|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sults
HV veteran
|
17.09.2013 13:20:03
|
|
|
Minu viimane kogemus kulleriga oli selline:
29. augusti hilisõhtul vaatasin, DHLi träkingust, et pakk on sama kuupäeva pärastlõunal jõudnud Saksast läbi Poola ja Läti Eestisse.
30. augusti hommikul kell 7:40 saabus sõnum, et minu saadetis on jõudnud EMS-sse ja seda hoiustatakse seal 14. septembrini, lisainfo 1661.
Mõtlesin siis, et mida pekki kullerteenus, kui ise peab EMS-sse järgi minema. Kohe Eesti Posti tööpäeva alguses helistasin ja küsisin, mis värk on. Senikaua, kui teenindaja uuris, kellega on tegemist ja mis on saadetise nr, tuli mulle teine kõne sisse. Helistas kuller ja ütles, et on minust paari km kaugusel ja kas ma olen kodus, et saaks paki üle anda. Niipalju siis kliendi informeerimisest.
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
19.09.2013 09:15:12
|
|
|
Eile ootasin DX-ist tellitud pakki. Tracking näitab, et kulleri käes. Ootan kõnet. Mitte midagi. Peale lõunat ilmub teade trackingusse:
18.09.2013 11:35 Saaja ei olnud kättesaadav Hoiule jäetud, teade saajale EI OLNUD KOHAL.J.NÕLVAKU.
Nali on selles, et postkastis teadet ei ole, helistatud ei ole. Küll aga oli mul poiss kodus. Küsisin, et kas kuller käis pakki toomas. Tema sõnul keegi helistas läbi fonoluku ja küsis, et kas ma olen kodus. Ta ei oskanud muud kosta, et vanemaid ei ole kodus. Sellepeale öeldi ahah... ja kõne oli läbi.
NIipalju siis teavitamiseks. Nüüd ootan teadet postkasti, et saaks järgi minna.
Kullerid võiks ära õppida selle, et enamus inimesi on keset päeva tööl, et ei ole mõtet ilma helistamata pakki tuua.
E: Muidu eelmise pakiga helistati enne kulleri väljasaatmist juba ja küsiti, et kas olen kodus või soovin, et jätaksime paki kohaliku postkontorisse.
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.09.2013 10:25:41
|
|
|
Sellest ma kahjuks aru ei saa, et miks kohe paberit postkasti ei või pista.
Millegipärast panevad nad alati järgmisel päeval selle sinna
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
19.09.2013 10:26:45
|
|
|
Ükspäev tõi ELS DHL-i paki kohale, helistasid ette ja olid 5min enne kokkulepitud aega ukse taga
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.09.2013 13:06:52
|
|
|
Mul eile tõi ELS DHL paki koju. Jõudsin ise täpselt samal ajal maja ette kui ELS buss ja jäin siis vaatama mis edasi toimub. Seisis vähekene ja siis hakkas edasi sõitma.. Mõtlesin, et mida kurat ja pidasin auto kinni. Küsisin, et kas minu nimele pakki pole? Ütles, et on küll ja pomises veel, et tel. numbrit pole kuhu helistada. Andis siis paki kätte ja näitasin talle oma numbrit paki pealt.. Siis pomises, et tema pakke ei uuri. Kui süsteemi numbrit sisestatud ei ole siis ta oma perset liigutama ei pea, et pakke uurida. Ometi oli mul naine ka kodus, mitte keegi uksetaga kella ei andud. Arusaadav ka, et uksetaha tuua peab oma 100meetrit käima.
Vennal oli tülpind olekuga ja seisis lihtsalt maja ees, et näidata ehk mingi firma sisesele gps süsteemile, et käis kohal ja kedagi ei olnud saadaval.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.09.2013 13:18:35
|
|
|
busted
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
19.09.2013 13:21:10
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Mul eile tõi ELS DHL paki koju. Jõudsin ise täpselt samal ajal maja ette kui ELS buss ja jäin siis vaatama mis edasi toimub. Seisis vähekene ja siis hakkas edasi sõitma.. Mõtlesin, et mida kurat ja pidasin auto kinni. Küsisin, et kas minu nimele pakki pole? Ütles, et on küll ja pomises veel, et tel. numbrit pole kuhu helistada. Andis siis paki kätte ja näitasin talle oma numbrit paki pealt.. Siis pomises, et tema pakke ei uuri. Kui süsteemi numbrit sisestatud ei ole siis ta oma perset liigutama ei pea, et pakke uurida. Ometi oli mul naine ka kodus, mitte keegi uksetaga kella ei andud. Arusaadav ka, et uksetaha tuua peab oma 100meetrit käima.
Vennal oli tülpind olekuga ja seisis lihtsalt maja ees, et näidata ehk mingi firma sisesele gps süsteemile, et käis kohal ja kedagi ei olnud saadaval. |
Aga koos nimede, kellaaegade jms kaebus sellele asutusele. Muidugi on olukord, kus sinu sõna on tema oma vastu, kuid selle helistamise teema peale saaksid rõhuda. Otseloomulikult salgab EP juhtunut ja sina oled loll, et teda tänava ääres ei oodanud, kuid ehk on tulevikus abi.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.09.2013 13:27:09
|
|
|
pigem mõjuks vast asja meediasse lekitamine. see ju Eestis tavapraktika, et klient on alati süüdi. vähemalt seni kuni meedia hakkab asja vastu huvi tundma
üks päev Kaua võib-is oli ju lugu kus EP töötaja lõhkus ühe tibina auto ära, jäi valvekaamera salvestisele. EP saatis kukele, politsei saatis kukele, kindlustused saatsid kukele. sekkus Ain Allas oma värisevate kätega ja EP tegi auto päevaga korda ja vabandas
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
19.09.2013 22:56:41
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Sellest ma kahjuks aru ei saa, et miks kohe paberit postkasti ei või pista. |
Sest siis võib juhtuda olukord, kus jõuad enne selle paberiga postkontorisse minna, kui pakk kulleriga ringilt tagasi saabub.
Minul on korra nii juhtunud - kuller käis õhtupoolikul uksetaga, kedagi kodus polnud ja viskas pakiteate postkasti. Mina saabusin koju ~20min hiljem, nägin teadet ja sõitsin kohe pakile järele. Päris korralik paanika oli tädidel, kui pakki otsisid ja ei leidnud. Lõpuks helistasid kullerile ja kui selgus, et pakk tema käes veel siis kamandati kohe pakiga postkontorisse - mingi 10-15min pidin passima seal ja pakki ootama. Pärast selgitati, et tegelikult seda poleks tohtinud teha ja ma oleks pidanud selle paberi hoopis järgmine päev saama.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
19.09.2013 23:15:15
|
|
|
Millegipärast panevad nad alati järgmisel päeval selle sinna |
Tundub, et suurel hulgal inimestel on tekkinud väär arusaam, millal peakiteatis postkasti pannakse ja kes selle paneb.
Pakiteatise jätab sinu postkasti kirjakandja, jah see tädi kes oma kotiga mööda linna ringi jalutab. See saadetakse sulle siis kui pakk on jõudnud kandekeskusesse, postkontor ei saada neid! Mitte kunagi ei jäta kuller seda teatist sulle postkasti.
Kuller on siis see tegelane kes mööda linna sinu pakiga ringi kärutab ja sulle helistama ei kipu. Tuleb ette olukordi, kus pakil polegi numbrit ja siis klient on hämmingus miks ei helistatud vms. Väljastuskatset tehes, ei ole klient kätte saadav olnud aga klient on kodus, tegelikult ei tööta nii mõneski kortermajas domofonid, eramajas värav luks vms probleeme võib olla. Ei tahagi öelda et kõik on klientide süü aga on selliseid olukordi. On ka kullereid kes lasevad kliente üle, ei eita seda.
See lause "kuller kimab pakiga linna peal eingi aga mulle ei helista" käib päris tihti läbi siit. Kulleril on palju tööd, sa ei ole ainuke klient ja ta üritab oma ringi sõita nii, et ei oleks mingit edasi tagasi sõitmist ühest piirkonna otsast teise.
NB! Ise olen EP kuller, oma piirkonda teenindan hästi ja rahulolevaid kliente rohkem kui mõni mees numbreid tunneb.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.09.2013 23:23:34
|
|
|
| frenzo kirjutas: |
| NB! Ise olen EP kuller, oma piirkonda teenindan hästi ja rahulolevaid kliente rohkem kui mõni mees numbreid tunneb. |
Nüüd teame, kes on vastaspoolel, kellelt arvamust küsida. Muidu on see siin kõik vastu seina lahmimine.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.09.2013 23:40:56
|
|
|
| frenzo kirjutas: |
Millegipärast panevad nad alati järgmisel päeval selle sinna |
Tundub, et suurel hulgal inimestel on tekkinud väär arusaam, millal peakiteatis postkasti pannakse ja kes selle paneb.
Pakiteatise jätab sinu postkasti kirjakandja, jah see tädi kes oma kotiga mööda linna ringi jalutab. See saadetakse sulle siis kui pakk on jõudnud kandekeskusesse, postkontor ei saada neid! Mitte kunagi ei jäta kuller seda teatist sulle postkasti.
Kuller on siis see tegelane kes mööda linna sinu pakiga ringi kärutab ja sulle helistama ei kipu. Tuleb ette olukordi, kus pakil polegi numbrit ja siis klient on hämmingus miks ei helistatud vms. Väljastuskatset tehes, ei ole klient kätte saadav olnud aga klient on kodus, tegelikult ei tööta nii mõneski kortermajas domofonid, eramajas värav luks vms probleeme võib olla. Ei tahagi öelda et kõik on klientide süü aga on selliseid olukordi. On ka kullereid kes lasevad kliente üle, ei eita seda.
See lause "kuller kimab pakiga linna peal eingi aga mulle ei helista" käib päris tihti läbi siit. Kulleril on palju tööd, sa ei ole ainuke klient ja ta üritab oma ringi sõita nii, et ei oleks mingit edasi tagasi sõitmist ühest piirkonna otsast teise.
NB! Ise olen EP kuller, oma piirkonda teenindan hästi ja rahulolevaid kliente rohkem kui mõni mees numbreid tunneb. |
võta nüüd hoogu maha
mulle toob seesamune kirjakandja pakid (maksikirjad), kes ajalehedki postkasti pistab. vahe on lihtsalt selles, et seda teeb teise tiiruga yldjuhul. sest lehed on postkastis kell 7-8, pakki yldjuhul toob 9-10.
See et ep träkingus on kirjas, et pakk on kullerile yle antud, tähendab 99% juhtudel seda, et kirjakandja toob paki allkirja vastu.
vb kesikute ja reformarite linnas toob tõesti kuller maksikirjad, siin igatahes mitte.
kuller toob siis kui ma olen asja kulleriga ka tellinud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.09.2013 23:56:58
|
|
|
| Pealinnas on see tellimata kuller ehk tavaline postipakk nii ja naa. Kui pakk tööle tellida, siis tuuakse kohale, mujale tellides enamasti mitte.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.09.2013 07:12:19
|
|
|
mulle toob seesamune kirjakandja pakid (maksikirjad), kes ajalehedki postkasti pistab. vahe on lihtsalt selles, et seda teeb teise tiiruga yldjuhul. sest lehed on postkastis kell 7-8, pakki yldjuhul toob 9-10.
|
Rakveres lehti mitte express post ei too?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
20.09.2013 07:46:56
eesti post24 |
|
|
...hommiku 7 ajal posti pakki pannes siis järgmine lugu. kõik sinnamaani korras kui vaja printida aadressikaarti ja mida pole on muidugi siis see, masin ainurt vuristas midagi ja mida polnud oli kleeps... muidugi oli raha juba ilusti arvelt võetud ja kappi polnud mul midagi enam panna ja lõpuks siis puudus ka tseki printimiseks paber... ja kõige parem veel see et midagi tühistada ei saa ja infotelefonis räägib ilusti kuidas nad alles kell 9 tööle hakkavad.... nii et viimane kord eesti postiga midagi saata... õnneks oli see esimene kord ka alles...
peale meili saatmis neile ja mure kurtmist tuli kiire vastus et tore et meiega õhendust võtsite, pakki saate jälgida sealt ja sealt.... mis kuradi pakki ma jälgin kui saatagi ei saaa....
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
20.09.2013 08:22:33
|
|
|
| sakurock, Taoline olukord oli ka endal. Pidi meeletult pika protsessi ette võtma. Kirjutama avaldusi ja suhtlema meilitsi. Koheldakse nagu sullerit.
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.09.2013 08:56:00
|
|
|
| mulle toob seesamune kirjakandja pakid (maksikirjad), kes ajalehedki postkasti pistab. vahe on lihtsalt selles, et seda teeb teise tiiruga yldjuhul. sest lehed on postkastis kell 7-8, pakki yldjuhul toob 9-10. |
Nüüd pean mina sind parandama. 7-8 ajal toob ajalehed ikkagi Express Post postiljon mitte Eesti Posti oma. Täiesti eri firmad. Eesti Posti omad nii vara ei käigi. Vähemalt Tallinnas küll mitte.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
20.09.2013 09:31:12
|
|
|
Maapiirkonnas toob kohalik postitädi ELS pakid mulle kohale.
Ise olen täiega rahul, sest ta toob ka kõige suuremad pakid mille vastu allkirjagi ei taheta.
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.09.2013 10:29:18
|
|
|
Tomorrow, nüüd pean mina sind jälle parandama
| tsitaat: |
| Ühinenud Ajalehed ise oma lehtede kannet ei teosta, seda teeb Pärnus ja Viljandis ning nende linnade lähipiirkondades AS Express Post, kes toob tellitud lehe postkasti ka Tallinnas. Rakveres ja Paides teostab kannet AS Eesti Post. Nendes kandepiirkondades jõuavad meie lehed tellijani reeglina varahommikul enne kl 8. Valga linnas ja maakonnas, samuti Pärnu ja Viljandi maakonnas, Lääne-Virumaal, Järvamaal ja mujal Eestis jõuavad meie lehed tellijani Eesti Posti vahendusel ilmumispäeva jooksul. |
http://www.ajaleht.ee/tellimine/eraisikule
Ma muidu lehti ei telliks kui need hommikul postkastis poleks, enne tööle minekut
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
20.09.2013 12:07:44
Re: eesti post24 |
|
|
| sakurock kirjutas: |
...hommiku 7 ajal posti pakki pannes siis järgmine lugu. kõik sinnamaani korras kui vaja printida aadressikaarti ja mida pole on muidugi siis see, masin ainurt vuristas midagi ja mida polnud oli kleeps... muidugi oli raha juba ilusti arvelt võetud ja kappi polnud mul midagi enam panna ja lõpuks siis puudus ka tseki printimiseks paber... ja kõige parem veel see et midagi tühistada ei saa ja infotelefonis räägib ilusti kuidas nad alles kell 9 tööle hakkavad.... nii et viimane kord eesti postiga midagi saata... õnneks oli see esimene kord ka alles...
peale meili saatmis neile ja mure kurtmist tuli kiire vastus et tore et meiega õhendust võtsite, pakki saate jälgida sealt ja sealt.... mis kuradi pakki ma jälgin kui saatagi ei saaa.... |
Korduvalt selles juttu siin olnud. Visanud pakk ilma kleepsuta kappi ja postitöötaja kleebib ise peale kui kapist hakkab välja võtma.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
22.09.2013 15:47:07
|
|
|
EP on eriti laisaks läinud
Sain teisipäeval pakikutse, kuna tööl olid kiired ajad ning ootasin ka teist pakki, otsustasin järgi minna nädalavahetusel.
Suur oli mu üllatus, kui postitöötaja ulatas mulle kaks pakki - palvele, et tehku märge teise paki kättesaamise kohta/teatise saatmise kohta; et selle kohta ei saadetudki teatist kuna ma polnud esimesele veel järgi läinud
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
22.09.2013 18:32:09
|
|
|
Ma seekord mõtlesin, et lähen lõpuni, kui võimalik. Siiber ajas üle ääre EPst
Tere
Jälle probleemid Eesti Postiga.
Samal ajal sain ELS kullerilt teise paki, kui väidetavalt mind ei õnnestunud kätte saada!? Muult numbrilt vastamata kõnesid ei olnud.
Mis toimub? |
Vastuseks sain siis nii:
Tere!
Vastusena Teie kirjale teatame, et saadetise JJD0002251450024100 kätte toimetamise katse oli 14.09.2013 kell 10:10, mis aga ebaõnnestus ning selle tõttu edastati saadetis Teie elukohajärgsesse postkontorisse, milleks on Anne postkontor. |
Sellepeale kirjutasin mina:
Tere
SEE VASTUS MIND EI RAHULDA.
Mis mõttes ebaõnnestus?
Milles see seisnes? Miks mulle pakki koju ei tooda, kui ma kulleri eest maksnud olen?!?!
Tänan |
Kaks päeva vaikust ja MOTT:
Tere!
Mõlemad saadetised olid tõesti sama kulleri käes. Kuna saadetiste (eriti DHL) hulk viimasel ajal väga suur, siis kuller eksis ja ei suutnud neid saadetisi omavahel seostada. Kuller vabandab ja lubab edaspidi olla tähelepanelikum!
Veelkord väga vabandame Teile põhjustatud ebameeldivust ja meelepaha pärast! |
Kullerit veel usutlesin mitu korda, ega teist pakki mulle ei ole. Ütles, ei ole ei ole, ma seda ju näeksin
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
25.09.2013 12:35:19
|
|
|
Kui EP paki tagasi saadab kas siis jääb trackingusse jälg kah?
Sündmus Kuupäev Asukoht Vastuvõtja Kommentaar
Väljasaatmine 25.09.2013 08:51 Eesti
Saabumine 23.09.2013 17:55 Eesti
Arrival at inward office of exchange EE EE 20130923 1755 2013
Departure from outward office of exchange EETLLA EE 20130925 0851
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2013 13:32:13
|
|
|
Jep
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
25.09.2013 14:55:10
|
|
|
jopa...
Nad võiks ju kirja panna sinna, et tutkit sa seda saad, saadame tagasi...
ega nad nüüd mu kirjale ei vasta kah enam ju...
huvitav mis hiinlane teeb, CE puudu...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2013 15:51:21
|
|
|
| iir kirjutas: |
jopa...
huvitav mis hiinlane teeb, CE puudu... |
tere tulemast eesti tolli/posti imelisse maailma
Samas yhel inimesel oli nädal tagasi juhus, et toll saatis kirja, et näidake ravimiameti luba ette ja laseme kauba vabaks. E-vedelikud......nats pikem teema. Ja lastigi.
Samas see ainuke juhus, 9 kuu jooksul, kui nad on yhendust võtnud
99,99% juhtudest on otse tagasi läinud.
Tundub, et muud moodi ei saa, kui helistad tolli ette ja teavitad, et tuleb pakk.
Samas kui seal CE puudub, siis nad võivad sind ju teavitada, aga tagasi läheb ikka.
Tee päring ja saad eeldatavasti stamp vastuse, et märgistus puudulik. Nad vastavad kindlasti, lisa enda andmed ja paki träking
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
25.09.2013 16:06:49
|
|
|
jopa...
tere tulemast eesti tolli/posti imelisse maailma
Samas yhel inimesel oli nädal tagasi juhus, et toll saatis kirja, et näidake ravimiameti luba ette ja laseme kauba vabaks. E-vedelikud......nats pikem teema. Ja lastigi.
Samas see ainuke juhus, 9 kuu jooksul, kui nad on yhendust võtnud
99,99% juhtudest on otse tagasi läinud.
Tundub, et muud moodi ei saa, kui helistad tolli ette ja teavitad, et tuleb pakk.
Samas kui seal CE puudub, siis nad võivad sind ju teavitada, aga tagasi läheb ikka.
Tee päring ja saad eeldatavasti stamp vastuse, et märgistus puudulik. Nad vastavad kindlasti, lisa enda andmed ja paki träking |
Ei tea, ma olen üle 10 paki küll saanud välismaalt ravimite ja toidulisanditega ja seni on alati toll minuga ühendust võtnud, olen neile ravimiameti määratlused jmt. ette näidanud ja kõik pakid kätte saanud. Kogu suhtlemine nendega tekitab muidugi halle karvu juurde ja tapab ajurakke aga seni on asjad aetud.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
25.09.2013 18:24:08
|
|
|
| Jorsik kirjutas: |
| Ei tea, ma olen üle 10 paki küll saanud välismaalt ravimite ja toidulisanditega ja seni on alati toll minuga ühendust võtnud, olen neile ravimiameti määratlused jmt. ette näidanud ja kõik pakid kätte saanud. Kogu suhtlemine nendega tekitab muidugi halle karvu juurde ja tapab ajurakke aga seni on asjad aetud. |
+1
Ravimite/toidulisandite vs CE on erineva suhtumisega tolli poolt.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
26.09.2013 10:19:28
|
|
|
cool, pakendil on tootel pole...
Vastusena Teie päringule teatame, et saadetis numbriga ...on tagastatud 25.09.2013. Toote pakendil on CE märgistus, kuid tootel ja manuaalis puudub CE märgistus, samuti puudub vastavusdeklaratsioon ja info tootja kohta. Tehnilise Järelevalve Ametilt saadud vastuses tõdetakse, et toode ei vasta nõuetele ning saadetist maale lubada ei saa. Seadmel puudub nõuetekohane märgistus.
jopa...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.09.2013 10:26:26
|
|
|
Saada nüüd päring kauba myyjale, et mida helli
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
26.09.2013 10:29:40
|
|
|
ütleb raudselt,. et kuskilpole ju kirjas, et on CE märk peal...
Juba avasin juhtumi, loodetavasti saan oma 19 taala tagasi
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
26.09.2013 10:46:12
|
|
|
| Maini oma päringus kindlasti ka negatiivset kommentaari. See töötab.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.09.2013 11:13:59
|
|
|
huvitav jah, et mujal maailmas seda negatiivset kardetakse kui tuld. see on vist Eesti kaubanduse eripära, et kliendi arvamusest suht pohh
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.09.2013 12:01:42
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
huvitav jah, et mujal maailmas seda negatiivset kardetakse kui tuld. see on vist Eesti kaubanduse eripära, et kliendi arvamusest suht pohh  |
eBay's on väga karmid nõudmised tagasiside kvaliteedile, et saada teatud boonuseid (teisisõnu, et makse eBay'le vähendada). Eeldatavasti on sama süsteem ka teistel vahendajatel.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
26.09.2013 12:54:24
|
|
|
| Minuteada piiratakse müügikuulutuste arvu ka. Ise ka müünud nipet näpet seal ja alguses sai ainult 1 kuulutuse kuus 1 kategoorias teha ja mingi peale 6 kuud ja ilma neg kommideta sai kuulutusi juurde. Arvude ja aegadega võin ämbrisse panna - aga möödas juba aga asi toimib nii.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.09.2013 13:00:51
|
|
|
ütleb raudselt,. et kuskilpole ju kirjas, et on CE märk peal...
Juba avasin juhtumi, loodetavasti saan oma 19 taala tagasi
 |
Oot missasja, 19 taalase toote võttis toll vahele?
Mul senimaani kõik kuni 30 taalased tehnikavidinad tollist mööda tulnud. Pooltel pole mitte mingisugust CE märgistust olemaski. Vedanud siis vist või
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
helar66
HV kasutaja
|
30.09.2013 22:24:51
|
|
|
Tuli meelde huvitav juhtum DX-st tellimisega..
Trackingu all oli kirjas, et "FONOLE EI VASTATUD"
Kortermajal fonolukk puudub
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
01.10.2013 00:31:54
|
|
|
Naine ootab juba kaks nädalat kusalgi Eestis ringlevat paki
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
3 :: |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.10.2013 12:54:26
|
|
|
Palju õnne, eesti post on maailma parim postiteenuse pakkuja.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.10.2013 12:59:23
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| Palju õnne, eesti post on maailma parim postiteenuse pakkuja. |
Ma hommikul midagi kuulsin jah, tundub, et tänu post24-le
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
02.10.2013 13:04:38
|
|
|
| Ma ei kujuta ettegi, kui jube see mujal siis on...
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.10.2013 13:42:45
|
|
|
tõsiselt räägite või? linki!
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.10.2013 13:44:52
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
tõsiselt räägite või? linki! |
ma linki ei tea, aga terevisiooni 7.30 uudistes mainiti, saad kodukalt järelvaadata
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
02.10.2013 13:53:36
|
|
|
Auhinnatseremoonia koordinaator Helen Norman ütles, et Eesti Post oli edukas, kuna ettevõte pühendub erinevate teenuste parendamisele ja uuendamisele, et tagada klientide rahulolu.
|
Seega ei pälvinud EP seetõttu tunnustust, et ta parim on, vaid seetõttu, et ta pühendub erinevate teenuste parendamisele ja uuendamisele. Viimasel ajal on endal kogemused EP-ga väga head olnud.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.10.2013 13:54:28
|
|
|
tule teavas appi mis järgmiseks, Tallinna LV on korruptsioonivabam omavalitsus Euroopas?
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
02.10.2013 16:32:19
|
|
|
| miks mitte... ei näe põhjust nurisemiseks.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
02.10.2013 19:15:33
|
|
|
| eks põhjus ole selles, et nagu eestlasele omane ning siin HV-s ja ka kindlasti mujal - omavahel kurdetakse, sõimatakse, lubatakse "molli anda". Aga tegudemehi, kes ka midagi konkreetset ette võtaksid, kaebaksid, teataksid EP-sse, sõimaksid kasvõi EP-d ennast näost-näkku piltlikult öeldes, taolisi on siiski tühine vähemus...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|