praegune kellaaeg 23.06.2025 18:28:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
25.08.2013 19:08:14
|
|
|
siinus kirjutas: |
R3negadeX kirjutas: |
Nutifoonidel polegi kiiremat varianti kui kontaktnimistu lahti võtta ning vasakult valida õige täht ehk siis scrollimine |
lol. Mine nutitelefoni kasutamise kursustele  |
Läheb teemast juba eemale aga ütlen, et iga inimene kasutab oma telefoni nii kuidas tal seda mugav on kasutada, mina leian oma kontaktid väga edukalt mõne sekundiga üles, ei näe vajadust seda teha alla sekundi.
Aga seeru, eKodule ülemineku pakkumine on loomulik asjade kulg
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.08.2013 19:21:36
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Indrekp, kuidas sa all olevat arengut kommenteerid?
27 sek läks aega kerimisega, et jõuda ttv-ni nooltega(uue nutiga)
3-4 sek läks aega, et vajutada numbreid 7+1 (motorolaga)
Tundub, see pole kysimus, millele vastata sobiks  |
Ma juba kommenteerisin, et kui õige aeg siis kommenteerin
Kui kõik valmis siis saab uut menüüd kasutama hakata, kuupäevasid teatavasti ei ole kasulik lubada.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
25.08.2013 19:24:46
|
|
|
minge metsa. mul on sügavalt ükskõik, kuidas te oma teenust kutsute. nutitv-d ja ekodu-d, tra neil vahet on.
miks numbriklahvidega kanalite vahetamine ära võetakse? mis konkreetne põhjus sellel on? lemmiklistid ja scrollimine on praegu ka olemas, millegipärast on vaja ainuke normaalne kanali vahetamise võimalus ära koristada.
indrekp ja R3negadeX, proovige järgi, mida jeesus188 soovitas ja siis rääkige, kui hea on kanalit scrollides vahetada.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2013 19:26:55
|
|
|
Indrekp, ok, ma siis ootele ja sel teemal enam sõna ei võta, kui just aasta ootama ei pea
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.08.2013 19:37:25
|
|
|
Kas keegi on kuskil surmkindlalt väitnud, et õige kanalini jõudmiseks on vaja kõik sada kanalit ykshaaval läbi rullitada?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.08.2013 20:02:11
|
|
|
taavi kirjutas: |
minge metsa. mul on sügavalt ükskõik, kuidas te oma teenust kutsute. nutitv-d ja ekodu-d, tra neil vahet on.
miks numbriklahvidega kanalite vahetamine ära võetakse? mis konkreetne põhjus sellel on? lemmiklistid ja scrollimine on praegu ka olemas, millegipärast on vaja ainuke normaalne kanali vahetamise võimalus ära koristada.
indrekp ja R3negadeX, proovige järgi, mida jeesus188 soovitas ja siis rääkige, kui hea on kanalit scrollides vahetada. |
Ee, ahjaa, ma unustasin kirjutada, numbreid ei võeta ära kui sa uut menüüd ei taha, ehk jätka omale harjumuspärasel viisil selle "misiganes" teenuse kasutamist Uusi asju on igavesti tehtud ja tehakse ka edaspidi.
Üks filosoof on kunagi öelnud: Me elame kiiresti muutuvas maailmas, see mis täna veel kehtis, võib olla homme juba vananenud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
25.08.2013 20:10:30
|
|
|
siinus kirjutas: |
Nutifoonidel polegi kiiremat varianti kui kontaktnimistu lahti võtta ning vasakult valida õige täht ehk siis scrollimine |
lol. Mine nutitelefoni kasutamise kursustele  |
Läheb teemast juba eemale aga ütlen, et iga inimene kasutab oma telefoni nii kuidas tal seda mugav on kasutada, mina leian oma kontaktid väga edukalt mõne sekundiga üles, ei näe vajadust seda teha alla sekundi. |
Läks jah. Isegi eelnevast offtopicust läks kaarega mööda. Loe uuesti, mida sa kirjutasid, mitte ära hakka oma harjumustest rääkima.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2013 20:13:25
|
|
|
indrekp kirjutas: |
taavi kirjutas: |
indrekp ja R3negadeX, proovige järgi, mida jeesus188 soovitas ja siis rääkige, kui hea on kanalit scrollides vahetada. |
Ee, ahjaa, ma unustasin kirjutada, numbreid ei võeta ära kui sa uut menüüd ei taha, ehk jätka omale harjumuspärasel viisil selle "misiganes" teenuse kasutamist Uusi asju on igavesti tehtud ja tehakse ka edaspidi.
Üks filosoof on kunagi öelnud: Me elame kiiresti muutuvas maailmas, see mis täna veel kehtis, võib olla homme juba vananenud. |
Ma loen sellest välja, et plaan on numbrid tagasi tuua , st ei võetagi ära
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
25.08.2013 20:42:45
|
|
|
Miks ma pean järgi proovima kui see ei tõesta mulle mitte midagi, mul on lemmiklist 27 kanaliga ja saan edukalt hakkama ilma numbreid näppimata. Ma tõesti ei ole nii kannatamatu inimene, tõesti suhteliselt pohhui sellest mõnest sekundist mis kulub rohkem kanali vahetuseks. Mitte midagi nägemata ei jää sellepärast
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
25.08.2013 20:43:05
|
|
|
indrekp, scrollida proovisid?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.08.2013 20:49:31
|
|
|
Aga kui telekat vaatab rohkem kui 1 inimene? Teist lemmiklisti ju teha ei saa...
Miks ma pean järgi proovima kui see ei tõesta mulle mitte midagi, mul on lemmiklist 27 kanaliga ja saan edukalt hakkama ilma numbreid näppimata. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
25.08.2013 20:53:39
|
|
|
Six kirjutas: |
Aga kui telekat vaatab rohkem kui 1 inimene? Teist lemmiklisti ju teha ei saa...
Miks ma pean järgi proovima kui see ei tõesta mulle mitte midagi, mul on lemmiklist 27 kanaliga ja saan edukalt hakkama ilma numbreid näppimata. |
|
On ju võimalik - Lemmiklistid>tee uus lemmiklist
viimati muutis harakas 25.08.2013 20:54:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.08.2013 20:54:19
|
|
|
Miks ma pean järgi proovima kui see ei tõesta mulle mitte midagi, mul on lemmiklist 27 kanaliga ja saan edukalt hakkama ilma numbreid näppimata. Ma tõesti ei ole nii kannatamatu inimene, tõesti suhteliselt pohhui sellest mõnest sekundist mis kulub rohkem kanali vahetuseks. Mitte midagi nägemata ei jää sellepärast  |
Kas sulle maksab ka elion palka?
Vähemalt indreku puhul me saame tema poole pöörduda, teades, et ta seal töötab
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.08.2013 20:55:36
|
|
|
harakas kirjutas: |
Six kirjutas: |
|
On ju võimalik - Lemmiklistid>tee uus lemmiklist |
Ou.. Mai bääd
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
25.08.2013 23:58:24
|
|
|
Miks ma pean järgi proovima kui see ei tõesta mulle mitte midagi, mul on lemmiklist 27 kanaliga ja saan edukalt hakkama ilma numbreid näppimata. Ma tõesti ei ole nii kannatamatu inimene, tõesti suhteliselt pohhui sellest mõnest sekundist mis kulub rohkem kanali vahetuseks. Mitte midagi nägemata ei jää sellepärast  |
Oot-oot.. ma olen küll sellele peole suht hiljaks jäänud, aga siit enam üle ei suutnud lugeda. "Mul see, mina teist, mulle kolmandat", aga... mis näitaja Sina üldse oled, et kõik teised Sinu järgi viirgu peaksid joonduma? Selge, tundub et Sulle meeldib see uus lahendus, aga sellest ma enam aru ei saa, mis hädavajadus on kõikide teiste ajusid triikida et kuna sina saad niivõrd suurepäraselt hakkama, siis peaks teistele see ka kohe meeldima? Kõike eesolevat lugedes liitun ka mina pigem selle kooriga, kelle refrään sisaldab sõnu "numbritega kanali valik on hea". Indrekp jutt on iseenesest arusaadav, kes igapäevase palga maksab see tellib ka muusika ning selle pärast pole mõtet teda tümitada, tavaline suure firma loogika, kui te telekat koos uuemate vidinatega vaadata tahate siis nutate ja loobute ise "vabatahlikult" oma numbriklahvidest.
Iseenesest oleks väga kahju, kui Elion oma praegusest puldi loogikast loobuks, olude sunnil olen viimasel ajal pidanud põhiliselt kasutama konkurendi kaablist tulevat televisiooni koos ühe mitte eriti odava teleka sisseehitatud DVB-C tuuneri ja selle puldiga ja ma ei tea mida ma teeks et ma saaks siia omale Elioni digiboksi, kuna see mis praegu on, on lihtsalt jube. Motorola boks, viimane soft ja pult on suhteliselt loogilised, hästi kasutatavad ja mugavad, aru ma ei saa, miks on mingitel lilladel (ise valisite selle värvi, nüüd peate mõnitamise ära kannatama) vaja hea asi jälle ära käkkida...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.08.2013 00:47:49
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ilma kokkuleppimata kellegi menüüd ja pulti ära ei võeta, loodan, et kirjutasin seda viimast korda siin teemas  |
Kuule ega ma nii loll ka ei ole, et arvan, et sa mult seadmeid ära võtma tuled.
Pealegi ükski mu kasutuses või mitte kasutuses olev seade ei ole Elioni omandus.
Loodan et ei pea seda sulle siin rohkem ütlema.
Aga seeru, eKodule ülemineku pakkumine on loomulik asjade kulg  |
Mulle ei pakutud. Vaid öeldi, nett läheb pooleks tunniks. Ja siis võib seadmed sisse lülitada. Ja e-kodu pannakse peale.
Mingit nõusolekut ei küsitud aga enne kogu aeg kellati, et asi on vabatahtlik.
Mind pandi lihtsalt fakti ette.
Ega mul selle e-kodu vastu mingit probleemi pole aga asi on põhimõttes.
Öeldi et on vabatahtlik aga tegelikult ei olnud.
Ma oleks saanud seda ise ka kasvõi teleka ekraanilt teha, aga ma ei teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
26.08.2013 07:34:06
|
|
|
seeru kirjutas: |
Mulle ei pakutud. Vaid öeldi, nett läheb pooleks tunniks. Ja siis võib seadmed sisse lülitada. Ja e-kodu pannakse peale.
Mingit nõusolekut ei küsitud aga enne kogu aeg kellati, et asi on vabatahtlik.
Mind pandi lihtsalt fakti ette.
Ega mul selle e-kodu vastu mingit probleemi pole aga asi on põhimõttes.
Öeldi et on vabatahtlik aga tegelikult ei olnud.
Ma oleks saanud seda ise ka kasvõi teleka ekraanilt teha, aga ma ei teinud. |
Oleks sa öelnud, et ei taha siis poleks ka muudetud
Samas oleks sult otse küsitud, et kas tahad või ei, siis sa oleksid öelnud, et ei soovi.. lihtsalt põhimõtte pärast.
Ja nii on palju klientidega. Midagi halvemaks ega kallimaks ei lähe, tulevad ainult lisavõimalused juurde aga ikka ei soovita muuta lihtsalt põhimõtte pärast.
Usun, et klienditeenindaja ju ikkagi seletas mis muutub/kaasneb eKodule üle minemisega ning kui sul tõesti polnud midagi selle vastu, siis miks mitte üle viia...
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
26.08.2013 08:26:32
|
|
|
Nagu ma eelnevalt mainisin, ma räägin enda arvamusest ja võtan sõna seal kus ma ise tahan, tegu on foorumiga. Kas ma olen väitnud, et kõik peavad minuga nõustuma või tegema sama? Loomulikult ei saagi kõigile uus lahendus meeldida, see on iga toote puhul sama ( seda juba üleüldiselt võtta ) ja pole minu asi kes uut lahendust hakkab kasutama, keegi ei sunni sind seda tegema
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
26.08.2013 11:21:10
|
|
|
Clover kirjutas: |
Samas oleks sult otse küsitud, et kas tahad või ei, siis sa oleksid öelnud, et ei soovi.. lihtsalt põhimõtte pärast.
Ja nii on palju klientidega. Midagi halvemaks ega kallimaks ei lähe, tulevad ainult lisavõimalused juurde aga ikka ei soovita muuta lihtsalt põhimõtte pärast.
Usun, et klienditeenindaja ju ikkagi seletas mis muutub/kaasneb eKodule üle minemisega ning kui sul tõesti polnud midagi selle vastu, siis miks mitte üle viia... |
Mina ütlesin ka, et ei taha, kuna olin ka kuulnud ja lugenud sellest vabast tahtest.
Ikka muudeti, nagu seeru, puhulgi. Klienditeenindaja seadis mu fakti ette, et nii lihtsalt peab! Tol hetkel ei osanud nagu pe**e ka saata teda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
26.08.2013 11:41:49
|
|
|
mul õnneks ei ole midagi vägisi muudetud siiani ja loodan, et see nii ka jääb
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
26.08.2013 11:55:01
|
|
|
freestyler kirjutas: |
Usun, et klienditeenindaja ju ikkagi seletas mis muutub/kaasneb eKodule üle minemisega ning kui sul tõesti polnud midagi selle vastu, siis miks mitte üle viia... |
Mina ütlesin ka, et ei taha, kuna olin ka kuulnud ja lugenud sellest vabast tahtest.
Ikka muudeti, nagu seeru, puhulgi. Klienditeenindaja seadis mu fakti ette, et nii lihtsalt peab! Tol hetkel ei osanud nagu pe**e ka saata teda. |
Rebel. Kindlasti on selles klienditeenindaja süüdi.
Spoiler 
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
26.08.2013 12:46:06
|
|
|
freestyler kirjutas: |
Ikka muudeti, nagu seeru, puhulgi. Klienditeenindaja seadis mu fakti ette, et nii lihtsalt peab! Tol hetkel ei osanud nagu pe**e ka saata teda. |
Sorry, ei oska edasi kommenteerida kuna niimodi ei tohiks asi käia.. selle jutu järgi tõesti suruti lihtsalt jõuga peale.
Ei tohiks muidugi segi ajada olukorraga kus kliendile räägitakse ära mida antud muudatus endaga kaasa toob ning kui klient pole muudatuse vastu siis viiakse ka üle eKodu'le. Kui aga tõesti klient ütleb, et ei soovi, siis ei tohi kindlasti üle viia.
Loomulikult võib proovida uuesti ära rääkida, välja selgitada miks klient ei soovi, välja tuua plussid mis sellega kaasneb jne aga kui klient ütleb ei, siis pole midagi teha - better luck next time
Miks Elion soovib üle viia eKodu'le? Aga miks mitte Tegelt põhjusi erinevaid, eelkõige ikkagi klientidele rohkemate võimaluste andmine. Kindlasti on mõned erandid, aga üldjuhul kliendi jaoks ei muuda eKodule üleminekul midagi halvemaks.
Hind jääb samaks, teenused jäävad samaks (mõned kanalid vahetavad oma asukohta nimekirjas), ära ei kao midagi. Mõni klient ei tahagi muuta eKoduks, öeldes, et kuna miski ei muutu, siis miks peaks. On aga ka teisi kliente. On olnud juhuseid kus helistab klient kes kasutab 29 eurist paketti, on pahane et teenused nii kallid, ta ei kasuta nii kiiret netti (või nt kasutab ainult siis kui lapselapsed külas) ja samuti tal pole vaja 70 telekanalit. Tahab teenusest loobuda. Kliendile tutvustatakse eKodu, ta saab teada, et üle minnes nii hind kui ka teenused jäävad samaks kui ta nii soovib AGA kui tahab, võib nt tänu eKodule kohe kinni panna Lisakanalite paketi, jäävad ainult Põhikanalid mis on palju odavam, ta ju nagunii ei vaata ülejäänut. Samuti saab ta nüüd kas neti kiirust muuta vähemaks või üldse kinni panna ja sisselülitada ainult siis kui lapselapsed külas. Varem oli kliendil kindlalt määratud pakett kus muudatusi teha ei saanud, eKodus aga saab. Mõni klient on rahul sellesama 29€ paketiga - palun väga, eKodule üleminek ei tähenda ju veel et sa pead midagi muutma. Lihtsalt kaasnevad lisavõimalused paketi muutmisel ning näed vähemalt ära mis komponendi eest palju maksad ja kui juba hiljem tahad midagi muuta, saad seda kohe ka teha. Paljud kliendid arvavad, et nad ei taha midagi muuta ainult seetõttu, et nad ei teagi mis võimalused veel on. Nt tuttav tahtis pikka aega TV1000 kanaleid aga ütles, et need on liiga kallid lisaks olemasolevale 29eurisele paketile. Siis aga sai teada, et tal võimalus loobuda Lisakanalitest mida ta nagunii ei vaata aga arvas, et 70 kanalit on kõige väiksem pakett ning sama raha eest võtta asemele Viasati filmikanalid.
Jah, on kliente kes ei soovi midagi muuta ja on kõigega rahul, samas on ka kliente kes helistavad ja on vihased, et miks neile ei räägitud eKodust, et miks nad peavad juba aastaid rohkem maksma kuigi saaksid paketi väiksemaks teha (mis sest, et reklaamid on olnud nii telekas, lehtedes kui ka kirjades). Seepärast Elion helistabki, et klienti vähemalt teavitada võimalustest. Kui Elion tahaks vägisi üle viia kliendid, siis ta saaks rahulikult lihtsalt teavitada kõiki kliente kirjalikult ja meedias paar kuud ette ja ongi kõik. See kõik on lepingutes kirjas ja nii teevad ka teised teenustepakkujad. Elion aga seda ei harrasta. Seepärast kui mõni teenindaja on vägisi üle viinud, on väga kahju, kindlasti nii ei tohiks. (jällegi on erandid, nt kui klient tahab ümberpaigutada/loovutada teenust, siis muudetakse ka eKoduks jne aga ärme nii detailidesse lasku )
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.08.2013 13:18:31
|
|
|
Ma ei tahaks sellel teemal rohkem rääkida.
Kui ma oleks öelnud, et ma ei taha, siis oleks klienditeenindaja võinud mulle öelda ka et siis lõpetame üldse lepingu.
Kui täpselt meenutada, siis ma ikkagi küsisin, et kas see tähendab, et e-kodu peale viiakse üle kõik kliendid.
Ta vastas et jah, mingi perioodi jooksul viiakse kõik üle.
Eks ta luges siis sellest välja nõusoleku.
Minu jaoks oleks asi olnud vabatahtlik siis, kui ma ise oleks selle ülemineku teinud, mitte keegi teine.
Mul ikka vastavad võimed IT alal on olemas.
Ja puldil oli veel piisavalt nuppe ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.08.2013 16:27:52
|
|
|
Kindel, et tegemist ei olnud analoogjaama/digijaama projektiga, ehk lauatelefoni voipi viimisel pakutakse samuti eKodu? Selliste projektide puhul on tõesti sundseis sest telefonijaamad pannakse tõesti kindlaks kuupäevaks jupikaupa kinni.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.08.2013 17:20:59
|
|
|
Ma tunnen puudust HV foorumist, kus räägiti tehnilistel teemadel mitte sellest, kas on hea nuppe vajutada või nooltega ringi sõuda. Ma saan aru, et see on lõpp-kasutajale tähtis teema, miks sellest aga siin peab kümnete lehtede kaupa kribama? Elioni enda foorumis oleks just see õige koht, kuhu enda arvamus üles täheldada, pealegi loevad seal Elioni töötajad kasutaja hinnanguid.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|