Ma ei saa aru, mis vahet on kuskohast keegi infot saab? Nagu mingid viie aastased
Ärge kibedusest lõhki minge _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ise nii saamatud, et muud üle ei jää kui teisi ainult taga kiruda? Päris kurb on Eestlane olla ikka vahel.
Kahju, et ise ka aru ei saa, et hoopis sina oled siin kohal jorss. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kui mängus Eestist nimetatakse, kirjutatakse, siis miks mõni kasutaja tuleb ohkima ja ähkima, et eestlane on ikka nii "tobe"? See on reklaam meile, mille üle võiks olla rõõmus.
Tegin ka eeltellimuse siis...
Aga huvitav on see, et ma sain miskipärast 2 võtit.
Esimene aktiveeris mängu aga teist ei oska nagu kuskile panna.
Any ideas milleks teine on? _________________ Aita suve, söö lund!
Tegin ka eeltellimuse siis...
Aga huvitav on see, et ma sain miskipärast 2 võtit.
Esimene aktiveeris mängu aga teist ei oska nagu kuskile panna.
Any ideas milleks teine on?
Nu eks ikka sellepärast, et mõne ahviga jagada. Tegelt kas see teine võti mis item unlock või multiplayeri värk ei ole? Ise peaks enda mängu homme kätte saama
Ma ei leia kuh seda sisestama siis peaks.
Uplay,Stteam ja Origin igatahes seda võtit ei taha...:S
Lisapakid jne. peaks ka siis uPlay ju sööma.
EDIT: Neverwmind ... leidsin menüüs kolades koha kus redeem code.
See võttis selle vastu aga mis ta andis ei märganud:S _________________ Aita suve, söö lund!
No ikka eriti crap performance sellel mängul. DX9, kõik high on max hetkel, mis välja võtan. Midagi kõrgemaks timmin on selline lag, et võimatu pelada.
Kaart: GTX 760 OC
Prose: I3 3220@3,3ghz
Peaks justkui rohkem välja võtma sellest mängust.
E: leidsin uued driverid ja peale seda mängitavam. FPS 40-60 kõigub DX11 + high ning vahest tuleb isegi sellise FPS juures lag sisse.
E2: http://www.youtube.com/watch?v=GihH6AOz0GM keegi seda fixerit siit tõmmata saab või see mingi BS ?
Mingi kala sees jep. Olen netist veel lugenud, et kasutajad, kellel tunduvalt lahjem raal ja jookseb perfektselt, aga uuema peal probleemid. Lasin täna mingid uued Nvidia beta driverid peale, aga täielikult see ei parandanud.
Traileris vaatasin, et kas on seal õlu või mis kirjas
Spoiler
Aa ja kui kuulata neid vaenlasi natuke siis päris head teksti ajavad, kahjuks vene keeles aga midagi sain aru "Mis sa mingi soomlane oled v?" _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Mingi kala sees jep. Olen netist veel lugenud, et kasutajad, kellel tunduvalt lahjem raal ja jookseb perfektselt, aga uuema peal probleemid. Lasin täna mingid uued Nvidia beta driverid peale, aga täielikult see ei parandanud.
AMD süsteemi peal kõik tipp-topp korras FX-8350/HD7950. Võib julgelt kõik põhja lükata, pole droppe kah.
Midagi siin tegin vahepeal, driverid reinstallisin nt ja nüüd ultra peal kannatab mängida isegi, aga ikkagi 50-60 fps juures tulevad hullemad laggid sisse. Eks peab korralikke uusi drivereid ootama, aga selleks ajaks juba mäng läbi .
Vaatan, et Splinter Cell-ist on Mass Effecti pintsliga üle tõmmatud. Fisher näeb ja kõlab rohkem Shepardi moodi kui vana hea Sam Fisheri moodi. Lennuk meenutab ka ME-d, tuunid oma õhulaeva. Hääl andis Fisherile palju juurde, see uus hääl kõlab nii nõrgalt ja noorelt, erit vaadates kui vana tegelane on.
Vaatan, et Splinter Cell-ist on Mass Effecti pintsliga üle tõmmatud. Fisher näeb ja kõlab rohkem Shepardi moodi kui vana hea Sam Fisheri moodi. Lennuk meenutab ka ME-d, tuunid oma õhulaeva. Hääl andis Fisherile palju juurde, see uus hääl kõlab nii nõrgalt ja noorelt, erit vaadates kui vana tegelane on.
Opium Farm on üsna lihtne kui 4 korda proovida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lihtsalt tulistamisega peale lennates on suht lihtne. Mitte kedagi tappes on teine asi _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas kellelgi teisel ka mäng lampi iga natukese aja tagant minimizib? Assassin's Creed 3 oli sama teema ja ei leidnudki lahendust. Muidu häiriks ainult veidi, sest alt-tabi vajutades tuleb pilt koheselt tagasi, aga Blacklisti puhul automaatselt skippib cut-sceneid kui samal ajal pildi eest ära viskab.
Internetist ei leidnud, et kellelgi teisel oleks selline probleem... Win7, GeForce 650M.
Edit: Viga ei ole siiski mängus vaid kuskil windowsis. Alguses arvasid, et kuna AC3 sama probleem, siis on Ubisofti mängudega minu arvutil mingi jama, aga ühiseks teguriks osutus hoopis see, et kasutan gamepadi mõlema mängimiseks. Seetõttu arusaadav, sest ma pidevalt ei reaktiveeri seda akent sellele hiirega vajutades vms. Nüüd tuleb ainult üles leida, kas probleem seisneb Windowsis või mõnes programmis. _________________ TALUSILDID
Mõnus mäng. Chaos Theory vastu muidugi ei saa aga ootamatult hea vaatamata kõigele.
Lõpp oli küll jah, minu meelest, päris saast (odav, jama jms) võrreldes ülejäänud mänguga. Jutt käib siis viimasest mängitavast osast, mitte videost. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle ka meeldib.parem kui eelmine osa conviction vist oli .. jookseb päris hästi ka mu vanaraua peal, probleeme ei ole Suht raske on ainult.. ise olen alles vist kolmandas missioonis kuskil Liibüas vist ? hiilin küll omastarust ja võtan vahel vaikselt mõne kuti maha,aga ikka keegi näeb mind ja siis läheb andmiseks Kas see loeb ka siin mängus midagi et kas hiilid vaikselt mööda või vahet pole palju mehi maha notid ? Nende valguse effektidega on natsa üle pingutatud ? esimestes cellides oli seda pimedust natsa rohkem ikka kus sai vaikselt toimetatud
Sai ka veidikene pelatud, siiamaani täitsa tip-top. Kindlasti parem, kui eelmine osa, aga nagu juba mainiti, chaos theory vastu ei saa kaugelti mitte.
Kuna mängin kõige raskema peal, siis kohati ikka väga raske hiilida ja paratamatult peab päris palju kille tegema. Ja loomulikult mõnda kohta tuleb sada korda teha..
Aga bueno, piisavalt köitev, et mitu tundi järjest mängida
Sain ka läbi tehtud.
Arvamus: Parem kui eelmine osa aga alsest slpinter cellist on asi kaugel.
Hetkel on nagu iga teine 3rd person shooter kahjuks. _________________ Aita suve, söö lund!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.