Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Tele2 on tänavu kaotanud 10 000 numbrit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.09.2013 11:36:40 Tele2 on tänavu kaotanud 10 000 numbrit vasta tsitaadiga

link :: ERR

Tele2 on alates aasta algusest ilma jäänud ligi 10 000 telefoninumbrist ning suurim võitja on olnud Elisa. Elisa on kaheksa kuuga juurde saanud 7700 numbrit ning EMT 2400 numbrit, selgus tehnilise järelevalve ameti numbriliikuvuse statistikast.

Juunis kaotas Tele2 1100 numbrit ning EMT alla saja numbri. Elisa sai samal ajal juurde 1200 numbrit.

Ka eelmisel aastal läks kõige halvemini Tele2-l ning kõige paremini Elisal.
Elisa oli möödunud aastal ainus ettevõte, mis numbriliikuvusest võitis, saades juurde 22 700 numbrit. Tele2 kaotas 16 100 ning EMT 6500 numbrit.

Vaata ka: http://tja.ee/public/documents/Elektrooniline_side/Numbriliikuvuse_statistika/08_2013_numbriliikuvus.pdf

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.09.2013 13:03:38 vasta tsitaadiga

Tegin just eile ühele numbrile sama ülemineku. Ühel kuul avastasin, et mu paarikümne Kb-sed datasessioonid, mida ma olin harjunud MB-põhise tasuga maksma, on kenasti automaatseteks 1€-steks päevapiletiteks tehtud, teisel, et mu Mini-pakett, mille ma olin võtnud, et seda väljahelistamiseks suht harva kasutatavat tel nr-i lihtsalt hoida, on mulle teatamata (no ma ei käi Tele2 veebis uudiseid lugemas, eksole; pole raske mulle personaalset emaili või SMS-i saata) mingiks krdi kõnealustustasuga (mida ma ei seedi, parem maksan minuti eest rohkem) hinnaliider 3-ks vahetatud, siis no mulle aitas.

EMT oma Minu EMT-ga on lihtsalt üks segapudru. Üritasin sealt ka mingit sotti saada, aga ega ei leidnudki ühtki mõistlikku paketti. Osta aga mingeid minuteid ja sõnumeid ja megabaite ette. No kust kurat mina tean, palju ma sel kuul parajasti kulutada plaanin? Segapuder, veebileht kinni. Tehke normaalsed paketid.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 03.09.2013 14:47:26 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
EMT oma Minu EMT-ga on lihtsalt üks segapudru. Üritasin sealt ka mingit sotti saada, aga ega ei leidnudki ühtki mõistlikku paketti. Osta aga mingeid minuteid ja sõnumeid ja megabaite ette. No kust kurat mina tean, palju ma sel kuul parajasti kulutada plaanin? Segapuder, veebileht kinni. Tehke normaalsed paketid.

Täpselt see põhjus, miks kõnekaarti lepinguliseks tehes EMT-st loobusin. Minu EMT paketi loogika ei kõlba kuskile, lisaks konkrentsitult kõrge hinnaga närused nutipaketid.

Hetkel Tele2-s, paketid loogilised ja probleeme pole.

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.09.2013 15:17:02 vasta tsitaadiga

EMT-s tuleb head paketti küsida. need letipaketid on küll parajalt absurdsed...
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 03.09.2013 15:39:03 vasta tsitaadiga

Ise lahkusin just Tele2 kuna seal otsustati teavitada kliente SMS-idega, kui vilets on nende side. Tallinna sees ei saa inimesed mind kätte. EMT karistas mind nendega liitudes 60€ tagatisega. Ja algselt keeldusid ka Mobiil ID tegemast. Võta üks ja viska teist.
Bumer
HV veteran

sõnum 03.09.2013 15:43:38 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Mis seal siis nii keerulist on? Tuleb uurima minna. Interneti kohta ei tea, aga tean, et ema saab mul 140 minutit iga kuu rääkida ja kuuarve on mingi 3,5€. Räägid vähem, on ikka 3,5€. Räägid rohkem, maksad räägitud minutite eest lisaks sellele 3,5 eurole.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.09.2013 15:54:48 vasta tsitaadiga

Bumer, kui netti niikuinii ei tarbi, siis nõua EMT4 paketti. 800 minutit ja 60 SMS 4€ eest. kui isegi suudab need piirid ületada, siis edasi 1 sent minut/SMS thumbs_up.gif lisaks üks Sõbranumber kellele piiramatult tasuta.
muidugi eeldusel, et praegusest 3,5€ piirist üldse üle läheb.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.09.2013 15:58:54 vasta tsitaadiga

Minge jah, ongi võrgu koormus väiksem thumbs_up.gif ning netikiirused paremad icon_biggrin.gif

EDIT: eks ole näha, kuna elisal see pauk käib.

viimati muutis salatoimik 03.09.2013 16:02:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Bumer
HV veteran

sõnum 03.09.2013 15:59:23 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Bumer, kui netti niikuinii ei tarbi, siis nõua EMT4 paketti. 800 minutit ja 60 SMS 4€ eest. kui isegi suudab need piirid ületada, siis edasi 1 sent minut/SMS thumbs_up.gif lisaks üks Sõbranumber kellele piiramatult tasuta.
muidugi eeldusel, et praegusest 3,5€ piirist üldse üle läheb.

Ega ei saa isegi seda praegust ligilähedalegi täis. Seega ei saa aru miks paljud räägivad et EMT kallis. Jääb mulje nagu teised operaatorid pakuvad 1€ ja 1000min ja EMT's 100min 10€. Ema saab rohkem rääkida ja maksab vähem kui isa Elisas, kes meelitati ka sinna oma telefoni teel pakutud pakkumistega.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
number
külaline

sõnum 03.09.2013 15:59:33 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 25.06.2014 13:47:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
DjPoison
HV vaatleja

sõnum 03.09.2013 17:13:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tele2 on muutnud perepaketi tingimusi, varasem sekundi täpsusega arvestus on muutunud minuti täpsusega arvestuseks. Lisaks on sõbranumbrid mis ennem olid tasuta tasuliseks.
Nendest muudatustest ei teavitata sind SMS-i , e-kirja ega posti teel. Need avaldatakse kodulehel ning kui see on tehtud loetakse, et sa oled selle info teada saanud.
Kliendid kes te olete Tele2 lepingulised kliendid uurige klienditeeindusest kas ka Teie paketti on muudetud. Minuoma oli ja kui pärisin aru miks nii tehtud siis öeldi, et Tele2 on õigus lepingu tingimusi muuta ning sellest peab teatama vaid kodulehel.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.09.2013 17:15:40 vasta tsitaadiga

Mnjah. Avastad selle lisandunud summa järgmise arvega ja kui see klaaritud ei saa, tekib trots või viha.
Väga lühinägelik hinnapoliitika icon_confused.gif Huvitav, kes sellised mõtted üldse otsustajate pähe on pannud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wari
Kreisi kasutaja

sõnum 03.09.2013 17:45:17 vasta tsitaadiga

Elisa võitis peale kohtuvaidlust ühe suurematsorti riigihanke, sealt said nad ilmselt hea mitu tuhat numbrit ühe portsuga.

Aastaid EMT-d kasutanuna ja nende kvaliteeti kirudes saan ma alles nüüd Elisa kliendina aru kui hea EMT levi tegelikult on. paar eurot kuus selleeest et ei pea ennast asulas katkendliku neti pärast roheliseks vihastama pole mingi kulu tagasivaadates.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 45
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 03.09.2013 17:59:39 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Mnjah. Avastad selle lisandunud summa järgmise arvega ja kui see klaaritud ei saa, tekib trots või viha.
Väga lühinägelik hinnapoliitika icon_confused.gif Huvitav, kes sellised mõtted üldse otsustajate pähe on pannud icon_rolleyes.gif

Just nii. Tegid mulle muidugi kinnihoidmiskõne ka ja sain neile kõik ilusti ette laduda. Üritasid midagi pakkuma ka hakata, aga vastasin, et lasku nüüd lihtsalt number vabaks.

Soolaku endale sisse see minutine kõnearvestus ja kõnealustustasu. Rääkimata 30x 1€ päevapiletitest, kui oled harjunud iga päev megabaidipõhiselt natuke datat kasutama, vajamata selleks siiski mingit kuutasulist paketti. Paari rumala kliendi "kaitsmisest" ei tasu endale taibukamate arvel äriprojekti kujundada. Poleks olnud sugugi keeruline rakendada päevapiletiks arvestamist alles siis, kui megabaidipõhiselt 1€ eest juba kasutatud on, mitte alates esimesest bitist.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 03.09.2013 18:06:48 vasta tsitaadiga

ahah, ma ei sa küll nüüd aru, kui ma lähen EMT üle, siis siit vaadates -
https://www.emt.ee/paketid/minuemt#open-12177911-tab-3
Kõnede tasu kuus 3,55 115 minutit
Sõnumite tasu kuus 1,60 35tk
Ja kus see EMT 4 pakett on?

tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.09.2013 18:10:37 vasta tsitaadiga

iir, seda saabki ainult küsimise peale, pole letipakett. pakkumistesoovid@emt.ee
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 03.09.2013 19:14:14 vasta tsitaadiga

www.diil.ee
rex
HV Guru
rex

sõnum 03.09.2013 20:27:40 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
iir, seda saabki ainult küsimise peale, pole letipakett. pakkumistesoovid@emt.ee

Lähen poodi, küsin ukse sees olevast august, kas teil juustu on? On. Mis juustu teil täpsemalt on? Loetelu koos kavala uurimisega, palju mul raha on. Kui palju miski maksab? Jälle loetakse ette, võttes hindasid kohendades juba arvesse ka eelnevalt tehtud uuringut. Ja siis järgmine soovitud kaup. Sama kadalipp. No ei viitsi. Eelistan minna selver-tüüpi poodi, valida ise letist sobiv kaup, visata korvi ja maksta kassas ära. Mul pole vaja seda pseudopersonaalset teenindust ja peidetud hindasid.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.09.2013 22:18:10 vasta tsitaadiga

ma ei pidanud küll mingit erilist vaeva nägema. saatsin meili à la "miks peaksin klient edasi olema kui soodsamaid pakkumisi tuleb uksest-aknast" jne. tuli vastus, kus pakuti sedasama EMT4 paketti. siis ajasin asja ise veits keerulisemaks ja küsisin ühele Diili lepingule ka paremat paketti (ema leping minu nimel), sain ka selle (Diil2 - 2,40 € kuutasu sisaldab 126,58 kõneminutit, kõneminutihinnaks 0,019 € + 1 piiramatult tasuta sõbranumber). ning oligi kogu pidu. kogu asi sai aetud 3-4 mailiga ja ilmselt kasutan neid pakette veel aastaid icon_rolleyes.gif siiani pole ka kumbki leping 14 kuu jooksul etteantud limiiti ületanud, ainult paar üksikut korda Viking loto pilet otsa tulnud.
enne seda olid mu arved kuskil 10€ kandis. ehk siis paari meili tõttu olen senini ainult oma EMT4-ga ~80€ kokku hoidnud. pole just paha tulemus icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 04.09.2013 00:34:07 vasta tsitaadiga

Nagu keegi rääkis hangetest, siis riigihanked käivad pidevalt ja vägevad, ning seal ei liigu mitte 100 numbrit vaid 1k ja rohkemgi....
Need eraisikute väiksd arved on lihtsalt boonuseks ja niisama liigutamiseks icon_biggrin.gif Kinni hoitakse ikka mitmete numbrite kontodest....... (va teatud sideteenust pakkuv ettevõte , kes on isegi nõus sinu tähtajalise lepingu kinni maksma juttude järgi, peaasi et üle tuled)
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 04.09.2013 09:21:45 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
EMT-s tuleb head paketti küsida. need letipaketid on küll parajalt absurdsed...

Just just, aga ega nad eriti soodustust ei tee. Diili vabadust ka kärbitud, aga kõige rohkem kärbitud Tele2 pakkujate tiibasid.
Mul EMT vaieldamatult soodsaim - lihtsalt pika kliendi soodustus. Pole kunagi tõmmelnud kõnelepinguga.

Netiga sai testitud, aga Tele2 ja Elisa olid 3X kehvema või üldse puuduliku kiirusega.

Erakliendile on diil ka täiesti ok. Üldse jääb mulje, et 90% kõrgete hindade või mingi lepingu kiiksu üle kurtjatest ei vaevu küsima soodsamat lahendust.
Alles oli ühe tuttavaga juhtum - gümn. käival noorukil pole nutimobla kuna see tekitab suure arve. Ütlesin kohe, et võtku 2,5.- internet mini (tollel hetkel oli selline lisa) lisapakett ja suure arve riski minimeeritud.
Reaalsus oli see, et laenatud moblal ei keelatud kõiki andmeside võimalusi ära ja nii oli arve 40.- varasema 15.- asemel icon_razz.gif
Muidugi siis mobla süüdi...samas oma ajude olemasolul oleks saanud nautida aasta jagu interneti ja nii hõlbustada koolitööd.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 04.09.2013 09:44:43 vasta tsitaadiga

Krt ärge ronige Elisasse. Varsti on mul ka SMS, et "sorry, levi pole. Mastid ütlesid ülekoormuse tõttu üles".
icon_biggrin.gif

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 04.09.2013 09:48:56 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Krt ärge ronige Elisasse. Varsti on mul ka SMS, et "sorry, levi pole. Mastid ütlesid ülekoormuse tõttu üles".
icon_biggrin.gif

Ja maste nad juurde ei pane icon_biggrin.gif
Tartuga testitud 3G buumi tuleku ajal.

Mingi probleem ilmselt peab olema ka üldkoormusega nn. pingimine - ega muidu poleks min. interneti summat kergitatud pea 2X.
Pärast jookseb võrk maha nagu elionil.
tagasi üles
Taux007
HV veteran
Taux007

sõnum 04.09.2013 09:55:22 vasta tsitaadiga

Tele2 poolt oli paras pang see, kui tavapärase 5,93€ internettuse eest ära tasusin (tasun alati enne arve saabumist, sest kõik rekvisiidid on samad ja mul lihtsam palgapäeval korraga asi ära teha). Hiljem siis tuli teavitus, et Teil on arve 50 senti suurem. Tegin suured silmad pähe ja mõtlesin, et mis arve? Selgus, et saadeti mulle kusagile X koha peale paberarveid ning nüüd hakati järsku selle eest raha kasseerima. Iseteenenduses keerasin asja kinni siis ära, kuid mailile (mis on ka lepingus olemas) mingisugust eelteavitust ei tulnud. Nõme käitumine (summa pole suur, kuid kui tähele ei pane ja maksmata jääb ning see edasi kandub uutesse perioodidesse, siis lõpuks on summa suur ning antakse inkassosse ka veel).
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 04.09.2013 10:15:32 vasta tsitaadiga

Omapoolne lepingute muutmine on Tele2 suurim pang - said ka seetõttu sõimata. Tehti uus pakett 1a sama hinnaga nagu vana - selgitasin, et muidu lasen jalga diili peale.
Aga arvan, et paljud lihtsalt tunnevad suuremat umbusku ja lasevad üldse vehkat.

Aga kõige vastikum on Elisa kliendisuhete pool - naine oli klient 5a ja temast hooliti alles siis, kui lepingut lõpetas...aga tema lepingut hoiti 2-3 nädalat kinni. Alles siis kui Diilil palusin uuesti Elisat peksta sai korra majja.
Tehniliselt piisab jõulisest müügitööst ja nii on Elisas õigus jätta üles märge, et klient mõtleb icon_razz.gif
Analoogsetest juhtumitest oli kirjutanud enne ka lehes, aga Elisat see väga ei huvitanud.

viimati muutis Magic 04.09.2013 10:18:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Tele2 on tänavu kaotanud 10 000 numbrit mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.