Vaatasin just selle traileri 2:02 ja ma küll ei usu et nad pommid tagasi panevad, selle plahvatuse tekitab vist scout kopterist ,mis laseb guided rocketi välja
viimati muutis aahhttoo 17.09.2013 20:48:31, muudetud 1 kord
siis poleks jalaväel midagi teha. ainult pioneerid enda igladega ringi jookseksidki _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Neid pomme saaks piirata. Ala pead X-aja taevas (lennukis) enne veetma kui pommid unlockid ning siis üüratu laadimisaja neile külge pookima. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Natuke eilsepäeva uudis siin ilmselt paljudele, aga VOIP on kah BF4'ga tagasi- sellest tundsin BF3's kohati väga palju puudust (ei meeldi need üle kolmandate programmide suhtlemised). Väga lihtne ja kasulik süsteem oli see igatahes BF2's oma squadiga ja commanderiga suhtlemiseks.
Tundub, et BF4 tuleb ikka parem kui ma alguses kartsin.
Natuke eilsepäeva uudis siin ilmselt paljudele, aga VOIP on kah BF4'ga tagasi- sellest tundsin BF3's kohati väga palju puudust (ei meeldi need üle kolmandate programmide suhtlemised). Väga lihtne ja kasulik süsteem oli see igatahes BF2's oma squadiga ja commanderiga suhtlemiseks.
Kas in-game voip on kinnitatud? Või on ikka läbi battlelogi?
Kas in-game voip on kinnitatud? Või on ikka läbi battlelogi?
Küll kunagi tuleb, BF 7, 256+ playerit. Istud pool mapi ajast lennuväljal ja ootad commanderi käsku. Lõpuks istud lennukisse ja teed oma sõidu ära. Kui just vastased pole lennujaama endale vallutanud. Commander annab valed koordinaadid ja laksid 25+ teamkilli korraga
ise sai hiljuti ps3 peal proovitud ja enam elus ei taha. Pilt kole ja jube nende kangidega mällata . Auto aim ajas ka nii kettassse ,et mängisin ainult singeplayerit. Aga ilus sakiline oli ikka Kuid mis nexgen konsooli peal saab seda ei oksa öelda. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
ise sai hiljuti ps3 peal proovitud ja enam elus ei taha. Pilt kole ja jube nende kangidega mällata . Auto aim ajas ka nii kettassse ,et mängisin ainult singeplayerit. Aga ilus sakiline oli ikka Kuid mis nexgen konsooli peal saab seda ei oksa öelda.
Kui ma PS3-mele BF3 ostsin, läks mul ka oma paar-kolm päeva enne kui asi "vedama" hakkas normaalselt, nii et see puhtalt harjumise asi.
PS4 vähemalt minujaoks suur pluss, et konsoolimängudes, et pole cheetereid!!! Konsoolil vaid ühe korra olen sattunud mängu onlines kus on cheater sees olnud (GTA IV), ning peale selle rohkem pole.
Ja pereelu kõrvalt pole aega ka , et mingi hardcore gamer olla Vahest õhtuti kui kõik magavad saab paar-kolm tundi mängitud ja kogu lugu. BF3 ostsin kohe väljalaskmise kuupäeval, ning siiani mänginud VAID 14 päeva ja mõned tunnid. Level kah kotkas 22. Seega minujaoks konsool kärab piisavalt hästi, kui next gen graafika ka saab on kõik vägagi bueno. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.