Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.08.2013 00:26:19 vasta tsitaadiga

Jah, kui ikka lühikese aja jooksul 20 uut posti tekib, siis ilmselgelt on kelleltki kopter ära võetud. thumbs_up.gif
kopp.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lordlesta
Kreisi kasutaja

sõnum 14.08.2013 00:32:55 vasta tsitaadiga

rofl.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
mtv0308
HV kasutaja

sõnum 14.08.2013 09:52:51 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin, et oppa, poste nagu lompe peale vihma seega pidi midagi Standalone kohta lekkima aga hoopis mingi tegelane kisab kopteri üle...GOD DAMN IT!
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 14.08.2013 10:32:45 vasta tsitaadiga

Sisimas juba aimasin, et postituste rohkus on tingitud Kalme tegevustest icon_razz.gif Kas õhtul, kui server maha läks, polnud mitte põhituumik HV'st Wastelandi lainetel üldse?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
Tanel889
HV kasutaja
Tanel889

sõnum 14.08.2013 11:32:47 vasta tsitaadiga

Keegi jäi paarist pixlist ilma ja nutt ning hala lahti? coolstorybro.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 14.08.2013 11:48:14 vasta tsitaadiga

M110 SD ja m107 on ka serveri loot tables :O ? Mingid killimised praegu käivad serveris.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 14.08.2013 13:50:22 vasta tsitaadiga

Leo möllab jälle nagu ma näen. Vahepeal ta siin ei möllanud, vaid möllas dayzero foorumites ja nõudis oma tahtmist ja saadeti pmst perse. Äkki sai banni sealt, ei tea. Nüüd siin tagasi jälle icon_biggrin.gif
Hoora vähem masinaid ja ära lenda, siis ei ole mingi dc tõttu kaotada kah midgi
Lovvi kirjutas:
Küsida "Miks läks server ilma hoiatuseta" oleks olnud piisav.

Badassid niimoodi ei küsi. Ma arvasin, et ta on ikka üle 20 aga iga postiga tundub, et pigem alla 14.
Masinad võiks üldse rohkem respawnida ja täiesti puruna, siis peaks vähemalt nende eest võitlema ja aega kulutama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 14.08.2013 14:15:03 vasta tsitaadiga

Velociraptor kirjutas:
Leo möllab jälle nagu ma näen. Vahepeal ta siin ei möllanud, vaid möllas dayzero foorumites ja nõudis oma tahtmist ja saadeti pmst <b>piix</b>. Äkki sai banni sealt, ei tea. Nüüd siin tagasi jälle icon_biggrin.gif
Hoora vähem masinaid ja ära lenda, siis ei ole mingi dc tõttu kaotada kah midgi
Lovvi kirjutas:
Küsida "Miks läks server ilma hoiatuseta" oleks olnud piisav.

Badassid niimoodi ei küsi. Ma arvasin, et ta on ikka üle 20 aga iga postiga tundub, et pigem alla 14.
Masinad võiks üldse rohkem respawnida ja täiesti puruna, siis peaks vähemalt nende eest võitlema ja aega kulutama icon_biggrin.gif

http://zombies.nu/community/threads/5818/ siin üks teema ka sellekohta...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 14.08.2013 14:52:35 vasta tsitaadiga

Kas poleks lihtsam kõige suuremad kiunujad viisakalt banlisti panna. Ses mõttes, kui pole tegemist konstruktiivse kriitikaga ning adminnide ajurakkuda kulumist mingit muud kasulikku moodi ka ei hüvitata, siis lihtsalt keelata ligipääs. Tegemist on privaatserveriga, mille on kokku pannud HV liikmeskond ning eeldatakse mõistlikku suhtumist. Logish on see nati complicated kui need vingujad on ka osalenud selle serveri kokkupanekus.

Ma lihtsalt leian, et HV private hive võib lubada endale teatud tingimustel valida seltskonda, kes seal mängib. Saan aru, et osad on siin juba pikemat aega kandidaatidena ennast üles pakkunud.

Äkki rahuldada kandidatuur?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 14.08.2013 15:04:36 vasta tsitaadiga

Tegelt on ka asi sellest et ma täiesti saan aru kui ala pool päeva miskit koperdajat parandatud ja kokku aetud jne ja siis kaob mingi resaga lihtsalt. Ainult et minule on absoluutselt vastu kui tullakse sellise nagu suhtumise või tooniga juba et ma peaks nüüd kiiresti jooksma vai tegema miskit või vabandust paluma või seletama räigelt, et siis nagu ei tule üldse tahtmist inimesele vastu tulla ja miskit üldse vastata ja tahtmine kohe kurele saata. Kui näha et inimesel reaalne mure ja nagu pöördub inimlikult ja viisakalt meiepoole siis pole keegi kunagi abita jäänud. Sest ma ullike siiamaani usun inimeste headusesse ja normaalsusesse. Teineasi on see, et ma ei tea kui paljud on märganud võid täheldanud et kas ja kuipalju me üldse mõnda tänu või head sõna oleme saanud sellepeale et omast vabast tahtest ja ajast asja ajame? Ütleme nii et kuskil iga paarikümne virisemise ja kaebuse kohta tuleb vahele healjuhul 1 tänu või kiitus ja seda muideks ka 80% kordadest välismaalastelt ja seda on tõesti hea kuulda vahelduseks! Annab jõudu edasi tegutsemiseks. Ja hea on muidugi ka siit lugeda et inimesed natukenegi toetavad kah moraalselt, muidu tekiks mul varsti tunne et vb olengi ise loll et ei jookse ja tee veel rohkem mõndade onude pärast.
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 14.08.2013 16:06:22 vasta tsitaadiga

Ches, igas kommuunis peab ju keegi virisema ja mölisema iga asja üle - eriti veel eestlaste puhul kipub see välja lööma. On see DayZ ju bugihunnik ja pasarahe küll aga kui mumbles vahepeal kuulata adminnide omavahelisi jauramisi, et miski ei toimi nii nagu peaks, siis on näha, et adminid on ikka hingega asja juures icon_wink.gif Andersi närvirakkudest on ka täitsa kahju juba.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 14.08.2013 18:12:26 vasta tsitaadiga

poleks anderst poleks ka põhimõtteliselt enamvähem toimivat süsteemi.
Kahju et ta meiesuguste bandiitigega aega kohe hirmsalt raiskand icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 14.08.2013 23:36:05 vasta tsitaadiga

Pole tükk aega HV servusse sisse loginud, märkasin et sidechat on kinni pandud. Better late then never beer_yum.gif thumbs_up.gif Ei pea vähemalt ingame idiootide ilaga kokku puutuma.
Crosshair võiks ka maha võtta icon_smile.gif Ja milleks need killmessaged keset screeni muidu ?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 14.08.2013 23:54:21 vasta tsitaadiga

killmesaged on väga head kui häkkerit vaja tabada kes tapab rändomilt vendi, see on põhiline....
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 15.08.2013 00:02:03 vasta tsitaadiga

Killmessaged täna aitasid 2 häkkerit leida ntks, kes kasutasid keelatud relvi.
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 15.08.2013 00:32:35 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
Killmessaged täna aitasid 2 häkkerit leida ntks, kes kasutasid keelatud relvi.

True story. Kalme koha pealt nii palju, et pole sõnu.. Niivõrd negatiivse ja ründava alatooniga ei jõua kuskile. icon_wink.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Paukus6
HV vaatleja
Paukus6

sõnum 15.08.2013 01:22:24 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
killmesaged on väga head kui häkkerit vaja tabada kes tapab rändomilt vendi, see on põhiline....

side chat oleks ka hea, et teatada teistele, et häkker sees.
mingi öö häkker tappis inimesi aga teistele midagi öelda en saa.
tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 15.08.2013 02:10:28 vasta tsitaadiga

Paukus6, Ma olen alati üleval mingi ööse 3-eni umbes, te võite üks kõik mis chatis kirjutada, adminid näevad nagunii.
Ma tihiti jälgin kas probleeme on.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
Paukus6
HV vaatleja
Paukus6

sõnum 15.08.2013 17:45:30 vasta tsitaadiga

Aga mis selle masina respawnimisega on? Olen hetkel arusaanud, et nüüd admin spawnib õhku lennanud masinad manuaalselt igapäev kell 8 õhtul. Või vähemalt nii on olnud viimased päevad.
Kui te tahategi, et ainult kord päevas masinad spawniksid siis ehk teeks selle aja varasemaks ja üldsegist automaatseks? Ja imo kord päevas masinaid spawnida on suht nadi. Õhtu kella kaheksaks on enamus masinad õhku lennanud või ära peidetud huina teab kuhu.

Kaks kord päevas mingide resade ajal võiksid ikka spawnida masinad ja seda automaatselt, muidu adminil ka vahest läheb ju meelest nagu eile õhtul. Kohe näha masinaid pole on rahvast ka vähem.
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 15.08.2013 19:32:48 vasta tsitaadiga

Uus dayzero venib aga praegune pakub juba väljakutset. Zombiesid spawnib hordides ja on tugevamad - kuna on palju uusi ehitisi kuhu saab siseneda siis on zombied karm värk.
combat on päris kõvasti edasi arenenud tänu ehitistele interiööride lisamisega ja paljude uute struktuuridega.

Õnnestus eile surma saada mingite banditide käe läbi berezinos. Spawnisin elektros, lootisin kiiresti põhikohad ära, et saada mingi relv, veidi toitu ja med. vahendeid. Tuleb välja, et relvi leida ei ole sugugi lihtne ja häid relvi veelgi raskem. Põgenesin siis oma m1911'ga, ilma toidu-joogi või med. vahenditeta banditi-grupi eest elektros. Õnnestus jõuda chernosse, kus proovisin süüa-juua leida. Leidsin süüa-juua ja lisaks 3-st playerist koosneva teami, kes vist otseselt üksteist ei teadnud aga olid grupeerinud ennast friendly'dena. Pikema jututa kutsuti mindki kaasa ja otsustasime peale varude täiendamist lennata põhja peale. Lootisime ette jäävad barnid, külad, jne. Zubis saime lõpuks playeri kätte, kellelt sai siis geari täiendust relvastuse ja mapi jms näol. Edasi stary - saime veel ühe playeri kätte, kellelt veel moona, relva jms. Natuke täiendust ka täiustatud stary telgi-pargist. Kui kellelgi tekib küsimus, mis mõttes täiendatud siis infoks nii palju, et lihtsamalt sealt relvi ei saa. Küll aga on nüüd raskem süütuid lootivaid bambisid snaipida, sest telgid on liigutatud valgest barnist lõunapoole ja ümbritsetud mõningase kaitsega. Kõigil olemas relvad ja muud vajalikku, edasi NWAF, loomulikult. Vaikselt kohale hiilitud ida-küljest, tundus asi puhas. Lähemale liikudes see nii ei olnud. Kuna ei tea veel kõiki võimalikke hooneid, mis lisatud ja uuendatud, jäi ka varem ligipääsematu military-hoone tähelepanuta kui alles hiljem juba maja juures olles sai märgatud võimalust sisseminekuks. Mõeldud tehtud, kiirelt sisse, mitte kunagi välja. Trepil kohtusin ghillie'sse riietatud tüübiga, kellega koos siis üksteist maha lasime. Oh well, vähemalt said sõbralikud tiimikaaslased korralikku varustuse täiendust. Rohkem neist kuulnud pole.

Kusjuures, kogu suhtlus omavahel käis directis, niiet polegi see mumble nii asendamatu.

viimati muutis Leo Kalme 15.08.2013 22:16:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 15.08.2013 20:01:13 vasta tsitaadiga

Et ?
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 15.08.2013 20:07:06 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
Et ?

Et mida?
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 15.08.2013 21:25:35 vasta tsitaadiga

et seda ma küsisin nagu sult !
Et mis sa selle jutuga tõestada üritasid !

tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 15.08.2013 22:13:04 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
et seda ma küsisin nagu sult !
Et mis sa selle jutuga tõestada üritasid !

Et ei ole küsissõna. Küsilause lõpus käib küsimärk. Et-iga ei alustata lauset.

Toon need väikesed vead välja selle asemel, et sinu küsimusele vastata. Kuna sa ei oska lauset moodustada siis ma ei ootagi, et veel mitut lugeda või mõista.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 16.08.2013 03:21:42 vasta tsitaadiga

sa paned sellise teksti maha et näe et mumblit polnudki tarvis, tekis tunne et nagu üritasid kuidagi ette heita !

muidugi saab kõike läbi direc-i lasta.. jah ta on hea abimees mõnes olukorras aga alternatiive on ka olemas, ja töötavad kordi paremini.

See ( ? ) oli peale sinu teksti ja kui sa aru ei saanud siis, ma et nagu mismõttes !!!!

Aga sina täheteadlane mine näri tähti edasi. Taevas neid rohkem kui üks tahket produkti, head isu !

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.