-FoX-, põhiprobleem praeguse Xboxiga on, et kuhu sa selle powerbriki paned? Xboxi ette või taha lõppeb katkise korpusega. küljepeal veel kuidagi aga see eeldab et see mahub kotti küljepeale jne. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Hetkel pole kinnitust, et olemasolevad Fanateci roolid üldse Xbox ONE'iga töötavad. Hetkel on Microsofti ja Xbox ONE'i ametlik aksessuaaride partner Thrustmaster. Ka E3'l olid Thrustmaster'i demo-roolid Forza Motorsport 5'ga mängimiseks, kuid päris valmis rooli pole veel näidatud. _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
Mulle näiteks meeldib kui elamises on võimalikult vähe juhtmeid ja vidinaid. Oluliselt lihtsam on näiteks ka tolmu võtta jne. Mida vähem kola jalus, seda parem.
chimeira1, kui suudetaks akud kestma panna siis miks mitte... aga praegu ma viskan oma Razeri wireless klapid vastu seina puruks.. akud lihtsalt ei pea noh :S mingi 6-8h jutti max.. dafuq gameril sellistega peale hakata on. Eriti kui ma videosi monteerin mingi 8-16h jutti kohati _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
chimeira1, kui suudetaks akud kestma panna siis miks mitte... aga praegu ma viskan oma Razeri wireless klapid vastu seina puruks.. akud lihtsalt ei pea noh :S mingi 6-8h jutti max.. dafuq gameril sellistega peale hakata on. Eriti kui ma videosi monteerin mingi 8-16h jutti kohati
Mul oli logitech G930 ja nendel pidas mingi 15h ja enam vastu _________________ Aita suve, söö lund!
No ei tea, ise mängin päevas vast paar h ps3-ga ja pult kestab enamvähem 5 päeva. KUi aku saabki tühjaks siis saab ju juhtme taha panna ja vähem kui tunniga on aku jälle täis ja saab tükk aga mängida. PS3 on siis ca 5 aastat vana.
Ma ise ei kasuta akusid üldse, enamusaja puldid juhtmega Xboxi küljes. Miks? Näikteks ei näppinud konsooli paar kuud, peale seda pulti taha ühendades aku enam ei funksi. Ükskõik kui kaua ka ei lae, midagi sellest ei muutu - aku on endiselt sekunditega tühi. Peale selle juhtumi kaks korda järjest juhtumist (mõlemad akud mis seisma olin jätnud surid täielikult ära) otsustasin lihtsalt loobuda neist ja minna vanakooli peale tagasi. Juhtmega pult töötab alati _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Tegelt on hea,et toitekas on nn power brickina väljaspool konsooli.Kuna see eritab suht metsikult soojust,mida konsooli sisse kindlasti juurde pole vaja.
Tegelt on hea,et toitekas on nn power brickina väljaspool konsooli.Kuna see eritab suht metsikult soojust,mida konsooli sisse kindlasti juurde pole vaja.
Kuigi jah see vist Xbox360 kohta ei kehtinud. Massiline RROD-i oli just selle soojuse tõttu. Kujutan, ette kui see powerbrick seal sees oleks veel olnud oleks RROD rate veel suurem olnud.
Scart, konsool otsas ka... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.