praegune kellaaeg 18.06.2025 14:31:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hashi
Kreisi kasutaja
|
23.09.2013 18:56:49
LAHENDATUD: Vaja abi kodukal oleva informatsiooni muutmisel |
|
|
Heips!
Nimelt väheldane mure oma ettevõtte kodukal ühe vormi töölesaamisega. Viide -> http://itimees24.eu/tellimine.html
Koduleht ise on tehtud Weebly.com pakutavate vahenditega ja vastavad andmed Veebimajutusse üle toodud. Kõik muu toimib kenasti, kuid vormi kuidagi tööle ei saa
Pisut ka olemasolevast koodist. View Source nupuga näeb tellimislehe koodi, published_data teksti aga ei näidata kusagil...
published_data.txt
Spoiler 
#wsite-content .weebly-form-field label |
tellimine.html
Spoiler 
<form enctype="multipart/form-data" action="http://www.weebly.com/weebly/apps/formSubmit.php" method="POST" id="form-491037811969509028">
<div id="491037811969509028-form-parent" class="wsite-form-container" style="margin-top:10px;">
<ul class="formlist" id="491037811969509028-form-list"> |
vormi aga pole Veebimajutuses kuidagi toimima saada õnnestunud või ei taba ma, kus see "uba" peidus võib olla
Uurisin Veebimajutuse klienditoelt, et kuidas seda vormi nende serveris toimima saada, mille peale vastati:
"See on asi, mida peaksite küsima Weebly-lt, kuid tõenäoliselt ei peagi see väljaspool nende süsteemi töötama. See oleks kaunis ebaloogiline."
Weebly aga saatis mu "häda" kurtmise peale "tualetti kasutama" või tagugu ma plekki, kui oma lahendust soovin
On äkki kellelgi mingi viide/vihje, kuidas vorm siiski tööle saada või mida koodis muutma peaks? Vbolla saaks mingite muude vahenditega vastava koodijupi olemasolevasse veebilehte "integreerida"? HTML-is uus vorm kribada? Kahjuks on mu HTML oskused aja jooksul veits "rooste" läinud ja pole suutnud sellist vormi genereerida
Proovisin internetiavarustes leiduva info põhjal midagi "kokku keevitada", kuid vajalikku formaati oma "keevitust" kahjuks siiski ei saanud - väljade suurused ja teksti kujundus pole vastavad ja saatmis-nupp ei tee ikkagi midagi. Näib, et asi on minu "roostes" oskustes ja miskit (loe: oskustest) jääb ikka puudu.
Spoiler 
<html>
<form name="input" action="html_form_action.asp" method="get">
Ees- ja perekonnanimi *<br><input type="text" name="nimi"><br><br>
Teie e-posti aadress *<br><input type="text" name="aadress"><br><br>
Soovi kirjeldus *<br><input type="text" name="soov"><br><br>
<input type="submit" value="Saada">
</form>
</html> |
Ehk leidub siinsete kasutajate hulgas mõni lahke spetsialist, kes aitaks mul asja lahendada?
EDIT: tuhnisin veel pisut interneeduses ja sain oma "keevise" pisut paremaks
Spoiler 
<form action="MAILTO:info@itimees24.eu" method="post" enctype="text/plain">
Ees- ja perekonnanimi *<br>
<input type="text" name="nimi"><br><br>
Teie e-posti aadress *<br>
<input type="text" name="aadress"><br><br>
Soovi kirjeldus *<br>
<input type="text" name="soov" size="50"><br><br>
<input type="submit" value="Saada">
</form> |
kuid see lahendus hakkab kirja saatma kasutaja maili-kliendi abil, selle asemel, et vormi koduka serveri kaudu saata
_________________ Seniks...
---
Hashi
viimati muutis hashi 27.09.2013 18:03:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chesnut
HV vaatleja

|
23.09.2013 20:35:25
|
|
|
Teie probleemi põhjuseks on see, et te ei kasuta Weebly veebimajutust. Teise hosti kasutamisel kaotab veebileht mitmed funktsioonid (failide üleslaadimine, kontaktivormid jne). See juhtub, sest neid funktsioone oskab jooksutada vaid Weebly enda serverisüsteem. Seega peate kas minema tagasi Weebly majutusele või leidma teise tarkvara, mille abil oma veebileht luua.
Üks lihtsamaid on WordPress. Mu signatuurist on link tasuta veebimajutusele, kus saab WordPressi paari klõpsuga paigaldada ning seda seejäärel kohe kujundama hakata.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
23.09.2013 21:27:07
|
|
|
http://www.freecontactform.com/email_form.php
Muuseas, ma küll ei tea Weebly kasutustingimusi, kuid ma eeldan, et nad tegelikult ei luba oma keskkonnas loodud lehega niisama mujale minna.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
27.09.2013 18:05:11
|
|
|
Heips!
To Chesnut, LiivaneLord ja perenoel:
1. Weebly tahab "võõra domeeni"(loe: mitte nende poolt registreeritud) majutamise eest pappi saada
2. Sain juba isegi aru, et koodis oli vihje/viide weebly PHP skriptile ja seepärast oma "hädakisaga" teie poole pöördusingi - enese mõistustusest tuli puudu
3. Weebly laseb vabalt oma keskkonnas tehtud lehega mujale kolida, kuid tekkida võivate "komplikatsioonide" eest nad vastutust ei võta ning tuge ei paku. Selles asjas juba suhtlesin nendega
Aga tänud teile toetamast
Üks abivalmis foorumlane juhatas mu PS kaudu "õigetele jälgedele", tõi asjalikke näiteid ning aitab hetkel uut koodi "kokku keevitada" ja siluda
Seega võtaks praegu teema päevakorralt maha
Tänudega kõigile...
EDIT: erilised tänud KuSSu-le, kes aitas mul kõige soovituga hakkama saada ja enamgi veel...
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|