praegune kellaaeg 17.06.2025 16:52:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mpmm
HV vaatleja
|
15.08.2013 11:04:21
Kõlarid + kõlarid monitoris |
|
|
Tere, sain siis "uue" monitori. Sellel on küljes kaks väikest kõlarit. Ühendades monitori uninstallis/disablis see mu senise helikaardi draiveri.
Installisin siis uuesti peale draiveri ja sain heli tagasi ja nüüd tekkis küsimus. Kuidas ma saaksin panna korraga tööle lauakõlarid + monitori kõlarid ?
Andmed on järgmised: WinXP, Creative PCI sound blaster 5.1 kaart, monitor fujitsu-siemens 43B1-M
_________________ valge neeger. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
16.08.2013 10:35:24
|
|
|
Kuidas saab monitor iseenesest draivereid uninstallida? Kuidas ta arvutiga ühendatud on (lisaks videokaablile)? USB? Siis installib ta monitori teise helikaardina ja määrab selle default kaardiks.
tsitaat: |
Kuidas ma saaksin panna korraga tööle lauakõlarid + monitori kõlarid |
Kui 5.1 kaart, lased ühe stereopaari kõlaritesse, teise monitori. Kas tal audiosisend on, seda Su postitusest ei selgu...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
mpmm
HV vaatleja
|
18.08.2013 14:39:42
|
|
|
No Sisoft Sandra ei näidanud peale monitori ühendamist peale MIDI seadme ühtegi helikaarti. Monitor on ühendatud ainult videokaabliga. Ega ma ise ka imestasin,et kuidas selline asi üldse olla saab Päris võhik pole ka arvutialal.
_________________ valge neeger. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|