panen 4ktannu enda youtube lemmikutesse, kui GTAV see aasta PC peale tuleb ja seda terveks aastaks
hääletage minu poolt
Tõstame panuseid- Facebookis ka. Ja saadad kirja, et oled suurim fänn
in
ja kui ei tule, siis paluks pilte, et sa oled ta parim sõber lõustaraamatus+ sinutorus _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Eiei, mina ei tee midagi Point oli see, et võib panused ükskõik kui kõrgele ajada, sest nagunii see aasta ei tule
Omalt poolt pakun ühe Lamborghini Veneno ka tannule, kui tuleb. Lube tal ilmselt pole, aga saab näiteks oma tuppa jõulukuuse asemele panna.
We’re pleased to confirm that Grand Theft Auto V has officially gone gold and we’re now preparing the game for release on September 17th for PlayStation 3 and Xbox 360. Unfortunately, as many of you may already know, some people who downloaded the digital pre-order of Grand Theft Auto V through the PlayStation Store in Europe were able to access certain GTAV assets leading to leaked information and media from the game appearing online. You can read Sony’s statement on this here: http://blog.us.playstation.com/2013/08/24/grand-theft-auto-v-update/. As you can imagine, we are deeply disappointed by leaks and spoilers being spread in advance of the game's launch. GTAV represents years of hard work by many people across the world, and we all couldn't be more excited to finally share it with you properly this September 17th. Please stay tuned here at the Rockstar Newswire for all announcements about GTAV between now and game release as we definitely still have more to officially reveal.
As a specific note to our Social Club community, please remember Rule #1 right above the Comment Box. Please do not proliferate such things here as we certainly don’t want any misinformation spread from things that are fake nor do we want spoilers spread regarding anything that might be true. Anyone engaging in such discussion here at the Rockstar Newswire before September 17th will have commenting privileges revoked until well after the game’s release. Thank you all for your understanding and your support.
Selline tunne, et varsti pannakse see teema kinni nagu varemgi juhtunud on. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ma ei mõista, varem on nad teinud terve artikli selle kohta, kuidas mäng kullaks sai. Nüüd lisati lihtsalt hädine kommentaar. Samas, ma ei süüdista neid ka, ilmselt see spoilerilaviin mõjutas neid üpris negatiivselt. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Võibolla kui näitaks ka rahvale mingeid gameplay videosid ja annaks rohkem infot siis ei oleks inimesed nii kiimas selle üle, päris kindel et see preload ja leakimine on ka mingi turundus trikk neil. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
selle aasta mängu valimistel hakkavad muud mängud rabelema teise koha eest _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
_________________ This message was sent from space using stargate
Kapitan, Need on faked. See "gameplay" pilt on pärist vist ühest GTA V treilerist vms. Selle Franklini asemel oli teine karakter seal hoopis treileris, lihtsalt Franklin sinna asemele pandud. Ja see relva switchimis ringike on samuti pärit ühest treilerist tulevahetusest.
kas gtaV konsoolide teema on kustutatud, et kogu arutelu on siia tulnud?
viimane nädal on eriliselt aktiivne see värk _________________ This message was sent from space using stargate
piraat262, huh? Need kõik on ingame mootoriga tehtud ju, otse mängu lindistatud. Mitmeid 5 minutilisi videosi seal KINOD-d on GTA V-s jms.. aga ma ei hakka siin spoilerdama.. kuid eks ma spoilerdan neid videosi vaadates, ongi hea, saab teada mida teha kui mäng käes Vähemalt storyt nad ei spoilerda nende videotega. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
elu peab ikka päris tühi olema kui sellise jura peale nii kikki kisub
ot:
Spoiler
ega jah, mõni mees on ikka väga märjaks läinud
_________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 25.08.2013 14:28:49, muudetud 1 kord
Täielik mõttetus niimoodi mingeid videojuppe vaatama hakata. Ise kannatan rahulikult PC versioonini ja peale treilerite ei hakka seni ühtegi gameplayd vaatamagi.
Ja 4ktanel peaks uuesti AM-i vist saama, endiselt topib oma videosi igalepoole..
Ja 4ktanel peaks uuesti AM-i vist saama, endiselt topib oma videosi igalepoole..
Kle lõpeta ära, ma postitan informatsiooni, AM pandi sellepärast, et ma saatsin oma fännid Origini teemasse koode võtme..
Samahästi võib keelata kõik youtube videod sellisel juhul. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kle lõpeta ära, ma postitan informatsiooni, AM pandi sellepärast, et ma saatsin oma fännid Origini teemasse koode võtme..
Samahästi võib keelata kõik youtube videod sellisel juhul.
Informatsioon oleks olnud video descriptionis olev link, mitte video ise. Juba kuskil teemas öeldi, et nende videote jaoks on eraldi teema.
ei imestaks, kui selline petitsioon rock*i endapoolne turuuuring.
Ah on ta jee, Rockstar teab juba et enamus neist häälte andjatest ja muud halajad tõmbaks pc versiooni torrentist alla ja nemad jäävad ikka rahata.
no jah eks on muidugi mingi hulk neid alati. samas hiljuti ostsin endale gta4 complete packi. kuigi oleks võinud ju tirida. aga ei viitsinud lihtsalt ajusid nu**ida ja ega ta stiimist kuhugi ära ka ei kao. ma ei tähtsustaks seda piramis teemat üle.
ei imestaks, kui selline petitsioon rock*i endapoolne turuuuring.
Ah on ta jee, Rockstar teab juba et enamus neist häälte andjatest ja muud halajad tõmbaks pc versiooni torrentist alla ja nemad jäävad ikka rahata.
no jah eks on muidugi mingi hulk neid alati. samas hiljuti ostsin endale gta4 complete packi. kuigi oleks võinud ju tirida. aga ei viitsinud lihtsalt ajusid nu**ida ja ega ta stiimist kuhugi ära ka ei kao. ma ei tähtsustaks seda piramis teemat üle.
just, gta 4 ostsime HV kolleegiga preorderina ja mõni aeg tagasi ostsin steamist ka complete gta collectioni, lihtsalt sellepärast, et nii vähe maksis ja ei oma enam dvd drive'i. money well spent. Ja usun üpris kindlalt, et ka uue gta ostan nii pea kui võimalik arvutile.
Arvestades, mida kõike Online pakkuma hakkab, siis ma usun, et juba sellepärast on inimesed "sunnitud" ehk mängu ostma. Kui muidugi Social Clubist kuidagi mööda viilida ei saa.
Just täpselt online ongi põhiline millepärast peaks ostma. aga kahju on sellest et windows live kinni pannakse, ilmselt selleks ajaks peaks olema pc peal ka väljas
Just täpselt online ongi põhiline millepärast peaks ostma. aga kahju on sellest et windows live kinni pannakse, ilmselt selleks ajaks peaks olema pc peal ka väljas
Miks kahju? See windows live on imo mõttetu lisa, ma mänguväliselt ei avanud/kasutanud seda kordagi. Olen õnnelik, et ära kaob.
Keda iganes huvitama peaks siis üks fänn postitas linki pea 100-le GTA5 videole mu fännilehele Facebooki _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel ju siia teemase alles eile lisas video, kus rääkis ka nendest 100 TV reklaamist, mis lekkinud ja video all oli tal isegi link sellele. Topeltpromo.
Sellist varjatud promomist ma pidasingi silmas. AM on poisile täiesti sobilik..
Ah lõpeta ära, HV-d olen koguaeg promonud ja ka oma videotes ffs.
Kes tahab neid videosi näha see vajutab linkile. Ei hakanud otse HV-sse panema kuna pole päris legaalne link ju. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.