Huvitav miks nad selle 747 kaaperdamise nii imelikuks teinud on? Samuti väike küsimus, et miks lennujaam nii odav on.. peaks mingi 100x see hind olema, mis on..
Kuskil lamp kohas klõbistad kolmnurka või Y-t ja saad sisse.. oleks varem teadnud.. Võimas muidu niikaua kuni mootorid töötavad haha
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huvitav miks nad selle 747 kaaperdamise nii imelikuks teinud on? Samuti väike küsimus, et miks lennujaam nii odav on.. peaks mingi 100x see hind olema, mis on..
Kuskil lamp kohas klõbistad kolmnurka või Y-t ja saad sisse.. oleks varem teadnud.. Võimas muidu niikaua kuni mootorid töötavad haha
See tiiva ära kukkumise koht on küll hea komöödia ikka!
N4pster, Ma panen praegu selle video faile kokku ma tegin mingi 10x seda, et saada lõpuks üles... parim vist oli, et hakkasin tagurdama lennurajale ja üks lennuk mõtles samal ajal samale rajale maanduda
Pull on see veel, et FIRST PERSON vaatest saab neid juhtida... Oculus Riftil on mingit tulevikku GTA-s igatahes Autoga sõites saab ka ju nii mängida ja puldiga veel ümber nina ringi vaadata
Lennukid on toredad asjad...
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kas seal GTAs on võimalik et keegi võib suvaliselt sulle mendi kutsuda? Ma mängisin sugulase juures ning olin kuskil seal kandis, kus mingite lifti moodi asjadega saab sõita niivisi looduse kohal. Seal mingi tüübiga rääkisin ja siis järsku oli mul polla <b>piixus</b> kinni. Ma ei saandki aru, kas sellele tüübile ei meeldind ma, et kohe pidi politsei kutsuma.
jah, ikka. nii palju kui mina märganud, siis mendid tulevadki sellepärast, et keegi kutsub (juhul, kui ment just kõrval pole märkamas kuritegu).
Aitab ka hädast välja, kui see "helistaja" mättasse lüüa kõne ajal. Siis on lootust, et menti ei tule. muidugi juhul, kui keegi järgmine ei kutsu politseid
Kas kuidagi on võimalik seda hiire ja klaviatuuriga ka täitsa viisakalt mängida, pmst et olekski nagu PC peal? S.t. siis X360 või PS3-ga hiirt ja klaviatuuri kasutada?
Vajutage tänaval suvalise inimese juuresolekul paremat noolt, vahepeal saab päris pulli dialoogi kuulda & Soovitan story missionide kõrvalt ka side missione teha
mängutehniliselt parim asi on ikkagi missiooni ajal automaatselt checkpointidesse salvestamine. Enam ei pea kogu linna läbivat kihutamist uuesti tegema kui lõpus matsu paned vmt. _________________ ..||..
Kas kuidagi on võimalik seda hiire ja klaviatuuriga ka täitsa viisakalt mängida, pmst et olekski nagu PC peal? S.t. siis X360 või PS3-ga hiirt ja klaviatuuri kasutada?
PSil on hiire ja klaviatuuri tugi küll olemas, aga see oleneb mängutegijatest endast kas nad lisasid selle toe.
Mul on päris huvitav probleem tekkinud PS3 peal. Nimelt dialoogide audiot ei mängi. Kõik muu heli töötab aga tegelaste dialoogide heli on tumm.
Hetkel heli läbi HDMI - õhtul proovin optika peale ümber tõsta - äkki see ravib terveks haiguse.
Esimest korda mängin sellist mängu konsooli peal - puldiga on ikka väga harjumatu. Tahaks klaveri ja hiirega mängida
Mul oli X360 peal sama teema, mängu enda Sound seadetes kõlarite konfiguratsioonimuutus aitas. Mängisin ka mängu Intro subtiitrite peal ja mõtlesin WTF.
Raudelt porditake asi varsti ka xBox One peale, võetakse teine nuts gamerite käest, sest minu meelest käib see mäng selgelt xBox 360 üle jõu, graafika poolest. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Nextgen konsoolide port on neil ilmselt täistuuridel juba ja minu isiklik prediction on, et jõuluks on nii X1 kui PS4 peal asi väljas _________________ ..||..
Raudelt porditake asi varsti ka xBox One peale, võetakse teine nuts gamerite käest, sest minu meelest käib see mäng selgelt xBox 360 üle jõu, graafika poolest.
Tõsi ta on, silm küll harjub mängides, aga 720p @ 30 FPS on sellise teose kohta ikkagi mannetu, olgem ausad.
Raudelt porditake asi varsti ka xBox One peale, võetakse teine nuts gamerite käest, sest minu meelest käib see mäng selgelt xBox 360 üle jõu, graafika poolest.
GTA:SA'ga oli sama lugu. Seal pingutati ka natuke üle, sest PS2 peal liikus asi ikka väga vaevaliselt - Las Venturases oli FPS vist pidevalt alla 20. GTA5 nii hull asi pole, aga kesklinnas langeb see kindlasti 20 lähedale. Samas õhtul päikeseloojangu ajal näevad valgusefektid ja varjud ikka väga kenad välja. Ka tegelased näevad oma näoilmete ja riietega mitu korda paremad välja, kui GTAIV's ja neid vaadates tekib kohati tunne, et mängikski juba Xbox One/PS4 versiooni...
Sattusin ka päris suure bugi peale, kui tahtsin Frankliniga Michaeli missionit teha. M tähe kohal polnud midagi ja eesuksest sisse ei saanud, sest selle taga laiutas valge tühjus. Tegin restardi ja pärast seda oli kõik korras.
Graafika mind ei häiri. Pole kunagi üheski mängus otseselt häirinud. Ju on mul tundetu silm vmt
Paaris kohas oli jah kerge lag sees kui suurel kiirusel sõita, a see läks üle. Kuid näha on et konsoolist võetakse viimane välja _________________ ..||..
Taaviup, welcome to my game.co.uk world viimati tellisin mingi 2008.a. ja enam ei telli.. kõik eeltellimused jõudsid NÄDAL või KAKS NÄDALAT hiljem mida v... lihtsalt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tegin siis seda allveelaevaga missionit ja ei saanudki muidu edasi sellest kohast kus pidin laeva vette laskma ja ise selle peale ronima, et ta sinna sisse roniks. ei aidanud muud kui pidin skip panema ja siis järgmine koht oli kus ta seal sees oli juba. youtubest vaatasin videosid ja teistel ronis ilusti ise sinna sinna. ise proovisin ennem 5 või 6 korda aga ei midagi
Lugeda omal vastutusel. Abi politsei eest põgenemisel.
Spoiler
1. Põõsasse saab end ära peita kui piisavalt suur põõsas. Kui oled varjul, siis muutub sinu ikoon kaardil halliks.
2. Kui põgenedes saad korraks politsei eest minema, siis tasub auto ära vahetada - pärast seda võid rahulikult nende radarisse sisse sõita, ilma et nad taga hakkaks ajama. Viisakalt tuleb sõita.
Mäng 13% läbitud alles ja peab ütlema, et kõik hea.
Juhitavus ja autode purunemine on parem, kui see oli GTA IV-is. Seal oli pidev ujumine ja uimamine sõidukitega. Nüüd on vähemalt elustatud auto sõitugi.
Lisaks saab autoga retsida vähe kauem ja ei pea peale igat kokkupuudet vasakpöörde sooritajatega(kes ilmselt peegleid ei jälgi) autot vahetama
Euronics koos Progames-iga on müünud enam kui 800 koopiat GTA V juba päris hull. Pooled neist vast eeltellimused. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Taaviup, Sa ei ole üksi. Mina ja vaido6 oleme samas seisus.
Vana harjumus sees, et välismaalt tellida vaja. Euronicsis oleks kaks eurot kallim olnud..
Ise olen ka samas paadis
2 euro pärast ei tasu tõesti välismaalt tellida, ise võtsin Special Editioni ja säästsin umbes 10 eurot, eks ma nüüd kannatan ära...
MeaDz, Juhitavusega olen enam-vähem päri. Selline vahepealne, GTA IV juhitavus oli tõesti veidike liiga liiast. Kuid purunemise teemal ma küll nõustuda ei saa. Sõidukile tulevad üsna kehvasti vigastusi. Selles suhtes taandareng tehtud.
HDTanel, tubli, teenisid koha ignoreeritava listis, peaksid delfisse pealkirju kirjutama minema. Küsiti uute GTA-de kohta, GTA 5 kohta pole aga tegelikult sõnakestki
hondaa, issand jumal kui kurb.
Aga seal kirjas jah, et sixth installment väga kummaline samas, et "we don’t work on three of these games at a time" da hell see veel tähendab PC tulemas ja PS4, XONE mitte? Või siis just, et PS4, XONE ja PC arenduses hetkel _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
hondaa, issand jumal kui kurb.
Aga seal kirjas jah, et sixth installment väga kummaline samas, et "we don’t work on three of these games at a time" da hell see veel tähendab PC tulemas ja PS4, XONE mitte? Või siis just, et PS4, XONE ja PC arenduses hetkel
Sa ikka lugemist oled õppinud? Või võtsid artikli lahti ja mõtlesid ise teksti juurde? Kusagil pole öeldud, et PC versiooni ei tule.
Kirjas on, et Rockstar on küll huvitatud uuest riistvarast ja nende võimalustest, aga neil pole VEEL plaanis GTA mänge uue riistvara peale üle viia.
Järmiseks küsiti, mida R* uue generatsiooni süsteemadest arvab ning kuidas järgmine GTA sellel välja võib näha, vastati, et uut GTA-d pole veel silmapiiril.
HDTanel kirjutas:
Aga seal kirjas jah, et sixth installment väga kummaline samas, et "we don’t work on three of these games at a time" da hell see veel tähendab PC tulemas ja PS4, XONE mitte? Või siis just, et PS4, XONE ja PC arenduses hetkel
Again, mida asja sa jahud? Ise suur mänguarvustaja ja toodad sellist jaburust.
Artklis räägitakse, et hetkel pole uut GTA-d tegemisel, kuna nad ei tegele mitme mängu valmistamisega korraga. Ehk siis hetkel neil mõni muu projekt käsil.
Uskumatu hing oled..
viimati muutis pohmakas, 19.09.2013 18:21:32, muudetud 1 kord
ÄKKI loeks läbi originaalartikli, mida refereeritakse, ning alles siis tuleks foorumisse JOKK ütlema.
Spoiler
GTA 5 is coming at the end of the console cycle. Does the advance of technology interest you? Do you think, 'Oh wow, what will GTA 6 look like on a PS4?'
Of course we're interested. But no, not in terms of GTA, because we're always working on the current game. We look at the tech at a more practical level: what will be ready for which game that we're working on further down the line. We don't have another GTA in development, we don't work on three of these games at a time. That would be phenomenally depressing. So, in terms of GTA, no. We get pitched by the hardware manufacturers on what they're planning to do and our tech guys come up with ideas on how that could be used. Does this influence design decisions? Of course. But we're not sat there fantasising about 10 years down the line. We're so busy with what we're doing right now.
Ulme vennad need pc mängurid, käivad kirumas kui si** konsool on ja tahavad siis GTA-d pc peale, kuna konsoolid mingid s***ad keeravad mängumaailma perse , pc peale tuleb siis läheb ju räigeks piramiseks lahti.....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.