xonix, njah:P Ise ei boti ja need, kes tahavad, leiavad õige koha üles. Ja samas on DB lehel selline kiri: LEGAL INFORMATION
Botting in Diablo 3 is not against any law, except in Germany. Et Eestis pmst igaühe enda otsustada, kas botib või mitte.
kui keegi lingi jälle ära tsenseerib, siis see on rumalus. jaanalinnu kombel käitumine pole kunagi positiivne olnud.
hoolimata buddy saidil olevast ilujutust on asi d3 tos vastane ja detectimisel saab bneti konto panniga. kas meie hulgas on inimesi, kes arvavad vastupidist? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Arvestades kaua siin mõned "sõbrad" ringi on jooksnud ilma vahele jäämata, siis ei saa sa mingit panni, Blizzardis töötavad vist imbetsillid.Täna korraks logisin sisse ja oli saadetud 7 friend requesti, viimane kui üks mingi pvp.bank jura ja nii iga kuradima kord kui sisse login tolvanid ei suuda isegi kulla spämmimisele piiri panna.
vasques, kõik muu on ok, aga 72k elu on ikka liiga vähe. Act I annab ikka sellise s**a sisse joosta, et MP1 saab sust vabalt jagu..need paar testi 9 min vms ei loe. Tegin SCs testi 140k hp, 40%+ dodge, 33% Block, 1000@, 10k+ Armor, 3k regen ja vb midagi veel ja kui paar rõvedamat packi ümber oli, siis ikkagi olin tekitatud DC puhul surnud.
74 para lvl jooksul (no ise pelasin sellest kuskil ~30lvlit vahelduva eduga) kasutas söber kas 1-2 korral potti, ja poti kasutamine on 90% peal, sest tahtsin kindel olla et char surma ei saaks ja asja kontrolli all hoida, ainuke asi mis võis juhtuda on see et grotesque pack horde+molten+poison, sellest tekkinud ahelreaktsioon et korraga kuskil 20+ grotesque plahvatust saada oleks tõesti mul hp nulli lähedale viinud. ja kui sa ei lugenud, see 9 min test oli ilma skillideta ja 1 eliitpackiga kuni see pack surma sai, ma oleks võinud seal tund ka seista. anyways killer oli tavaline grotesque mitte eliit, ehitan softcooris sama wizardi ja vaatan kui terve weeping hollow kokku kutsuda kas saab surma või ei . mitte et ma ise kurb oleks selle üle, aega saan teen uue ja parema _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Ise lasin esimese kasutajaga 24/7 ca 2000h, lõpuks jaanuari lainega sai panni.
Teine lasi ca 3000h+ 24/7 kuni enam ära ei tasunud ja maha müüsin, igasuguste pannideta. Tean mitut inimest, ka siit samast foorumis kellel 3000h+ juba 24/7 lastud ilma probleemideta
Blizzil täiesti poogen, saavad RMAH pealt oma protsendid ja feed kätte vähemalt. Kui pannilaine teevad, ostavad paljud sõpradele uued kontod ka, veel raha! _________________ Hello world
Ise siin mõtlesin miks need spambotid äkki nii kuradi aktiivseks on läinud, vahepeal ei olnud siin hullu midagi, ja siis vaatasin hommikul kulla hinda 30 euri miljard sellise hinnaga tõmbleks ise kah vist püksist välja, eriti kui mul mingeid sadu miljardeid käes vedeleb
Kas keegi mõne miljoniga suvatseks toetada? Mul on 4mil endal, aga tahaks natuke barbarissi gearida ja samas mingi bufri jätta - ehk teeks mõne muu ka prooviks (mõte oli, et ehk on midagi alternatiivset nagu wd)
wildjesus#1609 _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Pakun, et expansioni väljatulekuga seoses ennustatakse, et vähemalt expansioni väljatulles on alguses kulla hind kõrge mõnda aega ja ostetakse tohutu palju kokku ja selle ostjate nõudluse tõttu ka hind tõuseb praegu. Ilmselt on prognoositav kulla hind siis seda väärt ostjate jaoks, kui exp välja tuleb?
pre-exp on kahtlane. expi ei tule enne poolt aastat. heal juhul saame järgmise aasta alguses, tõenäoliselt aga kevadel 2014.
spekunandid tõenäoliselt. läheb hullus mööda ja rahvas saab aru, et neid tõmmati tillist.
äkki on botterid aru saanud, et pole mõtet mängu enam h*orata ja ülesbotitud kulla kogus on tunduvalt väiksem. vähem uut botikulda turul: kõrgem selle tootmise hind. ju siis nõudlus pole veel kõvasti langenud, et hind tõusnud.
imho igatahes igasugu investeerimine on übermõttetu. epeenimise jaoks on suvaline exp leveli gear paremini. üldse, liiga palju hõigati välja ja kui seda lähiajal (vähemalt osa) ilma expita ei panda tööle, siis võib sügis üsna väljasurnud olla.
Keegi KingKongori Gamescomi video vaatas ära või?
Päris huvitav jutt D3-st.. mängis seda uut Expansionit ja ütles, et nüüd saab paragon punktid panna MIS IGANES asjale tahad ehk siis kasutad paragon punkte, et movement speedi lisada, attack speedi, crit chance jms.. kõiki statte võid lisada!!!
Täiesti ulmeks kisub mäng niiviisi
Movement speed bootsid müüge käbe ära lol _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Keegi KingKongori Gamescomi video vaatas ära või?
Päris huvitav jutt D3-st.. mängis seda uut Expansionit ja ütles, et nüüd saab paragon punktid panna MIS IGANES asjale tahad ehk siis kasutad paragon punkte, et movement speedi lisada, attack speedi, crit chance jms.. kõiki statte võid lisada!!!
Täiesti ulmeks kisub mäng niiviisi
Movement speed bootsid müüge käbe ära lol
ka kardan, et mingi 0,5% MS per point saad ja kuna max on mingi 50 laksu, siis, et max 25% saada peab liiga palju punkte loovutama, ei tasu ära. üks paragon annab väidetavalt 1 statpunkti, mida saad siis kuhuiganes paigutada
kujutame ette, et kellelgi on char koos ühe 100 paraga ja ühe para 50 chariga. Arvestades expi ja nende punktide kokkuliitmist (NB! ei liideta erinevate charide paragonide numbreid, vaid kokku expi punkte ja vastavalt siis saab uue leveli", saab stardiks kokku u 110 paragoni leveliga accounti, st 110 punkti. 110-st punktist pea poole MS-i peale raisata (või isegi 50% crit damage) on ikka paljuvõitu.
arvestades praeguseid nähtud numbreid, siis crit chance on kindlasti üks kasulik asi (50 laksu annab 10% CHC-d), 250 stat pointsi on kindlasti see teine asi, millest on raske loobuda (kuigi on juhtumeid, kus annaks seda millegi teise vastu vahetada, näiteks cmwizi cooldown reduction ja APS).
edit: see expi punktide kokku liitmine on loogiline ka, muidu teeks kõik suvalisi madala paragon leveliga chare, mis on tunduvalt kiirem protesess. teha üks para 10 char on tubli jagu vähem aega nõudev kui saada para 50-st 60-le, rääkimata 90-st 100-le.
Küll aga see tähendab otseselt seda, et neile, kel on juba kõrge paragoniga charid olemas (ja mitu), siis iga uue para punktide saamine on päris pikk protsess, ka uue chari tekitamisel.
High-Q, sa unustasid vist ühe asja? Paragon punktidel POLE PIIRI enam D Levelda kasvõi 1000ni. Über karakterid tulevad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
seda küll, aga kujuta ette, et näiteks 5x praegust para 100 annavad kokku vaid u 150 level (150 level on miski 50b expi, 1x para 100 on ligi 10b) equivalnent para 2.0-i. st ainuüksi para 2.0 200 saamiseks peab praeguse seisuga u 20 chari 100-ni leveldama.
See tähendab seda, et reaalselt üle 150 para 2.0 punkti normaalne vend (ja seegi on mitu tuhat xp farmitundi) ilma abivahenditeta või ausalt kätte ei saa, kui siis võibolla level 70 juures, kui saab kõvasti rohkem expi ja siis on expi farm isegi omal kohal.
Huvitav kui tõenäoline oleks see, et Blizz selle lisaga mingi normaalse hinnaga välja tuleks. Nt. 20 euri @ launch polekski nii hull arvestades vaid ühte Acti ning ühte uut charri _________________ Slow is smooth and smooth is fast
trip, xonix, pole Moldrani vidi veel vaadanud aga eeldan, et dropid on sellised kuna AH-d ple ja dropid on rohkem määratud võimsamad olema, et saaksid kiiremini MP10-t farmida ja misiganes. Siiski kuidagi liiga haige tundub olema ja üldse tekib küsimus, et mis mõte sellel mängul on kui kõik dropid nii head olema saavad, jõuad infernosse, päeva farmid või kaks ja kogu loot olemas, edasi pole nagu kottigi väga teha kahjuks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
konsooli versioon mängust on hoopis midagi muud kui PC versioon, üks ühele item droppe võrrelda ei kannata. Olles 2 päeva konsooli peal mänginud, siis minuarust on PC versioon ikka märgatavalt nõrgem...
Moldran eile enne striimi lõpetamist rääkis, et nagu redditis öeldi, siis konsool peabki olema selline, keegi ei hakka 2000 tundi farmima seal sellega. See ongi loodud, et 50-100 tundi mängid, lõbutsed ja ongi kõik.
konsooli versioon mängust on hoopis midagi muud kui PC versioon, üks ühele item droppe võrrelda ei kannata. Olles 2 päeva konsooli peal mänginud, siis minuarust on PC versioon ikka märgatavalt nõrgem...
Shelob ole hää ja räägi, mis sulle konsooliversioonis rohkem meeldib? Isiklikult pettusin pc versioonis kohutavalt. Samas praegu vaikselt kaalun, et osta ps4 ja diablo 3 ps3'le, et saaks naise või sõpradega local coopis elukaid veristada.
aap14 kirjutas:
Huvitav kui tõenäoline oleks see, et Blizz selle lisaga mingi normaalse hinnaga välja tuleks. Nt. 20 euri @ launch polekski nii hull arvestades vaid ühte Acti ning ühte uut charri
Kui mälu ei peta, siis siiani on lisad lastud ~10€ odavamalt müüki, kui täismäng. Ehk siis... äkki Eestis 39€?
Oot mis kuradi ime itemid need on , mighty belt, movment speed, crit dmg ja attack speediga , tossud attack speediga, konsoolil mingi loot 1,5 või.
Mis meil, pc versiooni jobudel tõmmati kott pähe või?
loomulikult tõmmati kott pähe. 5min attention spaniga diivanililled muidu ei ostaks ega mängiks seda ju
mitte, et loot 1.0-ga ka pc-l d3 tänaseks vähe zombie ei oleks. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Okei konsoolil on OP itemid, aga kas inferno on siis ka raskem, et neil itemitel ka mingi mõte oleks.
Point ongi selles, et tehti asi kergemaks. Mängid ühe korra Inferno läbi ja kogu lugu, mäng nurka. Konsool ju. Mida või kelle jaoks sa ikka grindid. Itemid ongi nii tugevad, et sa nädalaga Inferno MP10-le koti pähe tõmbaksid ja saaksid öelda, et mäng igatepidi läbi ning ostuga rahul.
konsoolil ei ole MP10-t samas tähenduses. on Master raskustase, mis on u võrdne pc infernoga ja siis master 1 kuni master 6 (meie MP). Kuidas need võrreldes PC-ga on, pole veel teada.
kuigi jah, arvestades 350 statiga juppe (mingi 2 hander oli piltidel üle 450 , kusjuures ülejäänud 3 olid kõik üle 200), trifecta vöösid (koos kõrge mainstati JA movespeediga ), karme DPS sildikesi, ja muud säärast, ei imesta ma, et veel sellel kuul näeme me screenshotte 1m unbuffed sDPS-iga konsoolivendi (ilma hackita).
edit: Esimene lege käes lvl13 peal peab mainima, et siin teeb lege leid ikka väga rõõmsaks lol
DERP
edit2: Leorics Signet LOL +23%-d
Mingi 10mintsa hiljem veel üks.. ausalt see konsooli versioon tundub ikka megalt parem olema kui PC oma.. peate ära proovima! Expan nüüd infernoni välja _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sobib väga hästi siia, kuna hetkel suht teemas ps ja pc pelade erinevused. need leoric cauntletid mis ma nägin, lvl 30 ja 5ch ja 50 cd, saywhat. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Praegu livestreamin mängu ilmselt õhtuni välja. Järjekordne lege kukkus kaks tk 30mintsa sees vist lol. Helmet tuli ära socketiga, lisa XP-d taas _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.