Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max Powers
|
09.09.2013 11:16:08
|
|
|
Imelikud reeglid neil - modemit osta ei saa. Ainult rent või tähtajaline leping. Samas ennetähtaegse lõpetamise leppetrahv on 18 eurot ainult.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.09.2013 12:16:01
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Mingit manööverdusruumi seal küll ei ole, vastuvõtja peab ikka kuramuse täpselt tuunitud olema, et kõrvalt juurde ei ampsaks
Kobigu aga oma 800 peale  |
Täpselt minu mõte
Edit:
Kadusid kõikidel kanalitel signaal ära. Panin kanalid uuesti otsima.
Leidain soome, rootsi jne kanaleid automaatotsinguga, kokku 60+ kanalit. Vahepeal hakkasid isegi tööle, wtf
Kanalite numbrid on väga segamini. Tahaks nüüd õiget nimekirja tagasi.
Vahepeal tegi box mingi uuenduse ise. Tln peale suunatud antenn
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.09.2013 13:08:42
|
|
|
jeesus188, ju siis ülilevi jällegi, see tekitab selliseid anomaaliaid. Tee mõne aja/päeva pärast uuesti kanalite otsing.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.09.2013 13:21:39
|
|
|
Mux2 on täiesti kadunud. Vb testivad midagi.
Eks homme vaatan uuesti, praegu proovisin , seis sama.
Pooled kanalid on 100+ numbritega
Edit:
Ok, nüüd taastus vana olukord
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
09.09.2013 19:11:28
|
|
|
Kas starmanil ei esine kunagi katkestusi telepildi edastamises? Selline mulje jääb küll. Üritatakse tehnikut saata, kuna mingi hetk oli paar tundi pilt eest ära, seda nii digiboxiga kui ka tvga mil on kaart sees... Või pole neile muidu tööd anda, tulevad kaableid kontrollima, modemit mul kah pole...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
bJako
HV vaatleja
|
09.09.2013 20:32:18
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mitte shittagi kasu polnud
Heal juhul tõusis mux2 levi 5%, aga hetkel tuul väljas, nii et vabalt võib mõõteviga olla.
Ennem tõusis mux1 kvaliteet 10%
Ja vahet polnud, kas digiboxi lähedale panin mõlemad või antenni ligidusse. Kõik sama.
Vahet polnud ka enne/pärast võimendit filtri panek.
|
Mul samad jamad, Lohusalus, MUX2 juba paar nädalat kehva, alguses hakkis, siis hakkas täiesti Picassoks minema. Starmani Zoomboxiga.
Ja nüüd tükati signaal puudub, Helista 1770 kiri on ees.
Signaal 70, Q:5%
Laup päeval võtsin võimu vahelt - ime, hakkas tööle. Sony't vaatan (Minu köök on parim)
Täna 19:00 kadus jälle. Panin võimu tagasi - ei midagi. 15 min pärast töötas nagu kulda.
St asi pole kehvas või kõikuvas signaalis, vaid mingid tüsised augud-katkestused on sees.
Kui filter ka ei aita, misteha siis? Helistada tõesti??
Paldiskis on ainult Mux1 saatja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.09.2013 20:44:50
|
|
|
bJako kirjutas: |
Mitte shittagi kasu polnud
Heal juhul tõusis mux2 levi 5%, aga hetkel tuul väljas, nii et vabalt võib mõõteviga olla.
Ennem tõusis mux1 kvaliteet 10%
Ja vahet polnud, kas digiboxi lähedale panin mõlemad või antenni ligidusse. Kõik sama.
Vahet polnud ka enne/pärast võimendit filtri panek.
|
Mul samad jamad, Lohusalus, MUX2 juba paar nädalat kehva, alguses hakkis, siis hakkas täiesti Picassoks minema. Starmani Zoomboxiga.
Ja nüüd tükati signaal puudub, Helista 1770 kiri on ees.
Signaal 70, Q:5%
Laup päeval võtsin võimu vahelt - ime, hakkas tööle. Sony't vaatan (Minu köök on parim)
Täna 19:00 kadus jälle. Panin võimu tagasi - ei midagi. 15 min pärast töötas nagu kulda.
St asi pole kehvas või kõikuvas signaalis, vaid mingid tüsised augud-katkestused on sees.
Kui filter ka ei aita, misteha siis? Helistada tõesti??
Paldiskis on ainult Mux1 saatja. |
Alati tuleks helistada kui jamas
levira pidi asja uurima, viga on seotud elisa 4G-ga
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 10.09.2013 12:25:03, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
10.09.2013 08:28:13
|
|
|
Üldkatkestust ? Selle esinemise tõenäosus on üliväike. Mööda signaalipuud kliendi poole minnes, katkestuste esinemise tõenäosus suureneb, enamasti elektrivarustuse probleemide tõttu. Vahel on tehniku saatmine hea mõte, lugedes Laurxi ilmekaid lugusid kodustest imelahendustest.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
10.09.2013 12:12:25
|
|
|
Huvitav, kuidas taolist olukorda ei suudetud sageduste jagamisel/määramisel juba eelnevalt ette ära näha? Kellegi "ametniku" tegemata töö?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.09.2013 12:23:24
|
|
|
Levira saadab andmed tja-sse. Nemad rohkem asjasse ei sekku, pole nende rida.
Infot pidid mulle andma, kui midagi muutub
Igatahes seisukoht olla olnud, et elisa selle supi keetis ja peab asja ka korda tegema. ( ma ei tea kelle viga see oli, aga tehku korda)
Ei tahaks küll sellist olukorda, et lahendus tulemata jääb
Igatahes mu kontaktandmed pidavat ka tja-sse minema.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bJako
HV vaatleja
|
10.09.2013 13:38:32
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kui legaalne see ühe ettevõtte poolt teisele eraldatud sagedusse sissesõitmine ikka on? On nendele eraldatud sagedused siis tõepoolest kattuvad? Põhimõtteliselt ei tohiks nagu olla sellist asja, selle jaoks see sideamet olemas on. |
Otseselt ei kattu, aga tihedalt kõrvuti on küll
Spoiler 
777 on seal tallinna zuumtv (või noh 778 reaalselt - oleneb kuidas soft õigemaks peab) ning 794 on elisa 4G |
No äkki oleks lahenduseks ka Mux2 allapoole viia? seal ruumi nagu oleks..
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.09.2013 13:48:30
|
|
|
Kui legaalne see ühe ettevõtte poolt teisele eraldatud sagedusse sissesõitmine ikka on? On nendele eraldatud sagedused siis tõepoolest kattuvad? Põhimõtteliselt ei tohiks nagu olla sellist asja, selle jaoks see sideamet olemas on. |
Spoiler 
777 on seal tallinna zuumtv (või noh 778 reaalselt - oleneb kuidas soft õigemaks peab) ning 794 on elisa 4G |
No äkki oleks lahenduseks ka Mux2 allapoole viia? seal ruumi nagu oleks.. |
See oli mu esimene mõte/ettepanek, aga seda polevat lihtne teha. Eu poolt on mingid teatud vahemikud antud jne. Mujal polevadki nii kõrged sagedusel kasutuses, eesti on need saanud juba ammudest aegadest
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.09.2013 14:02:18
|
|
|
Spoiler 
No äkki oleks lahenduseks ka Mux2 allapoole viia? seal ruumi nagu oleks.. |
See oli mu esimene mõte/ettepanek, aga seda polevat lihtne teha. Eu poolt on mingid teatud vahemikud antud jne. Mujal polevadki nii kõrged sagedusel kasutuses, eesti on need saanud juba ammudest aegadest |
Aga kas antenniga oled "mänginud", näiteks vertikaalasend versus horisontaalasend või siis mõni võimsam antenn hoopiski ja sellega siis signaal hoopis mõnes teises suunas mõne asuva saatja pealt.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.09.2013 14:18:04
|
|
|
No mul kadus paariks tunniks pilt ära, vaadates feisspuuki lehte, siis esineb seda jama paljudel, see, et nad oma katkestusi ei avasta on ikka nende poolne kala... Mul on kaablid korras, kui veel nett oli siis käis tehnik mitu korda ja kiitis signaali... Ei taha uskuda, et seda kunagi ei esine. On esinenud nt laup või pühap hommikul euro paketi ära kadumist, veerand tunni pärast on tagasi, see ei saa ju minu ühenduse viga olla? Imelik, et nad ise seda ei märka...
Saaks aru kui üks telekas kaotab pildi, aga kõik kanalid on mustad ja signaal puudub. No kuidas ta mu kaabli seest ära kaob? Laurxi juhtumid on sellised, kus keegi mitteoskaja on ise kaablit vedanud või kruvi läbi puurinud. Ses osas ma tean mida teen, kogemused nõrkvoolusüsteemide paigaldusega ja kõik kodused elektri ja muud tööd ise tehtud...
Nüüd kirjutasin, et mul pole probleemi enam. Kolmas kord, lõpuks sain vastuse, et väga hea kui ei enam ei ole...
tehniku visiit ka tasuline, hea saata ja pärast raha küsida, sest nende poolt on signaal korras. nagu alati...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
bJako
HV vaatleja
|
10.09.2013 14:23:04
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Aga kas antenniga oled "mänginud", näiteks vertikaalasend versus horisontaalasend või siis mõni võimsam antenn hoopiski ja sellega siis signaal hoopis mõnes teises suunas mõne asuva saatja pealt. |
Pole ju saatjaid teisi, Haapsalu jääb kaugele, Kristiine ka, muudes pole tasulisi kanaleid sees.
http://digilevi.ee/tasuline-tv/levivork/
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.09.2013 14:42:38
|
|
|
kui sul oleks modem, oleks seda katkestust ka reaalselt näha, sest modem logib. kui sul modemit pole, võib lühiajalise katkestuse tekitada näiteks piirkonna või majavõimendi voolukatkestus. siin võrgumeeste käest kuulda olnud selliseid asju, et majas, mis justkui sisaldab mingit piirkonnas väga olulist seadet, otsustasid elektrikud hakata "midagi" tegema ja olud väga imestunud kui mõni hetk peale voolu välja võtmist punastes tunkedes sellid asja uurima tulid, et miks võimendis voolu pole. Elvas olen käinud ise rikkel, kus on kolm maja, mis justkui võrgus on aga kolme maja peale on kolm klienti, kellest kaks vaatavad ainult telekat ja kolmas kurdab, et netti pole. siis tuleb võimendini tagasi minna ja väljundsignaale mõõta ning avastada, et kolmandas majas, mis justkui on lausa üle põllu, on elekter ära, majas olevast kaheksast korterist pole kedagi kodus ja keegi ei teagi, et vool ära on + kõikvõimalikud uksed on lukus.
üldiselt see nii ei käi, et sa teed 1770 sse kõne ja sulle kohe tehnik saadetakse. enamasti võtab mingis ahelas keegi lahti modemi monitori ja vaatab, kas majas/koridoris/piirkonnas on veel kliente "off".
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.09.2013 14:51:49
|
|
|
ok, kuidas sa seletad ainult euro paketi kadumist mingiks hetkeks?
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.09.2013 15:35:38
|
|
|
Tahanteada, ma võin tapal pea peal ka seista, pole sest abi.
Nagu varem öeldud, enne elisa 4g oli kõik ok, nüüd pekkis.
Teist antenni pole proovinud, peaks suht ok hetkel olema, pole mõtet neid nüüd kokkuostma hakata teadmata, kas sellest yldse abi. Mingi abi vb ka on, aga siis las keegi toob mulle testimiseks.
Ja kui kuidagi ei saa, siis loobun sellest ja võtan kallima elioni, vasepaar tuleb hoonesse. Peakski tegelikult kysima neilt
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.09.2013 16:16:08
|
|
|
jah, seda ma üritangi aru saada kuidas sellised katkestused saavad minu poolsed olla...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.09.2013 17:28:29
|
|
|
Ehk siis kuidagi moodi ei saa viga Starmani poolne olla?
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.09.2013 19:30:15
|
|
|
Misasja? Kui maja võimendil vool ära võetakse siis kaob euro pakett nt ära? Või kui maja võimendil vool ära kaob siis mida see tehnik minu juures teeb? Kontrollib telekasse tulevat signaali, ütleb, et nende poolt on kõik korras?
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.09.2013 19:40:20
|
|
|
tehnik teeb seda, et paneb pistikusse aparaadi, mis mõõdab sagedustel signaalitugevust. kui sealt mõõtu ei saa, mõõdab ta sealt, kus hakkab sinu tuppa tulev kaabel. see, et sul euro pakett ära kadus, mainisid sa alles hiljem. alguses oli jutt, et " no signal" mis iganes kanalil. kui su kaabeldusest kaob mux või muxid kanalitega ongi paketid kadunud. sinu juhtumi puhul a) sama kapi / võimendi taga olevad kliendid nägid pilti ja sina ei näinud, b) sama kapi/ võimendi taga olevad kliendid ei näinud pilti ning ei viitsinud reageerida.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |