KaarelK, Kuidas teil PC fännidel need konsoolidel FPS mängijad nii pinnuks silmas on? Siiski konsoolide plussiks on võrdsus, keegi ei saa "eeliseid" osta
minu teksti puhul ei old asi pinnus, vaid imestuses.. ei saa ju elusees puldiga tavapcmängijate vastu..
Aga palun ütle mulle ka millist FPS-i saab mängida nii konsoolil kui PC-ga ? _________________
Sellit cross-platformi ei ole vist jah, CS:GOga oli see plaan imltho. Agajah, guugeldades leiab ka kohe, et kõik sellised plaanid, ja mitte ainult FPS, hüljati peale selgumist, et - oh üllatust - PC-mängurid kb&m taga löövad tagumikku konsoolimängureid _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Kas te veel mäletate aega millal oli ootusärevus kui mäng välja tuleb? Nüüd paistab aga, et EA üritab lihtsalt pappi kokku kühveldada ja promo on sama hea kui mõnel filmil. FBs olles on iga päev uued "fiitjurid", "skreenshotid", "geimplei previivid" ja muud sellised asjad ametlikul lehel väljas. Vanasti pidi tikutulega otsima pilte mängu kohta ja kui leiti siis oldi üliõnnelikud. Nüüd aga polegi mul millegipärast ootusärevust selle mängu üle, kõik oleks nagu nähtud juba
Kas te veel mäletate aega millal oli ootusärevus kui mäng välja tuleb? Nüüd paistab aga, et EA üritab lihtsalt pappi kokku kühveldada ja promo on sama hea kui mõnel filmil. FBs olles on iga päev uued "fiitjurid", "skreenshotid", "geimplei previivid" ja muud sellised asjad ametlikul lehel väljas. Vanasti pidi tikutulega otsima pilte mängu kohta ja kui leiti siis oldi üliõnnelikud. Nüüd aga polegi mul millegipärast ootusärevust selle mängu üle, kõik oleks nagu nähtud juba
vanamehe ving... vanamehe ving...
Jumala õige jutt... Mängust ei tohiks enne midagi teada kui näed poeletil või torrentis sellest mingit märki.
vanamehe ving... vanamehe ving...
mina mäletan, mul see ootusärevus praegu. selle kuu algul ostsin bf3'e võileiva raha eest ja nüüd vaadates kõiki neid videosid ja värke... on ärevus väga suur.
parm, Nii see on, jah Aga egas endal juba algusest peale pole BF4 vastu olnud eriti suurt vaimustust võrreldes BF3-e tulekuga. Suht sarnane kõik, ehk seepärast. Aga soetatud saab kindlasti, tundub siiski huvitavaid võimalusi ja asju lisatud BF4-ja.
Eks nad vast testivad ka seda "aggressive marketingi" ma arvan. Kui see müügiedu ei too, siis ehk BF5 tuleb välja nii nagu mängule kombeks (pole suurt haipi jne enne reliisi).
Vähemalt videote põhjal on BF4 suur edasi minek BF3. Ok, graafika osas mitte nii palju kui BF2->BF3, kuid mängu sisu poolest kindlasti. See on peaaegu vana hea BF2 1:1 BF3 edasi arendatud mootoril - ehk see mida tegelikult alguses kohe vaja oligi. BF3 võib võtta kui kinnimakstud vahelüli.
Peale Betat tuleb ilmselt ka pre-order ära teha .. enne proovimist siiski ei tahaks nutsu lauale käia.
Kuidas see spectator mode üldse hakkab toimima? Nagu kes ja millal saab seda kasutada?
Kui ma ei eksi, siis peaksid kõik seda kasutada saama iga kell.
Vist peaks jah igaüks seda kasutama saada, aga see ei ole nagu Dota 2 kus spectatoreid võib olla mingi 1000, BF4 on maksimum vist 4 spectatorit korraga
Oskab keegi öelda kas BF4 beta skoor ja levelid lähevad BF4 täis mängu ka arvesse ? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Oskab keegi öelda kas BF4 beta skoor ja levelid lähevad BF4 täis mängu ka arvesse ?
Ilmselgelt ju mitte, nagu ka BC2 ja BF3 Betagi puhul... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Oskab keegi öelda kas BF4 beta skoor ja levelid lähevad BF4 täis mängu ka arvesse ?
Ilmselgelt ju mitte, nagu ka BC2 ja BF3 Betagi puhul...
vabandust
Ma pole nende betasid mänginud _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.