praegune kellaaeg 18.06.2025 01:11:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alts
HV vaatleja
|
20.08.2013 15:27:39
Sülearvuti ja monitoril lühis? |
|
|
Tervist,
Ma täpseid asjaolusi ei tea, kuna see juhtus vanaisal ja mina voolust midagi ei jaga ning nüüd taküsis mult nõu.
Igatahes:
Sülearvuti on tal ühendatud samasse pikendusjuhtme peassase nagu monitor ja veel üks laua lamp. Sülearvutil akut taga ei olnud. Laua lambil oli kuidagi mingi lühis tekkinud ning enam monitor ja sülearvuti tööle ei läinud. Akuga sülearvuti tööle läks. Seega arvuti ise on korras. Aga kuidas tänapeva monitoridel sülearvutitel on? Ma eeldan et seal ikka mingid kaitsmed vahel? Mis selle monitoriga nüüd teha? Kas see on tuksis? Sama lugu siis sülearvuti laadimis juhtmega. Ma eeldan et selles adapteriis on kaitsmed sees?
Igatahes mis edasi? Mis täpselt juhtus? Kus/mida parandada?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.08.2013 16:05:23
|
|
|
Jah, nii monitoris kui läppari laadijas on olemas kaitseahelad küll. Nii, et pead kellegi otsima, kes testriga ja jooteklolviga sina peal on. Las mõõdab kaitsed üle ja vahetab läbiläinud välja.
Kuigi, tasub valmis olla - läppari puhul ka selleks, et võib uut laadijat vaja minna, kuna vana enam pole remonditav.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
20.08.2013 16:33:13
|
|
|
Vanaisa lasi siis pikendusjuhtme sees oleva kaitsme läbi või mida? No vahetab siis kaitsme välja või ostab uue pikendusjuhtme, sedapuhku ilma kaitsmeta.
Või lasi ta elektrikilbis kaitsme läbi ja istub nüüd üldse ilma vooluta?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|