Ma sain selle ühe kaasfoorumlase abiga tehtud, aga pärast seda, kui sain lahti selle võimsama kahuri IFV-le, siis nüüd on nende teiste IFV-de hävitamine ikka väga lihtne tegelt _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Tekkis hiljuti selline probleem, et ühel päeval minnes mängu hakkas too ülimalt läggima ja kogu gameplay on aeglane ja hakkiv. Loading screen on tavaline, kuigi mängu laadimine võtab tavalisest rohkem aega. FPS kõigub 4-16 vahel. Vanasti jooksis ikka 30+.
Kõik repair installid ja jms on proovitud. Ehk on veel imetrikke? _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
Tekkis hiljuti selline probleem, et ühel päeval minnes mängu hakkas too ülimalt läggima ja kogu gameplay on aeglane ja hakkiv. Loading screen on tavaline, kuigi mängu laadimine võtab tavalisest rohkem aega. FPS kõigub 4-16 vahel. Vanasti jooksis ikka 30+.
Kõik repair installid ja jms on proovitud. Ehk on veel imetrikke?
Püha müristus!! Poweri settingute muutmine aitas!!!
Fps on taas 50+
Suured suured tänud salatoimik
Paganama kahtlane, et BF3 oli ainuke mäng, mis oli mõjutatud. _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Illluminaaatus' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]
Jah, Battlefield 3 saadaval 1 dollari eest aga enne peab teie kontol vähemalt 4 dollari eest asju ostetud olema.. muidugi on suurepärane valik juba mänge mida dollari eest osta
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Jah, Battlefield 3 saadaval 1 dollari eest aga enne peab teie kontol vähemalt 4 dollari eest asju ostetud olema.. muidugi on suurepärane valik juba mänge mida dollari eest osta
See redeem code mittelaadimise probleem on vist Origini algusaegadest saati olnud. Vahest töötab ilusti, kuid mõnikord jookseb kokku nagu praegugi. No ma ei mõista, kuidas ei suuda EA seda ära lahendada??
üldiselt, HDTaneli jutt ei kannata kriitikat.
bf3 saab kui maksta üle keskmise (mis hetkel on $4,58 ja muutub vastavalt tehtud ostudele), mitte $1 eest. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Äkki õpid inglise keele ära enne kui midagi nii valet välja kisad?
Battlefield 3 + Sims 3 saad sellisel juhul, kui maksad hetkel 4.58$, mis on KESKMINE ostu summa antud ajahetkel.
Ei ole seotud kuidagi see kontol oleva 4 dollariga.
Äkki õpid inglise keele ära enne kui midagi nii valet välja kisad?
Battlefield 3 + Sims 3 saad sellisel juhul, kui maksad hetkel 4.58$, mis on KESKMINE ostu summa antud ajahetkel.
Ei ole seotud kuidagi see kontol oleva 4 dollariga.
Sa õpi lugema, ma kirjutasin, et su kontol peab olema 4 dollari eest oste tehtud olema _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, mis ma suga ikka vaidlen. Su väide on lihtsalt vale, 1$ eest ei saa battlefield 3'e.
Battlefield 3 saamiseks tuleb hetkel juba ligi 5$ maksta, lisaks see keskmine järjest kasvab.
4.75 $ tuleb maksta, et saaks bf3 Esimest korda kasutasid HumbleBundelit ?
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Huvitav, mis saab, kui ma BF3 uue koodiga uuesti redeemin. Seekord siis inglise versioon. Kas läheb asemele või...tuleb juurde või mis, keegi proovinud? _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.