Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.08.2013 16:02:04 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
mtv0308 kirjutas:

Kas sa pead neile inimestele kas seletama, et Battlefield ei ole Call of Duty või Wolfenstein: Enemy Territory? See on küll pisut absurdne.

Ma ei saa nüüd päris hästi aru, et mida siis BF4'lt oodati. Kas modernse shooteri asemel oleks pidanud hoopis üle kolima mõõkadele ja vibudele? BF3 on väga hea mäng ja mingit totaalset kannapööret oleks minu arust imelik oodata. Kui sul on hea produkt, siis hakkad otsima mooduseid kuidas seda täiendada ja veel paremaks teha mitte ei hakka ratast uuesti leiutama. Seda on ka tehtud.

Võtame näiteks selle merelahingu, kus paadid hüppavad lainetel. Lainetel, mida kõik mängijad näevad samamoodi. See on tõsine muudatus mängumootoris. Seda ei muuda ühe DLCga.

Ma pidin seletama, et see pole BF3, sest küsiti kas ma vaatan videot BF3'mest.

Mina ootan BF4'jast järge, mitte HUD uuendust (ok veidi liiga karm). Relvi ja masinaid saab DLC'ga ka juurde panna. Nagu ennist mainisin ei ole sellist wow effekti nagu BF2->BF3 (või BF1942->BF2) puhul oli.
samuti ka hoonete purunemisi ja muud kraami, mis muudavad gameplayd keset märulit
commander mode ja spectator mode

muidugi tore, kui soovid seda kõike tasuta alla laadida, kuna visuaalselt pole piisavalt suuri erinevusi, kuid töö, mis seal taga on, on suur

DLC on oma olemuselt lisakraam baasmängule, kui juba baasmängu muudetakse, siis ei ole enam jutt mingist DLC'st.
antud juhul pole ka mitte patch, kuna otseseid vigu ei parandata, vaid täiendatakse baasmängu gameplayd, elemente ja mootorit

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.08.2013 16:08:57 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
samuti ka hoonete purunemisi ja muud kraami, mis muudavad gameplayd keset märulit

muidugi tore, kui soovid seda kõike tasuta alla laadida, kuna visuaalselt pole piisavalt suuri erinevusi, kuid töö, mis seal taga on, on suur

DLC on oma olemuselt lisakraam baasmängule, kui juba baasmängu muudetakse, siis ei ole enam jutt mingist DLC'st.
antud juhul pole ka mitte patch, kuna otseseid vigu ei parandata, vaid täiendatakse baasmängu gameplayd, elemente ja mootorit

Hoonete purunemine on BF3'mes juba olemas. Ja muidugi ootan graafikas samavõimast edasiminekut - või te nüüd väidate, et see pole võimalik icon_biggrin.gif... Ma ei soovi tasuta midagi. Minu silmis need uuendused lihtsalt ei ole väärt seda hinda, mida nad praegu küsivad. Kui tulevad igasugused -50% aled jne siis ma muidugi ostan selle BF4'ja kah. Aga BF3'me järjeks seda minu silmis ei saa nimetada.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 16:15:24 vasta tsitaadiga

frostbite ei suuda isegi korralikku õhtu mappi teha (think BC2 nelson bay). Ja destruction tuleb ka kindlasti sama tüüpi nagu oli BF3mes, ehk siis ei tule maju mille seinu korralikult õhku lasta, vaid mingi krdi asjad lendavad ümber jms.

vihkan neid värve praegustes BF-ides. tuleb vist alternatiivi otsima hakata.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 26.08.2013 16:16:21 vasta tsitaadiga

Härrased, commander mode ja specatator nüüd olulist muudatust core gameplaysse sisse ei too. Kohe näha, et easy money grab BF3-mest peale kus otsustati, et seda sisse ei võeta - teeme hoopis uue mängu. Ja rahvas kisades jookseb ostma 80€ delux versioone. Need kõik asjad oleks pidanud bydefault olema BF3-mes. Ja mis Gamplay muudatustest siin rääkida, kui mäng on sama - isegi masinad on samad, relvad on samad 75% ulatuses. Game moded on samad. Relva ja masinate helid on samad. EA-d süüditan selletõttu, et nende otsutada on marketing ja lisaks kõik strateegilised otsused mida Battlefield endas sisaldama peab. Juba see, et kuulutatakse välja 5 DLC-d kui mäng pole isegi välja tulnud on päris masendav.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.08.2013 16:19:47 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Juba see, et kuulutatakse välja 5 DLC-d kui mäng pole isegi välja tulnud on päris masendav.

Sa ikka saad aru, et tegu on kraamiga, mille kallal pole töödki alustatud? Premium garanteerib, et järgmised poolteist aastat on iga kvartal uus kaardipakk tulemas ja kui BF3-e map packid on any indication, on tulemas aina kvaliteetsemad kaardid.

Kas sa tahad osta Premi ilma, et teaksid tulevaid kaarte või packide theme-e vs antud juhul teada olevad teemad ning ka kaardid?

Nitrub - küll on hea, et meil on olemas eksperdid, kes teavad täpselt mis tuleb. Eriti, kui see täielikult vastuollu DICE-i jutuga ning samuti E3-e ning Gamescomi hands-on videote ja juttudega. Braavo.

viimati muutis Scart 26.08.2013 16:21:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 26.08.2013 16:21:07 vasta tsitaadiga

Ta tahaks oodata veel aasta poolteist, kui need packid on valmis ja siis korraga osta?
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 16:21:40 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Härrased, commander mode ja specatator nüüd olulist muudatust core gameplaysse sisse ei too. Kohe näha, et easy money grab BF3-mest peale kus otsustati, et seda sisse ei võeta - teeme hoopis uue mängu. Ja rahvas kisades jookseb ostma 80€ delux versioone. Need kõik asjad oleks pidanud bydefault olema BF3-mes. Ja mis Gamplay muudatustest siin rääkida, kui mäng on sama - isegi masinad on samad, relvad on samad 75% ulatuses. Game moded on samad. Relva ja masinate helid on samad. EA-d süüditan selletõttu, et nende otsutada on marketing ja lisaks kõik strateegilised otsused mida Battlefield endas sisaldama peab. Juba see, et kuulutatakse välja 5 DLC-d kui mäng pole isegi välja tulnud on päris masendav.

Täpselt õige, tegemist ei ole uue tootega võtke kuidas tahate. Heal juhul peaks see olema BF3'me expansion pack, mis ei tohiks kindlasti üle 20 € maksta, sest rohkem see ei ole väärt lihtsalt toetudes sellele, mida ma videotelt ja intervjuudest olen kuulnud ja näinud.

Ja ärge saage valesti aru, ma ei algata siin mingit BF4 vastast kampaaniat. Nagu ma korduvalt kirjutanud juba olen, siis ma ostan selle mängu ise kah, aga mitte selle raha eest mida nad küsivad. Fännina olen lihtsalt pettunud.

viimati muutis mannatera 26.08.2013 16:25:05, muudetud 2 korda
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.08.2013 16:21:51 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Ta tahaks oodata veel aasta poolteist, kui need packid on valmis ja siis korraga osta?

Nühib poolteist aastat samat kümmet kaarti, et siis korraga kuusteist juurde osta? Aga palun, see võimalus on ju olemas. Prem on lihtsalt vaja osta peale viimase map packi release-i.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2013 16:27:42 vasta tsitaadiga

aga võib ju ~4 aastat veel oodata ja siis "tõelise" järje võtta... (umbes nagu 2005-2011)

sellel on konkreetsed põhjused, miks ei ole väga suurt edasiminekut.
visuaali lihtsalt ei kannata väga edasi pushida - kuhu? eriti kui midrange masinad seda edaspidigi jooksutada võiksid.
füüsika peale kipuvad ka võimsad masinad surema, mida karmimaks seda ajada.
igasuguse võrgumängu juures veel eelnevatele lisaks kaartide suuruse ja rahva hulga koha pealt tuleb neti kiirus ja latency ette - võtke see netcode üle kiun.

muide, ma olen nõus kihla vedama, et visuaali juures ei näe liikuvas pildis olulist edasiminekut ka aastal 2017.

viimati muutis londiste 26.08.2013 16:32:32, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 26.08.2013 16:31:19 vasta tsitaadiga

Aga miks mitte osta praegu kuskilt 30 eurine mäng ja siis hiljem ehk keegi parseldab odavamalt premiumi? .. praegu vist premium ainult usas ja 49 usd..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 16:33:56 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
aga võib ju ~4 aastat veel oodata ja siis "tõelise" järje võtta...

Nojah, aga vaata siin see probleem seisnebki. Kui ostetakse see sama mäng iga 2 aasta tagant ja inimesed on rahul siis arendajatel pole mõtetki midagi innovaatilisemat ja uut luua. Asi jääbki seisma ja ei pruugi 4 ega ka 6 aasta pärast seda õiget järge tulla. Mina näitan oma rahulolematust sellega välja, et ei torma pre-orderima kõige kallima hinnaga vaid ostan selle ainult soodustuste ajal selle mängu õige väärtuse eest.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.08.2013 16:35:33 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Kui ostetakse see sama mäng iga 2 aasta tagant ja inimesed on rahul siis arendajatel pole mõtetki midagi innovaatilisemat ja uut luua.

Seda juttu võid cowwadjuuti teemas ajada. DICE on developer, pushib envelope-i viimase piirini iga oma järgneva mänguga.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 16:44:16 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Seda juttu võid cowwadjuuti teemas ajada. DICE on developer, pushib envelope-i viimase piirini iga oma järgneva mänguga.

Ja kuni BF4'ni oli see DICE puhul tõesti nii. Probleem ongi selles, et BF4's pole mingit viimast piiri vaid on sama tase, mis BF3 puhul. lisaks 2 aastaga tänapäeval innovaatilist nö next-gen mängu ei toodagi.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2013 16:53:34 vasta tsitaadiga

mannatera, misasi on innovaatiline next-gen?
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 26.08.2013 16:54:02 vasta tsitaadiga

Nojah otseselt mängu arendamisega nad ei ole tegelenud selle bf4-ga, mulle tundub et hoopis mängija arendamine on nende suund. Noh oleneb kui väga see ilmastiku muutus seda mängu muudab. Aga ma kujutan ette et sunnib mängijaid poole mängu ajalt taktikat vahetama, see ise teeb juba mängu kõvasti huvitavamaks. Ei ole mingi üks vant terve mapi kuskil mätta otsas peidus sest ilm läheb pahaks ja enam ei näe inimesi ja ei saa pihta 1000m pealt.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 26.08.2013 17:02:06 vasta tsitaadiga

mannatera, aga mida sa siis tahaksid? Mis on "uus"? Parem graafika on uus? Või, et toodaks sisse COD perkid? Saad valida mingi quick knife ja fast aim down sight? Inimeste asemel tulnukaid? Või, et vahepeal tuleks ufo ja telepordiks kõik kes kuskil peidus ei ole oma laeva? Viikingeid? Mis on uus ja huvitav sellises mängus? Mida saab paremaks teha?
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 17:04:06 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Näiteks Wolfenstein 3D, BF2->BF3 (ka BF1942->BF2), Crysis 1 tulek jne jne.
iir kirjutas:
mannatera, aga mida sa siis tahaksid? Mis on "uus"? Parem graafika on uus? Või, et toodaks sisse COD perkid? Saad valida mingi quick knife ja fast aim down sight? Inimeste asemel tulnukaid? Või, et vahepeal tuleks ufo ja telepordiks kõik kes kuskil peidus ei ole oma laeva? Viikingeid? Mis on uus ja huvitav sellises mängus? Mida saab paremaks teha?

Kasvõi parem graafika oleks rohkem uuendus kui see millega nad praegu teasivad. Mina pole arendaja ja pole minu asi öelda kuidas nad paremaks saaksid mängu teha. Minul kui lõpptarbijal on kindlad ootused selliselt arendajalt nagu DICE ja praegu nad lihtsalt selle ootuseni ei küündi. Hääletan ka vastavalt oma rahakotiga.

viimati muutis mannatera 26.08.2013 17:16:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 26.08.2013 17:10:43 vasta tsitaadiga

Näpuga ei näita ja nimesid ei nimeta, aga päris mitmele ütleks hetkel..
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2013 17:14:56 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
londiste kirjutas:

okei, las ma sõnastan ümber - mida tähendab innovaatiline next-gen?
mis peaks muutuma, mida lisanduma?

tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 17:20:08 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mannatera kirjutas:
londiste kirjutas:

okei, las ma sõnastan ümber - mida tähendab innovaatiline next-gen?
mis peaks muutuma, mida lisanduma?

Kui ma seda sulle öelda oskaks, siis ma ei hädaldaks siin foorumis vaid kirjutaks DICE'i ridades koodi icon_smile.gif Ma pole mängude arendaja, ma naudin lõpptulemust. Ma näen mida nad praegu pakuvad ja kui see ei erine eelmisest osast siis ma ei näe edasiminekut ja ei näe ka põhjust miks ma peaksin nii suure summa selle eest välja käima.
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 26.08.2013 17:33:48 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
mannatera, aga mida sa siis tahaksid?

Ma pole veel lugenud mida mannatera tahab, aga mina tahaks uut Bad Companyt. Vot see oli alles mäng. thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 26.08.2013 18:24:51 vasta tsitaadiga

mannatera, Bf3 ei arenenud bf2-st. See arenes bf:bc2-st. Ja minu arvates bc2 -> bf3 edasiminek oli umbes sama suur, kui tuleb bf3 -> bf4. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 18:32:49 vasta tsitaadiga

Markxy10 kirjutas:
Ja minu arvates bc2 -> bf3 edasiminek oli umbes sama suur, kui tuleb bf3 -> bf4. icon_rolleyes.gif

Ja siin meie arvamused lahknevadki. Nii palju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid arvamusi. Ja ega ma sulle midagi ette ei heida, et sa minust teistmoodi asja näed.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 26.08.2013 18:34:05 vasta tsitaadiga

Markxy10 kirjutas:
mannatera, mul läks kokku 49€ (10€ vanilla+10€ b2k+23€ prem) icon_rolleyes.gif ei jäänud mitte millestki ilma, kõik riliiside päeval ostetud

ru version?

ja vaadates bc2 videot tundus ka, et üleminek bc2->bf3 = bf3->bf4. ise olin vahepeal muudel jahimaadel, tulin bf3'ga teemasse.

bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 18:37:38 vasta tsitaadiga

Riddim kirjutas:
iir kirjutas:

Ma pole veel lugenud mida mannatera tahab, aga mina tahaks uut Bad Companyt. Vot see oli alles mäng. thumbs_up.gif

+1, ei BF3 ega BF4 saa selle vastu.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.08.2013 19:00:22 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
libe kirjutas:

Hoonete purunemine on BF3'mes juba olemas. Ja muidugi ootan graafikas samavõimast edasiminekut - või te nüüd väidate, et see pole võimalik icon_biggrin.gif... Ma ei soovi tasuta midagi. Minu silmis need uuendused lihtsalt ei ole väärt seda hinda, mida nad praegu küsivad. Kui tulevad igasugused -50% aled jne siis ma muidugi ostan selle BF4'ja kah. Aga BF3'me järjeks seda minu silmis ei saa nimetada.
purunemine omab antud juhul tagajärgi
shanghais pilvelõhkuja kokkuvarisemine toob endaga kaasa oluliselt kehvema nähtavuse betoonitolmus jne
nende võibolla pealtnäha olematute muudatuste jaoks arendati frostbite 2st frostbite 3 mootor

ja kui sa oled veendumusel, et bf4 ei tohiks maksta enam, kui 20€, siis sa ikkagi soovid tasuta
iga DLC iseseisvalt oli juba 15€, mis ei sisaldanud just palju.
kui keskmine pela tuleb 1€/mängutund, siis bf puhul loeme sente - mõnel on 2000-3000 mängutundi
kui huvi puudub, ära osta, aga kui tehtud tööd hinnata ei oska, siis teeni vähemalt nii palju palka, et see mõni eurot inisema ei aja

Nitrub kirjutas:
Riddim kirjutas:
iir kirjutas:

+1, ei BF3 ega BF4 saa selle vastu.
oot mis eelised seal bc2's olid, see jäi mul sootuks vahele, visuaalselt meenutas nagu mingeid bf3 kõrbekaarte, ainult vähem detaili
trip
HV Guru
trip

sõnum 26.08.2013 19:06:14 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Markxy10 kirjutas:
mannatera, mul läks kokku 49€ (10€ vanilla+10€ b2k+23€ prem) icon_rolleyes.gif ei jäänud mitte millestki ilma, kõik riliiside päeval ostetud

ru version?

bs version
vanilla ru / le maksis 16€/28€ reliisiajal
vanilla eng / le 23/35€?.
b2k dlc 14€

viimati muutis trip 26.08.2013 19:22:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.08.2013 19:07:34 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
......
kui huvi puudub, ära osta, aga kui tehtud tööd hinnata ei oska, siis teeni vähemalt nii palju palka, et see mõni eurot inisema ei aja
...........

väga hästi öeldud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2013 19:35:44 vasta tsitaadiga

mannatera, selgita lähemalt, mida sa parema graafika all silmas pead?
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.08.2013 19:36:47 vasta tsitaadiga

Väu mõnele läks ikka eriti südamesse kui kellelgi temast erinev arvamus on icon_smile.gif Kahjuks ei loe kuskilt pealkirjast ka välja, et siin tohib ainult DICE ja BF ees kummardada ja kõik teised võivad oma klavi nuppe säästa. Igatahes vabandan siin kõigi ees, kellele minu arvamus nii palju hingetuska tegi - ma enam ei tee.
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 19:47:14 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
oot mis eelised seal bc2's olid, see jäi mul sootuks vahele, visuaalselt meenutas nagu mingeid bf3 kõrbekaarte, ainult vähem detaili

http://www.youtube.com/watch?v=_oLz_yfZIP8

kõik mapid olid puhas kuld, täiesti teine tera kui BF3 ja WAY meeldivam.

viimati muutis bitCON 26.08.2013 19:48:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 26.08.2013 19:47:27 vasta tsitaadiga

Vaevalt, et seda. Tundub, et sa tahaks hoopis miskit muud saada, mitte järge bf3le?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2013 19:53:10 vasta tsitaadiga

umbes kolmas kord juba alguses - i mean look at this, explosions going off...
seda on 18 minutit?

esimese 5 minutiga pole mitte midagi asjalikku öelnud igastahes.
lühikokkuvõtet?

tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 19:56:14 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
umbes kolmas kord juba alguses - i mean look at this, explosions going off...
seda on 18 minutit?

esimese 5 minutiga pole mitte midagi asjalikku öelnud igastahes.
lühikokkuvõtet?

mapid ja gameplay feel>>>>>BF3

BC2 olid KÕIK mapid awesome mis mängus olid.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.08.2013 19:56:40 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
libe kirjutas:

http://www.youtube.com/watch?v=_oLz_yfZIP8

kõik mapid olid puhas kuld, täiesti teine tera kui BF3 ja WAY meeldivam.
not impressed dance.gif
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 26.08.2013 19:59:24 vasta tsitaadiga

bc2 pilt on juba suht mage. Ise alustasin õnneks/kahjuks bf3-ga seda seeriat. Ma nüüd ei tea- kas mohi saab sinna alla paigutada kuid näha oli ,et selline codi bf seeria vahepealne. Voice oli igatahes 1-1 le.
Kuid bf4 vaevalt ,et pettumist valmistab. Vanilla läheb nagunii kohe käiku ja eks see premium tuleb veitsa hiljem järgi. Aga oodakem vähemalt beta ära. Mida siin ikka kiruda kui pole näppegi taha saanud.
Ise kll mängis alphat veitsa kuid kollased textuurid ja palju palju buge ei tekitanud eriti pinget

bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 20:04:16 vasta tsitaadiga

tunnen kaasa kes alles BF3-st alustasid, kõige sitem battlefield AINEC.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.08.2013 20:05:58 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
tundub, et kaotasid bf3s skilli vms, et nii kibestunud
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 26.08.2013 20:13:27 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Nitrub kirjutas:

pettunud jah BF3s ja kahe esimese mapi põhjal ka BF4-s, aga kibestunud skilli kadumisest? Päris hale mõtteviis
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.08.2013 21:28:05 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
libe kirjutas:
Nitrub kirjutas:

pettunud jah BF3s ja kahe esimese mapi põhjal ka BF4-s, aga kibestunud skilli kadumisest? Päris hale mõtteviis
ma lihtsalt vaatasin seda bc2 videot ja sealt see idee tuli
bf3es on tempo oluliselt kiirem ja supporti tõttu ka keerulisem tabada
muidugi bf3's pole ka nii lagedad platsid

trip
HV Guru
trip

sõnum 27.08.2013 09:33:05 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 27.08.2013 10:32:45 vasta tsitaadiga

Selline perk on mis viskab surma saades granaadi maha @0:23? BF play4frees oli midagi sellist icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 27.08.2013 10:46:37 vasta tsitaadiga

bf4 perk "Martyrdom" icon_lol.gif
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 27.08.2013 11:32:12 vasta tsitaadiga

BF3s on ka, et kui hakkad granaati viskama, kuid enne viset saad surma, siis kukub see maha.
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 27.08.2013 11:36:26 vasta tsitaadiga

Mina arvan, et nende videote põhjal te ei saa veel midagi aru, ei ole enne mõtet halada kui beeta käes on.
Kannatage kuni proovida saate, enne kui maha teete.. natuke tolerantsust thumbs_up.gif
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 27.08.2013 11:58:46 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

3:40 paneb kõigepealt koksu vastu pead ja siis läheb alles dog tag...
icon_biggrin.gif

tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 27.08.2013 14:25:59 vasta tsitaadiga

Kahju, et Capture the flag game mode ei tule icon_sad.gif
tsitaat:
The modes available at launch will be Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Domination, Conquest, Defuse, and Obliteration. Obliteration and Defuse are new to the series. In Obliteration ”two teams face off on medium-sized battlegrounds where one bomb spawns in a random central location,” DICE explains.
http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-to-launch-with-seven-modes-and-ten-maps/#
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 27.08.2013 14:30:28 vasta tsitaadiga

Karl0len kirjutas:
Kahju, et Capture the flag game mode ei tule icon_sad.gif
tsitaat:
The modes available at launch will be Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Domination, Conquest, Defuse, and Obliteration. Obliteration and Defuse are new to the series. In Obliteration ”two teams face off on medium-sized battlegrounds where one bomb spawns in a random central location,” DICE explains.
http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-4-to-launch-with-seven-modes-and-ten-maps/#

No eks DLC-de jaoks on ka vaja midagi jätta.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 27.08.2013 20:01:39 vasta tsitaadiga

Huvitav kas sniperid ka säravad nagu brozektorid bf3-s ?
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 27.08.2013 20:06:00 vasta tsitaadiga

Kui snaiprile pole pandud mingit laserit või tulukest otsa, siis ei sära ju? Kõikide relvadega nii.Mina üleüldse ei saagi aru, mispärast neid asju sinna otsa pannakse? Enda reetmiseks vaid ju. Lähivõitlusel ehk tõesti, et pimestab ära, kuid suurtel jms mapidel?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.