Ps3 peale saab kahe peale osta, kas X peal saab? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
PS3 peal mahub blu ray'le ära ja ei pea plaate vahetama, xboxi versioonil on arvatavasti mitu DVD'd.
No see on nüüd küll oluline argument. Rockstar on rääkinud, et üks plaat on installimiseks ja teine mängimiseks. Seega see ühekordne plaadivahetus on nii suur probleem, et tasuks kohe eos asi maha matta?
Kui spetsiaalselt konsooli osta GTA tarvis, siis pigem PS3, saab hiljem bluray mängijana kasutada
Lisaks pole Online'i jaoks eraldi maksta vaja.
Mul endal kahjuks isiklikku konsooli pole, küll aga kogub siin riiulil tolmu üks Xbox 360, millele ma kahe nädala pärast kavatsen eluvaimu sisse puhuda GTAga ja Live Gold'i eest kuumaksu maksmine küll väga meeltmööda pole... _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
PS3 peal mahub blu ray'le ära ja ei pea plaate vahetama, xboxi versioonil on arvatavasti mitu DVD'd.
No see on nüüd küll oluline argument. Rockstar on rääkinud, et üks plaat on installimiseks ja teine mängimiseks. Seega see ühekordne plaadivahetus on nii suur probleem, et tasuks kohe eos asi maha matta?
kanamana, Ühe korra vahetad plaati (ainult esimesel korral, mil vaja installida) ja siis julgetakse veel väita, et ei viitsita seda teha?
Mul olid lihtsalt need GTA foorumi spekulatsioonid meeles kuidas mäng ilmub mingil 5el dvd'l, seda et Rockstar väitis et 2 DVDd on, jäi mul kuidagi kahe silma vahele. Ma olen kade inimene ja ei taha tunnistada kui kellelgi teisel õigus ja kohe üldse ei viitsi ma mingi xbox fanboy targutamist kuulata.
kanamana, Kui fännboy all pidasid ka mind silmas, siis sa taas eksid. Mul pole ühtki konsooli endal ja pole ka varem olnud. Alles nüüd soetan isikliku konsooli vaid GTA V jaoks.
Ja 5 DVD oleks täiesti mõttetu, kui saaks ka 2 DVD-ga hakkama. Egas max DVD suurus enam 4GB pole.
Pole ka see DVD maksimaalne mahutavus kunagi olnud, kahekihilised plaadid on juba DVD algusest saadik eksisteerinud. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Minuarust Playstationi peale kõige mõttekam ost, esiteks BLURAY ja teiseks TASUTA online Plus pole mingeid häkkereid koodereid enam palju jäänud Playstationi peale, kui samal ajal XBOX360 peal iga teine kasutaja piraja on. Diablo III rikuti Xboxi peal ühe päevaga ära savegame ära kuritarvitades jms, Playstation 3 peal sellist jama teha ei saa _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Siim159, irw, noo eks igaüks usub mida ise tahab, see lihtsalt minu nobrainer nägemus sellest asjast, et kumba peale osta. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kui kellelgi on veel plaan Game.co.uk-st tellida, siis kasutage koodi "VCUKSEPT13", mis annab -15% hinnast alla(ostukorvi summa peab olema vähemalt £50!)
Ise tahtsin eelmise pre-orderi ära katkestada ja uuesti tellida parema allahindluskoodiga, aga tellimuste juures ei ole katkestamise valikut
viimati muutis Electrical 09.09.2013 13:40:18, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.