Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
30.08.2013 11:49:29
|
|
|
Milline see püsiv kell on?
Millist battery ap'i kasuta? on active?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
30.08.2013 11:59:09
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Milline see püsiv kell on?
Millist battery ap'i kasuta? on active? |
Püsiv kell on see Glance screen, ei tulnud enne meelde (võtab akut rohkem kui ilma).
Battery on ArthurSemenovi oma (punase ikooniga, valge patarei on peal), proovisin erinevaid, see on parim (eriti peale viimast uuendust).
Sellega saad aku tarbegraafikut ka vaadata üle aja, mitte ainult taset...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
30.08.2013 13:28:38
|
|
|
Endal L920 2-3 päeva kestab keskmise kasutamise juures.
5 Mail boxi sunc 1tunni tagant, Aku app, Ilma app, Whatsapp, Skype on koguaeg sees.
Double tap ja Glance Peek kell peal.
Päeval enamsti wifi alas ja väga harva tuleb kasutada Mobiilset interneti.
Öösel lükan wifi välja.
NFC, Location, BT väljas
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
30.08.2013 16:18:02
|
|
|
wifi lükkub ju koos ekraaniga ise automaatselt välja, mis tast eraldi välja lülitada?!
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
30.08.2013 16:32:51
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
wifi lükkub ju koos ekraaniga ise automaatselt välja, mis tast eraldi välja lülitada?! |
seadetes on ka valik, et ta seda ei teeks. Isiklikult kasutan seal ees linnukest.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
30.08.2013 21:09:40
|
|
|
pacho kirjutas: |
Spoiler 
Sai proovimiseks muretsetud Lumia 520. Lihtsalt, et näha kuhu WP on viimase aastaga jõudnud.
Mul on selle kohta mõned kommentaarid. Osad on kindlasti minu oskamatusest tarkvara kasutada ja ehk saab keegi nende probleemidega aidata.
Peab esiteks ka ütlema, et kriitika ei kõi konkreetse telefoni, vaid WP kohta üldsiselt.
Ette vabandades kasutan ka palju inglisekeelseid termineid, kuna see on keel mida ma igapäevaselt kasutan.
People Hub
*Avades jätkab sealt kus viimati sulgesid. Välja arvatud juhul kui vahepeal teed telefonikõne ja kasutad telefoniraamatut. Siis avab "All" valiku. Jäägu kogu aeg eelmisele positsioonile või mingu kogu aeg "All" valikule.
*Otsing pole alati nähtav. Kui tahad kontakti leida tuleb esmalt liikuda "All" valikule ja seejärel on võimalik otsida.
*Otsing ei toimi kõikidel väljadel. Tundub töötavat ainult nimi, ettevõte ja numbrid.
*Kontaktide sidumine ei tööta eriti hästi. Väga palju tuleb käsitööd teha.
Email
*Ekraanile mahub kõiges 4-5 sõnumit. 1/3 ekraanist on raisataud ilusale graafikale ja tühjale ruumile. Ka ei saa fondi suurust muuta.
*Active tile näitab teadet ainult uute sõnumite kohta. Lugemata sõnumite kohta teatis pole. Sõnum tuleb, ma kontrollin saatjat ja teatis uue sõnumi kohta on kadunud! Minu jaoks muudab see kogu "Live Tile" teavituste süsteemi kasutuks.
*Kõik Gmaili lipuga sõnumid lähevad automaatselt "Urgent" valiku alla, mitte "Flagged" valiku alla. Loogile oleks nende kuulumine "Flagged" kategooriasse ja anda mulle otsustamisvõimalus mis on "Urgent". Mobiilne olles ja arvuti taga olles on ju kiirest vastamiseks erinevad parameetrid.
Kalender
*Päevavaade tõsiselt puudulik. Puudub võimalus kiiresti kuupäeva valida ( nagu näiteks iOS 7-s)
*Kalender ei sünkroniseeri Facebooki sünnipäevasi. Sünnipäevad on vist ainuke asi miks ma Facebooki kasutan.
*Nädalavaade puudub
*Kui kuuvaade on avatud ja kalender sulgeda, siis uuesti avades on ees jälle päevavaade.
Üldine
*Otsinguribadel puudub "kustuta kõik" võimalus. Peab kasutama backspace'i Ok, mõnedel kolmanda osapoolte äppidel on see olemas, kuid 99 protsenti see puudub.
*Kahte postkasi annab liita ühise vaatega postkastiks, kuid sama ei saa teha SMS-ga.
*Üle 20MB failide allalaadiminine nõuab WiFi-t. Ma maksan päris palju piiramatu interneti eest ja ma tahaks seda ka vabalt kasutada.
*Näpuga ülaäärest alla viipega näeb akulaetust, levi jms. Mis on täitsa ok käitumine. Kahjuks ei tööta see igalpool. Näiteks "People Hub". Kui tahad kontollida kas oled WiFi võrguga ühendatud pead kõigepelt rakendusest välja minemema.
*Browseril puudub edasi nupp
*Telefonirakenduses ikoonid alumises reas naeruväärselt väikesed. Suurelt sektsiooni nimi ja palju tühja ruumi ja imepisikesed ikoonid. Käimise ajal ei tahaks küll selle telefoniga toimetada.
*"Lõpeta kõne" nupp liiga väike ja ei eristu millegagi. See on valitud teema värviga. See peaks ometi olema suur ja punane.
*Ja kõige viimaseks. Otsingu nupp on absoluutselt kasutu. See annab ainult tulemused otsingumootorist. Mitte mingit kohalikku otsingut, ei sõnumeid, ei kontakte ja ega isegi rakendusi. Ausalt, see on kõige kasutum nupp üldse mis iialgi telefonile pandud.
Telefoni on ka väga palju head, aga selle kohta peab eraldi nimekirja tegema. |
*Multitegumtöö on kummaliselt lahendatud. Kui suletud rakendus käivitada tegumivahetus ekraanilt, siis jätkab rakendus seisus kus see oli sulgedes. Kui rakendus käivitada "live tile'st" või menüüst, siis käivitatake uus tegum. Ausalt . |
Paari päevaga tuli hulganisti uuendusi ja see viimane probleem on mõnedes rakendustes(browser, twitter, facebook) kadunud.
Samas tuli paar uut muret.
*Iga kord kui poest midagi paigaldada näidatakse rakenduste nimekirja. Pooleli jäänud kohast jätkamiseks tuleb all hoida "tagasi" nuppu ja valida "Store" rakendus multitegumitöö nimekirjast. Kui kasutada paremale viidet ja valida poe käivitamiseks "live tile" siis avaneb avaleht.
*Pood ei näita millised rakendused on juba ostetud. Seda näeb alles pärast seda kui üritad seda uuesti osta. |
*Pood unustab telefonist määratud makseviisi. Uue seadmega/ uuesti paigaldatus OS-ga sisse logides kasutatakse Microsofti konto vaikimisi makseviisi, mitte makseviisi mis telefonist määratud. Kuna mu MS-i konto vaikimisi maksevahendiks on nüüdseks kehtetu krediitkaart ja telefonis sai esialgu PayPal makseviisiks määratud, siis võlgnen nüüdseks MS-le 99 eurosenti  |
*Puudub IMAP IDLE tugi. Tegelikult oli see vast esimene asi mis avastasin, kuid ei tahtnud hästi uskuda.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
01.09.2013 16:01:55
|
|
|
Kas keegi oskab pakkuda miski poe kust saab odavalt nii kaitse kile kui kummist kaitseümbrise lumia 520-le
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
01.09.2013 19:47:57
|
|
|
Ma panin Nokia Lumia 520 kohta mõned mõtted kirja. Tegu ei ole ülevaatega, vaid puhtalt subjektiivse arvamusega.
Alustuseks tahaks ühe asja südamelt ära saada. Nokia 520 ei ole kiire telefon. Kuid õnneks on telefone, mille järgi ootamine nii mõnus oleks, väga vähe. Windows 8 animatsioonidega möödub aeg märkamatult. Nüüd kui see on südamelt ära saadud, võib ka paar kiiret mõtet kirja panna.
Ehituskvaliteet ja ergonoomika
Väimus on maitse asi. Mulle meeldib. Sirged jooned, ergonoomilselt paigutatud nupud ja vahetatav akukaas.
Akukaas on kaetud mati libisemist vähendava kattega. Viimane muudab telefoni käeshoidmise mugavaks, kuid kogub väga hästi kriimustusi ja näpujälgi. Minul isiklikult on kriimustustest ükskõik. Ma ei veeda aega telefoni korpust vaadates. Näpujäljed kogunevad ka usinasti ekraanile. Ilmselt puudub rasvatõrjuv kate.
Telefoni käes hoides tundub seade täpselt paraja raskusega ja väga hea koostekvaliteediga. Palju paremaga, kui hinnaklassist eeldaks. Isegi kõrvaklapid pistik kinnitub väga mõnusa klõpsuga. Mõned üksikud naginad ja kriginad on aega ajalt kuulda, kuid selle üle kurtmine tundub nokkimisena.
Ka meeldid mulle telefoni disaini praktilisus. Sellest võiksid õppust võtta mõned palju kallimate seadmete disainerid. Ekraani ümber jookseb veidike kõrgem äär, mis võimaldab telefoni kriimustamist kartmata nägu all lauale asetada. Kaamera on samamoodi veidike süvistatud. Mulle meeldib kummipadi (see on ka põhjus miks telefon tundub kasutades kvaliteetne, puudub odava plastiku klõbin) akukaane ja aku vahel ja väike tihend kõlari ja korpuse vahel. Need on väikesed asjad mis panevad minusugusel tehnikahuvilisel silmad särama. Disain selle parimas tähenduses!
Mõningad väiksed asjad paljastavad telefoni tegeliku hinnaklassi. Nuppudel puudub valgustus. Helitugevus- ja ekraaniluku nupud on kummise tunnetusega. Telefoniga kaasatuleval hands-free komplektil puuduvad nupud. Pole isegi ühte millega kõnele vastata. Käed vabad komplekt mis tegelikult ei ole käte vaba.
Viimane kaebus on täiesti subjektiivne. Korpuse teravad nurgad. Pärast kahe nädala pikkust kasutamist on peopesa valus.
Ekraan.
Ekraan on hinnaklassile kohane. Hämaras ajab asja ära. Päikesevalguses on seda väga raske näha. Puutustele reageerib väga hästi ja töötab ka kinnastega.
Nagu eelpool mainitud, korjab see ohtralt sõrmejälgi. Ja päikesevalguses muudavad, koos madala ekraani heledusega, need telefoni kasutamise väga raskeks. Asi on nii hull, et tavalise 10x10cm puhastuslapikese asemel pidin muretsema mikrofiibrist rätiku. Selle, millega autosi puhastatakse…
Millegipärast on WP8 automaatne ekraani heleduse kontroll väga agressiivne. Ekraan on minu jaoks pidevalt hämar ja puudub võimalus seda enesele sobivaks seada.
Tarkvara
Tavaline Windows Phone 8. Iga kasutaja enese otsustada kas see meeldib. Ma tõin eelnevalt välja nimekirja asjadest mis mulle isiklikult ei meeldinud. Seega pole mõtet nedest siin pikalt rääkida.
Mis siis meeldib? Reaktsioonikiirus. Telefon reageerib vajutustele koheselt. Rakenduste avamiseks läheb veidike aega, kuid kohene reaktsioon tekitab tunde kiiremast telefonist. Klaviatuur on väga hea. Nuppude suurus on 4” ekraani kohta täpselt paras ja võimaldab telefoni ühe käega kasutamist. Autokorrektsioon töötab, vähemalt inglise keeles, väga hästi.
Nokia Here navigatsioonirakendus on väga hea. Väga hea on see autos kasutamiseks. Kui kasutada selle ühistranspordi või jalakäija režiimis, siis on teine lugu. Neid sai mõned korrad vähese eduga proovitud. Võõras linnas ma oma elu Nokia rakenduse hoolde ei usaldaks. Kahjuks pole Google kaardirakendus WP8-le saadaval. Autos kasutamiseks julgen soovitada.
Nokia Music on telefonile väga hea täiendus. Tasuta teemakanalid on heaks alternatiiviks raadiole ja erinevatele striimimisteenustele.
Viimasena ka üks telefoni suurimaid müügiargumente. Tegemist on sotsiaalse telefoniga. Suuremad sotsiaalvõrgustikud on telefoniga märkamatult ühendatud. Seda on näha igal pool. Kalender, aadressiraamat, pildirakendus jne. See kõik on tehtud nii, et poleks pealetükkiv ega keeruline kasutada. Microsoft on tublit tööd teinud.
Helikvaliteet
Väga hea. Vanakooli nokiad tulevad meelde. Heli on tugev ja hea tämbriga. Kõlar teeb piisavalt kõva häält, saamaks vestluspartnerist aru ja mikrofon on piisavalt tundlik, et ei peaks pead pideval vastu telefoni hoidma. Kahjuks püüab mikrofon liigselt keskkonnamüra. Mürarikkas keskonnas ei pruugi vestluspartner jutust aru saada.
Muusika kuulamiseks kaasatulnud klapid ei sobi. Rämps. Veidike paremate klappidega sain meeldiva üllatuse osaliseks. Heli on meeldiva iseloomuga. Helipilt on väga hea ja avar. Korralikku salvestust kuulates on instrumentidevaheline eristatavus keskmisest parem.
Heli tasaal kaldub bassi poolele ja kõrgem ots on veidike nõrgem. Detailsus on madalamal poolel. Viimane paraneb märgatavalt kasutades välist võimendit. Olgem ausad, kui palju inimesi kasutab telefoniga välist võimendit…
Muusika kuulamiseks on tegu meeldiva seadmega. Eriti hip-hip ja elektrooniline muusika kõlavad kaasahaaravalt.
Kui heade kõrvaklappide juurde tagasi tulla, siis on ka nendega üks probleem. Ma pole leidnud klappe millel helikontroll töötaks. Pausinupp töötab. Helitugevust muuta ei saa.
Aku
Aku kestab täpselt keskmiselt. Minu jaoks on see tööpäev. Suhteliselt hea akukestvuse põhjuseks võib olla ka kasutamisharjumuste muutus. Ma lihtsalt kasutasin telefoni vähem. Kui tavaliselt saadan 80% e-posti telefonist ja 20% kasutades arvutid, siis seekord oli suhe vastupidine. Samuti kasutasin vähem teisi telefoni võimalusi nagu internetilehitsemine ja kiirsuhtlus. See ei ole otseselt seotud Nokia Lumia 520-ga, vaid WP eripäradega. Minu jaoks vajalik funktsionaalsus lihtsalt puudub.
Kokkuvõte.
Ma julgen telefoni kõhklematult soovitada. Mida veel saaks sama hinna eest. Võib-olla odava Androidiga hiinaka, kuid need ei ole kuigi meeldivad kasutada. Riistvara ei ole kaasaegse Androidi tasemel. Dilemma. Parem funktsionaalsus või kasutajakogemus. Minu arvates on Lumia 520-l leitud väga hea tasakaal heiina, funktsionaalsuse ja kasutajakogemuse vahel.
Samas pole mul, pärast 2 nädalat, kahju mu tavalise telefoni juurde tagasi minna.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
01.09.2013 21:23:42
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Kas keegi oskab pakkuda miski poe kust saab odavalt nii kaitse kile kui kummist kaitseümbrise lumia 520-le |
odavalt - amazon.com
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
01.09.2013 23:23:21
|
|
|
Kuidas glance screen Lumia 720 akukestvust mõjutab? Pole AMOLED ekraan, seepärast huvitab...
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
01.09.2013 23:38:52
|
|
|
heff kirjutas: |
Kuidas glance screen Lumia 720 akukestvust mõjutab? Pole AMOLED ekraan, seepärast huvitab... |
920 ei ole ka amoled. Eeldatavalt Nokia siiski ei lisaks funktsiooni, mis meeletu hooga akut sööb.
Nii palju kui infot on praegu liikvel, siis saab seadistada taimeriga ja valgusanduriga selle sisse-välja lülitamist.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
01.09.2013 23:42:54
|
|
|
Nii palju oskan isegi mõelda ja teoretiseerida, aga tahaks kasutajate reaalset kogemust. AMOLEDi peal pidi lisakulu pea olematu olema, kuid huvitakski, kas teistel telefonidel annab mõju tunda. Et kui hoida kogu aeg sees, nagu Lumia-eelsetel Nokiatel oli, kas see annab ka akukestvuses märgatavalt tunda?
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
01.09.2013 23:52:39
|
|
|
pacho, sa pole vist Nokia Music rakendust uuendanud, et see sul töötab? Või kasutad mingi muu maa SIM kaarti? Niipalju, kui ise proovisin, siis tehaseseades raadiomiksid toimisid, kuid niipea, kui uuenduse selga sai, need ka kadusid.
Lisaksin omaltpoolt veel ühe väikese 520 puuduse - nimelt puudub eesmine kaamera, ehk Skype'ga videokõnet tehes ei saa samal ajal vaadata vastaspoolt ning enda pilti edastada. (selle vastu aitab küll üks lihtne nipp - peegel nimelt )
Aga muidu nõustun 100% - omas hinnaklassis suurepärane telefon
PS. DHL'i postipakid venivad ka, nagu tatt. Näpud juba sügelevad 925 ootuses, aga träkingu järgi ikka alles lendab vist. Taneli pakk vist samuti?
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
02.09.2013 00:22:09
|
|
|
Nii palju oskan isegi mõelda ja teoretiseerida, aga tahaks kasutajate reaalset kogemust. AMOLEDi peal pidi lisakulu pea olematu olema, kuid huvitakski, kas teistel telefonidel annab mõju tunda. Et kui hoida kogu aeg sees, nagu Lumia-eelsetel Nokiatel oli, kas see annab ka akukestvuses märgatavalt tunda? |
Kui sa tead amoledi ja tft erinevust, siis polegi midagi rohkem teoretiseerida. Kogu ekraani pidev valgustamine võrreldes üksikute pikslitega annab ilmselgelt akukestvuses rohkem tunda. Clearblack ekraani puhul ei paista ilma taustvalguseta sealt ilmselt mitte midagi.
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
02.09.2013 00:29:41
|
|
|
Kottpimedas oli jah, 920'ga hästi näha, kuidas tegelikult terve ekraan "helendas" seda kella kuvades.
Settingute all saab tegelikult valida ka sellise viisi, kus Glance Screen aktiveerub proximity sensori peale. Ehk siis tõmbad taskust telefoni välja ja näedki kohe kella
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
02.09.2013 00:31:09
|
|
|
.:MDK:. kirjutas: |
Nii palju oskan isegi mõelda ja teoretiseerida, aga tahaks kasutajate reaalset kogemust. AMOLEDi peal pidi lisakulu pea olematu olema, kuid huvitakski, kas teistel telefonidel annab mõju tunda. Et kui hoida kogu aeg sees, nagu Lumia-eelsetel Nokiatel oli, kas see annab ka akukestvuses märgatavalt tunda? |
Kui sa tead amoledi ja tft erinevust, siis polegi midagi rohkem teoretiseerida. Kogu ekraani pidev valgustamine võrreldes üksikute pikslitega annab ilmselgelt akukestvuses rohkem tunda. Clearblack ekraani puhul ei paista ilma taustvalguseta sealt ilmselt mitte midagi. |
No kui sa nii hästi seda teemat valdad siis ütle kohe arvuline erinevus tundides/minutites mulle. Kui ei, siis ootaks REAALSET kasutuskogemust.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
02.09.2013 00:42:50
|
|
|
No kui sa nii hästi seda teemat valdad siis ütle kohe arvuline erinevus tundides/minutites mulle. Kui ei, siis ootaks REAALSET kasutuskogemust. |
Head ootamist, glance screen pole veel 720-le saadavalgi...
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
02.09.2013 00:58:08
|
|
|
No sellest oleks võinud ju alustada. Miks siis nii?
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
helar66
HV kasutaja
|
02.09.2013 01:19:40
|
|
|
Glance nüüd küll palju akut ei võta.
Esiteks näitab ta (peek settingul) aega ainult siis kui lähedussensor tuvastab muutuse, näiteks võtad taskust välja, siis näitab paar sekundit.
Kui telefon on laadijas läheb glance "always on" settingu peale. Selle seadega, kui telefon tuvastab et ekraan on kaetud (taskus, tagurpidi vms), lülitab ta selle välja.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV veteran

|
02.09.2013 09:41:28
|
|
|
No sellest oleks võinud ju alustada. Miks siis nii? |
Peaks tulema septembri jooksul koos Amber uuendusega.
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.09.2013 09:42:43
|
|
|
R A T kirjutas: |
lopes39 kirjutas: |
Kas keegi oskab pakkuda miski poe kust saab odavalt nii kaitse kile kui kummist kaitseümbrise lumia 520-le |
odavalt - amazon.com |
Nagu ma ise ei teaks seda. Ebayst saaks ka, aga kuna pole kunagi ostnud, siis millist neist kuulutustest usaldada.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.09.2013 10:33:54
|
|
|
Ma olen seal üsna palju ostnud, ei ole üldjuhul mingit müüja reitingut jälginudki, pigem toote ostjate reviewsid hoopis.
Kõik pakid olen kätte saanud siiani...
vali meeldiv toode ja hind, kui eestisse ei saadeta, otsi uus ja tellid ära...
p.s. arvesta tolliga, kuni 30 dollarit vist oli see piir, kust ei pea deklareerima.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2rn
HV vaatleja
|
02.09.2013 10:38:07
|
|
|
Tere. Mure mure siis selline. Täna hakkas mu lumia920 imelikult käituma. Ühesõnaga hakkas lihtsalt helisema(nagu nii kui WP lehe pealt paned oma telefoni helisema, et leida oma telefon). Tegin telefonile restadi, kuid ei midagi. Läksin vahetasin WP lehel ära oma parooli(igaks juhuks), ikkagist ei midagi. Lõpuks tegin telefoni taaste. Kui see tehtud siis tundus et kõik korras, kuid siis helises uuesti. Teab keegi midagi soovitada? Garantiisse ei saa viia, kuna ei asu ise eestis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
02.09.2013 12:10:45
|
|
|
pinTero kirjutas: |
pacho, sa pole vist Nokia Music rakendust uuendanud, et see sul töötab? Või kasutad mingi muu maa SIM kaarti? Niipalju, kui ise proovisin, siis tehaseseades raadiomiksid toimisid, kuid niipea, kui uuenduse selga sai, need ka kadusid.
Lisaksin omaltpoolt veel ühe väikese 520 puuduse - nimelt puudub eesmine kaamera, ehk Skype'ga videokõnet tehes ei saa samal ajal vaadata vastaspoolt ning enda pilti edastada. (selle vastu aitab küll üks lihtne nipp - peegel nimelt )
Aga muidu nõustun 100% - omas hinnaklassis suurepärane telefon
PS. DHL'i postipakid venivad ka, nagu tatt. Näpud juba sügelevad 925 ootuses, aga träkingu järgi ikka alles lendab vist. Taneli pakk vist samuti?  |
Peale Amberi uuendust toimib Nokia Music ka kõige viimase versiooniga
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |