PSN pole paraku kunagi kiirusega hiilanud - õnneks paar päeva veel aega _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Järjest rohkem hakkab tunduma et mängus suht bullshitid asjad... nagu see sama kasvõj et vajutad nupule ja oled ratastel tagasi või siis et map jube väike ... aga ei no mängima peab see eest ikkagi
Järjest rohkem hakkab tunduma et mängus suht bullshitid asjad... nagu see sama kasvõj et vajutad nupule ja oled ratastel tagasi või siis et map jube väike ... aga ei no mängima peab see eest ikkagi
Aa, et map on väike ve? See mustaga peal on GTA IV kaarti suurus
Juhitavus tundub rööbastel.
Damage on teinud taandarengu.
Maailm tundub sisutühi ja elutu.
Mente on liiga kerge kaela saada ja raske neist lahti saada.
Loodan, et kui mängu kätte saan siis need arvamused muutuvad.
Nõustun, noor generatsioon surub peale oma "maitsega"
viimati muutis Stabby 17.10.2013 00:01:03, muudetud 1 kord
Nõustun, noor generatsioon surub peale oma sita maitsega
Ma ei tea keda siin süüdistada kas tõesti neid kes vingusid kui halb mäng on gta4 või on rockstar mingid parktikandid tööle võtnud. Igastahes olen väga pettunud videode põhjal. Olen kasvanud koos GTA mängudega ja alati oodanud ja ka alati üllatunud neis aga kas nüüd siis tuleb esimene pettumus? GTA5 on see mida olengi praegu nii pingsalt jälginud ja oodanud nagu maailma imet ja nüüd tuleb mingi üleperse tehtud mäng. Ja need kes videosid siin varakult näitasid nendele niipalju, et oleks rohkemgi võinud näidata oleks preorderi tegemata jätnud.
lõi küll ju pea ära, mis viga? sõitis tagurpidi üles?
Seda ikka teate, kas relval jääb pooltühi salv alles või muutub see automaatselt "täis" salveks? Ja muu "päris elu füüsika"...
kas te üldse mõnda PS3 mängu olete näinud? Mis graafikat selt oodata on?
Selline tunne, et PC teema pandi kinni ja sujuvalt tuli see läbu siia üle... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 15.09.2013 20:48:56, muudetud 2 korda
Sain ise ka mängu "proovida" paar tundi.olge rahulikud,alguses kartsin ka nähtud videote pöhjal,et polegi nii hea.aga on ikka.maailm on väga suur minu arust,nii palju kohti kuhu vaadata,koguaeg on tegevust.AI elab oma elu,side missioone palju.juhitavus häirib natuke ja cosmetic damage pole selline nagu neljandas.aga sellegi poolest mäng rokib.tuleb teisipäeva oodata.paljupalju on avastada ja teha
Ohjah Oota aga kas ma saan homme näiteks Klickis ka ikkagi osta veel Pre Orderis selle mängu we? Nagu ma kuulsin siis se pidi juba tegelikult ju igal pool ladudes olema ja mõned isegi mängu juba kätte saanud...
Loodan et homme siis ikka saab veel pre orderis selle osta. Klicki lehel oli kirjas et Pre Orderi saab osta siis kui see jõuab lattu aga seal oli et orienteeruv aeg on 17.september Aga tegellikult juba vist pidi enamustes poodides olema laos oh ei teagi
Ma ei tea keda siin süüdistada kas tõesti neid kes vingusid kui halb mäng on gta4 või on rockstar mingid parktikandid tööle võtnud. Igastahes olen väga pettunud videode põhjal. Olen kasvanud koos GTA mängudega ja alati oodanud ja ka alati üllatunud neis aga kas nüüd siis tuleb esimene pettumus? GTA5 on see mida olengi praegu nii pingsalt jälginud ja oodanud nagu maailma imet ja nüüd tuleb mingi üleperse tehtud mäng. Ja need kes videosid siin varakult näitasid nendele niipalju, et oleks rohkemgi võinud näidata oleks preorderi tegemata jätnud.
sa pole asja veel näppinudki ja siis moodustad mingit eelarvamust mingi suvalise tolbajooba arvamusest ( kes samuti pole mänginudki )
sa pole asja veel näppinudki ja siis moodustad mingit eelarvamust mingi suvalise tolbajooba arvamusest ( kes samuti pole mänginudki )
Õigem on muidugi siis arvamust avaldada kui asi näpitud aga no lekkinud videote põhjal saab nii mõndagi juba aru, et midagi on valesti
Pool aastat enne mängu ilmumist jagate juba kõik GOTY tiitlid talle ära, aga kui kehva kvaliteediga videod netti lekivad, siis on kohe ülim pask?
Aga äkki ootaks ise mängu ära ja prooviks ja alles siis kujundaks arvamuse? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Keegi on muidu uurinud kas Gamestar toob Teisipäeva hommikuks selle ära või peab Esmaspäeva öössel vastu Teisipäeva ise järgi minema? _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.