praegune kellaaeg 21.06.2025 14:30:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kevin3220
HV vaatleja
|
28.08.2013 12:41:32
Arduino wifi ja bluetooth |
|
|
Tere,
Olen alles Arduino teema peal uus ja oleks soov selle ime vidinaga tegelema hakata. Ma ei ole päris hästi aru saanud, et kas neil on Bluetooth ja Wifi olemas. Ma ei ole, et sain õieti aru, aga kas neile saab siis osta mingisugused shieldid. Mis on siis nagu mingid eraldi plaadid mis selle Arduinoga ühendada? Või on ka kohe müüa Arduino plaat kus on BT ja WiFi ? Ning ma küsiksin ka siin kohe ära, et kas saab seda Arduinot ka Java keeles progeda. Google andis selles osas eriarvamusi.
Tänud,
NB: Vabandan kui vale teema ;(
|
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
30.08.2013 20:30:20
|
|
|
Arduino ja Java paraku kokku ei sobi - arduinol oma keel, mis põhineb C++
Wifi ja BT võimekus on loomulikult arduinol olemas, selleks tuleb põhiplaadile vastav shield lisada - tegu ju enamlevinud platvormiga
http://arduino.cc/en/Main/Products lehelt leiad Arduino enda poolt pakutavad põhillised tooted aga netipoed on täis ka erinevaid analooge ja muid vidinaid
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|