praegune kellaaeg 07.08.2025 18:14:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.08.2013 19:25:21
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Clover kirjutas: |
Kas oleks parem kui Elion võtaks eeskuju teistest ning paneks lihtsalt väiksetes kohtades teenused kinni? Mõtle kui hea oleks, säästaks väga palju raha, selle arvelt saaks optikat suurtesse majadesse veel kiiremini paigaldama hakata ning mis veel parem, saab hakata uhkustama, et saab ülikiiret netti pakkuda kõikidele klientidele! |
Ja salvestava boksi nõudlikele klientidele koju tuua kes saaksid aasta hiljem oma lemmik saateid vaadata.
tsitaat: |
kordagi nurisemata, kui meile näkku valetatakse ja lolliks nimetatakse. |
Tule oma paradiisi karbist välja, igal pool tõmmatakse su <b>piix</b> lohku. Tangid sa autot, ostad koju süüa, käid Rademaris omale uusi jalatseid ostmas jne. Ei saa nii naiivne ka nüüd olla. |
Aga seda ei saagi kliendile ette kirjutada, et kas salvestab ja millal ta oma salvestusi vaatab.
Väike näide, siit teemast pidevalt läbijooksnud Youtube - kui YT videosid mitte salvestada ja olla arvamusel, et küll ma neid YT-st viie aasta pärast vaatan, siis suure tõenäosusega pole paljud neist enam YT-st leitavad. Ja siis on taas mossitamine, et näe kui rumal ma olin, kuulasin soovitust mitte salvestada ja nüüd olen sellest kõigest ilma.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.08.2013 19:27:46
|
|
|
Tule oma paradiisi karbist välja, igal pool tõmmatakse su <b>piix</b> lohku. Tangid sa autot, ostad koju süüa, käid Rademaris omale uusi jalatseid ostmas jne. Ei saa nii naiivne ka nüüd olla. |
Jah, sellega peab loomulikult rahul olema ja igal viisil sellele kaasa kiitma, sest läbinähtavad valed on ju igasuguse viisaka äri alus ja parim viis kliente võita!
Ott Speek teab seda väga hästi ja juhindub otseselt oma "äri" ajamisel, sest just nii on õige. Mida te, kurat, virisete ta kallal kogu aeg!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 29.08.2013 19:29:27, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.08.2013 19:28:20
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Kas oleks parem kui Elion võtaks eeskuju teistest ning paneks lihtsalt väiksetes kohtades teenused kinni? Mõtle kui hea oleks, säästaks väga palju raha, selle arvelt saaks optikat suurtesse majadesse veel kiiremini paigaldama hakata ning mis veel parem, saab hakata uhkustama, et saab ülikiiret netti pakkuda kõikidele klientidele! |
Ja salvestava boksi nõudlikele klientidele koju tuua kes saaksid aasta hiljem oma lemmik saateid vaadata.
Aga seda ei saagi kliendile ette kirjutada, et kas salvestab ja millal ta oma salvestusi vaatab.
Väike näide, siit teemast pidevalt läbijooksnud Youtube - kui YT videosid mitte salvestada ja olla arvamusel, et küll ma neid YT-st viie aasta pärast vaatan, siis suure tõenäosusega pole paljud neist enam YT-st leitavad. Ja siis on taas mossitamine, et näe kui rumal ma olin, kuulasin soovitust mitte salvestada ja nüüd olen sellest kõigest ilma.  |
elu läbi kui youtubest viis aastat vana videot ei saa vaadata?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.08.2013 19:30:17
|
|
|
tahtsin indrekp tsiteerida, aga ta jõudis oma viimased kommid juba kustutada
tahtsin tsiteerida seda hetkelist majanduse olukorda, mis ei võimalda niiii palju arendada asju....
arvestades nende kasumeid, siis see on küll viimane põhjus teatud arendustest loobumistel. loomulikult neil "rootsi kunn" avaldab survet, see selleks.
mu eelnev teks pole selle salvestamisega midagi pistmist.
kahju et kustutas sõnumid, oleks teadnud, oleks need täpsemalt meelde jätnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.08.2013 19:38:20
|
|
|
ot: |
Hei, HV tsensor keerab käkki jälle
"parandab"
p a k k u v a d (omadussõna) -> pakuvad (tegusõna mitmuse 3. pööre) |
|
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.08.2013 19:43:24
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
elu läbi kui youtubest viis aastat vana videot ei saa vaadata? |
Elu läbi kui mõni youtubest video alla kakub?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.08.2013 21:19:07
|
|
|
Sain kord tanklast solkkütust ja ei tangi selles jaamas enam kunagi. Söögiga on sama seis. Rademarist ei pea üldse midagi ostma, korralikke kingi nad ju ei müügi. Ainult Elioni käest väga paljud peavad ostma, sest muidu peab ilma olema.
Dogbert kirjutas: |
Juhtme kaudu interneti pakkujana ja IPTV pakkujana on Elion aga kahtlemata monopoolses seisundis nii minu kui paljude teiste, nii maal kui linnas elavate inimeste suhtes. Ja seda on kohe näha ka suhtumises ja pakutavate teenuste sortimendis ning hindades. Seal kus Elionil on konkurente interneti ja/või TV pakkujate näol, on laul hoopis teine. |
Niiet teised firmad isegi ei raatsi pakkuda teenust väiksemates kohtades, aga Elion ikkagi süüdi - vaadake kui alatu firma, julgeb raisk teenust pakkuda! |
Päris nii see nüüd ka pole. Elion sai Eesti Telefoni kliendid ja muu infra. Mis omakord sai maakohtades praktiliselt tasuta väga palju infrat omal ajal ja loomulikult ka aastatepikkuse monopoliseisundi. ET poleks maale sentigi investeerinud, kui tal poleks kohustust olnud. Erinevalt konkurentidest pole elion ainukesena pidanud päris nullist alustama. Lisaks väitis üks elioni hääletoru siin natuke aega tagasi, et maal pole kaablid üldse elioni omad.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.08.2013 21:22:07
|
|
|
Eks see hinnesüsteem on siiski väga ebavõrdne maakohtade suhtes. Minu vasepaar mis majast jaamani jookseb, on olnud samas seisus viimased 10 aastat vähemalt, ettepoole lihtsalt ei mäleta mis seal võis olla. Seega pole minu kaabli infrasse midagi investeeritud, aga siiski pean ma sama palju maksma iga kuu kui need kellele on kortermajja veetud valgus.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.08.2013 21:41:26
|
|
|
Ma olen siin viimastelt lehtedelt mõnest kommentaarist välja lugenud, et mingit firmat süüdistatakse, küll ümber nurga, aga ikkagi varastamises?
Iutt käiks nagu Starmanist. Kas nad varastavad midagi Elioni käest? Või mida nad õieti varastavad? Kanalite käest või mida?
See vargus peaks suht kähku välja tulema kui see olemas on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.08.2013 21:46:03
|
|
|
Puberteet plahvatas teemas
Aga pole hullu, hea, et keegi vähemalt tingimused läbi luges.. Soovitan tarbida seda mis meeldib ja võimalik on, väärtustage raha ja tervist. Kui teil ikka selline stress iga päev üle pea lööb, palun üritage sellest kuidagi välja tulla.
Panin ka raha panka, vanasti sai seda teenima panna, nüüd maksa peale igasugu teenustasude eest aga ma hakkan aru saama, et tõesti, teenused maksavad.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.08.2013 21:54:39
|
|
|
[Kas oleks parem kui Elion võtaks eeskuju teistest ning paneks lihtsalt väiksetes kohtades teenused kinni? ... |
Sellel mõttel oleks võibolla isegi jumet.
Kuna loodus tühja kohta ei salli, siis arvatavasti tekiks uus teenusepakkuja, kel võivad teistmoodi vaated olla asjadele..
Või tuleb nüüd keegi väitma, et väljaspool kolme suuremat linna teeb Elion oma teenust humanitaarabi korras?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.08.2013 22:01:40
|
|
|
eltso kirjutas: |
Eks see hinnesüsteem on siiski väga ebavõrdne maakohtade suhtes. Minu vasepaar mis majast jaamani jookseb, on olnud samas seisus viimased 10 aastat vähemalt, ettepoole lihtsalt ei mäleta mis seal võis olla. Seega pole minu kaabli infrasse midagi investeeritud, aga siiski pean ma sama palju maksma iga kuu kui need kellele on kortermajja veetud valgus. |
tere tulemast maale, sama asja otsas maal
Panin ka raha panka, vanasti sai seda teenima panna, nüüd maksa peale igasugu teenustasude eest aga ma hakkan aru saama, et tõesti, teenused maksavad. |
samas kui teenust pole, siis pole võimalik ka maksta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.08.2013 00:41:49
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Interneti ressursi säästmise seisukohast igati mõistlik tegevus. Korduval vaatamisel asja uuesti USA-st tirida on ju täielik kilplus.
|
 |
Näiteks YT puhul on ka see asi, et kui ma oma favorites listi vaatan, siis ~25% on hallid ruudud, ehk videod on eemaldatud/kustutatud. Niipalju siis pilvest. Ja siis imestatakse miks inimesed eelistavad lokaalset koopiat?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
30.08.2013 10:25:57
|
|
|
Kas ma olen ainuke kes arvab, et kohalikule kettale salvestamine oleks nö ajas tagasi minek? Tädi Maalid jms tavakasutajad ei oska ju, ning nad ei hakka seda kasutama.
Miks olla vastu lihtsale, universaalsele ja kliendile odavamale teenusele ning hoida asju pilves kus on asjad alati kättesaadavad.
Miks hakata uusi ja kallimaid seadmeid tooma ja siis veel uut tarkvara arendama kui saaks tavalise striimimisseadega vaadta neid salvestatud saateid.
Siis võib ära unustada igasugused edasiminekud smartTV nutitv programmide näol, kõik peavad ostma omale suure kettaga digiboxi.
Te vist ei mõista, et kui avada salvestus isegi läbi usb, siis tuleb ikka arendada ja testida, sest kui midagi ei tööta siis te jälle siin nutate.
Ja ma täitsa mõistan elioni seisukohta see lihtsalt kinni keerata. PAAR tehnofriiki kes seda tahavad kasutada, et siis pärast netti riputada, no miks, kui saaks teha midagi palju paremat ?
Ja ei ole vaja 'come back'-e sellele viimasele kommentaarile, tean tean, olete kõik eeskujulikud televaatajad ja teie ei paneks kunagi, .. KUNAGI!.. midagi telerist salvestatut internetti üles.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
30.08.2013 10:39:11
|
|
|
renekas kirjutas: |
Siis võib ära unustada igasugused edasiminekud smartTV nutitv programmide näol, kõik peavad ostma omale suure kettaga digiboxi. |
Tead mees, aitab lolli mängimisest juba.
Muuseas, mitu korda olen juba tahtnud küsida, millal sa endast selle pildi tegid?
Või käid sa siin avalikult varastatud pildiga?
Kas uuesti ei oleks aeg fotograafi juures käia dokumendipilti tegemas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
30.08.2013 10:50:11
|
|
|
Ma ei saa aru, kas need elioni pilvesalvestuse toetajad on lollid või mängivad lolli?
Korduvalt on välja toodud põhjused, miks pilveteenus ei rahulda: pole saadaval kõikidele (tellitud) kanalitele, ei säili nii kaua kui mul vaja on ja on tasuline! Muutke need 3 tingimust ja ma võtan selle kasutusele.
Praegu kasutan usb pulka teleka taga, et salvestada vabasid DVB-T(2) kanaleid. Pole kunagi.. KUNAGI!.. tulnud pähegi eemaldada see pulk sealt, et laadida salvestus internetti.
Ja kasutuse lihtsusest... Mis mõttes on usb pulgale/kettale salvestus tädi Maalidele raskem kui pilve salvestus? Sama moodi vajab paari nupuvajutust nagu elioni poolt pakutav pilvesalvestus. Ja kui see pulk oleks nüüd motorola boxi taga, siis oleks salvestamine Maali jaoks mingi hull protseduur või?
Ma tõesti ei mõista, mida pers*t on vaja arendada, et avada salvestus läbi usb.. oskas elion selle kinni keerata, oskab ka avada.
viimati muutis freestyler 30.08.2013 10:52:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
30.08.2013 10:52:06
|
|
|
Kas ma olen ainuke kes arvab, et kohalikule kettale salvestamine oleks nö ajas tagasi minek? Tädi Maalid jms tavakasutajad ei oska ju, ning nad ei hakka seda kasutama.
|
Milline põhimõtteline kasutamise vahe on pilvesalvestusel ja lokaalsel salvestusel? Kui tädi Maali ei saa ühega hakkama, ei saa ka teisega.
Miks olla vastu lihtsale, universaalsele ja kliendile odavamale teenusele ning hoida asju pilves kus on asjad alati kättesaadavad.
|
Sinu nimekirjas on "alati"="2 nädalat"?
5€ on odav? Teeme natuke matemaatikat. 12x5=60€, mille eest ma saaks osta 60GB SSD või siis 1TB WD blue kõvaketta. Ja seda iga aasta. Nii et odav see ei ole kohe üldse.
Eriti Elioni puhul nagu elu näitab ega ikka see pilv ei ole alati kättesaadav .
Miks hakata uusi ja kallimaid seadmeid tooma ja siis veel uut tarkvara arendama kui saaks tavalise striimimisseadega vaadta neid salvestatud saateid.
Siis võib ära unustada igasugused edasiminekud smartTV nutitv programmide näol, kõik peavad ostma omale suure kettaga digiboxi.
|
Mis mõttes? Kuidas need asjad üldse omavahel seotud on?
Te vist ei mõista, et kui avada salvestus isegi läbi usb, siis tuleb ikka arendada ja testida, sest kui midagi ei tööta siis te jälle siin nutate.
|
Niipalju kui mina paberitest välja lugesin, on need arendused tootja poolt tehtud juba, Elioni arendus seisis nende arenduste kinnikeeriamises. Suured tänud!
Ja ma täitsa mõistan elioni seisukohta see lihtsalt kinni keerata. PAAR tehnofriiki kes seda tahavad kasutada, et siis pärast netti riputada, no miks, kui saaks teha midagi palju paremat ?
|
Mind ei huvita absoluutselt nende asjade netti riputamine. Seda enam et need digiboxide salvestused kipuvad krüptitud olema.
Ja ei ole vaja 'come back'-e sellele viimasele kommentaarile, tean tean, olete kõik eeskujulikud televaatajad ja teie ei paneks kunagi, .. KUNAGI!.. midagi telerist salvestatut internetti üles. |
Sinu motivatsioon tundub aga olevat selline, et kuna sa niikuinii tõmbad kõik torrentist, siis sind sellised asjad üldse ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
30.08.2013 10:57:36
|
|
|
Ega tänapäeval pole väga probleemne see kui midagi netti paned, enamus saated/seriaalid on seal juba olemas.
Kõvakettaga digiboksi kasutamine ehk seriaalide talletamine pikaks ajaks on võrreldav sellega kui sul on kodus palju kola mis oled keldri viinud aga ei raatsi ära visata kuna äkki läheb kunagi vaja.
Tööl käival inimesel ei ole aega nagunii enamus saateid/sarju vaadata, vanuritel pole vajadust salvestada, noored vaatavad oma sarju netist.. jääb üle see ~5% (optimistlikult pandud number) inimesi kes tahaksid väga oma saated pikemaks ajaks kõvakettale panna, et siis vanaduspõlves neid vaadata ( minu teooria asjast )
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
30.08.2013 11:03:54
|
|
|
Ja ei ole vaja 'come back'-e sellele viimasele kommentaarile, tean tean, olete kõik eeskujulikud televaatajad ja teie ei paneks kunagi, .. KUNAGI!.. midagi telerist salvestatut internetti üles. |
Sellist jama on isegi raske kommenteerida. Sedasi suudab ainult nutta eesti autorikaitse. Nemad ei saa ka aru, et mõni isik võib jah selline olla kes mitte kunagi salvestatud netti üles ei lae......
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.08.2013 11:19:13
|
|
|
blablabla...Soomes-Rootsis ju saab ja miks meil ei saa?..blabla |
Eks seal inimesed ka teise suhtumisega. Meil sinna veel kaua aega...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
30.08.2013 11:20:25
|
|
|
Natuke arusaamatu, miks inimesi, kes soovivad rohkemat kui 10 kanalt salvestada ja salvestusi pikemalt säilitada siin nii hirmsasti mõnitatakse. Kui elion suudaks paremat teenust pilves pakkuda, siis ma oleksin väga rahul, aga millegi pärast seda ju ei tehta. 5€ praeguse teenuse eest on korralik rööv. Näiteks mina ise säilitaksin pikemalt kokandussaateid. Ka meeldib vaadata järjest mitut osa ühest ja samast seriaalist, mitte üht osa igal nädalal. Ja jutt asjade netti riputamisest on ikka väga loll jutt.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.08.2013 11:24:15
|
|
|
5€ praeguse teenuse eest on korralik rööv
|
sellepärast ei tahetagi.
Soovitakse ulmepalju saada aga vastu anda on 5 eur ületamatu summa...
Ilmselt nutetakse ka, et 100mbit ühendus maksab üle 20 euri... samas ei ole näinud siin kedagi kes maksavad samapalju ja saavad max 12mbit netti...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
30.08.2013 11:36:21
|
|
|
Härra seersant, isiklikuks pole vaja minna, ning pildipolitsei jaoks võid uue teema teha.
Freestyler, no jah praegu veel ei ole, kuid jutt ei käi sellest ju, jutt käib sellest et paar tegelast on vihased ja tahavad et suurfirmad neile personaalset arendust teeksid.
Sukelduja, tädi Maali suudab mõista nupukest menüüs "Salvesta", küll on aga raskem tal mõista seda et "mine nüüd poodi, osta omale salvestusseade, ei mitte selliste sinu jaoks tundmatute parameetritega, teistsugustega. telli salvestamine, pane USB pessa oma seade (Tädi Maali: "mis on usb pesa?"). Nüüd vali menüüst see kolmas ja teine.. ja salvesta. Kui su salvestussedmel maht täis saab ja hämming on siiss helista tagasi" - Kui paljud memmed oma Santa Mariasid hakkavad salvestama ?
Rääkimata siis veel HDD ja SSD ostust.
Mis on seost uue kohaliku salvestusega digitv platvormi kasutusvõtul ja pilverakenduste arendusel? Saad aru, pole jätkusuutlik mitut paralleelset asja arendada ning paratamatult jääks üks asi unarusse, ja ikkagi tuleb lõpuks need kasutajad kes unarusse jäänud jäänud teenuse taga olid, ümber konvertida uuele lahendusele. Ilmselgelt on elioni suund olnud et koduseadmeid vähendada (Samsungi smarttv-d jne millega kaasneb vähem lisakulusid ja seadmeid kasutajale). Kui nad nüüd hoopis uue suuna võtaks et pakkuda digiboxe 1tb WD kettaga - mis saab klientidest kes kasutavad juba neid odavamaid rakendusi, pilve salvestusel on lõpp, nemad on teenusest ilma ja tuleb viia üle ühtsele teenusele ülejäänud kasutajatele - tuleb kallimja ebamugavam nii kliendile kui ka firmale.
Mõistagi uue seadme tarkvara ja sissetoomine on suur arendus, siis miks raisata ressurssi teie jaoks mõttetule (ja ka teoreetiliselt vastavalt uuele suunale surevale-) teenusele nagu pilvesalvestus, ja sinna paika see jääbki.
Elioni arenduste eest pole vaja mind tänada, minul ei ole sellega mitte mingisugust pistmist.
Aga käivitagem oma fantaasiamootorid ning kujutagem.. kui uus suund oleks kettasalvestus ja seda järgmised 10 aastat. Mismoodi vaadatakse seda selleks ajaks pisikese kettaga digiboxi (sest tädi Maali ei vaheta ketast), kuhu kõrgenenud videokvaliteedi tõttu mahub salvestama ainult ühe Rosa De La Rosa episoodi. Samal ajal kõik muu on kolinud pilvetehnoloogiale siis elionsonera digibox on ühendatud sinu telerseina ning külalised naeravad ja küsivad et kas see on VCR..
Ehk suuremat plaani vaadates näed et kohalik salvestus on samm tagasi..
Muidugi kui sul on väga väga vaja kohalikku salvestamist ja sa oled oma digiboxi välja ostnud, siis mis takistab sind ise oma küüneviha sinna sisse ajamast ..
edit: Ärge unustage et siiski põhiosa telerivaatajaid on just tädi Maalid.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
30.08.2013 11:38:56
|
|
|
Tädi Maali nagunii ei oska. Tal õepoeg tuli ja pani kogu süsteemi üles ja näitas, et "vajuta siia ja siia siis saad vaadata, siia ja siia saad salvestada" - ja peale seda pole Tädi digiboksi välja lülitanud, telekas käib nupust välja ainult.
Ja ärge palun hakake rääkima tulevikust ja tädi Maali kettaruumipiirangust (põhjusena, et miks HDD'le salvestust ei pakuta) kuna striim on nii mahukas (eeldaks, et Elioni salvestusteenus peaks siis 15 minutit olema?). Kümne aastaga pole midagi muutunud.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.08.2013 11:47:23
|
|
|
ja peale seda pole Tädi digiboksi välja lülitanud, telekas käib nupust välja ainult.
|
mul on analoogse üritusega kokkupuude igapäevaselt.
ükskord oli kas digiboks väljas või oli teleka sisendi pealt ära läinud ning siis oli kaader teleka kallal kuna ees oli kiri "Signaal puudub". tehti kanaliotsinguid ja näpiti teleka seadeid. mis sest, et elioni digiboks juba kasutusel pea 10 aastat neil. üllatusena tuli, et telekapilt tuleb mööda juhet, mitte antenni... (jah, kontrolliti antennijuhet ka, kuna see vanast ajast veel alles jäänud sinna )
see, et siin foorumis on paarsada inimest, kes reaalsust tajuvad, ei tähenda seda, et kõik aru saavad kuidas telepilt mööda võrgukaablit nende ekraanile satub. ausaltöeldes on need inimesed vist ka õnnelikumad kes asjadest eriti ei jaga ning eeldavad, et kui midagi pistikusse panna, siis peabki kohe toimima, süübimata asja detailidesse...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|