tegin kah mängu läbi. Lõpp oli omamoodi.
Aga all in all... Müts maha Rockstari ees. Väga väga hea stooriga mäng. Nagu filmis oleks _________________ ..||..
mina kui PC mängija vihkan xboxi pulti aga mäng ise on tasemel, kui ainult neid nõmedaid tulistamis-missioone ei oleks sõitvast autost kellelegi pihta saada on ikka ulme, pc peal lihtsalt headshotiks... _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
parm, jess, kuid kui need paar tk välja arvata on pult üllatavalt mugav ikkagi ja mina kui tulihingeline PC gamer, hiir klaver kohustuslik, suutsin isegi ära harjuda nii ja väga mugav pelada.. Täna sai livestreami tehtud 6h jutti.. üle 1100 inimese oli kohal vaatamas haigelt nalja sai.. mäng on ikka kirjeldamatult hea, muidugi on sellel ka vigasi kuid täispakett on ikka fantastiliselt hea. Blipiga sai pea kosmose äärele tõustud ja siis alla hüpatud, Baumgartner
Kaks korda, üks langevarjuga ka _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mina kui PC mängija vihkan xboxi pulti aga mäng ise on tasemel, kui ainult neid nõmedaid tulistamis-missioone ei oleks sõitvast autost kellelegi pihta saada on ikka ulme, pc peal lihtsalt headshotiks...
50-60 euri, kui uusi konsoole ei tuleks võtaks ligi.
Aja inimesi alla _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Midnight Club Los Angeles kogemus tuleb igati kasuks Beach area ja Santa Monica on täiesti sama, ning autode juhitavus ka praktiliselt sama.
kaardid ka juba väljas kus igasugu leidmist vajav stuff asub:
http://www.gta-expert.it/GTA_V/Mappe _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Ostsin naisele ps3-e peale...nüüd juba 17 tundi jutti pelanud
Mul küsiti jällegi, et mis jama see on, mingi PS Home või? Kolasin mööda linna ringi ja kihutasin autodega ja mängisin golfi ning osalesin triathlonil. Siis sõitsin lõbustuspargis ameerika mägedel ja vaaterattal... Vahest mängisin koeraga ja sõimasin teisi linna peal...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ostsin naisele ps3-e peale...nüüd juba 17 tundi jutti pelanud
Mul küsiti jällegi, et mis jama see on, mingi PS Home või? Kolasin mööda linna ringi ja kihutasin autodega ja mängisin golfi ning osalesin triathlonil. Siis sõitsin lõbustuspargis ameerika mägedel ja vaaterattal... Vahest mängisin koeraga ja sõimasin teisi linna peal...
Ma veetsin eile õhtul järjest kaks tundi allveelaevaga ookeani põhjast tuumajäätmeid koristades. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Mängust endast siis esimene GTA mida viitsin läbi teha kuna on filmilikult põnev, GTA 4 story läks kuidagi igavaks ja ei viitsinud enam läbi teha.
Seoses 1 oktoobril tuleva online mänguvõimalusega siis ei tea kas tuleb ka mingeid patche/uuendusi? Näiteks selle tobeda raha glitchi jaoks
küsin lihtsalt, kas kellelgi see fotomatic ka töötab, st pilte saab salvestada ja pärast vaadata? mul ütleb kogaueg rockstar social club unavailable, try later
on xbox live konto ja social clubi saab arvutist sisse, xboxil on nett taga ja muud asjad jooksevad kenasti _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
ma oleks ka nagu seda kuulnud, mõtlesin, et ei saa olla... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.