Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Arvuti ei võta vahepeal pilti ette märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
marii87
HV vaatleja

sõnum 19.09.2013 23:48:12 Arvuti ei võta vahepeal pilti ette vasta tsitaadiga

Probleem selline, et kui panen õhtul sülearvutil kaane alla (lihtsalt sulgen, ei tee shut down vms), siis hommikul kaant avades läheb arvuti nagu käima, aga pilt on must. Ja nii 2 hommikut juba järjest. Kui umbes x 20 teha power nupu sisse välja lülitamist, siis ühel hetkel tuleb pilt ette. Ja ülejäänud päeva töötab korralikult. Milles võib asi olla? Mida teha? Millest see olla võib. Arvuti HP G62.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.09.2013 09:06:21 vasta tsitaadiga

Viitab sellele, et surema hakkav emaplaat ja mida rohkem Sleepi kasutad, seda kiiremini sa selle läppari surma ka ära näed. icon_cool.gif
tagasi üles
marii87
HV vaatleja

sõnum 20.09.2013 09:09:02 vasta tsitaadiga

Ja mida teha??
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 20.09.2013 09:22:34 vasta tsitaadiga

Sa "power" nupu vajutamise all mõtled täielikku välja-lülitust või uuesti magama panemist? Esimesel juhul vaata ekraani hästi ligidalt või kasuta isegi mingit lisavalgustust - äkki ei tööta ekraani valgustus. Sellisel juhul viga võib peituda emaplaadis või ekraanis. Teisel juhul prooviks mina esimesena system restore vanemat punkti.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.09.2013 09:37:39 vasta tsitaadiga

Enne jäi lisamata, et tegelikult on see väga levinud viga, kus läpparitel tekib selline viga, kus nad lähevad veel kuidagimoodi käima a 10-20 "nupuvajutuse järel" ja tihti areneb see viga veel edasi selliseks, kus tuleb juba mingi a 100x nuppu vajutada - kui masinat tööle tahetakse saada.

Nii, et masin kaenlasse ja garantiiremonti, emaplaati vahetama - juhul kui garantii alles on.
tagasi üles
marii87
HV vaatleja

sõnum 20.09.2013 09:39:35 vasta tsitaadiga

Arvuti on detsembris minu käes olnud 3-aastat ehk ma pakun, et mingit garantiid tal pole enam (ei ole vee dokumentides tuhininud). Palju emaplaadi vahetus maksta võib? Ootan ka soovitusi, kuhu Tartus viia (tavaliselt kasutame Ordi teenuseid). Aitäh!
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2013 09:44:54 vasta tsitaadiga

marii87 kirjutas:
Arvuti on detsembris minu käes olnud 3-aastat ehk ma pakun, et mingit garantiid tal pole enam (ei ole vee dokumentides tuhininud). Palju emaplaadi vahetus maksta võib? Ootan ka soovitusi, kuhu Tartus viia (tavaliselt kasutame Ordi teenuseid). Aitäh!

Uus emaplaat maksab tõenäoliselt 2/3 või rohkem arvuti ostuhinnast. Mina soovitaks igaks juhuks üle kontrollida kõvaketta ja mälud ning uuendada ka BIOSi. Kuna arvuti on rohkem kui 2 aastat tagasi ostetud, siis igasugune diagnostika remondifirmade poolt maksab raha. Parem ise need asjad enne ära teha - mälu ja kõvaketas ei maksa eriti palju ning BIOSi uuendus on tihti ulmelisemaidki probleeme lahendanud.
tagasi üles
marii87
HV vaatleja

sõnum 20.09.2013 09:46:12 vasta tsitaadiga

Jokker666 - mõtlen ikka seda esimest - power nupust kinni ja käima. Proovisin kohe hästi ligidalt vaadata, et ehk ekraanivalgus (Eelmisel täiesti teise margi arvutil oli just see viga), aga ekraan on ikka täiesti must. Seega pigem ikka midagi "toredamat".
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 20.09.2013 10:21:22 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
marii87 kirjutas:

Uus emaplaat maksab tõenäoliselt 2/3 või rohkem arvuti ostuhinnast. Mina soovitaks igaks juhuks üle kontrollida kõvaketta ja mälud ning uuendada ka BIOSi. Kuna arvuti on rohkem kui 2 aastat tagasi ostetud, siis igasugune diagnostika remondifirmade poolt maksab raha. Parem ise need asjad enne ära teha - mälu ja kõvaketas ei maksa eriti palju ning BIOSi uuendus on tihti ulmelisemaidki probleeme lahendanud.
Kui alguses korralikult töötas, siis pigem tuleks järele mõelda peale millise täiendava tarkvara installi see korrast ära läks. Siinhulgas on ka võimalus, et ajendiks võis saada mõni ms kehvalt väljakukkunud või just sellele rauale mitteklappiv uuendus.
Lisaks kettale defragment ja üldine ketta korrasoleku kontroll.
Karmimal juhul tahab see rauakooslus seal kettalt vajalike asjade ajutist ärakopeerimist ja opsüssi uut installi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Arvuti ei võta vahepeal pilti ette
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.