|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Redikate
HV veteran

|
11.09.2013 14:02:50
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
No eks nüüd peab siis proovima, kui demo on olemas, et kui suur see vahe on ps3 pc versioonil uues fifas...
Uskumatu EA poolt pc kasutajaid niimoodi trukkida ikka...  |
Millest jutt? xbox360,ps3 ja pc versioonid peaks kõik samad olema.
xboxone ja ps4 on need mis kasutavat teist enginit.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.09.2013 14:12:41
|
|
|
Oot seega uus gen saab ainult uued featurid. PS3 ja xbox360 ei saa?
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
11.09.2013 14:50:52
|
|
|
| Oot seega uus gen saab ainult uued featurid. PS3 ja xbox360 ei saa? |
Just nii
|
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
11.09.2013 17:20:29
|
|
|
| Kellelgi veel PC peal puldiga mingi kamm ja ei saa triblada/väravaid tõrjuda ? Varasematel FIFA'del pidin lihtsalt puldil seda "HOME" nuppu vajutama ja muutis mingi režiimi ära, aga nüüd siin demos ei muuda mõhkugi.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
11.09.2013 17:57:31
|
|
|
| P2ppin kirjutas: |
| Kellelgi veel PC peal puldiga mingi kamm ja ei saa triblada/väravaid tõrjuda ? Varasematel FIFA'del pidin lihtsalt puldil seda "HOME" nuppu vajutama ja muutis mingi režiimi ära, aga nüüd siin demos ei muuda mõhkugi. |
Mis pult?
|
|
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
P2ppin
HV vaatleja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.09.2013 21:32:10
|
|
|
| P2ppin kirjutas: |
| Kellelgi veel PC peal puldiga mingi kamm ja ei saa triblada/väravaid tõrjuda ? Varasematel FIFA'del pidin lihtsalt puldil seda "HOME" nuppu vajutama ja muutis mingi režiimi ära, aga nüüd siin demos ei muuda mõhkugi. |
mis home nupust sa räägid?
demo pakub sulle kohe algul valida, millist puldi layouti soovid kasutada, kas classic, alternative, two button või custom
vali sama, mis fifa 13'l
kui seda pulti aga mingil põhjusel pole fifa varem ära tundnud ja oled pidanud mingi ekstra softiga bizdiitama, siis tuleta lihtsalt meelde
fifa layoutides ei ole mitte midagi muutunud
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.09.2013 22:40:19
|
|
|
Endal on logitech chillstream ja kõik on täpselt nii nagu Fifa 13-s out of the box...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.09.2013 23:03:35
|
|
|
pole enam futi viitsinud pelada ja olen ojamaaga careeri teinud
Spoiler 
poisil juba 97 sprint speed, alguses oli mingi 85 vms
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
12.09.2013 01:49:03
|
|
|
Siin siis Eesti mängijad FIFA14-s välja toodud: http://www.futhead.com/14/players/all/all/95/all/all/all/all/all/all/rating/table/
Päris korralik värk, aga kahjuks päris full Eesti tiimi teha ei saa, sest CB positsioonile pole kedagi panna ja GK ka. Samas mõnede mängijate statsid on küll pettumus. Nimelt ma ei saa aru, miks Ojamaa sprint speed langes 78 peale ja acceleration ka langenud. Anieri kaart on aga juba täielik müstika - ta langes 61 pealt 57 peale lihtsalt lambist...
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
12.09.2013 02:26:24
|
|
|
Sellest küll kahju, et täielikult Eesti tiimi ei saa teha.. Pareiko oleks võinud vähemalt sees olla
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
1 :: |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omang
HV kasutaja

|
12.09.2013 08:19:20
|
|
|
Proovisin ka eile õhtul selle demo ära kuid no mina küll mingist pure shotist aru ei saanud. Suht samamoodi lendav see pall ju
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
12.09.2013 08:24:24
|
|
|
PC peal ei olegi midagi teisiti... aga mäng ise on muutnud küll. Minu meelest kogu mängija liikumine ja mass on suuremad faktorid. Inerts. Kehamäng ja palli katmine on palju raskem ja samas suurem osa mängust.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
12.09.2013 09:31:53
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Siin siis Eesti mängijad FIFA14-s välja toodud: http://www.futhead.com/14/players/all/all/95/all/all/all/all/all/all/rating/table/
Päris korralik värk, aga kahjuks päris full Eesti tiimi teha ei saa, sest CB positsioonile pole kedagi panna ja GK ka. Samas mõnede mängijate statsid on küll pettumus. Nimelt ma ei saa aru, miks Ojamaa sprint speed langes 78 peale ja acceleration ka langenud. Anieri kaart on aga juba täielik müstika - ta langes 61 pealt 57 peale lihtsalt lambist... |
sa mõtled siis mängijad fut'is, sest fifa tavamängus on meie mehi ikka rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
12.09.2013 09:37:06
|
|
|
| Eestlaste reitingud on ikka vägevad. Mees kes lööb pidevalt kaugelt väravaid, isegi hollandi vastu, on 64 shootinguga... Kiirustest ei hakka üldse rääkima...
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.09.2013 11:46:57
|
|
|
| PC peal ei olegi midagi teisiti... aga mäng ise on muutnud küll. Minu meelest kogu mängija liikumine ja mass on suuremad faktorid. Inerts. Kehamäng ja palli katmine on palju raskem ja samas suurem osa mängust. |
pure sotid ja jutud on kõikidel platvormidel, see ignite engine vms on mingi mull
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
12.09.2013 13:16:28
|
|
|
Miks sulle nii tundub?
PC/PS3/Xbox360 versoonid nagu ma aru saan on võrdväärsed, ainult uue geni konsoolid saavad uuema ja parema mängu.
Alguses ma sain nii aru, et kõik konsoolid saavad parema versiooni ja pc jäetakse lihtsalt ilma, aga nüüd on see lihtsalt uute konsoolide promo ilmselt, mille arvelt teistel nõme on.
Nii olen mina aru saanud vähemalt...
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
12.09.2013 17:22:39
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| RedFusion kirjutas: |
Päris korralik värk, aga kahjuks päris full Eesti tiimi teha ei saa, sest CB positsioonile pole kedagi panna ja GK ka. Samas mõnede mängijate statsid on küll pettumus. Nimelt ma ei saa aru, miks Ojamaa sprint speed langes 78 peale ja acceleration ka langenud. Anieri kaart on aga juba täielik müstika - ta langes 61 pealt 57 peale lihtsalt lambist... |
sa mõtled siis mängijad fut'is, sest fifa tavamängus on meie mehi ikka rohkem. |
Jep, minu viga, et mainimata jätsin, mõtlesin futi.
Aga kui kasutada tele kaameranurka vms, siis ehk tõesti pole kõik uuendused nii selgelt arusaadavad. Niiet ehk peaks proovima "pro" kaameranurka, siis oleks lõbusam ja uued featuurid tuntavamad. Samas muidugi üsna niru võib tulemus tulla nii, sest platsinägemine selle kaameraga üsna halb ja kaitsmine eriti kohutav
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
12.09.2013 17:51:34
|
|
|
Proovisin eile ühte logitechi pulti, mis mul kodus vedeleb, arvutiga. Fifat mängides avastasin, et ta joystick ei ole nagu 360 kraadi 1 kraadise täpsusega. Rohkem nagu selline 20-30 kraadi täpsusega muudab suunda, kas pult on juba iganenud või arvutipeal ei toimigi puldid nii nagu vaja? Lisaks ka joysticku puutetundlikkust ei ole st vajutad kasvõi natuke alla siis jookseb kohe.
Ja kas on mõtet paremat pulti osta või ei annaks olulist eelist parem pult?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
12.09.2013 21:05:11
|
|
|
| Okei nv ostan uue puldi vist ära, oskad Sa Redikate või keegi teine alternatiive veel ka sellele puldile pakkuda? Razer onza pidi hea olema, aga nagu aru saan seda ei müüda enam
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
12.09.2013 22:19:00
|
|
|
Xbox360 tavaline (wireless või juhtmega) originaalpult ja asi ants. See peab vastu nii ropendamised, loopimised kui ka muljumised (suht lollikindel asi) - arvestades kui emotsionaalne mäng FIFA on
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
12.09.2013 22:20:38
|
|
|
Krt uue fifaga väga raske kohaneda, Fifa 13 mängisin Professional-World Class peal koguaeg. Fifa 14 ei saa isegi Amateur sisse lüüa
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
12.09.2013 23:03:21
|
|
|
| Arx07 kirjutas: |
| Okei nv ostan uue puldi vist ära, oskad Sa Redikate või keegi teine alternatiive veel ka sellele puldile pakkuda? Razer onza pidi hea olema, aga nagu aru saan seda ei müüda enam |
Mul on onza. Muidu hea pult, kuid
a) wired
b) kummid joystikute peal kipuvad ära lagunema
Aga muidu jah, xbox360 controller on solid ja kindla peale minek. Võib veits kallis tunduda, kuid usu mind, peab nii mõnegi seina jms vastu...
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
12.09.2013 23:41:14
|
|
|
onza on nii palju negatiivset kriitikat saanud, et seda ei julge küll osta. razeril on muidugi ka uus pult a selle kohta ei tea midagi. Eelmisele arvajale niipalju, et wired pult ei ole kindlasti negatiivne. Mul on kodus nii cordless rumblepad kui ka kaks juhtmeta rumblepad kahte. mängin pikka aega juba ainult juhtmega puldiga.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
12.09.2013 23:49:20
|
|
|
| Sabertooth on päris hea, sain mõned päevad tagasi kätte, fifa13 oli küll väga ok teha.
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2013 00:08:31
|
|
|
| onza on nii palju negatiivset kriitikat saanud, et seda ei julge küll osta. razeril on muidugi ka uus pult a selle kohta ei tea midagi. Eelmisele arvajale niipalju, et wired pult ei ole kindlasti negatiivne. Mul on kodus nii cordless rumblepad kui ka kaks juhtmeta rumblepad kahte. mängin pikka aega juba ainult juhtmega puldiga. |
Ei olegi väitnud, et wired pult halb on, kuid mulle endale on pigem wire tüliks kui kasuks. Jah, ilmselt on latency väiksem, kuid ma ei mängi nii kõrgel tasemel, et see rolli mängiks.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.09.2013 00:22:28
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Okei nv ostan uue puldi vist ära, oskad Sa Redikate või keegi teine alternatiive veel ka sellele puldile pakkuda? Razer onza pidi hea olema, aga nagu aru saan seda ei müüda enam |
Mul on onza. Muidu hea pult, kuid
a) wired
b) kummid joystikute peal kipuvad ära lagunema
Aga muidu jah, xbox360 controller on solid ja kindla peale minek. Võib veits kallis tunduda, kuid usu mind, peab nii mõnegi seina jms vastu... |
onzal on kangid täpsemad, kui xboxi omad, aga mul kulus 2 onzat aastavahetuseks ära
lõpuks proovisin kahest onzast kokku panna, aga need raisad ei ole niivõrd parandatavad, samas siis ostsin 2 juhtmega xboxi originaalpulti ja seal on väga lihtsalt jupid omavahel jagatavad ja parandatavad
alul kiitsin onzat, kuid nüüd kirun, nagu kõik ülejäänud
xboxi originaal on muidugi sitaks odavam ka - viimane kord ostsin onza hinna eest kohe 2 xboxi pulti - esimene andis nüüdseks saba, kuid teine töötab
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
13.09.2013 09:50:33
|
|
|
seekord proovin ka puldi osta ja sellega mängimise ära õppida, et saaks ka seda palliga triblamist proovida jne.....eelkõige aga ootan, et saaks Teie (kaasmaalaste) vastu mängida, kes vähegi fifa huvilised on .......ma niisama arvuti vastu viimaseid fifasid pole mänginud.....pigem panen ennast proovilie online-is teiste vastu mängides.......fifa 13 sai ka esimest korda fut ära proovitud ja jättis mulle üsna hea mulje v.a need cheaterid , kes pidevalt disconnectisid......ma loodan, et uues fifas on nende vastu leitud mingi rohi
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.09.2013 10:07:40
|
|
|
Ma ikkagist ei saa aru mis te nende pultidega teete, et niimoodi hävinevad, mul on mu puldid aastaid vastu pidanud. vahel on juhtunud, et kass lükkab maha laua pealt kui hommikuti teised magada tahavad aga muidu... Keegi uut razeri sabertooth pulti pole näppinud. hv's pole seda veel näha olnud.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2013 10:10:25
|
|
|
| tanel1984 kirjutas: |
seekord proovin ka puldi osta ja sellega mängimise ära õppida, et saaks ka seda palliga triblamist proovida jne.....eelkõige aga ootan, et saaks Teie (kaasmaalaste) vastu mängida, kes vähegi fifa huvilised on .......ma niisama arvuti vastu viimaseid fifasid pole mänginud.....pigem panen ennast proovilie online-is teiste vastu mängides.......fifa 13 sai ka esimest korda fut ära proovitud ja jättis mulle üsna hea mulje v.a need cheaterid , kes pidevalt disconnectisid......ma loodan, et uues fifas on nende vastu leitud mingi rohi  |
Fifa 13'nes korraldati isegi HV tournament mis oli päris edukas. Mängijaid on siin päris palju, niiet küll leiad mõne kellega palli taguda.
| Ma ikkagist ei saa aru mis te nende pultidega teete, et niimoodi hävinevad, mul on mu puldid aastaid vastu pidanud. vahel on juhtunud, et kass lükkab maha laua pealt kui hommikuti teised magada tahavad aga muidu... Keegi uut razeri sabertooth pulti pole näppinud. hv's pole seda veel näha olnud. |
Eks me veits vihaprobleemidega ole... Samas libe ilmselt mängib ka 20x rohkem kui keegi teine siin.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
13.09.2013 10:54:59
|
|
|
seekord proovin ka puldi osta ja sellega mängimise ära õppida, et saaks ka seda palliga triblamist proovida jne.....eelkõige aga ootan, et saaks Teie (kaasmaalaste) vastu mängida, kes vähegi fifa huvilised on .......ma niisama arvuti vastu viimaseid fifasid pole mänginud.....pigem panen ennast proovilie online-is teiste vastu mängides.......fifa 13 sai ka esimest korda fut ära proovitud ja jättis mulle üsna hea mulje v.a need cheaterid , kes pidevalt disconnectisid......ma loodan, et uues fifas on nende vastu leitud mingi rohi  |
Fifa 13'nes korraldati isegi HV tournament mis oli päris edukas. Mängijaid on siin päris palju, niiet küll leiad mõne kellega palli taguda.
| Ma ikkagist ei saa aru mis te nende pultidega teete, et niimoodi hävinevad, mul on mu puldid aastaid vastu pidanud. vahel on juhtunud, et kass lükkab maha laua pealt kui hommikuti teised magada tahavad aga muidu... Keegi uut razeri sabertooth pulti pole näppinud. hv's pole seda veel näha olnud. |
Eks me veits vihaprobleemidega ole... Samas libe ilmselt mängib ka 20x rohkem kui keegi teine siin. |
isegi võtsin fifa 13 HV tournamentist osa ....kõige kehvem fifa mäng oli minu jaoks fifa 2002 .......mis muidu pro evolution soccerist arvate võrreldes fifaga, on kellelgi kogemusi?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.09.2013 10:56:52
|
|
|
Eks me veits vihaprobleemidega ole... Samas libe ilmselt mängib ka 20x rohkem kui keegi teine siin. |
krt, ma pole kunagi puldile "haiget" teinud
isegi võtsin fifa 13 HV tournamentist osa ....kõige kehvem fifa mäng oli minu jaoks fifa 2002 .......mis muidu pro evolution soccerist arvate võrreldes fifaga, on kellelgi kogemusi? |
ei ole kunagi pesi proovinud, seal enamus asju litsenseerimata, fifa all the way
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2013 11:04:50
|
|
|
PES vs Fifa on sama mis COD vs BF.
Karjuge palju tahate, kuid mõlemast valikust on üks mäng täiesti teisest kaliibrist.
Eks ise teate, kumb.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tristano
HV vaatleja
|
13.09.2013 11:53:10
|
|
|
Karjuge palju tahate, kuid mõlemast valikust on üks mäng täiesti teisest kaliibrist.
Eks ise teate, kumb. |
See aasta tuleb PES parem !!! Ise soovitan Pes 2014 preorderi teha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
13.09.2013 11:54:46
|
|
|
| tristano kirjutas: |
Eks ise teate, kumb. |
See aasta tuleb PES parem !!! Ise soovitan Pes 2014 preorderi teha. |
Põhjenda ka seda väidet.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
1 :: |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tristano
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2013 12:09:30
|
|
|
Ma kull 2014't pole veel mänginud (luban et proovin ära), kuid kõik eelmised aastad on PES Fifast paar aastat maas olnud... Video järgi jäi mulje, et ka see aasta on sama värk.
Youtubes oli väga hea võrdlus:
FIFA (Coca Cola)
PES (Pepsi)
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tristano
HV vaatleja
|
13.09.2013 12:10:29
|
|
|
Ma kull 2014't pole veel mänginud (luban et proovin ära), kuid kõik eelmised aastad on PES Fifast paar aastat maas olnud... Video järgi jäi mulje, et ka see aasta on sama värk.
Youtubes oli väga hea võrdlus:
FIFA (Coca Cola)
PES (Pepsi) |
Tõesti eelmised aastad on olnud crap.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
13.09.2013 13:25:57
|
|
|
Pultidest ja nende "purunemisest" rääkides jõuaks pigem sinnamaale, et enamasti väsivad lihtsalt teatud nupud/analoogid ära. Endal sama jama olnud erinevate pultidega. Kõige kiiremini, mõni kuu, muutuvad kasutuskõlbmatuks need eriti odavad speedlink, defender etc puldid. Logitech F310 peab vastu ligi aasta ning seejärel hakkavad analoogid(eriti vasak) ära väsima, samas ka rb/lb. Kõige kvaliteetsem peaks olema Xboxi orig. pult.
PES vs FIFA... eks mõlemal on olnud tõusud ja mõõnad. 2000ndate algus ja keskpaik kuulus täielikult PESile(kuni PES6). FIFA hakkas aga oma next-gen'iga(current-gen) PESist hoogsalt mööda minema ning kuna PES oma next-gen'iga suht feilis siis kaldus asi jällegi FIFA poolele.
|
|
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
13.09.2013 14:18:38
|
|
|
Ma ise gameplay poolepealt olen alati PESi eelistanud, aga FIFA rohkem nagu ametlikum, litsensid ja asjad ning ilmselt ultimate teami sarnast asja ka PESis ei ole?
Lähen kohe varsti pulti ostma, aga ei suuda ära otsustada kas wired või wireless... kardan et wireless hakkab näkku panema response timega või millega iganes...
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.09.2013 14:33:34
|
|
|
Ma ise gameplay poolepealt olen alati PESi eelistanud, aga FIFA rohkem nagu ametlikum, litsensid ja asjad ning ilmselt ultimate teami sarnast asja ka PESis ei ole?
Lähen kohe varsti pulti ostma, aga ei suuda ära otsustada kas wired või wireless... kardan et wireless hakkab näkku panema response timega või millega iganes... |
juhtmeta rumblepad 2 on küll päris hea pult minumeelest AGA ma eelistan pigem juhtmega pulti... samal põhjusel nagu juhtmega hiirt/klaviatuuri. ei ole mingit jama akude ja laadimistega jne...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2013 14:47:42
|
|
|
Lähen kohe varsti pulti ostma, aga ei suuda ära otsustada kas wired või wireless... kardan et wireless hakkab näkku panema response timega või millega iganes... |
xboxi wirelessiga on sul veel vaja recieverit PC'le mida IMO eestis ei müüda veel, või eksin?
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
13.09.2013 14:50:30
|
|
|
xboxi wirelessiga on sul veel vaja recieverit PC'le mida IMO eestis ei müüda veel, või eksin? |
See on karbis kaasas, pistad usb auku ja installid driverid ning olemas.
Aga ma vaatan et juhtmega versiooni ei ole kohapeal kuskil olemas, et peab euronicsist vist juhtmevaba ära võtma
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.09.2013 14:59:43
|
|
|
xboxi wirelessiga on sul veel vaja recieverit PC'le mida IMO eestis ei müüda veel, või eksin? |
Aga ma vaatan et juhtmega versiooni ei ole kohapeal kuskil olemas, et peab euronicsist vist juhtmevaba ära võtma  |
no uue fifani on veel aega veits, ainult sellepärast ei maksa kiirustada
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
13.09.2013 15:08:09
|
|
|
Aga ma vaatan et juhtmega versiooni ei ole kohapeal kuskil olemas, et peab euronicsist vist juhtmevaba ära võtma  |
no uue fifani on veel aega veits, ainult sellepärast ei maksa kiirustada  |
Ma olen kannatamatu ja no tegelikult wireless mugavam küll kui ta toimib nii nagu peab
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.09.2013 15:44:15
|
|
|
no uue fifani on veel aega veits, ainult sellepärast ei maksa kiirustada  |
Ma olen kannatamatu ja no tegelikult wireless mugavam küll kui ta toimib nii nagu peab |
Ma olen ka kannatamatu mõnes mõttes aga akudega viitsid jännata? Mõtlen ise ka vaikselt uue puldi ostu peale, lihtsalt, et oleks uus ilus ja äge... aga kindlasti valin juhtmega puldi, uutematel on piisavalt pikk juhe ka vist, et ei piira tegevust.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|