Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
k2rn
HV vaatleja
|
02.09.2013 12:22:24
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Nokial peaks rahvusvaheline garantii olema. |
Tänan. Uurin selle kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.09.2013 07:35:26
|
|
|
Sai ka nüüd Lumia 920 näpitud - kiire, sujuv ja nett kiirem kui 2a vana sama hinnaklassi Sonyga. Lisaks pole selle op süsteemil häda midagi. Mulle täitsa meeldib, uimama ei hakka nagu Android kui mitut asja alla tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
03.09.2013 17:45:54
|
|
|
Pikemat aega oli probleem, et lumia 920-ga ei saanud 3G netti kasutada. Käisin siis Elisas kohapeal uurimas, soovitati proovida kellegi teise SIM-ga. Täna katsetasin, et sõbra sim minu telefonis - nett olemas. Minu sim tema telefonis - netti pole. Ehk et paistab nagu sim kaarti viga, tal oli samuti elisa nett. Olin siis teel uuesti Elisasse, et küsida uut sim-i, kui proovi mõtteks hakkasin mingit suvalist neti lehte laadima, ja töötas Ei teagi, mis see teine sim nüüd telefonis tegi, et tööle hakkas. Igatahes, väga kummaline.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Supiplex
HV veteran

|
03.09.2013 18:01:08
|
|
|
Just laadisin aku täis ning nüüd ta ütleb mulle battery ap'i alla, et time remaining 1 day.
Discharge speed 4.08 per hour. |
Isegi hästi. Mulle ennustab 920 alla 1 päeva. Täna näiteks 14 tundi. Telefon läheb taskus pidevalt leige, vahel lausa kuum. Tavaliselt aitab data mahakaksamine selle jama vastu.
5 mailboxi, taustal lubatud Weather View, App Social, Battery, Timer, Flashlight.
Ma isiklikult kahtlustan et 3G moodul (ehk koostöös viletsavõitu Tele2 võrguga) on mingi jaburduse tõttu lihtsalt saatel kogu aeg.
_________________ The young lady had an unusual list,
Linked in part to a structural weakness.
She set no preconditions. |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
03.09.2013 18:05:23
|
|
|
Sai ka 920 ära tellitud.
Loodab,et on parem kui 2a vana Htc Radar.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
03.09.2013 18:16:41
|
|
|
Supiplex kirjutas: |
Just laadisin aku täis ning nüüd ta ütleb mulle battery ap'i alla, et time remaining 1 day.
Isegi hästi. Mulle ennustab 920 alla 1 päeva. Täna näiteks 14 tundi. Telefon läheb taskus pidevalt leige, vahel lausa kuum. Tavaliselt aitab data mahakaksamine selle jama vastu.
5 mailboxi, taustal lubatud Weather View, App Social, Battery, Timer, Flashlight.
Ma isiklikult kahtlustan et 3G moodul (ehk koostöös viletsavõitu Tele2 võrguga) on mingi jaburduse tõttu lihtsalt saatel kogu aeg. |
Sul on mingi segane app toimetamas lihtsalt taustal.
Muus viga ei ole ma arvan.
Ma saan 2- 3 päeva läbi. Ja ei saa öelda et vähe näpin telefoni.
5 Mail boxi sunc 1tunni tagant, Aku app, Ilma app, Whatsapp, Skype on koguaeg sees.
Double tap ja Glance Peek kell peal.
Päeval enamsti wifi alas ja väga harva tuleb kasutada Mobiilset interneti, seega 2G võrgus.
Öösel lükan wifi välja.
NFC, Location, BT väljas
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
03.09.2013 18:38:34
|
|
|
Supiplex kirjutas: |
Ma isiklikult kahtlustan et 3G moodul (ehk koostöös viletsavõitu Tele2 võrguga) on mingi jaburduse tõttu lihtsalt saatel kogu aeg. |
Infoks siis, et igast jama kinni, ainult wifi sees.
Discharge rate 2.05 % per hour.
Pole paha peale 6h 20min näitab, et 1p ja 7h to go.
Saab asja küll telefonist, kui torkida
Email on 1h peal - exchange/gmail/windows live mail.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
03.09.2013 18:47:52
|
|
|
ma ka värske WP8 ja lumia920 omanik, hetkel ikka väga rahul, sujuv, kiire ja ilus. Küsimus aga fb chati kohta? Keegi ei tea, kas on tulemas üldse selline korral app või mismoodi kõige mugavam seda kasutada oleks?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
03.09.2013 19:11:02
|
|
|
thoppers kirjutas: |
ma ka värske WP8 ja lumia920 omanik, hetkel ikka väga rahul, sujuv, kiire ja ilus. Küsimus aga fb chati kohta? Keegi ei tea, kas on tulemas üldse selline korral app või mismoodi kõige mugavam seda kasutada oleks? |
On sõnumite all FB chat. Paned sealt oleku online.
Või siis tõmbad FB appi MS oma, sellel peaks chat ka olema.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
03.09.2013 21:39:59
|
|
|
Ma kurtsin siin ennist otsingu nupu mõttetuse üle.
Kuna pole näha, et Microsoft midagi lähitulevikus sellega seoses ette võtaks, siis sai see ise paremaks moditud. Töötab igal WP8 telefonil.
Hoiatus! Modifikatsioon on varajane beeta. Mina ega HinnaVaatluse Foorum ei vastuta ainelise aga moraalse kahju eest, mida see modifikatsioon võib tekitada.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
03.09.2013 21:55:23
|
|
|
Paistab, et tänu Microsofti/Nokia diilile lähevad Lumia 920, 925 ja 1020 ajalukku, kui viimased Nokia nime kandvad high-end WP telefonid.
Microsoft acquired Nokia's devices and services division and now the "Lumia" and "Asha" trademarks will transfer to Redmond, but the "Nokia" brand will remain the property of Finnish company and may only be used on feature phones running the basic S30 and S40 operating systems under a 10-year license agreement.
What is most hurting is that Nokia itself is barred from using the Nokia brand on any mobile devices at all until December 31st, 2015. Which means the next Lumia Smartphone will be printed with Microsoft logo and we are refrained from seeing any of Nokia labeled Lumia Smartphones.
http://texcitement.blogspot.in/2013/09/microsoft-acquires-nokia-for-72-billion.html
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
03.09.2013 22:12:30
|
|
|
Minu jaoks, kuna ingliskeelt pole õppinud, jääb segaseks kas nokia müüs patendid ka maha või siis ikka patentidega osakonna jätsid omale. Sakslased sellest eriti täna ei räägi, mainisid jah et aksia tegi tõusu aga see on ka enamvähem kõik.
Seda et nokia ära võetakse räägiti juba siis ju kui see elop sinna etta sai. Aga nagu ma aru saan siis mobili osakond tootis juba aastaid kahjumit, mis jälle väidetavlt oli vajalik hinna alla kruvimiseks, nii et vabanemine ei ole ka üllatus.
Aga ameerika omaduses oleval firmal on pärast luureskandaali euroopas raske oma tooteid müüa, nii et jolla tao nüüd rauda sulle on antud võimalus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.09.2013 22:20:23
|
|
|
Allikaid on kuhjaga jah
Aga tundub, et säilitab kõik õigused "Nokia will retain its patent portfolio"
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
03.09.2013 22:34:39
|
|
|
et vist(delfist) MS saab 10 aastaks patendid mobiili osas. Nokiat sakslased ju ei salli, eks sellest ka vähe uudiseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
05.09.2013 02:42:56
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Lumia 925 jõudsid Saksamaalt kohale.
|
Jep - minu jagu oli ka eila kohal. Peab ütlema, et väga muhe telefon
Mõnusalt kerge ja mugav kasutada. Amoled ekraan oma süsimusta mustaga on väga viis! Kui nina vastu ekraani jõllitada, on Pentile maatriks õrnalt näha, kuid normaalses kasutuses mitte.
Vaatenurk on võrreldes HTC 8X'ga, nagu öö ja päev
Kaamerat ja aku kestvust pole jõudnud veel katsetada - tehniliselt peaks Amoled akut säästma, kuna WP menüüd on enamuses musta taustaga ja musta värvi kuvamiseks lülitatakse vastavad pikslid lihtsalt välja. Glance Screen'i kuvamisel veel eriti kasulik..
Ahjaa - huvitaval kombel kuvab 925 dataühenduse kohta 3G+ kirja, samas kui kõik senised testitud Lumiad ja ka HTC näitavad levitulbas H tähte. (nagu ma aru saan, siis 3G+=HSPA).
Ja veel - see "müstiline" EU müügiartikli lõpus viitas mitte-saksa turu variandile. Tegu on UK regioonist tulnud Lumiatega. (About aknas viitab carrier info ja support inglaste EE operaatorile)
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
05.09.2013 15:58:17
|
|
|
3g+ peaks tähendama HSPA Dual Carrier. Ehk siis kasutab topelt antenne vms.
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
05.09.2013 17:02:53
|
|
|
Krt. Minu Lumia 920 pakkis täna asjad kokku ja ütleb nüüd error: unable to find a bootable option. press any key to shut down..
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
05.09.2013 21:12:26
|
|
|
Repo kirjutas: |
pinTero kirjutas: |
pacho, sa pole vist Nokia Music rakendust uuendanud, et see sul töötab? Või kasutad mingi muu maa SIM kaarti? Niipalju, kui ise proovisin, siis tehaseseades raadiomiksid toimisid, kuid niipea, kui uuenduse selga sai, need ka kadusid.
|
Peale Amberi uuendust toimib Nokia Music ka kõige viimase versiooniga  |
Tutkit ta toimib Nii kui 925 Nokia Music uuenduse peale sai, kadusid sealt kõik funktsioonid.. Regioon on mul ka UK. Reboot ka ei mõjunud.
Eks peab vist Reseti tegema ja otsast alustama...
Samas ei saa kindel olla, kui kaua sellel rakendusel/teenusel üldse elupäevi veel on, kuna läks seegi Microsoftile üle. Panevad äkki üldse kinni ja jääb ainult tasuline ja kallim Xbox Music
http://www.neowin.net/news/nokia-music-to-be-acquired-by-microsoft-but-what-will-it-mean-for-subscribers
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
05.09.2013 21:45:06
|
|
|
Lumia 720. Akut oli 12 % ja viskas pildi taskusse. Nüüd ei hakka enam laadimagi mitte... Huvitav, et helistades teiselt telefonilt andis algselt kutsuvat tooni. Nüüd juba kinnist. Kas on mingi nipp olemas ellu äratamiseks? Akut ju ei saa sellelt ära võtta.
Edit - korras. Volume down ja power nupp - hoidsin liiga vähe, tuleb välja, et nokiatel lausa 15 sekki vaja muljuda.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
05.09.2013 23:45:21
|
|
|
Mul peale amber update läks see bingi nupu alt muusika tuvastamine kaduma, milles häda võib olla?
Regioon on mul UK ja seotud kontod ka UK :S
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
05.09.2013 23:57:11
|
|
|
Repo kirjutas: |
pacho, sa pole vist Nokia Music rakendust uuendanud, et see sul töötab? Või kasutad mingi muu maa SIM kaarti? Niipalju, kui ise proovisin, siis tehaseseades raadiomiksid toimisid, kuid niipea, kui uuenduse selga sai, need ka kadusid.
|
Peale Amberi uuendust toimib Nokia Music ka kõige viimase versiooniga  |
Tutkit ta toimib Nii kui 925 Nokia Music uuenduse peale sai, kadusid sealt kõik funktsioonid.. Regioon on mul ka UK. Reboot ka ei mõjunud.
Eks peab vist Reseti tegema ja otsast alustama...
Samas ei saa kindel olla, kui kaua sellel rakendusel/teenusel üldse elupäevi veel on, kuna läks seegi Microsoftile üle. Panevad äkki üldse kinni ja jääb ainult tasuline ja kallim Xbox Music
http://www.neowin.net/news/nokia-music-to-be-acquired-by-microsoft-but-what-will-it-mean-for-subscribers |
Ei tea siis. Minul lakkas töötamast enne. Aga Amberi uuendusega hakkas kõik tööle ja töötas ka peale viimast uuendust.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
06.09.2013 01:01:46
|
|
|
Tegin katseid Musicuga - nagu ka netist leitud infost järeldub, siis rakenduse versiooniuuendus tekitab SIM kaardi põhise kontrolli ja Eesti SIM'iga ongi nahkas. Võibolla see oleneb siis mingit pidi ka telefonimudelist..
Kui 925'ga teha Reset Phone, siis esimesel käivitusel justkui ei tööta (Mix Radio jms puudu). Kui nüüd muuta ära Regional Format setting (kasvõi UK pealt Eesti peale), siis peale restarti asi toimib ja jääbki toimima.
Kui versioon ära uuendada, siis ei aita enam ükski regiooni-sätte vahetus. Toimib ainult siis, kui SIM kaarti sees pole..
Ehk siis kokkuvõtteks - Nokia Music rakendust ei maksa lihtsalt uuendada.
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
06.09.2013 08:09:38
|
|
|
Tegin katseid Musicuga - nagu ka netist leitud infost järeldub, siis rakenduse versiooniuuendus tekitab SIM kaardi põhise kontrolli ja Eesti SIM'iga ongi nahkas. Võibolla see oleneb siis mingit pidi ka telefonimudelist..
Kui 925'ga teha Reset Phone, siis esimesel käivitusel justkui ei tööta (Mix Radio jms puudu). Kui nüüd muuta ära Regional Format setting (kasvõi UK pealt Eesti peale), siis peale restarti asi toimib ja jääbki toimima.
Kui versioon ära uuendada, siis ei aita enam ükski regiooni-sätte vahetus. Toimib ainult siis, kui SIM kaarti sees pole..
Ehk siis kokkuvõtteks - Nokia Music rakendust ei maksa lihtsalt uuendada.  |
Tundub, et antud kontrolli rakendatakse siis päris laialdaselt - WP8s ja W8s on kõik "regioonihäkid" vaikselt nahka läinud...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|