Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
08.09.2013 16:15:45
Tv3play Soomes |
|
|
Tere, otsisin mis ma otsisin, kuid ei leidnud siiani asjalikke juhised kuidas kõrvale hiilida tv3play's teatest, et saade on vaadatav ainult koduriigis. Kasutusel saunalahti 3G internet Tele2 netipulgaga. Usun, et kuskilt peab muutma IP numbreid või midagi sarnast, aga ei oska ise. Eks see ole ka veidi ebaseaduslik, aga pigem nad ju tahavad, et soomlased ei näeks, mitte eestlased kes elavad soomes
OP Sys on Win 8
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.09.2013 15:07:30
|
|
|
Krt seda teab, mis seadus neil saateid teistes riikides näidata keelab. Muutma pead jah seda IP-d mis tv3play jaoks sinu IP paistab. Märksõna on siin proxy, tunnel, portforward vms., aga see eeldab, et sul on Eestis server, mille kaudu liiklust saad tunneldada. Ise olen välismaal putty sisseehitatud SOCKS proxyt kasutanud, aga kordan, ainult putty sind ei aita, vaja on ka Eestis asuvat serverit, kuhu sellega sisse saad logida.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.09.2013 16:02:31
|
|
|
OT: autorikaitseseadus, mis ütleb, et autori otsustada on see kus ja millisel moel ta loomingut kasutada tohib. Päris omasaadete puhul ilmselt ennetav keelamine stiilis "kui me kunagi välismaale tahaks müüa, siis oleks see ka võimalik", impordi puhul pärisautori poolne keeld, mis piiras kindlale territooriumile.
Napoleon rääkis praktilise poole ära. Lihtsaim vast mõnd Eestis paiknevat semu tüüdata, et too paneks sobiva serveri (olgu selleks SOCK proxy või SSH server) tiksuma ja lubaks sul oma uplinki kasutada.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
09.09.2013 17:52:52
|
|
|
Okey, tundub veits keeruline. Nüüd avastasin, et Kanal2 ka kõiki saateid ei näita Ok, arusaadav, äkki olen omakasupüüdlik Somm, aga paraku minupuhul see nii pole. Igatahes mäletan, et omal ajal sai mingi keelatud pokkeri sait lihtsal viisil tööle pandud, aga kui antud olukorras see ei toimi, siis vähemalt tänud heade nõuannete eest!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.09.2013 18:45:19
|
|
|
Võid ju proovida panna otsingusse free proxy estonia vms. ja proovida kas on õnne, aga mina sellele väga ei panustaks. Mingi keelatud pokkerisaidi tõenäoliselt nii tööle saidki, ainult et siis oli ülesanne teistpidi ehk oli vaja leida proxy, mis Eestist väljas on. Ehk antud juhul pole probleem mitte selles, et inimesed ei tahaks hea nõu anda vaid selles, et kõik lahendused eeldavad, et sul on kuskil Eestis kiire netiühendusega arvuti, mida proxy-na kasutada saad.
Kui sul endal või mõnel sõbral, kes on nõus netti jagama, kodus(Eestis) kiire netiühendus on, siis saad muidugi oma proxy/vpn-i püsti panna.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
09.09.2013 18:53:33
|
|
|
kas hotspotshieldi optionitest annab locationit ka valida? kui jah siis peaks selle vaatamine välismaal ju imekerge olema
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
09.09.2013 20:40:31
|
|
|
Katsetasin paari shieldi, aga neil valikutes suurriigid nagu saksamaa, UK, US, jaapan.... ei saanud toimima. Aga mis siis ikka...mina muud teha ei oska...kuna suurem huvi IT vastu kadus aastaid 5-6 tagasi. Seega vanast rasvast tänapäeval enam ei jagu...
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
10.09.2013 00:40:25
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Katsetasin paari shieldi, aga neil valikutes suurriigid nagu saksamaa, UK, US, jaapan.... ei saanud toimima. Aga mis siis ikka...mina muud teha ei oska...kuna suurem huvi IT vastu kadus aastaid 5-6 tagasi. Seega vanast rasvast tänapäeval enam ei jagu...  |
hidemyass.com pakub ka Eesti servereid ning sellega peaksid tööle saama. Samas, ma ei saa aru, miks keegi tahab TV3 seltsis aega surnuks lüüa, seal ei ole ju mitte midagi? Tegelikult, ega ma küll täpselt ei tea ka, ei vaata juba ammugi enam üldse telekat
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
11.09.2013 21:45:00
|
|
|
Ma kasutasin kunagi Hide IP Easy nimelist programmi
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
zMz
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
13.09.2013 22:44:07
|
|
|
Tere, Hola oli kõige reklaamivabam ja puhtam ja lihtsamini kasutatav kiire programm. Tänud, kuna aga Eestit nimekirjas polnud, siis ei saanud asja ka vedama. Kiri nimelt annab teada, et sari järelvaadatav vaid eestis....
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
13.09.2013 23:23:48
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Ehk antud juhul pole probleem mitte selles, et inimesed ei tahaks hea nõu anda vaid selles, et kõik lahendused eeldavad, et sul on kuskil Eestis kiire netiühendusega arvuti, mida proxy-na kasutada saad. Kui sul endal või mõnel sõbral, kes on nõus netti jagama, kodus(Eestis) kiire netiühendus on, siis saad muidugi oma proxy/vpn-i püsti panna. |
Katsetasin huvi pärast. Tv3play's on asi nii üles ehitatud, et striimi URLi saamiseks tuleb tõmmata üks xml fail ja kui saade on kõikjal vaatamiseks, siis saab sealt selle URLi kohe kätte, kui ei, siis antakse aadress, kujul http://viastream.viasat.tv/extra/extraN.php?clipid=xxxxxx, mis annab Eesti IPga külastades vastuse
xml:
|
<GeoLock> <Success>true</Success> <Msg/> </GeoLock>
|
ja välismaise aadressiga külastades
xml:
|
<GeoLock> <Success>false</Success> <Msg>We are sorry, but due to rights limitations this content can not be shown in your country.</Msg> </GeoLock>
|
kusjuures RTMP server kliendi IPd ei arvesta. Nii et vähemalt hetkel piisab sellest, et vastav päring tehakse õige IP'ga ja edasi saab juba otse striimida (st läbi Eesti kiiret ühendust ei ole vaja).
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|