Näide sellest millist idiootsust ma olen pidanud viimased 3-4 päeva taluma. Vabandan ette enda keelekasutust mängus kuid kui mul on viimaste päevade eff pidevalt 600-700 vahel ning wr20%, siis selline idiootsus viskab ikka üle küll lõpuks.
Täiesti 100% kindel võit ja siis tehakse sedasi...
http://www.upload.ee/files/3536117/20130825_1049_france-S_35CA_42_north_america.wotreplay.html
today, we have something interesting. As you probably know, I was not able to go to the Gamescom this year, but others did – in this case it was one player, who wished his nickname to remain anonymous, who met some of the developers and designers and asked some interesting questions. Of course, keep in mind that this is not a 100 percent info I can vouch for, but all of it seems kinda legit to me.
Spoiler
tsitaat:
- FV4202 fate (after bovinton-measurements): the tank is alot worse than initially expected. The facts about the turret are correct (more armor + smaller hatch) but the rest is really a lot worse.
Challenger stated, it would fit as ~T8 medium in its historical characteristics. Replacement or final decision is to be announced.
tsitaat:
- 30vs30 battles are planned and in develpoment at the moment (+ bigger maps). They are internally developed under the title WoT 2.0, as they will bring a massive spotting, firing-range, accuracy overhaul and some other gamechanging things with them. It is not yet decided on how this will infuence current mechanics and gameplay on the smaller maps we play on atm.
- The further plan of WG atm is to implement 100 vs 100 battles at one point, He stated the generally possible arrival is 3-4 years away.
Cyberlord, palju mugavam on uploadida replayd http://wotreplays.com/ saidile, seal on peale video võimalik kohe ka mängu tabeleid näha. Ilusad numbrid muidu, indu-l ka!
P.S Täna õhtul platooni teeme? _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Churchilliga tuli ka just üks täitsa kena mäng:
Victory!
Battle: Ruinberg 25. august 2013. a. 15:05:20
Vehicle: Churchill III
Experience received: 9 215 (x5)
Credits received: 89 479
Battle Achievements: Sniper
Sain BL-10-ne kätte ja see on jõhker relv Esimene mäng 2066 kahju ja 2 killi + veel 5*
IS-3 ei läbistanud aga see on teada, et nii juhtub (mürsk põrkas).
Tegin ka selle 75mm hernepüssi vägitegudest ühe klipi Muidugi VK 30.02 (D) peal, kus see on oluliselt ebatäpsem ja aeglasema laadimisega - ent siiski päris kuradi hea
E-25 on premiumi kohta väga vahva tank. Korraliku camo skilliga on suisa nähtamatu ja laseb väga kiiresti ja täpselt. Sellega päris häid mänge välja kukkunud.
Mis relv on S35 CA-l kõige parem? Kas 105mm, 90mm või 17 pdr-at relv?
Mulle meeldis Kahur 105 mm AC mle. 1930 S. Nimesid on vist muudetud nüüd, oli hästi pikk sirge toru. Sellega mängisin ARLi ka läbi.
ARL teised torud olid kuidagi kehvemad.
Prem Churchilliga just üks fun mäng:
Victory!
Battle: Highway 26. august 2013. a. 20:48:48
Vehicle: Churchill III
Experience received: 5 000 (x2)
Credits received: 361 401
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Spartan
Proovisin e-25 testserveris. Nagu stug, tagurdamine jättis soovida. Mul mehed olid 100%, aga skille polnud ja seepärast pööras uimaselt. Natuke rallida võiks, aga endale ei ostaks. Maru kergelt saab temaga surma.
Olen ise endalt korduvalt küsinud, et mis oli brittidel peas kui nad oma SPG'd arendasid. FV304 harjusin ja sain hakkama. Crusader SP'ga tegin 12 mängu ja nii ebatäpset toru pole varem näinudki. Jätsin selle vahele ja FV207 on nüüd minu jaoks kõige piinarikkam SPG läbi aegade. 19 lahingut, 37% võidu prosa. Tavamoon ei tee nagu suurt midagi, AP selle eest bounceb igalt asjalt. Lisaks feil tiimidele tekkis ka ghost shelle vähemalt 3 lasku järjest ühe mapi jooksul. St. minu ja sihtmärgi vahel polnud mitte mingit takistust ja mürsk lihtsalt kaob ära, ping seal juures 30ms. Uhh, loodame homme paremale päevale. _________________ minu lugupeetus
Proovisin e-25 testserveris. Nagu stug, tagurdamine jättis soovida. Mul mehed olid 100%, aga skille polnud ja seepärast pööras uimaselt. Natuke rallida võiks, aga endale ei ostaks. Maru kergelt saab temaga surma.
Pole küll teab mis palju mänge sellega veel mänginud (62), aga praegu on sellel ellujäämisprotsent 47%, mis mul tankidest kõrgeim ehk oma kogemuste põhjal jääb sellega pigem ellu. Lahingu kohta keskmiselt 2 killi, mis ka tankidest kõrgeim. Peale selle omandamist müüsin Stugi üldse maha kuna E-25 tundub palju lõbusam. Tagurdamiskiirusele ei saa küll midagi ette heita.
Ma küll jälgin oma statse väga pingeliselt, kui ka näed mis neid paremaks teeb siis üritad võimalikult targalt mängida ja just teiste inimeste võitmine see ´fun´ ongi.
Ma küll jälgin oma statse väga pingeliselt, kui ka näed mis neid paremaks teeb siis üritad võimalikult targalt mängida ja just teiste inimeste võitmine see ´fun´ ongi.
eeee....selle kasutajanimega ma ei mängi. Lihtsalt ütlen.
eeee....selle kasutajanimega ma ei mängi. Lihtsalt ütlen.
See on päris spetsiifiline nimi ja Google'i otsing annab esimesed kaks lehekülge ainult sinu erinevaid profiile. Kes siis mängib su konto alt, vanaema?
Ega siin pole midagi häbeneda, kui sulle lihtsalt meeldib õlle ja hapukurgi kõrvale veidi paugutada internetis ja sa ei viitsi väga ennast mängu nüanssidesse sisse elada siis see on normaalne tulemus ma arvan
Lisaks on sul veel, kuhu püüelda: http://www.noobmeter.com/player/eu/elektryk/500597541/ <-- 35K mängu ja WN7 on 268. WarGamingule ka sellised mehed meeldivad, nende arust ta on ära teeninud EU serveris tervelt 9025nda positsiooni
See võib olla vana kasutaja, aga arvan, et oma aktiivse kasutajanime tunnen ära. Ega selles aktiivses ka head statsid pole. Ei väida, et olen hea mängija.
Mis te neid statse jõllitate? Mängud on juba muutunud eraldi teaduseks. Mänge mängitakse ikka funi pärast.
Fun on iga inimese jaoks erinev asi. Lihtsalt enamusele meeldib võimalikult hästi mängida ning oma e-p****** võrrelda
Edit:
Mis kala sul nende kontodega on? Tegid uue? Konto nime ise ka ei tea?
Edit2:
"See võib olla vana konto"...nii et vana konto nime ka ei tea?
Seda ikka tead, et kui mängu sisse logid, siis paremal nurgas on su nimi näha.
Mitu lahingut reaalselt teinud oled? Mis tier kõige suuremad tankid on?
"Vana" konto all on ainult 100 lahingut ja T3 kõige suurem, seega need statsid ei oma mingit tähtsust.
Ma ei mäleta ööd ega mütsi, mis oma esimese 100 lahinguga tegin või kui kaugele jõudsin
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.