Sellist varjatud promomist ma pidasingi silmas. AM on poisile täiesti sobilik..
Ah lõpeta ära, HV-d olen koguaeg promonud ja ka oma videotes ffs.
Kes tahab neid videosi näha see vajutab linkile. Ei hakanud otse HV-sse panema kuna mulle on juutuubi klikke ja fb fänne tarvis.
Kes tahab neid videosi näha see vajutab linkile. Ei hakanud otse HV-sse panema kuna mulle on juutuubi klikke ja fb fänne tarvis.
fixd
What if...
Spoiler
Mõnele HV liikmele tuleks küll mingi jõmpsika märge külge pookida ja teha alafoorm HV lasteaed, kus nad omavahel mängida ja nelja aastasele kohaseid mõttevälgatusi jagada saaksid. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Kes tahab neid videosi näha see vajutab linkile. Ei hakanud otse HV-sse panema kuna pole päris legaalne link ju.
tsitaat:
"Kui keegi tahab veel tasuta koode saada, võibolla kergemini kui mujal siis hoidke HinnaVaatluse foorumi Origini ja STEAM teemal silma peal icon_smile.gif jagatakse aeg ajalt koode seal praegu!"
Mõnele HV liikmele tuleks küll mingi jõmpsika märge külge pookida ja teha alafoorm HV lasteaed, kus nad omavahel mängida ja nelja aastasele kohaseid mõttevälgatusi jagada saaksid.
Jah. Memepiltidega suhtlejatele eraldi alafoorum oleks äge. Saaks kogu vähi ühte nurka.
Earlier today, the Sony UK Twitter account replied to a fan talking about his excitement for Grand Theft Auto V. The tweet read in part, "GTA V is going to be amazing, especially on the PS4!" It also retweeted a message from that same fan which states the game will be available on PS4. As the game has only been confirmed for release on PlayStation 3 and Xbox 360, this raised some eyebrows.
As it turns out, this was all a simple mistake on the part of those running the Twitter account. A follow-up tweet sent out two hours later stated, "Apologies for the typo about GTA V. It's due for release on PS3 on September 17th."
icenhancer originaalis mulle mängimiseks ei sobinud, liiga ere ning peegeldust palju.
näppisin ise selle väga heaks, et oleks mõnus mängida mitte pilte teha, kuid kaotasin kogemata selle seadistuse. see pilt on tehtud poole peal.
Huvitav, et siiani pole mainitud kui pikk story on. Eelmise osa puhul räägiti vist et mingi 60h, kuigi käis siiski üsna palju kiiremini vist. Online's 700 missiooni aga juba paras jagu. Jama ainult online puhul see, et peab vist ka rääkima ja selleks seega mingi jama headseti muretsema.
Mh, kõigile siin teemas meeldib sitta ajada
https://twitter.com/SonyUK _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
BTW! uus treiler on TV reklaam , rohkem inffi ma ei tea
Ja selle info allikas on?
Otseselt nii seda seal just ei öeldud, aga Rockstar oma kodulehel selles samas tekstis kus kellaaja teada andis mainis, et näidatakse ka telekas pühapäeval Breaking Bad ajal.
Ega ette ju tea, mis treileris näha võib.
Aga rääkides treileri pikkusest, siis toda näidati ka TV reklaamina ning päris mitmeminutilist klippi vast ei hakka seal näitama. Niigi palju infot, s.h treilerid, varemgi GTA V-st tulnud.
viimati muutis Siim159 29.08.2013 22:12:42, muudetud 1 kord
Mis selles 1min traileris nüüd siis nii uut oli, et kõik higistasid ämbrid täis, et seda videot näha ?
4Ktannu saab sellest nüüd 50min video teha, eelmine oli ju vaid 30min
eelmine trailer oli ka 10 pikem _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 29.08.2013 22:12:45, muudetud 1 kord
eksisin....1 minustist sai 9 minutit _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis selles 1min traileris nüüd siis nii uut oli, et kõik higistasid ämbrid täis, et seda videot näha ?
TANK oli seal!
...
Juba kikkis?
Teemasse ka. Tankid on küll huvitavad, viitab ka veidikene sellele, et mingi militaarjõud võib täiesti olemas olla.
Kindlasti ka huvitav näha, millist kahju tankid teha võivad (loodan, et ei tule sellist asja, nagu varasemates GTA-des, et autole otsa sõites lendab ka auto juba õhku. Vähetõenäoline, kuid minu lootus on, et saab ka autosi 'lömastada', neist üle sõites.
viimati muutis pohmakas, 30.08.2013 01:15:57, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.