Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kristo914
HV vaatleja
|
31.08.2013 14:54:49
Kõrvaklapidega audio halb. |
|
|
Tere! Mul on väike probleem linux mintiga. Kui ma kuulan muusikat laptopi kõlaritega, on audio täiesti korras, aga kui tahan kuulata kõrvaklappidega, on audio suuresti moonutatud. Kas on laulja hääl moonutatud, või pole bassi ollagi jne.
Kas on kuidagi võimalik seda probleemi parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
31.08.2013 15:38:37
|
|
|
Neid klappe mõne muu heliallika küljes ka tarvitanud oled ikka? Kas seal oli parem?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
31.08.2013 18:24:38
|
|
|
kõlab jah nagu oleks pesa vigane või klappide otsik/juhtmed
samas võib kontrollida pulseaudio voluumi alt ega ta klappide sisse toppimisel helitugevust üle 100% ei pane..see tekitab ka kahtlast müra vahest
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristo914
HV vaatleja
|
01.09.2013 00:12:53
|
|
|
Olen proovinud kõrvaklappe mitme teise seadmega ja siis on heli korras olnud ja tavaliste arvutikõlaritega oli heli ka täiesti korras. Heli üle 100% ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
01.09.2013 13:05:57
|
|
|
järsku on sul pulseaudio alt 5.1 või 7.1 sisse lülitatud ja klapid lihtsalt ei mängi kõike välja?
volume control nupu pealt parem klõps ja sound preferences, siis hardware tab, vali oma kaart sealt aknast ja alt muuda profiil stereo duplex peale
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
04.09.2013 20:52:24
|
|
|
Võimalik et laptop-i helikaart ei toida su kõrvaklappe ära. Proovi näiteks nööp kõrvaklappe (või kuidas iganes neid nimetatakse).
Mul on sama juhtum Lenovo X201-ga - suurtest kõrvaklappidest on heli nõrk ja moonutatud, väikeste kõrva sisse käivatega on igati korras. Ise kavatsen selle probleemi lahendada väikse võimendi (cmoy) kokkutinutamisega. Kindlasti on sarnaseid asju ka poes müüa.
_________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|