aga üldiselt, mul sai tahtmine netis kaevata otsa ja panen lihtsalt lingi:
http://www.moonlandinghoax.org/15.html _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ega see tuumapomm ei olnud, et suur kraater maha jääb
Selleks ei pea isegi mingit teadlaste kirjutatud artiklit lugema, piisab lihtsast talupojaloogikast ja koolifüüsikast - seal oli gaasisurvet pinnasele umbes sama palju kui sul Maa peal helikopteri maandumisel on - kogumass oli 14½ tonni, kaal siis sama mis 2,4 tonnisel kopteril Maa peal. excalibur, on sul üsna tavalise suurusega kopterite maandumiskohtadest nähtavad kraatrid ette näidata?
Palun vabandust, aga tõesti. Kuul maandumise kohta üks jaburus teise otsa ja lõppu ei tule. Nüüd siis leiti ühe kunstniku nägemus ja tahetakse, et reaalsus sellega klapiks.
Kunstniku
nägemus
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
andresv, tegemist on luureametkondadega?
need on küll riigi alluvuses aga oma iseloomu tõttu ei saagi oma tegevust detailides avalikustada.
ei karda mitte päevavalgust vaid subjektide teadmiste avardumist sinnamaani, et on järgmisi uusi tööriistu vaja. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
äkki higistas, kuna füsioloogia on selline, hoolimata küsimusest?
isiklikult olen inimene, kel pea jubedalt higistab, isegi, kui muidu on norm - lihtsalt pea tõmbab märjaks, isegi rahulikult magades võib esineda
parem pea, kui jalad _________________ ☠
isiklikult olen inimene, kel pea jubedalt higistab, isegi, kui muidu on norm - lihtsalt pea tõmbab märjaks, isegi rahulikult magades võib esineda
parem pea, kui jalad
ot:
Või üle keha...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
A prominent Texas politician, who is running to be the state’s next Attorney General, said this week his state is actively preparing to secede from the union and become an “independent nation” if the U.S. “falls apart.”
9.11 oli sisetöö, see on fakt, www.ulmefilm.ee vaata lähemalt saad targemaks _________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kolmapäevases Pealtnägijas räägiti ka meie alternatiivmeediast. Telegram.ee juht ei tundunud küll absoluutselt seda kõike jama uskuvat, mida nad avaldavad. Vana hea “it's just business nothing personal...”
Päris lahe oli see, kui juunis-juulis tuli telegram.ee tibin oma kahe vannitoas filmitud annetuste lunimise videoga välja. Esimene oli stiilis a la neil nädalaga vaja kokku saada kolm tonni, muidu panevad pillid kotti, kuna elatuvad ainult isiklikust rahast. Teine video tuli hiljem ja seal tänati heldeid annetajaid. Augusti esimesel nädalal nägin sama tibi suundumas Lennart Meri-nimelises lennujaamas soojale maale lendavale lennukile _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.