praegune kellaaeg 21.06.2025 16:37:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GinPenGuin
HV kasutaja

|
10.09.2013 09:15:33
Internet Explorer 10 ja Facebook ei saa läbi omavahel?! |
|
|
Minul on ka mure või arusaamatus, okei, pigem 2: pikemat aega juba kasutanud W8 ja sellega kaasaskäivat IE-d. Viimasel kuu ajal ei saa vaadata Facebook-is sõprade üleslaetud YouTube videosid, kui vajutan "mängi" nuppu, siis läheb see kastikene halliks (Youtubes näen aga videosid väga hästi).
Teine mure on ka seotud FB-ga: ca 3 päeva tagasi hakkas FB Chat streikima. Nimelt kui keegi minule kirjutab, siis ma ei näe seda, need kiiraknad ei tööta (all ribal). Kui vajutan aknale "Messages", siis seal vahel näitab, et keegi on kirjutanud, aga kui avan selle kirja, siis sinna ei ole midagi juurde tekkinud! Ei mõista nagu, uusi kirju näen siis kui FB akna üldse kinni panen ja uuesti avan!
Huvitav kas viga on IE's või üldse FB's?! Varem töötas ilusasti! (taastasin just IE tehaseseaded, ei aidanud)!
Oskab keegi aidata?!
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhmer
HV kasutaja
|
10.09.2013 09:37:19
|
|
|
Mul on sama jama tegelikult, kasutan IE9. Kui pilt täisekraanile panna, siis probleemi pole. See mure mul pikemat aega aga pole sellele tähelepanu pööranud varem.
EDIT: Googeldasin natuke ja soovitatakse maha võtta Hardware acceleration facebook lehel flashi settingute alt. Muud lahendust silma ei jäänud.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
GinPenGuin
HV kasutaja

|
10.09.2013 12:19:17
|
|
|
Tänud mõtete eest, proovin midagi korraldada, kusjuures avastasin, et sainmingitmoodi need videoasjad tööle, aga seda kirjavahetuse süsteemi ei suuda kuidagi toimima panna ?!
Ei saa aru, lisasin facebook.com'i sinna usaldusväärsete kohtade alla ka, aga kirju näen ikka ainult siis kui akna sulgen ja uuesti avan! Nagu ei toimuks mingit automaatset uuendamist?! Võtsin nüüd facebook.com'i igalt poolt ära (olin pannud sinna usaldusväärsete alla ja see privaatsustoimingute ning hüpikakende alla ka). Miski ei aidanud!
Aga kuidas seda lahendada?! Niiöelda tehaseseaded on taastatud IE'l.... Lasin vahepea isegi maha selle ja panin uuesti peale!
EDIT: testisin teisi veebilehitseijaid ka (firefox, chrome), neil ka kusjuures ei toimi?!
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|