praegune kellaaeg 27.06.2025 15:05:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DaffyOP
HV vaatleja
|
20.08.2013 15:54:33
Origin mängib mäkra |
|
|
Nonii, ma pole kindel, kas see on õige koht kuhu seda probleemi kirjutada. Esimest korda siin foorumis.
Origin... Kõik töötas normaalselt, mitu aastat sain sealt mänge tõmmata jne, aga ühel hetkel lihtsalt MITTE MIDAGI tõmmata enam originist ei saa. Lihtsalt lambist, tuleb error, et Download Failed. Hallo kosmos! Ega siis midagi, kontakteerun live supportiga, oote aeg oli 2h. Lõpuks mingi spetsialist hakkas minuga rääkima ja tegin, mis too ütles. Ei töötanud. Siis oli juba sitast siiber ja kätte jõudis järgmine päev, kus ma jälle live sopportiga rääkisin. See tüüp andis mulle hoopis teised käsud. Tegin seal pool tundi igast jura, kustutasin mingeid faile, mida vaja ei ole. Siis lõpuks ta ütles, et tee arvutile resa ja proovi tõmmbama panna, kui ikka ei tööta, siis läheb iseenesest korda. Ei no muidugi, teen resa ära ja ei sittagi. No ajab ikka närvi, kui ostad mängu ja mängida ei saa. (õnneks mulle kingiti) Siis ma olin juba loobunud selle live supportist, nad ei tea ise ka mis teevad seal. Siis hakkasin errorit ise uurima ja googeldama. Nimelt:
HTTP Bad Request
Please check you internet connection. If the problem persists, wait and try again later because the servers may be temporarily unavailable. Error: 7049:400.
Googeldasin ja leidsin selle: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9653266.page Seal admin ütles, et ma pean proxy (ma ei tea mis see on) ära eemaldama. Seda ma tegingi, too õpetus on Chromele, aga sain Firefoxil ka hakkama, aga ikka ei tööta.
Kui kellelgi on sama probleem olnud siis võiks kirjutada, kuidas tema sellest lahti sai. Oleks väga tänulik. Tundub et Humble Bundle on Orginile koti pähe tõmmanud. Origin on ikka suht amatöörne programm kui võrrelda seda Steamiga. Ei taha nüüd maha teha, aga kui Steamil oli Summer Sale, siis müüdi kindlasti sama palju mänge kui praegu Humble Bundle'is või isegi rohkem ja ei olnud mingeid alla laadimis probleeme. Kõik toimis. Nüüd olen siis olukorras, kus sain mängu 5 päeva tagasi, aga mängida pole saanud.
Ettetänades,
DaffyOP
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
20.08.2013 16:11:47
Re: Origin mängib mäkra |
|
|
DaffyOP kirjutas: |
Nonii, ma pole kindel, kas see on õige koht kuhu seda probleemi kirjutada. Esimest korda siin foorumis.
Origin... Kõik töötas normaalselt, mitu aastat sain sealt mänge tõmmata jne, aga ühel hetkel lihtsalt MITTE MIDAGI tõmmata enam originist ei saa. Lihtsalt lambist, tuleb error, et Download Failed. Hallo kosmos! Ega siis midagi, kontakteerun live supportiga, oote aeg oli 2h. Lõpuks mingi spetsialist hakkas minuga rääkima ja tegin, mis too ütles. Ei töötanud. Siis oli juba sitast siiber ja kätte jõudis järgmine päev, kus ma jälle live sopportiga rääkisin. See tüüp andis mulle hoopis teised käsud. Tegin seal pool tundi igast jura, kustutasin mingeid faile, mida vaja ei ole. Siis lõpuks ta ütles, et tee arvutile resa ja proovi tõmmbama panna, kui ikka ei tööta, siis läheb iseenesest korda. Ei no muidugi, teen resa ära ja ei sittagi. No ajab ikka närvi, kui ostad mängu ja mängida ei saa. (õnneks mulle kingiti) Siis ma olin juba loobunud selle live supportist, nad ei tea ise ka mis teevad seal. Siis hakkasin errorit ise uurima ja googeldama. Nimelt:
HTTP Bad Request
Please check you internet connection. If the problem persists, wait and try again later because the servers may be temporarily unavailable. Error: 7049:400.
Googeldasin ja leidsin selle: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9653266.page Seal admin ütles, et ma pean proxy (ma ei tea mis see on) ära eemaldama. Seda ma tegingi, too õpetus on Chromele, aga sain Firefoxil ka hakkama, aga ikka ei tööta.
Kui kellelgi on sama probleem olnud siis võiks kirjutada, kuidas tema sellest lahti sai. Oleks väga tänulik. Tundub et Humble Bundle on Orginile koti pähe tõmmanud. Origin on ikka suht amatöörne programm kui võrrelda seda Steamiga. Ei taha nüüd maha teha, aga kui Steamil oli Summer Sale, siis müüdi kindlasti sama palju mänge kui praegu Humble Bundle'is või isegi rohkem ja ei olnud mingeid alla laadimis probleeme. Kõik toimis. Nüüd olen siis olukorras, kus sain mängu 5 päeva tagasi, aga mängida pole saanud.
Ettetänades,
DaffyOP |
mul sama probleem ja pole siiani lahendust leidnud......avastasin vaid niipalju, et mujal olen saanud alla laadida......järelikult on probleem meie internetis või selle seadetes.....mul endal kaabliga......wifiga töötas ilusti....nii, et igasugune abi on teretulnud
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
20.08.2013 16:34:12
|
|
|
Ma ei tea kuidas Origin Eestit liigitab, aga esimese lainega meil see programm ei tööta:
"Which countries will be eligible for the Great Game Guarantee at launch?
US, UK, Ireland, Australia, New Zealand, India, Singapore, South Africa, Spain, Portugal, Italy, Mexico, Brazil, Sweden, Norway, Finland, Denmark, France, Belgium, and the Netherlands will support the Great Game Guarantee at launch.
Japan, Taiwan, Hong Kong, Thailand, Korea, Germany, Russia, Poland, and other regions should stay tuned for further details. The Great Game Guarantee will be available to you soon!"
See 24h jooksul mängu läbimise teema jääb ka vist ära, ma eeldan, et "abuse of the refund process" lõik viitab sellele. Muidugi, vaieldav on kui palju sa mängust läbima pead, et kvaliteedist aimu saada ja otsustada kas asi on hinda väärt või mitte.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.08.2013 17:19:56
|
|
tanel1984 kirjutas: |
HTTP Bad Request
Ettetänades,
DaffyOP |
mul sama probleem ja pole siiani lahendust leidnud......avastasin vaid niipalju, et mujal olen saanud alla laadida......järelikult on probleem meie internetis või selle seadetes.....mul endal kaabliga......wifiga töötas ilusti....nii, et igasugune abi on teretulnud |
origin kasutab IE ühenduse seadeid, seega minge võtke sealt proxy maha või siis autodetect vms
sellele oli siin teemas ka juba lahendus kirjas
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
20.08.2013 17:40:05
|
|
libe kirjutas: |
tanel1984 kirjutas: |
HTTP Bad Request
Ettetänades,
DaffyOP |
mul sama probleem ja pole siiani lahendust leidnud......avastasin vaid niipalju, et mujal olen saanud alla laadida......järelikult on probleem meie internetis või selle seadetes.....mul endal kaabliga......wifiga töötas ilusti....nii, et igasugune abi on teretulnud |
origin kasutab IE ühenduse seadeid, seega minge võtke sealt proxy maha või siis autodetect vms
sellele oli siin teemas ka juba lahendus kirjas |
juba proovitud kuid kahjuks ei tööta (kui ma seda õigesti ikka tegin)
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
20.08.2013 23:51:02
|
|
|
Varem kirjutati:
Control Panel -> Internet Options -> Connections -> LAN Settings
Automatically detect settings - linnuke eest ära!
Mul tegi see korda.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
DaffyOP
HV vaatleja
|
21.08.2013 01:44:34
|
|
|
Artyr615 kirjutas: |
Varem kirjutati:
Control Panel -> Internet Options -> Connections -> LAN Settings
Automatically detect settings - linnuke eest ära!
Mul tegi see korda.  |
Suured tänud sulle! Mul ka töötas!!! Veelkord tänud, saab mängud tõmmbama panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanel1984
HV vaatleja
|
21.08.2013 20:36:05
|
|
|
toimis mul ka.....tänud
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
crizzix
HV kasutaja

|
22.08.2013 22:27:49
|
|
|
Humble Bundle fannidele saadeti veel lisakoode Red Alert 3 ja Populuse näol. Leiab need samalt lingilt kus varasemadki võtmed
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.08.2013 23:52:20
|
|
|
kellelgi veel Origini poodi ligipääs puudub?
mul juba mitmendat päeva on selline pilt ees ja lingile klikates suunab samasse kohta tagasi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
_Knight_
HV vaatleja

|
24.08.2013 00:20:02
|
|
|
Kasuta mängude žanritite menüüsi (shooter, action jne) või otsingut. Tulemused tulevad kõik selle pildi alla.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurrrr
HV kasutaja
|
24.08.2013 10:21:21
|
|
|
Keegi BF 1942 leiab originist ülesse ?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2013 11:11:07
|
|
|
oeh, see origini store on ikka tohutult katki.
seal paistab olema rida päris häid diile, aga kui neid üles ei leia, siis inimesed ju ei osta :/
kusjuures, asi on isegi veel masendavam kui arvata võiks. dlc-de süsteem on neil räigelt fragmenteerunud.
kuna mingi sale toimub, siis ma tükk aega otsisin mass effectide dlc-sid taga... kes tahab võib ise proovida leida
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2013 13:14:45
|
|
|
see uus origin võiks meie regioonile ka juba tulla
londiste kirjutas: |
kusjuures, asi on isegi veel masendavam kui arvata võiks. dlc-de süsteem on neil räigelt fragmenteerunud.
kuna mingi sale toimub, siis ma tükk aega otsisin mass effectide dlc-sid taga... kes tahab võib ise proovida leida  |
siinkohal ma pisut isegi kiidaksin DLC'de leitavust
nimelt origini rakendusest avad pela informatsiooni. Sinna alla on loetletud kõik DLC'd, mis võimalik osta ja juba ostetud - väga selgelt loetavad kusjuures
origini veebipoest on muidugi nirum leida, aga uus pood on juba valmis, lihtsalt ligipääsmatu hetkel
Steamis on see nirum
veebilehel küll on neil lihtne leida, kuid ei näidata listis, mis ostetud ja mis mitte - selleks peab eraldi kõik läbi klikkima või siis rakendusest mängu propertiesi avama ja sealt dlc loetelu lugema
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2013 14:09:19
|
|
|
libe, võta mass effectid ja kirjelda kuidas kõige lihtsamalt saab kõigi 3 dlc-d kätte...
varieeruvus kehtib kogu poe kohta, aga ühe seeria raames on ilusasti näitlik.
ja mass effectid pole ainukesed, ka dead space seeriaga on umbes sama lugu.
mass effectide puhul on lisaks see bioware pointide fubar ka muidugi.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2013 14:15:07
|
|
|
londiste kirjutas: |
libe, võta mass effectid ja kirjelda kuidas kõige lihtsamalt saab kõigi 3 dlc-d kätte...
varieeruvus kehtib kogu poe kohta, aga ühe seeria raames on ilusasti näitlik.
ja mass effectid pole ainukesed, ka dead space seeriaga on umbes sama lugu.
mass effectide puhul on lisaks see bioware pointide fubar ka muidugi. |
otsitud probleem
asi on lihtsaks tehtud, aga on vaja ikka teisiti
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.08.2013 14:18:24
|
|
|
libe, mismõttes otsitud? reaalne probleem.
täna otsisin, et kust neid osta saab. me1 oma on poes nähtaval, me3 omad on seal kus sa kirjeldasid (ja poes pole), me2 omi pole veel leidnud. installin nüüd vist selle ära ja vaatan kas mängust seest on paremaid vihjeid.
aga kui lihtne on, siis go ahead - lühike ja selge kirjeldus kust ma me2 dlc-d osta saan?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2013 14:26:27
|
|
|
mass effect 2 dlc'd ostad bioware pointside eest bioware lehelt
originist saad vaid bioware pointse osta
http://social.bioware.com/page/me2-dlc
isegi, kui mängust vajutad dlc'de peale, siis suunatakse sinna bioware lehele
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurrrr
HV kasutaja
|
24.08.2013 14:39:15
|
|
|
kaurrrr kirjutas: |
Keegi BF 1942 leiab originist ülesse ? |
Ehk keegi viitsib vaadata kas leiab Originist selle mängu ( Battlefield 1942 ).
Või olen mina ainuke loll ja pime kes seda sealt ei leia
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2013 14:41:41
|
|
|
Või olen mina ainuke loll ja pime kes seda sealt ei leia  |
nad ei müü seda enam, viimased jagati tasuta ära
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
24.08.2013 15:07:54
|
|
|
Või olen mina ainuke loll ja pime kes seda sealt ei leia  |
Vaata demo'de alla!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
26.08.2013 00:39:24
|
|
|
Kuna moded muutuvad Joffrey`ks nagu HV kodanik mainis..
Eelnevalt ära anda järgmised mängud originis. (pm)
Populous
viimati muutis Mercury 26.08.2013 19:59:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
26.08.2013 18:24:34
|
|
|
tahaks origini puhul seda muuta, et ta ei roniks üles koguaeg, kui mäng laeb jne.., a ilmselt pole võimalik. jälgin, siiski.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.08.2013 20:04:15
|
|
|
rmc kirjutas: |
tahaks origini puhul seda muuta, et ta ei roniks üles koguaeg, kui mäng laeb jne.., a ilmselt pole võimalik. jälgin, siiski. |
mismõttes üles?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
26.08.2013 20:09:37
|
|
|
rmc, On küll võimalik. Mingit faili pidi muutma vms. Siin või BF3 teemas isegi keegi jagas kunagi suht tükk aega tagasi ka seda faili linki (kas mitte ei olnud kasutaja trip?). Aga siis Origin ei arvesta Originis mängimise aega, lihtsalt teavituseks. Battlelogi läheb muidugi kirja.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|