Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 930, 931, 932 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.08.2013 17:36:14 vasta tsitaadiga

Kuna see on elioni tv teema , siis minu arvates vägagi otseselt seotud selle teemaga.

Pealegi kui elioni töötajad loevad juba elioni teemat, siis suure tõenäosusega loetakse kõiki elioniga seotud teemasid

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 26.08.2013 17:39:54 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
taavi kirjutas:
minge metsa. mul on sügavalt ükskõik, kuidas te oma teenust kutsute. nutitv-d ja ekodu-d, tra neil vahet on.
miks numbriklahvidega kanalite vahetamine ära võetakse? mis konkreetne põhjus sellel on? lemmiklistid ja scrollimine on praegu ka olemas, millegipärast on vaja ainuke normaalne kanali vahetamise võimalus ära koristada.
indrekp ja R3negadeX, proovige järgi, mida jeesus188 soovitas ja siis rääkige, kui hea on kanalit scrollides vahetada.

Ee, ahjaa, ma unustasin kirjutada, numbreid ei võeta ära kui sa uut menüüd ei taha, ehk jätka omale harjumuspärasel viisil selle "misiganes" teenuse kasutamist icon_smile.gif Uusi asju on igavesti tehtud ja tehakse ka edaspidi.

Üks filosoof on kunagi öelnud: Me elame kiiresti muutuvas maailmas, see mis täna veel kehtis, võib olla homme juba vananenud.

... aga kui olemasolevad kliendid uut pulti tahavad - tuleb see ise raha eest osta (tänane info kohalikust Elioni esindusest) ... uued saavad tasuta v nuh valida vms...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 26.08.2013 17:49:42 vasta tsitaadiga

jeesus188, nagu ma ütlesin siis ma saan aru, et see on tähtis teema. Ma ei eita seda. Mulle pigem meeldiks rohkem kui räägitakse HV foorumis tehnilisemat juttu ja tehnilistest muredest, mitte UI iseärasusest ning firma poliitikast ning turundusest.

Mul endal on juba tükk aega nii see teema siin kui "eKodu internet" vms ignorelistis, vahel harva vaatan nendesse. Väga huvitav ei ole pidavalt lugeda sellest kuidas kõik on kolepaha. Taas - ma saan aru, et asjad imevad ning telco/IT ongi valdkonnad, kus töötavat asja on keeruline leida. Aga no kaua võib nutta ja halada, eriti kui veel karu koos nahaga metsas on. Ei ole halajal hea olla ja teised on ka jamaga üle valatud.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
jonx
HV kasutaja

sõnum 26.08.2013 18:56:37 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
jeesus188, nagu ma ütlesin siis ma saan aru, et see on tähtis teema. Ma ei eita seda. Mulle pigem meeldiks rohkem kui räägitakse HV foorumis tehnilisemat juttu ja tehnilistest muredest, mitte UI iseärasusest ning firma poliitikast ning turundusest.

Mul endal on juba tükk aega nii see teema siin kui "eKodu internet" vms ignorelistis, vahel harva vaatan nendesse. Väga huvitav ei ole pidavalt lugeda sellest kuidas kõik on kolepaha. Taas - ma saan aru, et asjad imevad ning telco/IT ongi valdkonnad, kus töötavat asja on keeruline leida. Aga no kaua võib nutta ja halada, eriti kui veel karu koos nahaga metsas on. Ei ole halajal hea olla ja teised on ka jamaga üle valatud.

Kusjuures olen sama meelt, et HV foorumi jaoks on mingisuguse tulevikupuldi arutamine ikka suhteliselt offtopic. Tegin ka üle mitme aasta siia foorumisse ühe postituse, et probleemile lahendust leida aga nagu näha siis võib oma konto kinni panna, sest nagu ühes teises teemas mainiti on kõik saadaval kõikvõimsas Googlis.

Peace! I'm out...
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 26.08.2013 20:13:12 vasta tsitaadiga

Aga huvitav, kuhu see vihane klient peaks veel postitama oma mure. Elioni enda foorum on surnud. Oli seal indrekp kes kiitis Elioni taevani aga tegelikult ju kliendi probleem kedagi ei huvita...

Saan aru, kui ving muutub väljakannatamatuks, aga äkki on siis midagi valesti?

viimati muutis ready 26.08.2013 20:17:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 26.08.2013 20:14:56 vasta tsitaadiga

ready kirjutas:
Aga huvitav, kuhu see vihane klient peaks veel postitama oma mure. Elioni enda foorum on surnud. Oli seal indrekp kes kiitis Elioni taevani aga tegelikult ju kliendi probleem kedagi ei huvita...
+1
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 26.08.2013 20:16:37 vasta tsitaadiga

Aga mida tehnilisemat siis oodatakse? Kui inimesed ei jõua oma soovitud kanaliteni ja väsivad enne ära, kui vaatama saavad hakatagi, siis neid tehnilisi küsimusi ei tekigi. Või kui mingisugune järjekordne bläkk juhtub, ja inimesed teada tahavad, mis siis tegelikult juhtus, on Elioni vastus nagu ikka "seda asja ei oleks tohtinud küll juhtuda, aga miskipärast ikkagi juhtus" ja ongi kõik. Kõikide muude küsimuste peale soovitatakse ruuterile restart teha. Pange oma päevakava koos soovitatavate tehniliste teemadega kirja, küll siis ka küsimusi tuleb.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 26.08.2013 20:24:55 vasta tsitaadiga

ot:
Krt oleks ma teadnud, et HV on ainul tehnikafoorum, oi, kui tegelikult nüüd erinevaid teemasid vaadata, siis tehnika teemad on vist vähemuses icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
loox
HV kasutaja

sõnum 26.08.2013 20:42:16 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Ma tunnen puudust HV foorumist, kus räägiti tehnilistel teemadel mitte sellest, kas on hea nuppe vajutada või nooltega ringi sõuda. Ma saan aru, et see on lõpp-kasutajale tähtis teema, miks sellest aga siin peab kümnete lehtede kaupa kribama? Elioni enda foorumis oleks just see õige koht, kuhu enda arvamus üles täheldada, pealegi loevad seal Elioni töötajad kasutaja hinnanguid.
Keegi asjaga kursis olev võiks tõesti lahti seletada, kuidas see uus võrgulahendus toimib, kus IPTV ja Internet samas LAN kaablis jooksevad. Umbes sellel tasemel, et kuidas ruutimine käib, kas/millised VLAN-id kasutusel, mis võimekust ruuterilt nõutakse jne.
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 26.08.2013 20:44:51 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:

Miks Elion soovib üle viia eKodu'le? Aga miks mitte icon_biggrin.gif Tegelt põhjusi erinevaid, eelkõige ikkagi klientidele rohkemate võimaluste andmine. Kindlasti on mõned erandid, aga üldjuhul kliendi jaoks ei muuda eKodule üleminekul midagi halvemaks.
Hind jääb samaks, teenused jäävad samaks (mõned kanalid vahetavad oma asukohta nimekirjas), ära ei kao midagi. Mõni klient ei tahagi muuta eKoduks, öeldes, et kuna miski ei muutu, siis miks peaks.

Jah, muidugi. Tüüpiline "müügi mesijutt".
Ka tüüdatakse aeg-ajalt, et ikka eKodule üle läheksin. Kuidas kõik muutub kohe palju paremaks, saab kõike ise valida jamuuseesugunemula.
Kuna tegelikult 100m netti ära ei kasuta ja enamus kanaleid üldse ei vaata, siis tekkis mõte, et kui võtta 50m nett ja visata enamus mõtetuid kanaleid välja, siis peaks ju säästu saama. Sai siis prooviks kalkuleeritud "oma pakett". Tuli 1 või 2€ kallim kui praegune icon_eek.gif .
Aeglasema neti ja vähemate kanalite eest ! Mis nad arvavad, et kõik on idioodid või icon_question.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.08.2013 21:44:49 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
Clover kirjutas:

Miks Elion soovib üle viia eKodu'le? Aga miks mitte icon_biggrin.gif Tegelt põhjusi erinevaid, eelkõige ikkagi klientidele rohkemate võimaluste andmine. Kindlasti on mõned erandid, aga üldjuhul kliendi jaoks ei muuda eKodule üleminekul midagi halvemaks.
Hind jääb samaks, teenused jäävad samaks (mõned kanalid vahetavad oma asukohta nimekirjas), ära ei kao midagi. Mõni klient ei tahagi muuta eKoduks, öeldes, et kuna miski ei muutu, siis miks peaks.

Jah, muidugi. Tüüpiline "müügi mesijutt".
Ka tüüdatakse aeg-ajalt, et ikka eKodule üle läheksin. Kuidas kõik muutub kohe palju paremaks, saab kõike ise valida jamuuseesugunemula.
Kuna tegelikult 100m netti ära ei kasuta ja enamus kanaleid üldse ei vaata, siis tekkis mõte, et kui võtta 50m nett ja visata enamus mõtetuid kanaleid välja, siis peaks ju säästu saama. Sai siis prooviks kalkuleeritud "oma pakett". Tuli 1 või 2€ kallim kui praegune icon_eek.gif .
Aeglasema neti ja vähemate kanalite eest ! Mis nad arvavad, et kõik on idioodid või icon_question.gif

Ma ei tea kas just kõik on idioodid, aga juhul kui mu edasised oletused peavad paika, siis Teie härra olete idioot küll.

Kordan veelkord, ma ainult oletan, sest selgeltnägija ma tõesti ei ole.

Kui kasutate 100Mbit/s ja ei kasuta veel eKodu, siis Teie härra olete üks nendest õnnelikest kes said optika endale selle algusajal. Paketiks suure tõenäosusega Erakliendi lahendus: 100Mbit/s, ~70 kanalit, lauatelefoni teenus kauba peale.
Olles üks esimestest, saite boonusena 100Mbit/s ühenduse 50Mbit/s ühenduse hinnaga (kellel optikat pole maksavad samapalju 12Mbit/s ühenduse eest). Paketi hinnaks oletan 29.53€, kui pole just mingeid lisateenuseid võtnud.

Kuidas Teie jaoks see piinarikas eKodule üleminek välja näeks:
- Paketi nimi muutuks eKodu'ks.
- Kanalid hakkavad jagunema põhikanalid (18 tk) + lisakanalid (vist oli 53tk), kokku ~70; Hind 3€ + 6,53€
- Internet 100Mbit/s; hind 24€, Kui pole just midagi hiljuti muutunud, siis soodustus ei katke eKodu'le üleminekul, ehk siis jääb 20€
- Telefoni kuutasu 0€
-------------
Kokku: 29,53 €

Minuarust ei kadunud midagi ära ning ei muutunud midagi halvemaks. Hind kah sama. Milles siis probleem? On nii jube see asi?

Nüüd hakkad muutma paketti. Jah, kui sa muudad netikiiruse 50 Mbit/s peale, siis hind jääb samaks, sa ju niigi maksad juba aeglasema paketi hinda! Niiet ära parem muuda 50 Mbit/s peale (kui just ei taha üldse 5Mbit/s peale, et raha säästa), sest muutes kiirust kaob ka soodustus ära. Ole õnnelik, et saad sellist kiirust sama raha eest mille eest teised saavad kõigest 50 Mbit/s ja veel rohkem inimesi kõigest 12 Mbit/s.

Kui sa tahad kanaleid vähemaks võtta... eemaldades Lisakanalite paketi, jääb 18 kanalit ja paketi hinnaks 23€. Kuidas siis ei ole odavam? 6,53€ odavam. Soovi korral saad isegi lisada juurde 7 tasuta noppekanalit mis praegu sul paketis juba on. 25 kanalit kokku.

Kui sa hakkad selle asemel midagi muud lisama, loomulikult muutub ka hind. Arvestades, et noppekanali hind on 0,50€ (välja arvatud HD kanalid), siis saad võtta 13 kanalit enne kui asi muutub debiilseks. Kui tahad juba rohkem, siis miks mitte jätta 70 kanalit alles kui hind parem? Teine variant on nt võtta mõni teemapakett asemele, äkki leiad mõne huvitavama kanali.

Ma loodan, et tegin natukene selgemaks asja. Ei tasu karta seda eKodu ning alati tasuks rääkida klienditeenindajaga oma personaalsest lahendusest (paljud ei taha oma andmeid öelda kui pöörduvad, niimodi saab klienditeenindaja rääkida ainult üldistest hindadest ning ei tea mainida mingeid personaalseid soodustusi või eripärasid.)

Tegelt ei tahtnud solvata, ma võisin kah praegu eksida kuna ei tea mis teenused antud kasutajal on. Aga igaüks võiks ikkagi teada, et mis tal on, mille eest ta maksab ja kui palju. No ei ole ju hea tunne, kui keegi kirub firmat, ise samal ajal saades max kiirust mida paljudele ei võimaldata ja veel lisaks soodustusega.
Kui keegi tahab täpsemalt rääkida sellest kuidas Elion teda idioodiks peab, siis võiks täpsemalt ka kirjeldada mida ja mis raha eest kasutab. Võib ka mulle PS saata kui tahab personaalsemalt oma teenused üle vaadata, mine tea mis sealt välja tuleb.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 26.08.2013 21:52:08 vasta tsitaadiga

Lihtsalt õli tulle valamiseks. Küll natuke vales teemas, kuid veidike haakub. Elion otsustas analoogjaama külas sulgeda, tuli kohustuslikus korras voip variandile üle minna. Määdzik-määdzik, kadusid ära vana paketika kaasas olnud soodustused ehk kõik elioni sisesed kõned pärast 10. minutit tasuta... Tuli võtta hoopis tasuline minutite pakett ning määrata sõbranumbrid (et oleks mingisugunegi soodustus), mida loomulikult iseteenindusest sisestada mingi süsteemi errori tõttu ei saanud. Õnneks aitas teenindaja telefonitoru teises otsas numbrite sisestamisel hädast välja.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.08.2013 22:02:56 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Lihtsalt õli tulle valamiseks. Küll natuke vales teemas, kuid veidike haakub. Elion otsustas analoogjaama külas sulgeda, tuli kohustuslikus korras voip variandile üle minna. Määdzik-määdzik, kadusid ära vana paketika kaasas olnud soodustused ehk kõik elioni sisesed kõned pärast 10. minutit tasuta... Tuli võtta hoopis tasuline minutite pakett ning määrata sõbranumbrid (et oleks mingisugunegi soodustus), mida loomulikult iseteenindusest sisestada mingi süsteemi errori tõttu ei saanud. Õnneks aitas teenindaja telefonitoru teises otsas numbrite sisestamisel hädast välja.

Oled muidu selle uue kõnepaketi peal olles ka juba esimese arve (täiskuu eest) saanud? Lihtsalt huvi pärast uurin. Ise pole väga nendesse minutipaketidesse süvenenud, tundub ka endale et paljude jaoks muutub asi pigem kallimaks. Samas oleneb täiesti kasutajast (nt kas tehakse rohkem pikki kõnesid aga harva või lühikesi kõnesid aga tihti, kas helistatakse ainult paarile numbrile või iga kord erinevatele, kas võrgu siseselt või mitte jne) tean, et paljudel läheb vastupidi odavamaks. Tavaliselt arve pealt kõige parem vaadata, alguses arvutades võib vale mulje jääda.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.08.2013 22:08:04 vasta tsitaadiga

ot:
maal läks samuti analoog voipi peale. ausalt, ma ei tea kas läks kallimaks/odavamaks, aga seda tean, et enam kõned ei katke, kui suurem tuul ja niiskus, kõne kvaliteet parem+ numbrinäit tekkis thumbs_up.gif
muuga on nagu on maapiirkondades ikka icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 26.08.2013 22:15:20 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:

Ma ei tea kas just kõik on idioodid, aga juhul kui mu edasised oletused peavad paika, siis Teie härra olete idioot küll.

Võtan isikliku solvanguna !

Arvamus Elionist langes just väga madalale thumbs_down.gif

Just nagu ma arvasin, leidis kinnitust : Elion peab oma kliente idiootideks. icon_evil.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.08.2013 22:16:51 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
Clover kirjutas:

Võtan isikliku solvanguna !

Arvamus Elionist langes just väga madalale thumbs_down.gif

Just nagu ma arvasin, leidis kinnitust : Elion peab oma kliente idiootideks. icon_evil.gif

Niipalju siis minu pikast jutust.. ürita veel aidata.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.08.2013 23:17:18 vasta tsitaadiga

Noh, hetkel võib vist öelda, et peaaegu homme saabub see uusNutiTV.
Natuke üle 24 tunni on veel aega, eks siis saab ka vastused paljudele fantaasialendudele, et mis on tõene ja mis ulme, mis kasutajasõbralik ja mis kasutajavaenulik uuendus.

seeru
HV veteran

sõnum 27.08.2013 04:37:36 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Kindel, et tegemist ei olnud analoogjaama/digijaama projektiga, ehk lauatelefoni voipi viimisel pakutakse samuti eKodu? Selliste projektide puhul on tõesti sundseis sest telefonijaamad pannakse tõesti kindlaks kuupäevaks jupikaupa kinni.

Kindel jah.
Mul on siiamaani tavatelefon. Voipi ei ole siin kuulnud kellelgi olevat.
Valguskaabli otsas istuv Elioni digijaam on ka siin juba aastaid varem, enne seda e-kodu.

jeesus188 kirjutas:
ot:
maal läks samuti analoog voipi peale. ausalt, ma ei tea kas läks kallimaks/odavamaks, aga seda tean, et enam kõned ei katke, kui suurem tuul ja niiskus, kõne kvaliteet parem+ numbrinäit tekkis thumbs_up.gif
muuga on nagu on maapiirkondades ikka icon_rolleyes.gif

Mul on jälle nii, et kui netti ei ole ja Elioni tuumikvõrgul on jälle midagi viga, siis lauatelefon töötab edasi (numbrinäit on ka aastaid olemas). thumbs_up.gif
Üldiselt on mul lauatelefoniga jube hea kontrollida, kas liin põhimõtteliselt töötab, kui mingeid jamasid esineb.
VoIP iga kaob selline võimalus laksust.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 27.08.2013 08:06:17 vasta tsitaadiga

Nii on, aga kliendid ise maksavad selle elektriküttena töötava telefonijaama ja maakaablisse suratava voolu kinni. Pealegi pidurdab see just seda mida kõik tahavad, optika edasi arendamist. Kui analoog/digi kinni panna on märkimisväärne kokkuhoid elektri- ja hoolduskuludelt mille saab investeerida uue (optilise)võrgu arendusse või vasevõrgu korrastamiseks. Üks võrk, üks tehnoloogia on kõigi jaoks parem, kiire valgus sisse ja kõik teenused sellest. Et üldse selleni jõuda, tuleb kõik vanad tehnoloogiad sulgeda, mida annab veel sulgeda.

Minutipakett..hmm.. ma ei saanud kommenteerijast aru, kas see siis täna tundub kehv pakett või hea pakett. Sain aru, et vana paketti jätta ei saanud.
Ema muutis vabatahtlikult minutipakett 60minuti peale. Arvel kuvatakse ~70€ ja järgmisel real sama summa miinusega icon_smile.gif 1.99 telefoni eest.
Kolmele Elioni sõbranumbrile 24x7 tasuta helistamine ja 60 minutit kõikidele eesti laua- ja mobiiltelefonidele ning lähiriikidesse tasuta helistamist. Üle selle tavapärane minutihind. Kuumaks 1.99
Kui helistatakse ka harva, ei pea minutipaketti valima ning jääb tavapärane telefonipakett.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 27.08.2013 08:23:25 vasta tsitaadiga

Jõuame jutuga jälle samasse kohta tagasi. Tore, et paneme kõik uue tehnoloogia peale ja koristame vana ära, et saaks kõik head ja toredat ülikiiret internetti - tõsiasi on siiski ju see, et seda internetti saavad vaid suuremad Eesti linnad ja kõik väiksemad kohad võivad näppu imeda, aga maksavad ikka täpselt sama hinda mida need valitud, kes saavad ka korralikku teenust tarbida. Tavatelefoni kohta võin vaid seda lisada, et enda telefoni ühendasin umbes aasta tagasi vooluvõrgust lahti, sest tahtsin mingi muu asja korraks seina ühendada ja pole siiani näinud põhjust selle tagasi ühendamiseks - niikuinii muid kõnesid peale ajakirjade ja raamatute müügi sinna ei tule icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.08.2013 10:13:30 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Ma tunnen puudust HV foorumist, kus räägiti tehnilistel teemadel mitte sellest, kas on hea nuppe vajutada või nooltega ringi sõuda. Ma saan aru, et see on lõpp-kasutajale tähtis teema, miks sellest aga siin peab kümnete lehtede kaupa kribama? Elioni enda foorumis oleks just see õige koht, kuhu enda arvamus üles täheldada, pealegi loevad seal Elioni töötajad kasutaja hinnanguid.

... järelikult on sul väga valed eeldused icon_rolleyes.gif mida sa üldse silmas pead tehniliste teemade all ? Minu arust ongi kogu Elioni pakutav teenus muutunud kliendi jaoks väga ebatehniliseks, peamiselt vaid nooltega sõudmiseks. Teenused liiguvad pilve, kliendiseade pole enam muud, kui lihtsalt serveri väljundit kuvav karp või aplikatsioon. Ideena pole see üldse paha tendents, klient peab üha vähemate asjade pärast muretsema sest kogu tehniline pool on teenusepakkuja mure. Paraku on sellel ka omad varjuküljed, klient kaotab ühe rohkem kontrolli teenuse tarbimise üle ja alles jääbki kõik see, mida sa siit teemast lugeda võid ja selles ei saa kuidagi klienti süüdistada ...

... mulle meeldiks samuti, kui jagataks tehnilist infot, kuidas ilma suurema vaevata oleks võimalik TV-d suvalise koduvõrgus asuva arvuti vahendusel vaadata või kuidas on üles ehitatud ruuteri seadistus, et oles seda võimalik rakendada ka Elioni poolt mitte toetatud ruuteritel vms. aga kes peaks kõike seda infot jagama ? Ma ei näe siin foorumis ega ka Elioni foorumis tehnikuid agaralt kliente aitamas. Pigem paistab peamiselt silma vaid ühe teatud indiviidi üleolev ja ebaviisakas suhtumine klientidesse ...

viimati muutis DigeBeni 27.08.2013 10:20:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2013 10:19:22 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Jõuame jutuga jälle samasse kohta tagasi. Tore, et paneme kõik uue tehnoloogia peale ja koristame vana ära, et saaks kõik head ja toredat ülikiiret internetti - tõsiasi on siiski ju see, et seda internetti saavad vaid suuremad Eesti linnad ja kõik väiksemad kohad võivad näppu imeda, aga maksavad ikka täpselt sama hinda mida need valitud, kes saavad ka korralikku teenust tarbida. Tavatelefoni kohta võin vaid seda lisada, et enda telefoni ühendasin umbes aasta tagasi vooluvõrgust lahti, sest tahtsin mingi muu asja korraks seina ühendada ja pole siiani näinud põhjust selle tagasi ühendamiseks - niikuinii muid kõnesid peale ajakirjade ja raamatute müügi sinna ei tule icon_biggrin.gif

Eks väiksemad kohad peavd lihtsalt kõvemini ise sebima ja vajadusel kasvõi ISP-de Pealikute nööpe kruttima, et midagi vajalikku saaks välja kaubelda. icon_smile.gif
Aga ega see ainult nüüd nii pole, nutikamad Eesti külad suutsid omale kiireid püsiühendusi ja ADSL-e välja kaubelda juba oma 10-12 aastat tagasi icon_smile.gif . Ja näiteks aastal 2005 toimus selline nähtus juba, kus Elion vedas maakülasse ADSL-i "läbi õhu püsiühenduse". Saatja asus kilomeetreid eemal olevas mobiilimastis, külas püstitas Elion kõrge betoonmasti, selle otsas oli vastuvõtja ja sealt liikus signaal edasi küla telefonijaama.
Ning sellistes külades pole mingeid probleeme tänapäevaste Elioni E-Kodu teenustega ja kõik on ainult kinni selles, kas maainimene ikka vahetab nii tihti televiisorit jäjest moodsama vastu, et siis kõikvõimalikke imevõimalusi kasutada. icon_cool.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 27.08.2013 11:27:56 vasta tsitaadiga

DigeBeni, ei ole valed eeldused. Nagu ise ka kirjutasid siis see on paratamatus ning loogiline tagajärg. Mis ei välista seda, et ma ei võiks endiselt unistada. icon_smile.gif

Tehnilist infot saab ise välja sniffida nii ruuterist kui wiresharkiga võrku skännides. See kõik on tehnikahuvilisel lõpp-kasutajal tehtav. Eks kui huvi on piisavalt suur siis tehakse igasuguseid huvitavaid asju. Näiteks dTV algusaegadel oli veel netikiirus madal (1 või 2 Mbps alla või mis see ka ei olnud) ning huvilised uurisid välja kuidas läbi dTV proxy sai ka piiramatult (ainult pordile konfitud kiirus piiras) netti, mis oli tol ajal väga kõva sõna. Pigem tänapäeval on elu jube mugavaks läinud ning iseehitamise ja nokitsemise asemel on maad võtnud kommentaariumis kambakesi silmade peast välja nutmine.

Jah, tänapäeval vähegi suuremad ISPd ei jaga enam tehnilist infot välja. Ehk siis kui on rohkem huvi, mis on karu kõhus siis peab ise näpud mustaks tegema. Taas - üks teema on see, kas see meeldib või mitte. Teine on see, et mida saab ISE ette võtta lisaks sellega, et kambakesi kollektiivselt kõigest jõust kommenteerida.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.08.2013 13:18:54 vasta tsitaadiga

Mis kõlakad need liiguvad, et homseks planeeritud uusNutiTV algus on edasi lükatud septembri keskpaika?
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 27.08.2013 13:27:59 vasta tsitaadiga

Hakkab pihta - tüüpiline elion. Kas kunagi saabub ka see päev, mil suudetakse millegagi välja tulla esimesena välja reklaamitud kuupäevaks? Ega vist
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 930, 931, 932 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.