Endal täitsa olemas, kuna ei raatsinud 100€ rohkem kasta V eest, sest ei näe tulevikus enda telefoni uputamas
Mõnus keskklassi vidin, isegi GTA III jooksutab mõnusalt, oleks aega rohkem oleks ehk hetkeseks mäng läbigi. Kõige rohkem meeldib see, et ülemine ja alumine serv ei ole julma 90kraadi nurgad nagu paljud tänapäeva nutikad vaid on selline teistmoodi nurk mille vastu kõrv toetab mõnusalt.
Aku osas kommenteerida ei oska, kuna endal võib pidevalt ette tulla juhtumeid kui ei saa pikalt laadida ning siis lükkan isegi 50% juures telefoni laadima(vana harjumus, las olla). Kuid sugulasel sai täpselt sama telefon ostetud, tema istub päevad läbi FaceBookis, Instagrammis, Vines jne. ning tema väitel peab päeva ilusti ära(ps. tal mobiilne nett koguaeg sees ja notificationid koguaeg vilguvad). _________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Selline mure, et hommikul avastasin keset ekraani sellise pikliku laigu.
Alguses arvasin, et õhk on sattunud kaitsekile alla kuidagi, aga kui ära tõmbasin siis jäi endiselt alles. Telefon 24/7 vutlari sees ning võimalus, et vett või niiskust oleks saanud on täielikult välistatud.
Näpuga üle minnes läheb laik laiemaks.
Mis teha? On see endiselt garantii all parandatav või peab raha maksma?
Nii jama nüüd selles, kui mu telo on taskus ja keegi helistab ja ma ei kuule siis hakkab sõnumeid saatma.Sony'il juba vamis et olen auto roolis ja söön ja jne..
Mida teha?Telo lolliks läinud või lähen jalaga pihta?See nagu pole võimalik ju?Garantii või..?
Nii jama nüüd selles, kui mu telo on taskus ja keegi helistab ja ma ei kuule siis hakkab sõnumeid saatma.Sony'il juba vamis et olen auto roolis ja söön ja jne..
Mida teha?Telo lolliks läinud või lähen jalaga pihta?See nagu pole võimalik ju?Garantii või..?
Lähed jalaga pihta. Endal sama jama päris palju olnud. _________________ Tere.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.