praegune kellaaeg 20.06.2025 00:43:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Oracle
HV kasutaja

|
20.08.2013 18:46:05
Aidake veebileht IE8 ja mobiiliga normaalselt nähtavaks teha |
|
|
Tere
Olen seda veebilehte nüüd timminud ja testinud erinevate brauseritega (Chrome, IE10, Opera, FF, Andriodi tahvel) nii, et igal pool oleks see normaalselt nähtav. Aga probleemiks on jäänud Windows XP all olev Internet Explorer 8 ja näiteks mobiilidel (Windows Phone). WXP all olev Chrome näitab lehte ilusti.
Eks mu kood ei ole perfektne, sest alles katsetan ja uurin, ning kusagil tekib mingi jama.
Kui kellelgi on aega ja oskusi viidata või aidata see leht enam-vähem normaalselt nähtavaks saada neis kohtades, siis oleksin väga tänulik.
http://www.rongulasteaed.edu.ee/Proov/index.html
Tänud,
Oracle
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
20.08.2013 20:35:19
|
|
|
Tegin su lehe source põhjal 1-1 lehe ja toimib ka IE8 ning aru ma ei saa, miks sul ei tööta. Need ümarate nurkade puudus on et browser ei toeta sellist tehnoloogiat aga üldpilt on minu serveris ok. (muudetud on ainult css lingid otseteedeks sinu serverisse) Muidugi JS tuleks sul kõik funktsioonid esimese $(document).ready(function () { sisse tõsta mitte eraldi iga funktsiooni jaoks $(function () { rakendada ning kogu JS osa panna head tagide vahele. Lehe alguses võiks määrata kindla <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> et kõik browserid ka seda kasutaks mitte nii nagu nad soovivad, kuid see ei sega asja toimimist hetkel.
http://www.muffimaania.net.ee/average/rongulasteaed2.html
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
21.08.2013 22:48:05
|
|
|
Suur tänu vihjete eest, püüan täiendused siise viia.
Imelik jah et sinu versioon töötab. Mul näitab sellisena.
Edit:
Oh jess, tööle sain. Võrdlesin sinu ja enda koode. Seal oli ühes lõigus minul täpitähed nii:
sõbrapäeva tähistamine
Kui selle korda tegin siis näitab ilusti. Super!
Nüüd veel väiksemad kalad vaja siluda. Nagu veidi parem lahendus esilehel rühmade logodele, et ei jookseks nii väga teksti sisse. Ning Windows Phone ja Androidi peal taustapilt pole fixed.
Igaljuhul tänud veelkord.
Edit:
Kuidas saada logod skaleerivaks IE8-ga. Kõik muud brauserid näitavad ilusti.
Vb ei peakski tabelina seda tegema?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
andiweb
HV vaatleja
|
23.08.2013 00:09:57
|
|
|
Menüü font on täitsa lahe, aga mujal on ikka väga-väga raske lugeda ja aru saada. Kodulehe eesmärk on ikkagi kiirelt ja lihtsalt infot anda, hetkel peab ikka palju vaeva nägema, et sealt midagi aru saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|