Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Soovin abi win2000 EST lang lisamisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 19.08.2013 21:02:25 Soovin abi win2000 EST lang lisamisel vasta tsitaadiga

Hei !
Onnestus yks 2000 plaat saada ja vanale masinale opsys peale kommutada, nüüd vaatan, et tapitahti pole ja ei saa lisada ka, kuna Regional Settings all on koik keeled olemas peale meie armsa emakeele. Enne ka neid kettaid labi kainud kaest, aga ple sellist nalja olnud, ehk keegi oskab abi anda, et kuidas saaks.
Uut ISOt ei taha tommata ja uut opsysi, sest nagin palju vaeva, et asi sujuvalt toole saada, vanad Flashid sokutasin peale, vanad Javad, Opera mingi 12 versiooni jne. Krdipalju tood laheks tyhja.

Kommentaarid: 625 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 6 :: 456
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
insekas
HV Guru
insekas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2013 21:57:29 vasta tsitaadiga

vihje ...
http://forum.planet.ee/archive/index.php/t-6634.html
icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 558 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 468
tagasi üles
part24
HV kasutaja
part24

sõnum 19.08.2013 22:31:52 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif

viimati muutis part24 19.09.2013 17:54:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 19.08.2013 23:09:23 Re: Soovin abi win2000 EST lang lisamisel vasta tsitaadiga

vipi666 kirjutas:
vanad Flashid sokutasin peale, vanad Javad
OT: pole küll teemasse, aga kas see oli ikka hea mõte? Saan täiesti aru, et modernsed versioonid ei taha W2Ks töötada ja võib-olla pole masinal vajalikku resurssigi, aga Flashi ja Java iganenud versioonide masinas hoidmine on suht samas klassis mis täis peaga keset ööd Kopli kandis mööda tänavat vaaruda ja maailmale kuulutada, kuidas sa just suurema summa raha võitsid - võimalik, et jõuad tervena koju, sama võimalik aga ka, et igas vahetänavad leidub mõni kaak kes sulle meeleldi nuga annaks ning sind sest rahapatakast vabastaks.
Ehk teisiti öeldes: täna peaks Java ja Flash olema ohtlikumadki kui kirutud/kardetud ActiveX (kuna toda pole erilist mõtet exploitida - kasutatav peaasjalikult vaid vanades IE versioonides, samas kui Java toimib pea iga opsüsteemi ja brauseriga ning Flash on nõnda populaarne, et iga uus auk lubab kuritarvitada rohkem masinaid kui enamikes riikides elanikke on).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2013 23:40:12 vasta tsitaadiga

w2k oli äärmiselt tore opsüsteem tõepoolest aga äkki oleks mõistlik paigaldada mõni tänapäevane, ent vähe ressurssi sööv linuxi distro? Saad vähemalt vajalikust softist kaasaegsed versioonid, mis pole nii ebaturvalised. Linux on päris pika tee tulnud selle ajaga.

lisaks flashi ja java uuendustele on tegelikult lõpetatud ju ka brauserite endi support suuresti ja ka win ise ei saa enam turvaaukude parandusi - w2k end of life oli 2010.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 24.08.2013 23:39:00 vasta tsitaadiga

insekas ja part24, suurimad tänud. Minu jaoks teema lahenenud, oligi Balticule vaja panna linnuke, lihtsalt aastaid tagasi, kui sai korduvalt ja korduvalt installitud, oli teine versioon ja seal siis nähtavasti oli defaultis juba linnuke ees Balticul.

Masin on vana sara, millega 4 aastane klutt käib friv.comis, seega on see W2k sinna paras.

tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 26.08.2013 07:37:10 vasta tsitaadiga

Kui vana sara? Mul 10-aastastes läpakates lippavad uusimad Lubuntud, 13.04 hetkel. Kiired, 30 sekundiga jõuab masin desktopile.
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 26.08.2013 19:22:20 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Kui vana sara? Mul 10-aastastes läpakates lippavad uusimad Lubuntud, 13.04 hetkel. Kiired, 30 sekundiga jõuab masin desktopile.

Ei saa öelda, lastekaitse ehk näeb ja paneb mind kinnismajja nah. icon_eek.gif
Linux ei eruta paraku, enda viga, aga liiga vähe teda turkinud.

tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 27.08.2013 12:42:08 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
OT: eks see oleneb siiski riistvarast. Kui prosekiirus võib-olla ei oma erilist tähtsust, siis RAMi hulk mängib üksjagu rolli ja väga vähese mälu puhul võib W2K graafilise keskkonnana siiski parem lahendus olla kui mõni Linuxiline (vähemalt oma kogemused PII/266MHz+128MB RAM uunikumiga on olnud just selline, ehkki viimasest katsetamisest on päris mitu head aastat möödas. Täna W2Kga buudib üles küll päris pikalt, aga kui juba jookseb siis ka korralikult ning saab ka reaalseid rakendusi käiatud).
Ja tõsiselt vanadel rontidel võib muidugi riistavaraliste erilahenduste teema olla millega Linuxid hästi hakkama ei saa.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.08.2013 12:43:41 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
Märt. kirjutas:
OT: eks see oleneb siiski riistvarast. Kui prose võib-olla veel on suht savi, siis RAMi hulk mängib siiski üksjagu rolli ja väga vähese mälu puhul võib W2K graafilise keskkonnana siiski parem lahendus olla kui mõni Linuxiline (vähemalt oma kogemused PII/266MHz+128MB RAM uunikumiga on olnud just selline, ehkki viimasest katsetamisest on päris mitu head aastat möödas. Täna W2Kga buudib üles küll päris pikalt, aga kui juba jookseb siis ka korralikult ning saab ka reaalseid rakendusi käiatud).
Ja tõsiselt vanadel rontidel võib muidugi riistavaraliste erilahenduste teema olla millega Linuxid hästi hakkama ei saa.

Need vanad läpad pole miskit erilist, mälu ka vaid 512 MB kummaski, üks on HP Compaq 6125nx ja teine FS Amilo M7440G.
Kumbki polnud XP-gagi nii nobe kui nüüd. See Lubuntu 13.04 versioon on ikka väga vinge. thumbs_up.gif

Mnator
HV Guru

sõnum 27.08.2013 12:56:49 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
HacaX kirjutas:
Märt. kirjutas:
OT: eks see oleneb siiski riistvarast. Kui prose võib-olla veel on suht savi, siis RAMi hulk mängib siiski üksjagu rolli ja väga vähese mälu puhul võib W2K graafilise keskkonnana siiski parem lahendus olla kui mõni Linuxiline (vähemalt oma kogemused PII/266MHz+128MB RAM uunikumiga on olnud just selline, ehkki viimasest katsetamisest on päris mitu head aastat möödas. Täna W2Kga buudib üles küll päris pikalt, aga kui juba jookseb siis ka korralikult ning saab ka reaalseid rakendusi käiatud).

Need vanad läpad pole miskit erilist, mälu ka vaid 512 MB kummaski, üks on HP Compaq 6125nx ja teine FS Amilo M7440G.
Kumbki polnud XP-gagi nii nobe kui nüüd. See Lubuntu 13.04 versioon on ikka väga vinge. thumbs_up.gif
Taoliste lugude pajatamiseks on sul ekstra kohe kõrval, peale turvafoorumit, linuxifoorum võtta.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Soovin abi win2000 EST lang lisamisel
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.