|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas möödasõidul ületad kiirust? |
| Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
| Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
| Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
| Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
| Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
| Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
| Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
| Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
| Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 273 |
|
| autor |
|
ajuNolk
HV veteran

|
20.08.2013 20:02:36
|
|
|
| Telgjoone lähedal meeldib paljudele sõita kuigi võiks ääre poole hoida kasvõi selleks, et tagumine, kes mööda tahab minna, näeks paremini ette.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
20.08.2013 20:11:46
|
|
|
| Kolonnides sõites, on omast kogemusest alati mõni selline vend, kes ei saa aru, miks jumala eest hoian mina 100 - 200 meetrist vahet eesmise autoga, osad ralliässad teevad kiire möödasõidu ja siis jäävad samamoodi lõdva püksikummina ette töllerdama, teised jälle ei mõista ja jäävad mulle taha 5 meetri kaugusele heitgaase hingama. Kummastki sordist juhtidest kahjuks aru ei saa. Ja kõige rohkem häirivad ikkagi need, kes sellise pendeldava kolonni tekitavad. Kas veidi imelik ei hakka kui ühel hetkel peeglist sirgel 5 kilomeetrine rong autosid paistab? Selge on ju see, et kui sinu taha autod kogunevad, oled sa kõige aeglasem ja paljud juhid ei oska mööda sõita, seega vastutad sina oma teoga kõigi teiste liiklejate elude eest, kes rongi passima jäävad ja Pikivahest pühapäevakoolis piiblitundide vaheajal kuulnud pole. Ah, et miks? Sest alati leidub mõni, kellel on "kiire" ja sel juhul pole vahet, kas 16 autot korraga kolmes reas, teepeenra kaudu paremalt möödumine kõigist autodest või näiteks tavaline ühe/paari kaupa mööda sipsimine, olematusse vahesse pressimisega. Ühed ohtlikud need kõik. Piisaks ju ühest väikesest suitu, kuse, söögi, sirutus või elu üle järele mõtlemise pausist.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
20.08.2013 20:17:23
|
|
|
Mina olen kõigile võimaldanud möödasõidu, peeglisse vaatan, võtan vajadusel koomale, isegi gaasi lasen maha või pidurdan pisut kui vaja inimesel oma ritta saada, aga vat ulme möödasõitu ei tee ja ei taha et teised ka seda teevad.Meie maanteed ei ole piisavalt laiad 3 realiseks 90 km/h nagu sa arvad, käi kuskil piiri taga ja sõida kolmesel, siis räägi, kui käinud-sõittnud oled siis ma ei tea kust selline arusaam tuleb.
Teepervele tõmbamisest niipalju, et sealt leiame me jalakäijad,ratturid, rollerimehed jms seltskonna kes kasutavad joonetagust afaldiriba liiklemiseks. Kui sul mõni neist eessõitva auto tõttu "koomalevõttes" märkamata jääb siis minu õnnitkused. Ms, täna oli selliseid näha, sõideti niimoodi nt kaubiku taga....
Ka selle anname sulle andeks, et sina kolonnis 5m vahega üksteise pers:s sõidad, mina saan pikema vahe hoidmisega hakkama, tänan muretsemast.
Voltc, kui see on koht sinuarust liikluskultuuri tekkele siis tegelt ka, miski on sinu liikluskultuuri(tuse)s mäda, lõppeks on meil kõigil vaja elu tervisega kohale jõuda.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.08.2013 20:36:07
|
|
|
meil paraku lõppeb sõidurada joonega enamus teedel ja kolmekesi suht ohtlik sõita.
lätis/ leedud on remonditud uued trassid pm ehitatud 3 realisteks, samas ega seal selline sõit siis lubatud ole. aga kõik teevad seda ja teevad enamuses viisakalt
eks meilgi õpiks inimesed nii sõitma, kui teid oleks.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
20.08.2013 22:44:12
|
|
|
Tänan vastamas rbr, probleem ei ole järelikult sinus kui pikivahet hoida oskad ning sujuvast liikumisest lugu pead. Teepervele ronimine 90ga oleks sulaselge idiootsus, järgminekord soovitan seda teha sujuvalt hoogu maha võttes ning aeglasemat liiklejat kaubiku tagant mitte märgates ei saa pikivahe teps mitte ohutu olla? Piiritaga olen sõitnud, lisaks liiklen tihtipeale väikese poola seljakotiga, millega maanteel ökonoomne sõit käib 70 ja 80 vahel. Samas kujutage ette, see ei takista mul kasutamast peegleid ning teistega arvestamast Kolmerealine väljamaa mõttes on ju siiski tähistatud möödasõidutaskutega tee. Laiadel kaherealistel näiteks Riiast Kaunaseni olen näinud ka viies reas sõitmist, see ei tähenda, et see oleks koht kuhu pürgida ja et see oleks normaalne. Liikluskultuuri parandamise all pidasin siiski silmas üksteisega arvestamist, lisaks sellele muidugi paradoksaalselt peab alalehoidlikult arvestama, et kõik teised on täielikult debiilikud ja sooritavad alati kõige ebatõenäolisemates kohtades riskantseimaid manöövreid. Üks hea idee veel lõunanaabritelt on parempööret lubav rohelise noolega lisatahvel enamikel fooriga reguleeritud ristmikel.
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
20.08.2013 23:32:27
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| seda ikka teate, et homme mingi ulmekiirusemõõtmisetalgupäev on? |
Sai lõunal loetud selle kohta jah aga alustasid minu arust seda juba pühapäeval. Sõitsin 11 ajal õhtul Lasnamäelt Õismäe poole. Esimene patrull mõõtis kiirust kanalis, teine pesitses Järvevana teel ja kolmas Ehitajate teel. Pole varem sellisel teekonnal veel kolme kiirust mõõtvat patrulli kohanud.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.08.2013 09:11:58
|
|
|
wtf
| tsitaat: |
| Ohvritega liiklusõnnetuste arv on tänavu vähenenud, mullu samal ajal oli 860 õnnetust, tänavu aga 784. Vigastatuid on mullusega võrreldes 84 ja hukkunuid 25 vähem kui mullu. Politseikomissar Riho Tänak usub, et siin on oma osa ka sellel, et tasapisi on keskmised kiirused meie teedel hakanud vähenema. |
mina usun, et komissar ajab kägu.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
21.08.2013 10:44:24
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| seda ikka teate, et homme mingi ulmekiirusemõõtmisetalgupäev on? |
Hommikul Järvevanal raudteeülesõidu juures mõõdeti suisa kahe radariga.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.08.2013 10:45:12
|
|
|
Radarikiired pimestasid autojuhte...
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
21.08.2013 11:32:13
|
|
|
http://ohtuleht.ee/537752 pikem versioon
Midagi väga imelikku tuleb ta suust...
Nii näitabki paljudel spidomeeter maanteel sõites 120 km/h
Kes sõidab maanteel 120ga? See on siis 112-113? Mõni üksik. Tavaline voog käib ikka ühtlaselt 97 umbes, spido järgi siis 100 umbes.
Või see kus on 110 lubatud? See on jah jube ohtlik, kui sõita seal laial hea nähtavusega teel (kus mujal maailmas on 130) kaks kolm kilti kiiremini...
Nüüd mõni maailmaparandaja loeb ja vaatab, et tal ongi õigus, ta on koguaeg sõitnud maanteel 80-85ga keset teed, sest see on ohutum. Nüüd homsest hakkab ta sõitma 70-75 ja kedagi mööda ei lase.
Mis siis, et taga on hunnik ohtlikke olukordi, kui kõik tahavad mõõda saada...
See ei ole ju üldse nii ohtlik kui see kiirtee +2, selline mõrvari tunne tekib kohe...
Tihti hukkub kihutamisse mitte puutuv liikleja
Ega jah, esiteks istume kõik juuatäis juhi autos ilma vööta, teiseks muidugi seda juuatäis juhti nüüd huvitab mis see kiiruspiirang on onju...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.08.2013 11:37:30
|
|
|
Normal. Ma sõidangi spidomeetri järgi. Oleks vaid selliseid juhte rohkem.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
21.08.2013 11:39:28
|
|
|
? Imelik kah kui sa tahho järgi sõidaks...Või arvad, et kõik kasutavad kepsi?
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
21.08.2013 11:41:40
|
|
|
| Ma sõitsin üleeile 140ga, aga siis tuli liiklusseadus meelde ja sõitsin aeglasemalt
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
21.08.2013 11:42:08
|
|
|
| iir, olen näinud 90ndate taksomersut pillel spidot polnud, aint tahhomeeter...
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.08.2013 11:43:15
|
|
|
| iir kirjutas: |
| ? Imelik kah kui sa tahho järgi sõidaks...Või arvad, et kõik kasutavad gps'i? |
FTFY... vihkan kui öeldakse sõna "keps", teinekord lähen nii närvi, et kaotan aru.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.08.2013 11:47:38
|
|
|
| "Kogu töö tegelik eesmärk on, et liiklusvoog näiteks maanteel liiguks umbes 85 km/h. Sel juhul peaks auto spidomeeter näitama reaalselt umbes 90 km/h," kinnitab Tänak. |
Hah, lubage naerda. Ise sõidavad tüübid samuti gepsu järgi 95km/h (spido näitab 100 km/h). Eile õhtul just ühel sõitsin taga.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
21.08.2013 11:55:49
|
|
|
| sõidan tartu-jõhvi maanteel 100ga suht koguaeg, spido järgi 105 umbes siis, politseid olen ka paar korda näinud, aga inimesed vilgutavad juba tulesid tükk maad enne, et saab kiiruse 95 peale tagasi lastud.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
21.08.2013 12:03:14
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| ? Imelik kah kui sa tahho järgi sõidaks...Või arvad, et kõik kasutavad gps'i? |
FTFY... vihkan kui öeldakse sõna "keps", teinekord lähen nii närvi, et kaotan aru. |
Kas "geps" on parem? Kuidas seda detaili, mis kolbi ja väntvõlli ühendab nimetada tohib?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.08.2013 12:20:00
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
FTFY... vihkan kui öeldakse sõna "keps", teinekord lähen nii närvi, et kaotan aru. |
Kas "geps" on parem? Kuidas seda detaili, mis kolbi ja väntvõlli ühendab nimetada tohib?  |
kui räägid globaalsest positsioneerimissüsteemist, siis ütledki gps. kui räägid kolvi ja väntvõlli kontekstis, siis ütledki keps.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
21.08.2013 12:22:18
|
|
|
| Radarikiired pimestasid autojuhte... |
FTFY need kiired ei pimesta autojuhte
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
21.08.2013 22:07:18
|
|
|
| voltc kirjutas: |
Tänan vastamas rbr, probleem ei ole järelikult sinus kui pikivahet hoida oskad ning sujuvast liikumisest lugu pead. Teepervele ronimine 90ga oleks sulaselge idiootsus, järgminekord soovitan seda teha sujuvalt hoogu maha võttes ning aeglasemat liiklejat kaubiku tagant mitte märgates ei saa pikivahe teps mitte ohutu olla? Piiritaga olen sõitnud, lisaks liiklen tihtipeale väikese poola seljakotiga, millega maanteel ökonoomne sõit käib 70 ja 80 vahel. Samas kujutage ette, see ei takista mul kasutamast peegleid ning teistega arvestamast Kolmerealine väljamaa mõttes on ju siiski tähistatud möödasõidutaskutega tee. Laiadel kaherealistel näiteks Riiast Kaunaseni olen näinud ka viies reas sõitmist, see ei tähenda, et see oleks koht kuhu pürgida ja et see oleks normaalne. Liikluskultuuri parandamise all pidasin siiski silmas üksteisega arvestamist, lisaks sellele muidugi paradoksaalselt peab alalehoidlikult arvestama, et kõik teised on täielikult debiilikud ja sooritavad alati kõige ebatõenäolisemates kohtades riskantseimaid manöövreid. Üks hea idee veel lõunanaabritelt on parempööret lubav rohelise noolega lisatahvel enamikel fooriga reguleeritud ristmikel. |
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
22.08.2013 00:42:51
|
|
|
keegi ei tea, kust fiat126'te veel saaks, eestist ? tahaks omale ka sellist pilli
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
22.08.2013 07:39:25
|
|
|
Audi rikkus pidevjoone reeglit, et jõuda kiiresti poodi.
Spoiler 
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
22.08.2013 08:09:19
|
|
|
ajuNolk, see on see ristmik, mille üle siin vaieldi mingi aeg, et kas on fooriga reguleeritud ülekäik või nö klassikaline ristmik?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
22.08.2013 08:15:45
|
|
|
| Jänes kirjutas: |
| voltc kirjutas: |
Tänan vastamas rbr, probleem ei ole järelikult sinus kui pikivahet hoida oskad ning sujuvast liikumisest lugu pead. Teepervele ronimine 90ga oleks sulaselge idiootsus, järgminekord soovitan seda teha sujuvalt hoogu maha võttes ning aeglasemat liiklejat kaubiku tagant mitte märgates ei saa pikivahe teps mitte ohutu olla? Piiritaga olen sõitnud, lisaks liiklen tihtipeale väikese poola seljakotiga, millega maanteel ökonoomne sõit käib 70 ja 80 vahel. Samas kujutage ette, see ei takista mul kasutamast peegleid ning teistega arvestamast Kolmerealine väljamaa mõttes on ju siiski tähistatud möödasõidutaskutega tee. Laiadel kaherealistel näiteks Riiast Kaunaseni olen näinud ka viies reas sõitmist, see ei tähenda, et see oleks koht kuhu pürgida ja et see oleks normaalne. Liikluskultuuri parandamise all pidasin siiski silmas üksteisega arvestamist, lisaks sellele muidugi paradoksaalselt peab alalehoidlikult arvestama, et kõik teised on täielikult debiilikud ja sooritavad alati kõige ebatõenäolisemates kohtades riskantseimaid manöövreid. Üks hea idee veel lõunanaabritelt on parempööret lubav rohelise noolega lisatahvel enamikel fooriga reguleeritud ristmikel. |
Spoiler 
 |
Spoiler 
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
22.08.2013 10:18:51
|
|
|
| Sama ristmik jah. Palju loovust võimaldav rist.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.08.2013 14:53:46
|
|
|
| Kelk News Agency kirjutas: |
| Suvised sandaalid ehk rannas käimise plätud on kõige ohtlikumad jalanõud, kui olla nendega autoroolis. Värske uuringu kohaselt on plätud süüdi ligi 1,4 miljoni briti iga-aastastes autoavariides. Isegi kontsakingad ei tekitanud nii palju pahandust, kui õhukese põhjaga plätad. Põhjuseks peetakse seda, et plätades on raskem pidurdada. Autoga sõitmiseks on järgmiseks halvim valik sõita palja jalu. |
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
22.08.2013 14:56:04
|
|
|
Põhjuseks peetakse seda, et plätades on raskem pidurdada
|
No see kehtib küll vaid mingite pudijalgade kohta
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.08.2013 15:02:02
|
|
|
| paljas jalg kindlasti ohutum, kui pläta.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
22.08.2013 15:04:12
|
|
|
| Plätudega küll raske sõita pole.
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
22.08.2013 15:07:34
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| Plätudega küll raske sõita pole. |
Mis siis. Hoiatus on antud ja nüüd peab alati sõnu peale lugema kui näete plätuga juhti. See on lausa eluohtlik ja plätuga sõitmist ei tohi tolereerida. Ühiskonnast tuleb plätuga sõitmine välja juurida. Autos peaksid olema alati sõidukingad.
See plätukartus on enamvähem sama nagu tudiludi jalgratta esipiduri kartus... (keegi kunagi kuskil on üle lenksu lennanud ja nüüd on ilmselge, et esipiduri kasutamine jalgrattal on keelatud tegevus)
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
22.08.2013 15:16:14
|
|
|
bljätu jäi piduripedaali taha kinni, kui pidurdama hakkasin.. tekkis väike paanika juba, eesolev auto lähenes. jalga korralikutl pedaalile ei saanudki,.
Peale seda on mul autos alati mingid normaalsemad papud, plätudega mina rohkem ei sõida
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
22.08.2013 15:23:13
|
|
|
Pole mingit probleeme sõita paljajalu või plätudega. Ma ei tea mida te seal rapsite, et suudate jalanõu kuhugi pedaali taha suruda
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
22.08.2013 15:24:35
|
|
|
| kui õhukese põhjaga plätad |
Mis see õhuke põhi (TALD) siia puutub? Et kui vaja jalg uksest välja lükata ja pidurdama hakata siis tald kulub liiga kiiresti?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
22.08.2013 16:13:22
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| Suvised sandaalid ehk rannas käimise plätud on kõige ohtlikumad jalanõud, kui olla nendega autoroolis. Värske uuringu kohaselt on plätud süüdi ligi 1,4 miljoni briti iga-aastastes autoavariides. Isegi kontsakingad ei tekitanud nii palju pahandust, kui õhukese põhjaga plätad. Põhjuseks peetakse seda, et plätades on raskem pidurdada. Autoga sõitmiseks on järgmiseks halvim valik sõita palja jalu. |
|
mina küll sõidan vajadusel ja võimalusel paljajalu. Saab pidurdada sama hästi, kui jalatsitega.. Millest selline arusaam? Sandaale ja või plätusi kasutan igapäevaselt, kuna suvel on jalgadel palav.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
22.08.2013 16:19:01
|
|
|
| Kroksidega on hea sõita.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
22.08.2013 20:13:38
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
Venemaa. 20-ndast sekundist
Spoiler 
|
Mitte päris see, aga ukrainlaste etteaste koos lompidega :
Spoiler 
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.08.2013 20:15:56
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
| Tanel kirjutas: |
Venemaa. 20-ndast sekundist
Spoiler 
|
Mitte päris see, aga ukrainlaste etteaste koos lompidega :
Spoiler 
|
miks sa lõpus peaaegu seisma jäid?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
22.08.2013 20:20:14
|
|
|
Ma ei mäleta Aga võin ainult oletada, et pelgasin ehk miiniauku lombi põhjas...
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
22.08.2013 21:54:28
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
| salatoimik kirjutas: |
|
mina küll sõidan vajadusel ja võimalusel paljajalu. Saab pidurdada sama hästi, kui jalatsitega.. Millest selline arusaam? Sandaale ja või plätusi kasutan igapäevaselt, kuna suvel on jalgadel palav. |
Peavad sobivad plätud olema, et kanna peale toetades jalast ära ei sõidaks.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
22.08.2013 22:35:14
|
|
|
| Varbavahedega on võimatu sõita, kand jääb alati siduri alla ja siis venitab siduri välja. Seega võtan jalast ära ja sõidan jalanaha kontaktil.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
23.08.2013 00:15:10
|
|
|
| ma mingi pool aastat juba nike plätudega sõitnud, ei ole siiani ühtegi probleemi tekkinud. kui sõidad plätudega, mis 5 numbrit suurem on siis võibolla jah kipuvad jalast ära tulema koguaeg
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
23.08.2013 09:35:29
|
|
|
| Varbavahedega on võimatu sõita, kand jääb alati siduri alla ja siis venitab siduri välja. Seega võtan jalast ära ja sõidan jalanaha kontaktil. |
Vahva... juba aegade algusest on toodetud ka autosid millel siduripedaal puudub
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
23.08.2013 11:05:13
|
|
|
| Varbavahedega on võimatu sõita, kand jääb alati siduri alla ja siis venitab siduri välja. Seega võtan jalast ära ja sõidan jalanaha kontaktil. |
Vahva... juba aegade algusest on toodetud ka autosid millel siduripedaal puudub |
+1 a ju tegemist kontrollifriigiga, kes tahab kõike kontrollida, pedaali ja pulka jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
23.08.2013 11:07:59
|
|
|
Et liiklussituatsioonides auto puhtalt kriisiolukorrast välja juhtida. Kunagi ju ei tea millal keegi ette keerab või külglibisemisse satutakse
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |