Enne oli läpakas mingi hädisem wifi kaart, aga sai pandud intel 4965agn kaart, driveri installis windows 8 ise. Kõik paistab nagu õige olevat. Teise läpakaga, millel sama 4965agn kaart sai speedtestis stabiilselt ~80seid tulemusi. Ühenduseks on Elioni 100 Mbit/s.
Läpakaks on Dell Vostro 1510:
Siin on ka kõik sätted samad mis teisel arvutil, kus normaalsed tulemused testis tulid:
Vana kaardiga sai stabiilselt 25-30 speedtestis ja mingeid selliseid kõikumisi polnud. Hetkel isegi netis surfates hangub.
Kas naabrid kasutavad ka wifit enda kodus endaa ruuteriga?
Kas oled ise tühja kanali peal, õhk puhas sinu kanali ümbruses?
sa kasutad 2 * 20Mhz kanalit ära, kindlasti oled naabriga sama kanali peal
Kas driver on tulnud Windows 8 uuendustega koos või süsteemi enda default? Uuri Inteli lehelt, kas on mõni uuem versioon väljas. Lisaks võiksid vaadata kaardi konfi - äkisti on see liiga tagasihoidlikuks seadistatud, et akut säästa vms.
Kõigil on kodus juba n -AP.
Laiad kui volaskid need kanalid. 20MHz puhul oli ka naaberkanal mürane(number 2 kanali peal olid mürased ka 1 ja 3)
nüüd kasutad 2 * 20MHz, mürased on 4 kanalit kõrvuti. Üldse saad valida 13 kanali vahel.
Sa ei ela maailmas üksi, kasutad ühist loodusressurssi.
Hingad sama sitahaisu sisse, mis teised välja lasevad.
Mina saan Lenovo T61P läpakaga ( wifi kaart 4965AGN Intel) 80+ mega kätte, aga teema omanik Delli läpakaga (sama wifi kaart) ei saa. Chipset driverit up to date. Wifi driver sama.
Ja probleem jätkub, mõnda aega töötas kõik ideaalselt. Nüüd jälle täielik õudusunenägu. Kaabliga tuleb 95+ Mbps ilusti speedtestis (st Elioni viga nagu olla ei saaks?).
Wifi hangub brausides väga hullusti, vahepeal ei liigu asjad ikka üldse ja vahepeal saavad lehed timeoute.
Teised wifid segada ka ei tohiks, kõikidest tugeva signaaliga wifidest olen mitme kanali kaugusel.
Identse ruuteriga (sama konf ka) proovisime ka ja täpselt sama jama. Samas see identne ruuter teises linna otsas 100 megase Elioni netiga töötab ideaalselt.
Ruuteri Firmware Version: OpenWrt Attitude Adjustment 12.09-rc1 / LuCI 0.11 Branch (0.11+svn9425)
Ruuteris näitab et minu läpakale RX/TX rate'id on vastavalt 130.0 Mbit/s, MCS 15, 20MHz ja 104.0 Mbit/s, MCS 13, 20MHz (enamus ajast mõlemad 130, aga vahest kõiguvad).
Signal: -37 dBm (SNR 57 dBm), Noise: -94 dBm, SNR-i järgi peaks signaal excellent olema.
Ühesõnaga minu mõtted on otsas, ma ei oska enam midagi teha..
Pealegi 4965 kaart ei tööta 2.4ghz juures 300mbps kiirusega. Lagi on 150mbps, kuna ta 2.4 peal 40mhz laiust ei toeta.
Sinu kaardi lagi on 65x2/overhead ~70-80mbps, juhul kui ta on värske ja töökorras.
5ghz peal on ta täieväärtuslik (2x3 @ 40mhz).
Pole mõtet antiik kaartidega vaeva näha. Otsi uus kaart. Tõenäoliselt on tegemist vanadusesurma mineva kaardiga või on antenni pistik peetis. Tõenäolisem on esimene variant.
Täisväärtuslikul kaardil on ka 2.4ghz kanali paksuse valik, nagu pildil
Tänud asjaliku vastuse eest. Ise ma kahtlustasin ka seda. Samas täna käis sõber enda läpakaga testimas, millel polnud n wifi kaarti ja tal näitas ka samamoodi aiateibaid see speedtest. Vahepeal oli sinna 5 mbps kanti ja siis mõne aja pärast jälle 25 mbps kanti.
Telefon on mul HTC One ja sellel peaks ka n-wifi. Sellel näitab speedtest 30 mbps kanti..
Aga järgmise asjana peaks ikka ilmselt proovima mõne asjalikuma kaardiga läpakaga ja siis edasi vaatama värki.
Team, telefoni n kiirus on täielik pseudo, kuna
1. telefonid on 1x1 (s4 vist oli 2x2 aga ikka 20mhz laiusega, ehk 130mbps lagi)
2. android ei toeta 40mhz ribalaiust
Kokku 65mbps miinus overhead.
Tulemus on 20-25mbps. Kuidas sa 30 saad, ma ei tea. Äkki on One'il mingi õnnestunud eksemplarist wifi kivi või on krüpteering maas.
Tartus saan su wifi "probleemid" ära diagnoosida, aga mitte enne reedet. Homme sõidan ära.
Ideaalis proovi leida 6200, 6300 seeria Inteli kaart.
Või siis 5100, 5300 kaart.
, telefoni n kiirus on täielik pseudo, kuna
Tulemus on 20-25mbps. Kuidas sa 30 saad, ma ei tea. Äkki on One'il mingi õnnestunud eksemplarist wifi kivi või on krüpteering maas.
Samsung SII, kiirusetest annab 30/20 stabiilselt. Toimib 40Mhz ribalaiusel.
Kus kohast sul see info tuleb?
, telefoni n kiirus on täielik pseudo, kuna
Samsung SII, kiirusetest annab 30/20 stabiilselt. Toimib 40Mhz ribalaiusel.
Kus kohast sul see info tuleb?
30/20 kiirus ei ole 40mhz ribalaius.
Ning läbi katsetatud. S2 on 1x1 @ 20mhz
Lisaks röögib ta fat intolerant paketti, mistõttu default softiga ruuteritel kukub kohe kogu liiklus 20mhz kiiruse peale, kui see ennast sinna ühendab.
Uuri xda foorumist seda kisa Ja openwrt foorumist. Mõlemas on piisavalt sõimu.
Openwrt'ga saab fat intolerant paketti ignoreerida.
aise, S3l on 2 antenniga wifi sees. See peaks 50-60 isegi välja pigistama.
Kuigi S3esid on ka mitut variant. Meie turul on Murata kiip. Pooled usakad saavad broadcom'i...
Neetud Samsung oma 1 nimega 100 erinevat mudelit.
Vahet pole mis kiip, droidiga 40mhz ei saa. (Va. mõned custom kernelid ja täis custom softid) CM minu teada ka 40mhz laiust ei mõistnud.
PS. See, et mobiil suhtleb ruuteriga, mis on seadistatud 40mhz peale, ei tähenda, et ta 40mhz ka toetab.
Logi ruuterisse ja vaata lingi kiirust. 1x1@20mhz annab lingi kiiruseks 65mbps, 2x2 @20mhz= 130mbps, 1x1@40=150 kanti ja 2x2@40=300mbps ning kõigetipuks 3 kanalit @ 40 annavad üldse 450mbps lingi kiiruseks.
Võimalikud datarate'id:
Spoiler
viimati muutis ThedEviL 14.08.2013 10:32:27, muudetud 1 kord
Long shot küll ja ilmselt ka antud juhul kasutu, kuid pusisin ise just WR1043ND ja Atherosi adapteri kombinatsiooniga, kus asjad kõik raporteerisid 130Mbps ühendust, kuid reaalne pidev kiirus N-režiimis piirdus 4Mbps-ga. Aitas ruuteri adminnpaneeli Wireless Advanced alajaotusest WMM sisse lülimine.
Speedtest käitus niisamuti kummaliselt - alguses tiksus 0Mbps peal, siis lõi hetkeks kiiruse üles ning lõpuks tuli tulemuseks kesine 4.*Mbps. _________________ Just my stupid and uneducated opinion.
ThedEviL, mul 50/20 pakett mis lubab 50/80 kiiruseid kasutada. See 40/40 oligi selline tagasihoidlik, tegelikkuses tegin hunnik teste järjest ka 49/75 (upload võibolla testi enda hälve). Ruuter on fikseeritud 5Ghz ja 40Mhz. Antud juhul ei tohiks telefon üldse ruuteri külge haakuda siis.
aise, sa ei saa fikseerida kommunikatsiooni 40mhz peale.
See ei tööta nii, 20mhz on põhikanal + lisakanal. Kogu kommunikatsioon saab alguse põhikanaliga ning siis andmeliigutamise juures võetakse lisakanal appi.
See 40mhz only valik on mingi... noh, ma isegi ei saa aru misasi ta on, pole huvitanud.
Kui Samsung oma uue firmi ja kerneliga on nüüd tõesti lubanud S3'l 40mhz wifi siis on see ju täitsa tore teada. Proovi ka 2.4ghz siis juba üle.
Ning vaata mida ruuter lingi kiiruseks ütleb. Kui see on 285-300, siis on ilmselgelt 40mhz kasutusel.
Kui ta on 130/144 vms ja allpool, siis on kindlasti ainult 20mhz.
Nt S2 ei suuda viimase tarkvaraga 40mhz aretada. Lingi kiirus jääb 65 peale.
Mingit moodi sai droidil ka lingi kiirust vaadata, aga ei mäleta enam kuidas. Mingi kombinatsioon oli, mis tõi (vähemalt samsal) service menüü ette.
Aga uue kaardi sain ka eniveis täna kätte, homme võiks see mini to full pci-e vahetükk ka jõuda, siis vahetan wifi kaardi välja.
EDIT2:
Täna siis installisin uue kaardi ära - Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6205
Siiamaani siis töötas vana kaardiga ka mõned päevad ja olulist muutust kaardivahetus endaga kaasa ei toonud. Aga nüüd vast vähemalt jääbki asi normaalselt toimima ma loodan..
http://www.speedtest.net/my-result/2910461123
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.