Ma ei tea, kui paljud teist kuulavad Mash uppe, kus pannakse mingi videomängu muusika päris muusikaga kokku ja mis klapib ka.
Ise olen tihe Sonic Retro külastaja ja ikka vahest on seal teemaks Sonic 3 ja Michael Jacksoni teema, et kas MJ ikka oli selle muusikal käpp sees jne. Siis keegi seal foorumis hakkas tegema Mashuppe, pannes Sonic 3 + MJ kokku, tekkisid huvitavad mashupid.
Kogu see OST on epic, eriti meeldib mulle see Future Fuckballs 2010 _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ega alguses ei mõtlegi, aga kui nüüd mõelda, et kui palju selle mängu peale siis aega sai pühendatud, siis üle 20000 tunni tuleks ju VABALT ära. Oleks 99 juba steam olnud, siis saaks praegu vaadata väga suurt numbrit
Vahest veedan aega isegi praegu, natukene raske iga kord kui alustad, hiire response on hoopis erinev võrreldes keskmise mänguga tänapäeval-
Kõige rohkem veedetud nende kahe saatel
Deck 16 ja Gauntlet
To celebrate the release of the Steam Music, the following Valve soundtracks DLC are now available for free to those who own the related base games and documentary.
http://store.steampowered.com/news/14358/ _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.