praegune kellaaeg 27.06.2025 00:01:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
22.09.2013 12:06:42
Monitoriga ühendada kõlarid |
|
|
Mul on monitoriga ühendatud HDMI kaabli abil ära Xbox, kuid nüüd ainuke asi, mis puudu, on heli. Monitoril on olemas ka USB pesad. Ning siit ongi küsimus, et kui mul monitor on HDMI-ga ära ühendatud, siis kas on võimalik läbi USB pesa USB kõlaritega heli kätte saada või on see võimatu? Või mis moodi saaks heli kätte?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
22.09.2013 12:10:47
|
|
|
Mis monitor? SPDIF või stereo väljundit pole? USB kaudu sealt heli kätte ei saa, need töötavad USB-jaoturina kui on monitor arvutiga ühendatud USB kaabliga.
Xboxi AV väljundist peaks heli kätte saama, kui video tuleb HDMI-d pidi. AV kaablit pidi veidi nüsima osadel mudelitel.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
22.09.2013 12:19:58
|
|
|
Samsung Syncmaster 245T.
Kui ma ei eksi, siis mingi heli auk seal vist on? Nii et saaks ühendada ka 3.5mm kõlaritega ja tuleb heli ilusti välja?
//Leidsin ühe vana 3.5mm kõlarid, arvasin, et neid ei ole enam alles ja seetõttu ka ei saanud testida. Ja tõesti, tuleb heli.
Juba lahendatud siis probleem.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|