"Age Of Wonders 2 - Shadow Magic" nägi ilmavalgust aastal 2003. Peale 10 aastast pausi ja vaikust on järg Fantasy-TBS klassikule ametlikult välja kuulutatud.
AoW3 saab kas kogu žanri tasku pista või ühisesse mülkasse kukkuda.
Tuletagem meelde, et teised hiiud - Warlords IV, HoMM: 6(või MMH:6) ja Disciples 3 - põrusid täielikult ja õigustatult. Uusi fänne oluliselt juurde ei tulnud ja vanad fännid öökisid verd( - põhimõtteliselt, eksole).
Uudisena on, aga jah...tõeline rõõmusõnum.
Ps. Ma ei tea varasemate Kings Bounty'de kohta midagi, kuna katsunud olen ainult Browser Based versiooni ning Legend'sit. Viimane neist (Full)TBS'i alla ei liigitunud. _________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/
AoW3 saab kas kogu žanri tasku pista või ühisesse mülkasse kukkuda.
Tuletagem meelde, et teised hiiud - Warlords IV, HoMM: 6(või MMH:6) ja Disciples 3 - põrusid täielikult ja õigustatult. Uusi fänne oluliselt juurde ei tulnud ja vanad fännid öökisid verd( - põhimõtteliselt, eksole).
Uudisena on, aga jah...tõeline rõõmusõnum.
Ps. Ma ei tea varasemate Kings Bounty'de kohta midagi, kuna katsunud olen ainult Browser Based versiooni ning Legend'sit. Viimane neist (Full)TBS'i alla ei liigitunud.
Võtsid mul täielikult sõnd suust. Täpselt minu mõte seoses selle uudisega.
Steami review'd closed Beta testijatelt ning muidugi erinevad videod annavad küll alust arvata, et tuleb vääriline järg eelmistele osadele. Pre-orderit veel kaalun aga kindlasti tuleb see mäng ära võtta. GOG's on ta ka olemas 100% DRM vabalt muidugi.
Homme peaks release olema ning eks siis saab muljetada. Steam'i reviewd Beta testijatelt on igastähes väga positiivsed ning vaevalt, et ostu kahetsema peab.
Täitsa huvitav ja lahe. Hero alt merce ei saa minema saata ? Herode selectimine käib vaid nii ,et pead venna kaardilt üles otsima ? Kaardil navigeerimine natuke puine.
Olen ainult veidi näppida jõudnud aga esmamulje üdini positiivne. Noh, eks nipet näpet saab igat asja torkida, kuid üldine mulje on suurepärane. Ilus, viimistletud. Muusika on viimase peal, combat on mitmekülgne, kuid truu mänguseeria olemusele. Esialgu tundub küll, et "don't fix what ain't broken" ning mäng mängib nagu Age of Wonders tänapäevases võtmes, koos mitmete loogiliste lisade ja muutustega.
Kavatsen rahulikult ja mõnuga mängida. Esimesed paar tundi kulus suuresti in-game wiki jms lugemisele.
päris hea jah. kuidas onlinega lood on? suht paljud kiruvad, et asi ei toimi ka peale porte avamist:D
ise hetkel testisin niiöelda demo versiooni ,tahaks osta.
hetkel hoiab tagasi see online probleem.
Polnud varem AoW sarja mänginud ja sai eile õhtul paar tundi proovitud ning täitsa mõnus mäng on. Nagu homm aga saab rohkem laskuda detailidesse oma kuningriigi majandamisel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.