel telefon nagu "ära ühendunud" vms? _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Jap.
iPhone 5.
Oli iOS6-ga ja on ka iOS7-ga.
EMT number.
Amphor kirjutas:
Kellelgi on veel nii, et kohe, kui kõnele vastad ja ütled "Halloo" vms, siis teine osapool ei kuule sind? Et nagu esimese poole sekundi-sekundi jookul peale vastamist poel telefon nagu "ära ühendunud" vms?
Amphor, tunned, et sind jälgitakse koguaeg?
Ära muretse seda tehti ilmselt enne kui sa sellest aru said.
Ja pealtkuulates sa ei saa arugi, et seda tehakse ei ole enam analoog võrgud.
Kellelgi on veel nii, et kohe, kui kõnele vastad ja ütled "Halloo" vms, siis teine osapool ei kuule sind? Et nagu esimese poole sekundi-sekundi jookul peale vastamist poel telefon nagu "ära ühendunud" vms?
Minu arust oli see juba Nokia E51-ga (minu esimene nutitelefon) nii. Harjusin pärast rohelise toru vajutamist mitte liialt kiirelt kõrva äärde tõstma.
No minuarust iOS6ga nii polnud minu iphone 5'l ega ka eelmistel telefonidel
Minul on olnud ühe 4s'iga nii olnud. Tarkvaraga ei ole seost täheldanud. Samas on peres ka üks HTC mis samamoodi käitub.
Tundub, et minu perel on lihtsalt rohkem luukeresid kapis kui niimoodi "pealt kuulatakse".
Mul iga androidiga see kamm olnud... nüüd lihtsalt tean juba, et kõigepealt võtan kõne vastu, panen kõrva juurde ja ootan sekundi. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Minul peab aku küll paremini. Täna enne laadima panemist (5%) näitas Standby 2 päeva ja 20 tundi.
iOS6 väga harva sai üle 2 päeva. Telefon (aku) ise kolm aastat vana. _________________ raamatupidamine | laadakalender
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.