Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
liiv
HV Guru

|
11.09.2013 13:07:07
win ei lase uut id tarkvara installida |
|
|
Tere,
Mul oli ID kaart installitud ja töötas igapäevaselt kenasti. Nüüd selgus, et on mingi turvaauk ja tõmbasin uue tarkvara versiooni. Uninstallisin vana, tahtsin installida uut aga ei saa. Veateade on see:
Op süsteem on 64-bit Win7. Päris jama, sest nüüd mul pole ka eelmist versiooni
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
11.09.2013 14:34:41
|
|
|
Lased installika käima adminõigustes? "run as administrator".
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.09.2013 17:13:56
|
|
|
Mingi muu msi-põhise installeriga tarkvara paigaldamine õnnestub üldse? Võid proovida näiteks 7-Zip 64-bit paigaldada. http://www.7-zip.org/
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
11.09.2013 21:59:44
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Mingi muu msi-põhise installeriga tarkvara paigaldamine õnnestub üldse? Võid proovida näiteks 7-Zip 64-bit paigaldada. http://www.7-zip.org/ |
Kõike muud saan installida, kaasa arvatud see Z-Zip.
Administraatorina üritasin käivitada nii, et parem hiire klõps - propertis jne. Annab sama veateate
Selline mulje nagu oleks installikas vigane aga ma tõmbasin seda 5 korda, suurus iga kord õige. Saatsin isegi ww.id.ee lehel meili, paraku vastust veel pole
|
|
   |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
11.09.2013 23:36:42
|
|
|
See kahjuks ei leidnud vigu.
Kas kellegi on eelmist ID tarkvara installi kuskil download kataloogis alles? Versioon peab olema 3.7.1.12211 (64bit). See uus mis 22.08.3013 tuli, seda ma ei saa installida (Eesti_ID_kaart-3.7.2.1310_x64)
Kuidas seda softi täpselt kasutada. Leiab ilusti kõvakettalt install faili. Mis on järgmine käik, mida pean tegema? Ehk ei oska ma seda softi õieti kasutada
|
|
   |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.09.2013 23:45:12
|
|
|
https://installer.id.ee/media/win/
liiv kirjutas: |
See kahjuks ei leidnud vigu. |
See ei peagi vigu leidma, selle tekitatud nimekirjast otsid ise üles vana ID-tarkvara, mille sa enda arust uninstallinud olid ja kustutad selle.
Kuidas seda softi täpselt kasutada. Leiab ilusti kõvakettalt install faili. Mis on järgmine käik, mida pean tegema? Ehk ei oska ma seda softi õieti kasutada |
Sellega polegi sul midagi teha, soovitati lihtsalt prooviks, kas programmide installimine üldse töötab.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
12.09.2013 10:39:44
|
|
|
Tänan selle lingi eest. Aprilli versioon läks peale ja töötab ilusti. Augustikuu parandus annab mul sama veateate nagu enne. Ei teagi, kahtlustan mingit windowsi jama
|
|
   |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.09.2013 18:12:08
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Kuidas seda softi täpselt kasutada. Leiab ilusti kõvakettalt install faili. Mis on järgmine käik, mida pean tegema? Ehk ei oska ma seda softi õieti kasutada |
Sellega polegi sul midagi teha, soovitati lihtsalt prooviks, kas programmide installimine üldse töötab.
|
Jep, lisaks sellele on see väga hea tasuta ja avatud lähtekoodiga pakkimise/arhiveerimise/krüpteerimise tarkvara, tänapäeval juba sisuliselt "must have". Windowsis parim alternatiiv tasulisele WinRAR-ile ja väga laialt kasutusel - kuna on tasuta ka asutustes ja ettevõtetes vabalt kasutatav.
Spoiler 
Mul läks tööarvutil paar aastat tagasi Windows 7 hapuks - mingi, sisuliselt lahendamatu, defineerimatu jura runtime teekidega - vbs ja .Net jt. Otsisin lahendust pikalt, aga midagi asjalikku ei leidnud. Vanade teekide pakkide eemaldamine ka ei toiminud jne.
Selle tulemusel ei saanud enam paigaldada ei ID-kaardi tarkvara, LibreOffice'it, OpenOffice'it ega paljusid teisi tarkvarapakette, mille installeris mingi kaasapandud runtime teekide paigaldus toimus. Ainus lahendus oligi puhas install (seekord otse raua peale paigaldamise asemel virtuaalmasinale Kubuntus).
Aga juhul kui sinul vanem versioon ikkagi paigaldus, siis on sul mingi muu, loodetavasti mitte nii hull viga.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|