Viimati proovisin, siis polnud seal küll kedagi. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mäng toimub 1960'ndates jah? Liiga Sci-Fi tundub olevat. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
vana kvaliteetset RTCW nagunii sealt loota ei ole, eelmine mäng selle nime all oli üks rõvedalt odav value mängude alla liigitatav saast _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Say it isn't so! Bethesda Softworks VP of PR and Marketing Pete Hines said on Thursday that the release date of MachineGames' Wolfenstein: The New Order has been pushed back into 2014. Previously, the game was slated to arrive sometime during 4Q 2013.
... paistab, et mu eelarvamus pidas paika, järjekordne tuntud tiitli lüpsimine ehk natuke asjalikum, kui eelmine osa aga üldises plaanis ei mingit arengut, lineaarne konsoolikas _________________
viimati muutis DigeBeni 04.09.2013 19:38:04, muudetud 1 kord
kuidas kellelgi. seni nähtu põhjal paistab mulle jällegi, et tuleb vastu ootuseid üks mängimist väärt asi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
... kui sulle meeldivad tänapäevased interaktiivse filmi stiilis mängud, kus igasugune reaalne tegevusvabadus puudub, kõik on üle mõistuse skriptitud ja konsoolimängurite jaoks võimalikult lihtsaks tehtud, siis jah, see tundub olevat just mäng sinule ... _________________
... vaata eelnevalt viidatud videot, TB reeglina jama ei aja ...
nagu ta ütles, ta sai mängida ainult mängu algust, mis on eellugu kogu ülejäänud mängule,
... usu min, nii kogenud mängur nagu TB, tunneb isegi selle vähese materjali põhjal ilmeksimatult ära, millega tegemist. Mängu olemusest aru saamiseks ei pea seda läbima, piisab täiesti demost. Mängu üldine mehhaanika ei saa olla demos ja täismängus kardinaalselt erinev ning see panebki paljuski paika, mida täismängust oodata võib. Vähemalt ei mäleta mina hoobilt ühtegi sellist pretsedenti, kui ma oleks saanud öelda, et demo muljet ei avaldanud aga täismäng oli hea, vastupidi aga küll ja peale ... _________________
viimati muutis DigeBeni 04.09.2013 20:19:46, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.