Rammimise team damage arvutust ju muudeti, süüdi jääb nüüd see, kelle kiirus oli kokkupõrke hetkel suurem _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
This is a video from live 8.8 on RU server (you can see the VK3002M there).
The guy was banned for “team damaging” (that was the popping up window)
after some very slight (but repeated) damage.
In other words: be VERY careful who you ram/damage in 8.8.
[spoiler]
Link
Keegi juba nuditud mootoriga E-50 ja E-75 mänge ka teinud on, ootan muljeid, ei ole lõppenud puhkuse tõttu võimalust enne ülehomset näppida.
E-75 on lihtsalt aeglasem kui enne, muud muutust pole. Muide, igaks juhuks hoiatan, et E-75-l tõmmati kõik asjad stocki peale - roomikud, mootor, raadio, kahur jne s.o enne mängu minekut tuleb kõik uuesti seadistada. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Mootori tulevõtmise šans on 15% asemel 20% nüüd, see muutus oli ka _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kaotus. Vastased võtsid baasi üle. Ise ei saanud kaitsma minna, kuna muidu oleks mu ahter saanud neljalt tankilt tina. Üks tüüp üritas, aga ei jõudnud baasi. Ja ülejäänud ei teinud väljagi.
Hetkel on low tierid mängud lihtsalt fantastilised. Kõik nühivad ilmselt tanke lahti speciali jaoks ning möll on kiire ja vihane
ja high tier on täis tomateid, MM teeb kenasid punaseid tiime, vastastel korralik roheline(Wn7 1100-1400)-sinine(1500-1700) tiim.. tekib tahtmine mäng kohe kinni panna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.