Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Arvuti ja monitori transportimine treppimööda ja korraga ei ole just parim mõte märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Cyberlord
HV Guru

sõnum 12.02.2004 20:26:50 Arvuti ja monitori transportimine treppimööda ja korraga ei ole just parim mõte vasta tsitaadiga

Nojah ei oskagi enda lolluse peale midagi öelda-
Käisin arvutiga tööjuures täna ja koju minnes lootsin aega/jalavaeva võita tassides monitori ja korpuse korraga tuppa.
Kõige lollim idee, mis üldse olla saab. Jõudsin 0.5 korrusepeale ja korpus lendas vastu maad, murdus nii klaas kui ka esipaneeli alumine vasak nurk icon_evil.gif
Ok see selleks aga peale seda "vahejuhtumit" hakkas ka mu stripis olev Maxxtor klõppsima nagu segane ja masin on megauimane (õnneks on olemas kodus ka teisi arvuteid ja hetkel üritan kogu enda träni ära copyda sealt).
Ja nagu sellest veel vähe ei oleks, siis oli homseks lubatud korpus mahamyya kasutajale Pescador kuid nüüd on kaup rikutud.

Väga masendav igatahes..... icon_neutral.gif
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2004 20:30:48 vasta tsitaadiga

Mnjaa... KA ma ise niimoodi viiendale yles alla jooksnud. Mitmeid kordi. 15" monitor yhes kaenlas ja case teises... Õnneks on nüüd koduses majapidamises 19" molu ja seda juba kaenlasse ei võta icon_smile.gif Sul muidugi kefasti läks jah siis.. HEa et vähemalt data kätte saad.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 12.02.2004 21:19:38 vasta tsitaadiga

mitme krooni eest kahju siis tuli ????
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cyberlord
HV Guru

sõnum 12.02.2004 21:37:04 vasta tsitaadiga

Korpus on pees omadega, seega vast mingi 450.- (selle hinnaga oleks homme mahamüünud). Kõvaketta saab vast ära vahetada sest mingeid jälgi tal kukkumisest pole aga kui ei saa, siis on mingi 1700.- mats.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 14.02.2004 00:35:53 vasta tsitaadiga

Irw selle peale aga mul tuli sõbra kolimine meelde, kui telekas kukkus esimesl krrusel vastu maad. Kõigepaelat ühe nurgaga ja siis keeras ka ekraani peale icon_lol.gif Uskumatul kombel hakkas ta veel pärast tööle. Kuigi ma arvasin, et telku nurk lendab puruks. Mehe enda kommentaar ole et ei jõudnud enam käes hoida icon_eek.gif Ma viskasin siis telku sülle mingi 35-40 kilo oli vast. Ja viisin õigesse kohta 8)
Vot sellepärast tulebki trennis käia mitte kogu aeg HV s vahtida icon_wink.gif Muidu peate minema oma molu tassima kedagi muud kutsuma/palkama.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 14.02.2004 16:39:45 vasta tsitaadiga

Mul on nii mõnigikord lennanud paras posu plaate vastu maad, kui korpus süles. Õnneks oli kahju aint karpide osas
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
argo
HV kasutaja
argo

sõnum 14.02.2004 18:50:00 vasta tsitaadiga

oioi..ma loodan et endal kunagi sellist asja ette ei tule et midagi katki kukub...ja kahju võib kah päris suureks osutuda.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
CoperniK
HV kasutaja

sõnum 14.02.2004 20:59:08 vasta tsitaadiga

teate,poisid,putru tuleb ka vahetevahel syya@Irwe
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 15.02.2004 07:39:54 vasta tsitaadiga

muhvn kirjutas:
Irw selle peale aga mul tuli sõbra kolimine meelde, kui telekas kukkus esimesl krrusel vastu maad. Kõigepaelat ühe nurgaga ja siis keeras ka ekraani peale icon_lol.gif Uskumatul kombel hakkas ta veel pärast tööle. Kuigi ma arvasin, et telku nurk lendab puruks. Mehe enda kommentaar ole et ei jõudnud enam käes hoida icon_eek.gif Ma viskasin siis telku sülle mingi 35-40 kilo oli vast. Ja viisin õigesse kohta 8)
Vot sellepärast tulebki trennis käia mitte kogu aeg HV s vahtida icon_wink.gif Muidu peate minema oma molu tassima kedagi muud kutsuma/palkama.
sellega tuleb mul meelde üks juhtum kui ma mingi 10[1998a] aastaselt kogemata teleka laua ymber ajasin ja telekas kukkus kinekoobi peale, siis käis mingi kõrvulukustav pinin ja pärast olid menüü värvid muutund, telekat ise tööle ei julgend panna ja ootasin kui vanemad koju tulid, juhtunust ma neile ei rääkind ja kui telekas tööle pandi akkas see tööle ja töötab siiamaani icon_lol.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
tryku
HV kasutaja
tryku

sõnum 15.02.2004 10:13:34 vasta tsitaadiga

veidi OT vist aga kuangi vedasin lumesajus kasutaja argo poole 15 tollist monitori ja sinna jõudsin oli veidi märja võitu see kopruse kuviatasime ära ja hääled sisse praxus ja ragisex nii mis kole ja siis lülitasime montiori välja fööniga kallale paar minti kuivatamist ja töötas nagu uus..vedas meil
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 15.02.2004 10:31:25 vasta tsitaadiga

[Veidi veel enam OT] : Sai väikse klutina koos sõpradega kuskilt leitud terve kineskoop, mis oli ära visatud ... kuna vanus oli selline, mil pidi kõikvõimalikke asju proovima õhku lasta, siis loomulikult sai proovitud kineskoobist kõmakat välja ajada !
3 poisiklutti siis jäid vahtima ... 1 võttis tellisega hoogu ja virutas otse kineskoopi.
Sain aru et veidi vedas alles siis, kui enne kineskoobi teravas otsas asunud paari-kolme kilone metallijurakas ~20 cm kauguselt mu peast möödus ning lõpuks 20 meetrit eemal maandus.

Juhtub !
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 16.02.2004 23:38:53 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=7804&start=200
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 17.02.2004 02:27:21 vasta tsitaadiga

On see naljakas kui midagi puruks kukub ja raha vasta taevast lendab? icon_eek.gif beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Arvuti ja monitori transportimine treppimööda ja korraga ei ole just parim mõte
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.