Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
pacho
HV veteran

|
22.08.2013 22:31:11
|
|
|
d3t, ma pole iPhone kasutaja. Sellel on piirangud mis on minu jaoks vastuvõetamatud. Üks nendest on mainitud allalaadimispiirang. Teine taustal olevate rakenduste ajapiirang. Nädalavahetusel võiks isegi kasutada. Ilus väike telefon.
Nimekiri on 100% subjektiivne.
tsitaat: |
kalendri osas uuri kalendri sättetest üle. Kui facebooki konto seotud siis vähemalt üritusi küll sünkroniseerib. Ise vihkan seda kui kalendrisse sünnipäevad tulevad, siis on mul aastaringselt kõik päevad mingit sodi täis. |
Ma Googeldasin veidike. Üritusi sünkroniseerib, sünnipäevasi mitte. Sinule ei meeldi, mulle hädavajalik funktsioon. Lahendus saab olla mitte pealetükkiv.
Fondi suurust saab muuta sättetest. |
Tean. Probleemiks on e-posti rakenduse fondisuurus. Isegi kõige väiksema sede peal ei mahu suurt midagi ekraanile. Lihtsalt sellepärast, et MS otsustas 1/3 ekraanist katta mittevajaliku kraamiga ja mitte lubada normaalset fontide muutmist. Kui fonti vähendan jääb posti subjekt endiselt väga suureks. Jällegi, see on minu isiklik eelistus. Saada kiire ülevaade postkasti sisust.
Live tile ja selle mitte arvestamine lugemata sõnumitega käitub samamoodi ka iPhonest. Ma ei loe pooli smsi läbi mis mulle saabub, oleks suht tüütu kui peaksin nad lahti tegema, selleks et live tile number vastavaks saada |
Mulle ei tule eriti niisama sõnumeid. See käitumine tuleks teha seadistavaks. "Mark all read" valik oleks hea algus. Mind häirib rohkem selline käitumine e-posti puhul. Milleks on vajalikud teavitused kui need midagi ei teavita. Ok. Teavitavad aga hästi natuke.
Kontaktide sidumine ei tööta hästi ka iPhone peal, samade kontaktidega ka seal mured. |
Ühelgi platvormil ei tööta ideaalselt. Lihtsalt seekord tuli neid natuke liiga palju.
Üle 20mb on mõistlik tõmmata üle Wifi, enamus operaatoreid soovib seda (sarnane piirang ka iPhonel). |
Ma vastasin sellele osaliselt sissejuhatuses. Minu isikliku arvamuse kohaselt on 20MB piirang tehtud parandamaks aku eluiga. Võrkude arenguga(HSDPA+, LTE) samaaegselt on seda piirangut kergitatud. Iphone'il peaks see hetkel olema 50MB ja väidetavalt pidi see ka tõusma WP'l.
Miks sa peaksid tahtma browseris edasi minna? |
R A T vastas sellele.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
22.08.2013 22:49:21
|
|
|
Sünnipäevade osas ma ütleks seda, et ma neid sinna otseselt väga ei taha, aga igast kontodega sidumise tulemusena on mul iga päev mingid sünnipäevad listis
Rohkem küll tahta ei oskaks... Ma lambist aidata ei oska, aga kinnitan d3ti jutu, et see töötab küll...
e-mailide osas - mul ei ole kunagi see probleemiks olnud, kuigi vahel on sees korraga ka 15-20 meili...
Eks see on isikliku eelistuse asi. Lootust on, et tulevikus tulevad suurema resoga teleofnid ja/või uued meilikliendid??
Kohe testin, kas tuleb uuendust või mitte...
EDIT: Tuleb
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
22.08.2013 23:01:52
|
|
|
R A T, ehk oled oma Facebooki kalendri sidunud Outlooki või Google'iga?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
22.08.2013 23:48:35
|
|
|
pacho kirjutas: |
R A T, ehk oled oma Facebooki kalendri sidunud Outlooki või Google'iga? |
Outlookiga on seotud jah
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
25.08.2013 11:55:04
|
|
|
Spoiler 
Sai proovimiseks muretsetud Lumia 520. Lihtsalt, et näha kuhu WP on viimase aastaga jõudnud.
Mul on selle kohta mõned kommentaarid. Osad on kindlasti minu oskamatusest tarkvara kasutada ja ehk saab keegi nende probleemidega aidata.
Peab esiteks ka ütlema, et kriitika ei kõi konkreetse telefoni, vaid WP kohta üldsiselt.
Ette vabandades kasutan ka palju inglisekeelseid termineid, kuna see on keel mida ma igapäevaselt kasutan.
People Hub
*Avades jätkab sealt kus viimati sulgesid. Välja arvatud juhul kui vahepeal teed telefonikõne ja kasutad telefoniraamatut. Siis avab "All" valiku. Jäägu kogu aeg eelmisele positsioonile või mingu kogu aeg "All" valikule.
*Otsing pole alati nähtav. Kui tahad kontakti leida tuleb esmalt liikuda "All" valikule ja seejärel on võimalik otsida.
*Otsing ei toimi kõikidel väljadel. Tundub töötavat ainult nimi, ettevõte ja numbrid.
*Kontaktide sidumine ei tööta eriti hästi. Väga palju tuleb käsitööd teha.
Email
*Ekraanile mahub kõiges 4-5 sõnumit. 1/3 ekraanist on raisataud ilusale graafikale ja tühjale ruumile. Ka ei saa fondi suurust muuta.
*Active tile näitab teadet ainult uute sõnumite kohta. Lugemata sõnumite kohta teatis pole. Sõnum tuleb, ma kontrollin saatjat ja teatis uue sõnumi kohta on kadunud! Minu jaoks muudab see kogu "Live Tile" teavituste süsteemi kasutuks.
*Kõik Gmaili lipuga sõnumid lähevad automaatselt "Urgent" valiku alla, mitte "Flagged" valiku alla. Loogile oleks nende kuulumine "Flagged" kategooriasse ja anda mulle otsustamisvõimalus mis on "Urgent". Mobiilne olles ja arvuti taga olles on ju kiirest vastamiseks erinevad parameetrid.
Kalender
*Päevavaade tõsiselt puudulik. Puudub võimalus kiiresti kuupäeva valida ( nagu näiteks iOS 7-s)
*Kalender ei sünkroniseeri Facebooki sünnipäevasi. Sünnipäevad on vist ainuke asi miks ma Facebooki kasutan.
*Nädalavaade puudub
*Kui kuuvaade on avatud ja kalender sulgeda, siis uuesti avades on ees jälle päevavaade.
Üldine
*Otsinguribadel puudub "kustuta kõik" võimalus. Peab kasutama backspace'i Ok, mõnedel kolmanda osapoolte äppidel on see olemas, kuid 99 protsenti see puudub.
*Kahte postkasi annab liita ühise vaatega postkastiks, kuid sama ei saa teha SMS-ga.
*Üle 20MB failide allalaadiminine nõuab WiFi-t. Ma maksan päris palju piiramatu interneti eest ja ma tahaks seda ka vabalt kasutada.
*Näpuga ülaäärest alla viipega näeb akulaetust, levi jms. Mis on täitsa ok käitumine. Kahjuks ei tööta see igalpool. Näiteks "People Hub". Kui tahad kontollida kas oled WiFi võrguga ühendatud pead kõigepelt rakendusest välja minemema.
*Browseril puudub edasi nupp
*Telefonirakenduses ikoonid alumises reas naeruväärselt väikesed. Suurelt sektsiooni nimi ja palju tühja ruumi ja imepisikesed ikoonid. Käimise ajal ei tahaks küll selle telefoniga toimetada.
*"Lõpeta kõne" nupp liiga väike ja ei eristu millegagi. See on valitud teema värviga. See peaks ometi olema suur ja punane.
*Ja kõige viimaseks. Otsingu nupp on absoluutselt kasutu. See annab ainult tulemused otsingumootorist. Mitte mingit kohalikku otsingut, ei sõnumeid, ei kontakte ja ega isegi rakendusi. Ausalt, see on kõige kasutum nupp üldse mis iialgi telefonile pandud.
Telefoni on ka väga palju head, aga selle kohta peab eraldi nimekirja tegema. |
*Multitegumtöö on kummaliselt lahendatud. Kui suletud rakendus käivitada tegumivahetus ekraanilt, siis jätkab rakendus seisus kus see oli sulgedes. Kui rakendus käivitada "live tile'st" või menüüst, siis käivitatake uus tegum. Ausalt . |
Paari päevaga tuli hulganisti uuendusi ja see viimane probleem on mõnedes rakendustes(browser, twitter, facebook) kadunud.
Samas tuli paar uut muret.
*Iga kord kui poest midagi paigaldada näidatakse rakenduste nimekirja. Pooleli jäänud kohast jätkamiseks tuleb all hoida "tagasi" nuppu ja valida "Store" rakendus multitegumitöö nimekirjast. Kui kasutada paremale viidet ja valida poe käivitamiseks "live tile" siis avaneb avaleht.
*Pood ei näita millised rakendused on juba ostetud. Seda näeb alles pärast seda kui üritad seda uuesti osta.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
25.08.2013 14:29:51
|
|
|
*Iga kord kui poest midagi paigaldada näidatakse rakenduste nimekirja. Pooleli jäänud kohast jätkamiseks tuleb all hoida "tagasi" nuppu ja valida "Store" rakendus multitegumitöö nimekirjast. |
Miks mitte lihtsalt vajutada tagasi mõned korrad? Jõuad ka pooleli jäänud kohta tagasi.
edit: niisama huvi pärast, kas mõnel lumia 920 omanikul veel Amber uuendus saamata?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim
HV kasutaja
|
25.08.2013 16:13:12
|
|
|
striker13 kirjutas: |
edit: niisama huvi pärast, kas mõnel lumia 920 omanikul veel Amber uuendus saamata? |
jah
_________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi.. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
25.08.2013 19:12:52
|
|
|
siim kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
edit: niisama huvi pärast, kas mõnel lumia 920 omanikul veel Amber uuendus saamata? |
jah |
Millegipärast on mul ka veel uuendamata...
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
25.08.2013 23:31:36
|
|
|
Hinnapommi hoiatus! Must Lumia 925 veel järgnevad 11 tundi 379,99€!
http://www.getgoods.de/detail/index/sArticle/903071
Krabasin ühe ära - eks saab näha, mis imeloom see EU kirjaga mudel siis ka on. Tootekirjelduses mina erinevust kallimate "tava"mudelitega nagu ei suutnud leida..
Paypaliga maksmisel neil vist mingi kala sees, sest tuli huvitav PHP error, mida lihtsurelik ei oleks tohtinud nähagi
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
26.08.2013 08:15:25
|
|
|
deem, see on ju sama kallis kui 820 oli 2 kuud tagasi
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
26.08.2013 08:34:55
|
|
|
Saksa Telekomi klientidele tuleb juba nädalajagu et 1020 on võimalik ettetellida. 820 maksab ju 219 euri poodides nt. ootavad siin pikisilmi seda uut nokiat. Paraku tundub et ainult tippmudelied sest 625 ei ole eriti juttu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
26.08.2013 08:35:37
|
|
|
LongHorn kirjutas: |
d3t, sellest sain aru jah, et kolmanda peo rakendused vajavad parooli. Aga hea on see, et sisseehitatud kaamera ei vaja (droididega koguaeg häiris see).
Aga kas see ilma wifita tirimine mitte 50 mega ei olnud, kuskilt nagu jäi kõrva. Muidugi LTE puhul võiks see suurem olla või saada limiiti tõsta. Aga niipalju olen aru saanud, et iOSil samalaadne piirang peal.
Uue updatega tundub, et mobla saab ka rahulikult hoida 4G võrgus (enne sõi akut korralikult).
Kellakuva on ka tore uuendus. Harjumatuna aga esialgu oli see, et SMS heli muutus - nüüd harjunud. |
Mis see kellakuva on? Harige veidi?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
26.08.2013 08:43:34
|
|
|
Raibert kirjutas: |
Mis see kellakuva on? Harige veidi? |
Ilmselt jutt sellest.
[/img]
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
26.08.2013 09:00:36
|
|
|
Bumer kirjutas: |
Raibert kirjutas: |
Mis see kellakuva on? Harige veidi? |
Ilmselt jutt sellest.
[/img] |
Ok, kuidas ma selle aktiveerida saaksin? Otsisin eile kogu menüü läbi kuid sellist valikut ei leidnud
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
26.08.2013 09:04:35
|
|
|
Raibert, kõigepealt lülita sisse "2 koputusega ekraanile" ekraani äratamine. Kui see on aktiivne, siis 1 koputus toob kella esile
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.08.2013 09:05:02
|
|
|
Kui uuendus olemas, siis ekraani+puudutuse alla peaks tekkima
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
26.08.2013 09:39:11
|
|
|
Tänud, nüüd olemas
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
26.08.2013 13:27:37
|
|
|
Tegemist Lumia 720, esimene Windowsi telefon meie majas. Vaja natukene abi seadistamisel. Kas on võimalik helistamiseks tekitada ka mingi lemmik inimeste kausta, kus ainult helistamise/sms'i saatmise funktsioon (Androidil selline olemas, jube mugav)?
Kas ja kuidas saab oma lemmikloo panna helinaks?
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
26.08.2013 13:34:55
|
|
|
alar68, loe see teema rahulikult otsast lõpuni läbi ja saad omale vastused ning palju muud vajalikku teadmiseks lisaks.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
taxpayer
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
26.08.2013 15:24:22
|
|
|
Puhh, tänud taxpayer! Olen siin lugemas 48. lehekülge antud teemal ja mulle vajalikku infot olen leidnud 2(sic!) lõiku. Vot nende mahukamate foorumitega see häda ongi, et enamus jutt puhutakse mingi hinna/värvi traali-vaali ümber ja katsu siis miskit asjalikku üles leida. Niiet veelkord, tänx!
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
surender007
HV kasutaja

|
26.08.2013 18:40:16
|
|
|
Paistab, et peale ämbri peale panekut kadus field test ##3282 ära. kellelgi mingeid ideid?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauno_
HV kasutaja

|
27.08.2013 19:17:03
|
|
|
No väga imelik, sai telefon ära uuendatud aga mul ei ole menüüs valides display+touch seda 2 koputusega ekraanile. Vaatasin ka youtube´ist videot ja mul display+touch menüü vana. Telefon ütleb tarkvara versiooniks 8.0.10328.78 ja uuednust kontrollides ei ütleb telefon, et telefonile ühtegi teist uuendust pole. Tegu lumia 920´nega.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|